Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, menstruációm helyett (7 db)

Lehetek terhes attól függetlenül, hogy ma reggel negatív lett a teszt? Nov.12. -én jött meg utoljára, dec.10. -én menstruáció helyett volt egy kis rózsaszín folyás.

Csináltam dec. 10. óta 4-szer tesztet, mindig negatív lett. 3 hét késés biztos nem véletlen, de a negatív teszt teljesen elkeserített, nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de kétlem, hogy terhes vagy, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Egyik hónapban nekem is sokat késett, 32 nap helyett 53 napig tartott, végig reménykedtem, vagy 10 tesztet csináltam a 20 nap alatt, majd egyszer csak megjött. Esélyes, hogy hormonzavar, menj dokihoz.

Nem akarlak elkeseríteni, de kétlem, hogy terhes vagy, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Egyik hónapban nekem is sokat késett, 32 nap helyett 53 napig tartott, végig reménykedtem, vagy 10 tesztet csináltam a 20 nap alatt, majd egyszer csak megjött. Esélyes, hogy hormonzavar, menj dokihoz.
Szerintem kizárt!
A szervezet tud olyan dolgokat produkálni, ha nagyon rágörcsöltök és sokat foglalkoztok a baba gondolatával. De az is lehet hogy valamilyen hormonprobléma, menj el dokihoz, az biztosabbat tud mondani.
Attól is függ, hogy mennyire megbízható tesztet használtál. Nekem pl. az olcsóbb fajta tesztem még a vérzéselmaradás utáni második hónapban is negatív volt, pedig én is reggel csináltam meg, elsõ vizeletbõl. Mivel azonban késõbb sem jött meg, csak némi barnázásom volt, és nagyon szúrt a hasam egyik oldala, elmentem az orvoshoz. Attól féltem, baj van. Akkor állapította meg a nõgyógyász, hogy 11-12 hetes terhes vagyok, és minden rendben van velünk. :) Most 21 hetes a pocaklakóm. Õ már a második babám, az elsõ terhességemet (most lesz 4 éves a nagyfiam) már az 5. héten kimutatta a teszt. A doki szerint ez a baba lassabban ágyazódott be mint az elõzõ, azért nem jelezte a teszt.

A legutóbbi menstruációm helyett kb.5 napig erős barna folyásom volt, hatodik nap jött meg "rendesen" a menstruációm, de a vérzés már csak egy napig tartott. Ez most rendes menstruációnak számított, vagy lehetek terhes?

A barna folyás pontosan akkor jött meg, amikor a menstruációmnak kellett, ugyanaddig is tartott és ugyanúgy fájt a hasam is.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták,h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2,5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták, h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2, 5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Lehetek terhes, ha menstruációm helyett barnás pecsételgetésem van?

Legjobb válasz: TERMÉSZETESEN!Ha normális a vérzés akkor is lehetsz terhes,ha nem védekeztél megfelelõen.

TERMÉSZETESEN!Ha normális a vérzés akkor is lehetsz terhes, ha nem védekeztél megfelelõen.
Nem hinném!
Nem
Az igazi terhességi hányinger általában 6-8 hetesen kezdõdik. Ami addig van, sok esetben pszichés eredetû. Hidd el, nem lehet azt a rosszullétet semmivel összetéveszteni :)
Nem értelek, tesztet még nem is csináltál?
persze hogy lehetsz, de azt már egy tesztnek ki kellene mutatnia! csinltál már? ha nem akkor hajrá!!! reméljük, hogy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokt! Nem csináltam még teszted mert félek attól hogy negatív lesz mivel már volt ilyen sajnos bár akkor nem voltak ilyen tûneteim csak késett a mensesem...

24 helyett a 28. napra jött meg a menstruációm, kevés és barnás. Lehetek terhes?

Èn ebben a honapban Baràtcserje tablettàt kezdtem el szedni.Nekem tul rövid volt a ciklusom 24 napos ès most sikerült kitolnom.A 28.napon meg is jött,tegnap.De kevès ès hát barnàs.A mai nap sem jobb.Most nem tudom mi ez hogy folytassam e a Homeopàtiàs tabletta szedèsèt vagy ne.Lehet hogy most vègre besikerült a baba?Örülnènk neki!

Legjobb válasz: Szia! Vegyél egy tesztet, a 28.napon már nekem is kiderült a terhesség. Az én ciklusaim 26 naposak voltak.

Szia! Vegyél egy tesztet, a 28.napon már nekem is kiderült a terhesség. Az én ciklusaim 26 naposak voltak.

Gyógyszer szedési szünetben baj ha a tájékoztató szerinti 2. -ik 3. -ik nap helyett negyedik vagy ötödik nap jön meg a menstruációm? Lehetek attól még terhes?

Második hónapja szedem a gyógyszert, használtunk mindig gumit.Kicsit híztam.1 kilót.Doki azt mondta, hogy nem fogok hízni t?le.Mégis kicsit izgulok.Sokat hallottam már olyanról, hogy gyógyszert szedett és terhes lett mégis.Meg, hogy használtak óvszert.

Legjobb válasz: Mindegy mikor jön meg a szünetben! Az óvszer fölösleges, ha rendesen szeded. 26/N

Mindegy mikor jön meg a szünetben! Az óvszer fölösleges, ha rendesen szeded. 26/N
Te is tudod, hogy annak a kockázata, hogy terhes légy mindig ott van, ha szexelsz.Ezt vállalni kell vagy inkább ne is csináld.Amit tehetsz: szeded rendesen a fogamzásgátlót.Ha rendesen szeded, akkor nem kell mellé óvszert használni.A rémtörténeteket fenntartással kezeld és használd az agyad és a biológiai tudásod.Sok oka lehet, ha valaki tabletta mellett lesz terhes (kihagyja, késve veszi be, hány-hasmenése van és nem szívódik fel, más gyógyszereket szed mellette stb.).Ha valaki mindent elkövet, hogy ne legyen terhes, annak meg kell nyugodnia.Gondolj bele, hogy ezt minden hónapban nem teheted magaddal, ilyen feszültségben nem lehet élni.Hogy a 7 napos szünetben mikor jön meg, ez egyénfüggõ.Mindegy, hogy melyik nap vérzel, a lényeg, hogy a 7 napos szünet valamelyik napján megjöjjön.Ha megjön, akkor a terhesség nem valószínû.Hogy még inkább megnyugodj csinálj pár havonta tesztet (feleslegesnek tartom, de parásoknak ajánlom), ha esetleg nem jönne meg, akkor viszont kötelezõ a teszt! 1 kiló hízás nem hízás.Kb. egy nagywc-zés alatt leadod.Ha tablettát szedsz hízhatsz.Mindegyiktõl.Ez is egyénfüggõ, hogy ki melyiktõl hízik és melyiktõl nem.Ezt az orvos sem tudja elõre.Javasolt a mozgás és a tudatos étkezés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!