Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, mellfeszülést (26 db)

Lehetek terhes akkor is, ha nincs mellfeszülésem és egyéb terhességi tünetem? 10 napja késik.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, nem feltétlenül jár együtt a terhesség a mellfeszüléssel, hányingerrel stb... egyéntõl függ, mindenkinél más. vegyél egy tesztet és írd meg hogy mi lett

Lehetsz terhes, nem feltétlenül jár együtt a terhesség a mellfeszüléssel, hányingerrel stb... egyéntõl függ, mindenkinél más. vegyél egy tesztet és írd meg hogy mi lett
A kérdező hozzászólása: Semmiképpen sem vetetném el...
Minél elõbb vegyél tesztet! Ha negatív lesz, megnyugszol, és lehet, hogy megjön a mensid is :) Ha pedig pozitív, akkor gyorsan tudsz intézkedni, bármit is akarsz a babával :(
Mi az hogy nem mersz? Szextõl nem félsz, de tesztet venni nem mersz? Ne viccelj már, menj be egy dm-be, vegyél egy tesztet és nézd meg, hogy terhes vagy-e. Ettõl a stressztõl már önmagában késhet a mensid!
simán késhet is. nekem napra pontos 28 napos ciklusom volt, erre egyszer 2 hetet késett. a 14. napon elmentem tesztet venni és mire visszajöttem a boltból, megjött. de akkor már annyira ki voltam idegileg, hogy azért is ellõttem a tesztet, természetesen negatív lett. (pedig akkor már egy kicsit bíztam a +ban) ez elindított bennem valamit, rájöttem, hogy gyereket akarok... azóta itt van a pocimban. 11 hetes :)
Nekem is volt, hogy késett. Csináltam tesztet, ami negatív lett, utána vagy egy fél orára meg is jott. Csinálj egy tesztet, jobb, ha minnél hamarabb megtudod, h mi a helyzet.
És ha terhes vagy megtartod vagy??
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek...
nekem semmi tünetem nem volt
Elsõ vagyok. Akkor minél hamarabb menj dokihoz, mert ez a 10nap késõs már elég sok, és lesz idõd végigondolni hogy mit akarsz
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy tesztet kellene vennem, de nem merek. Még bízom abban, hogy megjön...
Egy orvos megmondja.
az jó :) de akkor is van sok gondolkodni és intéznivaló, persze akkor ráérsz még egy kicsit a teszttel... amúgy nekem se volt semmiféle terhességi tünetem, sõt, épp elmaradt a szokásos mensi elõtti mellfeszülés is. majd írd meg, mi lett a teszt eredménye!

Lehetek terhes, ha mellfeszülést egyáltalán nem érzek, de egyéb tüneteim vannak?

Okt. 19-én volt peteérésem, természetesen el?tte és utána is kihasználtunk minden alkalmat (igaz ez az els? teljes próbálkozós hónapunk)....Peteérés utáni 14. nap holnap lenne (menzesz miatt), de néha alhasi menstruációs fájdalmat érzek, hányingerem van, teltségérzetem, és ovuláció utáni 6-7. napon barnáztam (beágyazódás lehet?).....viszont a mellem picit sem fáj....pedig menzesz el?tt is szokott...Babások! Volt valaki így terhessége kezdetén, hogy nem érzett semmi mellfeszülést?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseriteni,de nekem volt olyan terhességem 2x is hogy nem volt mellfeszülés és el is vetéltem mind akettõt. De viszont hallottam olyat is,hogy nem volt semmi tünet és mégis terhes volt xy,és késõbb kezdõdtek a tünetek.

Nem akarlak elkeseriteni, de nekem volt olyan terhességem 2x is hogy nem volt mellfeszülés és el is vetéltem mind akettõt. De viszont hallottam olyat is, hogy nem volt semmi tünet és mégis terhes volt xy, és késõbb kezdõdtek a tünetek.
Hát tényleg jó lenne ha nem ijesztegetnénk egymást. Hiszen mindannyian tudjuk hogy van akinek semmi tünete nincs, mégis terhes. A vetélés meg nagyon ritka. Szerintem van rá esélyed, hogy egészséges kisbabád legyen! Írd meg hogy mi van, hiszen mostanában fogod megtudni, gondolom tesztelsz majd!
Szia! Nekem a terhesség elején csak egy pár napig fájt a derekam és a hasam alja, azóta semmi és a mellem egyáltalán nem feszült és nem is feszül még most sem. Ne aggódj azért mert a melled nem feszül az semmi rosszat nem jelent, ez szerintem egyéntõl függ. 14. hetes kismama
Sztem emiatt ne aggódj! Nekem se feszült egyeltalán az elsõ hetekbe talán csak most nõtt egy picit és lett érzékenyebb, de ez sem olyan elviselhetetlenül. Eddig minden rendben volt velünk:) Tényleg ne aggódj emiatt! A vetélés nem itt kezdõdik! 12hetes kismama
Nekem 4 gyerekem van.Az elsõnél minden tünetet produkáltam az elsõ 3 hónapba, a harmadiknál csak alhasi fájdalmat 2 hónapig, a többivel semmi bajom nem volt.Ne aggódj, nem ettõl lesz hivatalos a terhességed:-).

Lehetek terhes ha a tesztem negatív? Szédülés, émelygés mellfeszülés megvan. Folyásom is, igaz mensim megjött, bár csak egy napra.

Legjobb válasz: Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!

Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!
A kérdező hozzászólása: Mensi után vagyok 6 nappal. 4 napon teszteltem.

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.

Két hete 36 fokos ébredési hővel lehetek terhes? Ha egyébként már késik is pár napja, mellfeszülés is van? Volt vkinek ilyen alacsony hőm-ű progifázisa?

Azt olvastam, h a progeszteron fázisban megemelkedik a h?, és legalább 36.4 nek kéne lenni

Legjobb válasz: ilyen alacsony hõ szerintem inkább arra utal hogy még mindig nem volt peteérésed ebben a ciklusban, és azért késik. Szerintem szinte kizárt hogy ilyen alacsony hõvel terhes legyél.

ilyen alacsony hõ szerintem inkább arra utal hogy még mindig nem volt peteérésed ebben a ciklusban, és azért késik. Szerintem szinte kizárt hogy ilyen alacsony hõvel terhes legyél.
Szia. Hát nekem nem volt azért ilyen alacsony amikor terhes lettem.Nekem a nemvárt napján is csak 36.6 volt, de azért ez bõven több mint a te hõd. A nemvárt elõtt egy nappal lett nekem pozi a teszt ugyan úgy 36.6-os hõvel. 25 hkm
36 fok kevés. Azért ilyen alacsony, és azért késik, mert ovulációd sem volt.

Ha febr 18 felé voltam együtt valakivel, rá két hétre megjött. és msot április elején kellett volna, de két hetet már késett, mellfeszülés, hasfájás megvan, amikorra megkelett volna jönnie, akkor nem lehetek terhes ugye?

Nekem mindig rendszertelen ..nagy ritkán jött emg pontosan, általában 2-3 hetet csúszik...de valamikor csak 5 napot, legutóbb úgy volt..

Legjobb válasz: Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.

Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
én azért helyedben vennék egy terhességi tesztet!!!!!! Van amikor még egy két alkalommal kevés vérzéssel megjön! és mégis terhes!!!!!! Fogamzásgátlás?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, de már bevagyok parázva, mert nem jól számoltam, most pénteken már harmadik hete..bár nekem sokszor késett ennyit..de akkor is:( Nem védekeztünk , de nem élvezett belém, remélem nem lett bajom, többször biztos nem csinálok ilyet:(
Ha netán újra "bûnbe esel" lehet kapni esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. De vigyázz ez olyan dúrva szer, hogy könnyen felborítja a hormon háztartást és nem fogod tudni miért van annyi problémád. Tehát csak óvatosan az alkalmi partnerekkel. Ráadásul, ugyan csak sok nemi betegséget, fertõzést lehet összeszedni

Lehetek terhes? Tegnap, vagy ma kellett volna megjönnie. Nem volt mellfeszülés és fájás, mint mensi előtt, nem vizesedtem, nem dagadt be reggelente a kezem, lábam, ahogy szokott.

PCO-s vagyok, de clostilbegyt-et szedtem előző menzeszkor. Amikor a doki javasolta, akcióztunk is. (aug 20.-21-22.) Kb aug. 27. óta feszül az alhasam, mintha fel lenne pumpálva. Fel is vagyok estére fújódva, pedig semmi olyat nem eszem direkt. Kezd fájni a cicim, és bizsereg, mint anno, mikor szoptattam, de jóval enyhébben. Folyton azt érzem legalább 1 hete, hogy meg akar jönni. Hol az egyik, hol a másik oldalon érzek enyhe fájást a petefészkeknél, meg a méhemben is. De nincsenek a mensi előtti hangulatváltozások sem. Pisilni kicsit többet járok, ami érdekes, hirtelen érzem, hogy nagyon kell, nem fokozatosan jön az inger. Vegyek holnap tesztet, vagy csak a hormonok vacakolnak?

Legjobb válasz: Lehetsz, de biztosat a teszt mond. Amúgy azt ugye tudud, hogy Psos betegeket nem feltétlenül clostival kell bombázni? A 3-as kezelés nem vált be neked?

Lehetsz, de biztosat a teszt mond. Amúgy azt ugye tudud, hogy Psos betegeket nem feltétlenül clostival kell bombázni? A 3-as kezelés nem vált be neked?
A kérdező hozzászólása: Szia. A teszt nem mutatott semmit, de azóta sem menstruálok. Bocs, de mi az a 3-as kezelés? Nekem anno is Clostilbegytet írt fel a doki, a kislányom elõtt.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzátennék, holnap lesz egy hete, hogy meg kellett volna jönnie. A teszt negatív volt, csütrötökön és pénteken barnáztam, a melleim furán érzem... Néha, mint a tejbelövellésnél, csavaró fájdalmat érzek, persze lényegesen enyhébben, és összességében a melleim feszülnek, fájnak halványan. Mindjárt megjön érzésem van megint, és a petefészkeim is néha szurkálnak. Nem tudom, mi ez, és azt sem, ha nagyon korai terhesség, kimutatja e hüvelyi ultrahang.
A 3-as kezelés diéta, sport és metformin szedése együttesen. Ez a kezelés a Pcos kiváltó okát szünteti meg, míg a closti csak tüneti. Mondjuk szerencsére nálad sikeres volt korábban. Sok Pcos nõvel viszont csak szedetik, eredmény nélkül. Ha esetleg nem válna be a closti, én javasolnám, hogy keress fel egy endokrinológust.

Lehetek terhes? 26 napos ciklusnál a 28. napon semmi tünetem nincsen. Előtte 21-25. napig pms (kivéve a mellfeszülést) + hasfeszülés+ émelygés. (Ez utóbbi 2 nálam nem pms. ) Ma neg. Teszt. Most mi van szerintetek?

Legjobb válasz: Hacsak nem valami noname teszttel teszteltél, akkor azt mondanám, hogy baba nincs, de lehet hogy késõi peteérés, ill. ciszta belenyúlhatott a folyamatokba. Két nap múlva tesztelj megint, ha az is nega, akkor doki.

Hacsak nem valami noname teszttel teszteltél, akkor azt mondanám, hogy baba nincs, de lehet hogy késõi peteérés, ill. ciszta belenyúlhatott a folyamatokba. Két nap múlva tesztelj megint, ha az is nega, akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Az éjjel megint mindjárt megjön érzésem volt, reggelre semmi, viszont elég rossz a közérzetem. A gyomrom lényegében folyamatosan fel van fordulva, és alig állok a lábamon. Most már kezd idegesíteni ez a helyzet komolyan. Akkor holnapután újabb tesz, ha addig még élek, és ha nem poz., akkor orvos. Köszi a segítséget. :(
Mi lett a teszted eredménye? Jobban vagy? Van baba? Kérlek írd meg, hogy mi lett Veled/Veletek.

Eddig volt mellfeszülés (mensi elött nem szokott lenni) álmosság, gyakori pisilés ez mostis van, folyás (tojásfehérjés), holnapra nem várom, a derekam tök fáj, tesztelni nem merek, lányommal nem volt tünet. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ez ugyanannyira lehet terhesség tünete, mint a menstruációé. Ez eddig semmit nem jelent, de azt a néhány napot kibírod, majd tesztelj.

Ez ugyanannyira lehet terhesség tünete, mint a menstruációé. Ez eddig semmit nem jelent, de azt a néhány napot kibírod, majd tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Szia gratulálok Neked szívbõl, én holnapra nem várom, remélem nem is jön:) )Ha lesz vmi írok:) )
Szia, persze lehetsz terhes, fõleg ha nem szokott tüneted lenni menzi elõtt. Nekem is 7.-én volt ovum, mi 6.-án voltunk együtt apával, elõtte utána nem, és sikerült teherbe esnem. Tegnapra nem vártam, és tegnap, tegnapelõtt, meg mA pozit teszteltem 10-es tesztel. Szerintem reggel csinálhatsz te is egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Amugymeg lehet hülyeséget írok, de a mellem formája sem ugyanolyan, vagyis kivan kerekedve ha érted mit írok..
A kérdező hozzászólása: csütörtökön leszek 28:) miért Te?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, meg azt is h hamar válaszoltál:) )
Ha holnap nem jön meg, utána tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Valameik este baloldali petefészkemnél éreztem kicsi görcsöt, mint mikor fájás van csak enyhébbet..remélem holnap nem jön meg:)
A kérdező hozzászólása: Mensi elött nem szokott lenni ien, 7én volt ovum, akkor voltunk együtt meg 8án is..de tesztelni nem merek akkor utána egybõl mindig megjön..
Persze lehetsz állapotos is, a terhességi tünetek szinte mindig mások. Az elmaradt mensi után 2 nappal, ha baba van akkor már tuti kimutatja. Akinek pozi lett a teszt gratulálok:) Neked meg sok sikert és kívánom, hogy pozi legyen a teszt:)

Attól hogy nincs mellfeszülés attól még lehetek terhes?

26-ára nem várom. Néha úgy érzem fájdogál a mellem. Egyébként nem fáj a hasam csak annyi tünetem van hogy sokat eszem és fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kezd már a terhesség elején feszülni a mell.

Nem feltétlenül kezd már a terhesség elején feszülni a mell.
nekem 6-8hét körül kezdõdött és annyira nem volt feltûnõ, csak akkora már tudtam, hogy baba van a dologban.Semmi tünetem nem volt, amibõl terhességre következtettem volna, csak késett a menzim.
Nekem nem feszült és nem is fájt a mellem. Úgy a 10.hét körül kezdõdött. Kicsit furcsáltam is hogy nekem miért nincs ilyen tünetem.
Persze. Nekem egyik terhességemnél sem feszült, vagy szúrt vagy bármi a mellem. Mindig csak akkor, amikor már elkezdett nõni, de az már a 10. hét körül volt. Nekem feltûnõen sok gyomorsav és gyomoréés jelezte mindkét esetben a terhességet.
Szuper a kerdes! En is epp 26-ara nem varom! :) Hasszurka, derekfajas van, ma mar hanyingerem is volt es fura eteleket kivanok.. De mellfeszules nincs! Egyaltalan nem fajnak vagy ilyesmi. Remelem attol meg lehetek terhes. Neked is fogom a csipiszt kerdezo, majd ird meg mi lett!
22:00-es írtad sok gyomorsavad volt, milyen nemû lett a babád?
A kérdező hozzászólása: nekem annyi a tünetem hogy mindig aludnék :-) Múlt hónapban ilyenkor már úgy éreztem mindig hogy megjött aztán sajnos tényleg. De most nincs semmi ilyesmi. Remélem most sikerült.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem egy jó erõs pozit :-))) Nagyon örülök.
gratulálok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!