Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, megvan a menstruációm (7 db)

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Megvan a menstruációm de gyenge nem valami sok .3-4-napig tartott. Reggelenként hányingerem van. Lehetek terhes?

Szédülök néha, lehetek terhes?De védekeztünk (óvszer)

Legjobb válasz: egészem addig lehetsz terhes gyanús amíg be nem bizonyosodik az ellenkezõje....

egészem addig lehetsz terhes gyanús amíg be nem bizonyosodik az ellenkezõje....
Tesztelj. Ha már megjött és idõre, akkor ha NETÁN az vagy, kimutatná. De védekezés mellett és mensi mellett nem valószínû. Úgyhogy azért nyugi :-)
Ha védekeztetek és a mensid is megjött, szerintem nem vagy terhes! De ha nyugtalan vagy, csinálj egy tesztet mensi után, annak ki kell mutatnia, ha baba lenne a dologban!

Lehetek terhes, ha megvan a menstruációm?

Legjobb válasz: Én ahány embert kérdeztem annyi válasz kaptam....

Én ahány embert kérdeztem annyi válasz kaptam....
igen az én édesanyám 4 honapos terhes volt mikor még menstruált
A nögyögyászom szerint NEM.De nekem sikerült ilyenkor teherbe senem.Jobb az óvatosság.Talán Te megúszod.
Jujj most ez relatív kérdés. mert Aktus közben hogy megvan a mensid, ugy kérdezed hogy lehetsz e? Vagy úgy hogy pl. már együtt voltataok egy- két hónapja, és hogy még mindig megjön neked.. és hogy úgy lehetsz e.. Na.. naggyon remélem hogy akkor nincs semmi baj ha megjött.. mert akkor.. :D Sok ember aggódna sztem hogy megvan és mégis gas van :S :) neem?
Igen, sajnos lehetsz. Terhességi vérzésnek hívják. Más, mint a megszokott mensi, pl.: világosabb, gyengébb, rövidebb ideig tart. Csinálj tesztet, az a biztos.
Amúgy kiderült, hogy terhes vagy-e?

Ha megvan a menstruációm, és véletlenül elszakadt az óvszer, de időben kivette a pasi, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem lehetsz. Szerintem biológia órán tanultátok, hogy a nõi ciklus hogyan zajlik, és mikor van peteérés... ha meg nem, akkor túl fiatal vagy a szexhez.

Nem lehetsz. Szerintem biológia órán tanultátok, hogy a nõi ciklus hogyan zajlik, és mikor van peteérés... ha meg nem, akkor túl fiatal vagy a szexhez.
Elvileg nem lehetsz, de sajnos mindig vannak kivételek...
Igen, lehetsz, bár kicsi az esély. Menstruáció alatt is teherbe eshetsz, és az elõváladékban is lehetnek spermák. Ha idõben vagy, szerintem vegyél 72 órás tabi. Jobb félni, mint megijedni.
nagyon nagyon pici az esélye. de persze mindig vannak kivételek. több tényezõ miatt se nagyon lehetséges. szerintem megnyugodhatsz.
Sajnos teljesen nem kizárható, de szerencsére minimális az esélye. Azt mondanám, ahhoz nagyon pechesnek kell lenned, hogy ilyen körülmények között ess teherbe.
mégis mennyi idõ telt el azóta? csak észrevennéd, hogy terhes vagy, ha állításod szerint már nem emlékszel rá, mert olyan rég volt, merthogy akkor még csak 15 voltál, most meg már 16:D
Részeg volt a kis csaj....
mégis mit jelentsen, hogy "nem tudom h védekeztünk-e"? te jó ég... hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen de 15 -évesen még nem volt meg és anyukámnak is 16 évesen jött meg... de elöször jött meg 2009.juni.11.én és akkor ha meg jött nem lehetek az vagy igen..?
nyugodj neg terhes nem lehetsz az biztos és az utcsóra vissza térve ha pl május 30.án feküdt le a bartjával és júni 1.én van a szülinapja akkor nem oylan sok idõ telhetett el már bocsy...nyugodj meg nem lehetsz terhes az tuti
A kérdező hozzászólása: Oks..:/
Édesek vagytok, ahogy segítetek neki... Lehurrogni mindenkit.. az megy:) Kérdezõ: Nyugodj meg, nem vagy terhes.
azt 'bocsi'-nak írjuk, nem 'bocsy'-nak.....
Az hogy lehet, hogy 15 évesen nem menstruáltál?Mostanában már mindenkinek 12-13 évesen elkedzõdik :S Amúgy meg még nem volt meg új feküdtél le valakivel és gondolod rá 1 évre mikor megjött, addig várakozott a kis sperma, hogy terhes legyél?:D nem értem a kérdésed, ennyire nem lehet valaki tudatlan, vagy ha igen, nem neki való a sex.NEM lehetsz terhes, fõleg ha azóta megjön.De inkább nézz utána hogy hogy lesz a gyerek és hogy hogy kell védekezni stb, addig meg ne feküdj le senkivel, ha ennyire tudatlan vagy. Na most jöhetnek a leszavazások, de nem tudtam másképp fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Oksam..Köszönöm..te legalább választ tudsz adni..:)
nyugi nem vagy terhes
ha akkor 15 voltäl..most meg 16 akkor valoszinü nem vagy terhes mert mär megszületett volna a gyerek!!!...
kezdjük ott, ha akkor 15 voltál, most 16 vagy, és mivel olyan nagyon rég történt, hogy már nem emlékszel, hogy védekeztetek-e, gondolom ha terhes lennél az már réges-rég látszódott volna...
A kérdező hozzászólása: Jajj köszi a választ már értem ...én marha...bocs csak most fogom fel ha meg van és meg jött akkor nem lehetek az..:S oks értem bocsííí
Ha nincs még menszesz akkor nemlehetsz terhes! De ez hogy lehet hogy nem emlékszel hogy védekeztetek e? :o
A kérdező hozzászólása: mert akkor 15 voltam most töltöttem a 16 -it..és nem emlékszem rá .
A kérdező hozzászólása: nem emlékszem de az lehetek-e vagy nem ha akkor még nem volt meg? de nem biztos h védekeztünk terhes lehetek?
rossz a memóriád. Pedig nem is volt olyan régen.
hát te aztán odafigyeltél mit csináltál..xD ha megvan akkor már mit aggódsz azon hogy terhes vagy-e?? xD lol pff..sok sikert a további életedhez..
éljenek a felelõsségteljes kiskorúak:PXD
A kérdező hozzászólása: De az lehetek vagy nem? ...választkérek..légyszííí
Hát egyrészrõl nem tudom mennyi idõs lehetsz, de max 12-13. Két okból: 1. a menzesz kb ekkor jön meg, 2. akkor tanultad volna biológiából a következõ(ke)t: 1. akkor kezdesz menstruálni, amikor a tested "felkészült" arra, hogy gyermeked legyen, tehát biológiailag érett vagy rá, de nem úgy, ahogy sokak most gondolnák. 2. dolog amit az elsõ pontban leírtam, de annak, hogy egy magyar lány ennyi idõsen teherbe essen, nulla az esélye, azért, mert oké, hogy a tested azt "gondolja" hogy igen felkészült vagy rá, a méhed és más egyebek sem bírnák el a terhességet. Egyrészt mert nincs mibe beágyazódjon rendesen a megtermékenyített petesejt, másrészt pedig mert még ennyire nem fejlett a szervezeted. Bár ha ilyet kérdezel, akkor lehet, hogy nem ezzel kéne még foglalkoznod, hanem egyenlõre ESETLEG körülnézni a világban. Nõjj elõbb fel, tanuld meg az alapvetõ dolgokat, és utána kezdj bele egy kapcsolatba is, ha már tisztában vagy a dolgokkal TELJESEN!!!
Nem vagy terhes, de azt ajánlom, hogy sürgõsen kérj meg valakit, hogy világosítson fel szexuálisan illetve tanulmányozd behatóbban az ember szaporodása c. részt a biológiakönyvedben, mert ez a szintû tudatlanság tragikus. és ezt nem oltogatásból mondom.

A mellem nagyobb és érzékenyebb, de nem feszül. A menstruációm megvan. Délben hányingerem van. Sokat szédülök. Görcsöl a hasam. Terhes lehetek?

A mellem nagyobb lett és érzékenyebb, de nem feszül. reggel nincs, inkább délben van hányingerem de nem sokáig tart. A menstruációm megvan, de elöbb jött meg mint kellett volna. sokat szédülök. és görcsöl a hasam. ez terhesség is lehet? vagy csak beképzelem magamnak?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.

Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.
Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt! A terhesség alatt is elõfordulhat vérzés, viszont lehet hormonális problémától is.
Szua! Mindenféleképp menj orvoshoz, nehogy késõ legyen.Egy tesztet is csinálj elõtte!

3 napot késett a mensim, ma reggel megjött, barnás-véres. A hányingerem még mindig megvan és fáj a hasam. Hétfőn és kedden csináltam tesztet de negatív lett mind a kettő. Lehetek még terhes vagy ez már menstruáció?

Legjobb válasz: sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!

sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!
Hát, ez már elõfordulhat h mensi.De ha ugy érzed csinálj egy tesztet a hétvége körül.Ki tudja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!