Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, már (707 db)

Szerintem nem lesz probléma:) ne aggódj, idõbe bevetted a tablettát, de legközelebb figyeljetek oda:) :)
Elméletileg nem lehetsz terhes de hallottam már olyat is h valaki bevette a 72 orásat és mégis terhes lett. Azért sok szerencsét neked!
Nem 100%, bele is van írva a tájékoztatójába. "így izgalmas az élet"...milyen izgalmas lenne megöletni a gyereked, mi?
De lehetsz. Csak kicsi az esélye. Máskor elõbb gondolkodsz, legalább ebbõl is tanultál valamit.
Elment benned? Én barátnõmmel gumi nélkül csináljuk a mostani ciklusában. Jöv héten meg kellene jönnie neki - meglátjuk lesz e belõle baba vagy sem :) - felelõtlenség vagy sem, így izgalmas az élet :) ) ((persze tuti meghûlne bennem a vér ha ezt hallanám a szájából :"Gratulálok, apuka leszel")) 22F
Ha ilyen felelõtlen vagy, meg is érdemelnéd! Nem magaddal cseszel ki, hanem ha babád lesz és nem lesz neki megfelelõ körülmény, hogy jól éljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a normálisakat! Az útmutató azt írta hogy kicsi az esélye, és minél hamarabb beveszük a tabit annál kisebb az esélye.
Nyugi, hallani "legendákat", hogy nem hat, meg a tájékoztatón sem 100%ra van írva, de én nem ismerek konkrét példát, hogy baj lett volna :) Kétszer vettem be, mindkétszer hatott, pedig volt hogy csak 50 óra múltán jutottam hozzá...
82-es, neked az az " izgi ", h sose tod, h melyik hónapban kell 30000 ft-t fizetned abortuszra, meg hallgatni a barátnõd sirását?? gratulálok..

Tünetek nélkül lehetek terhes? Már 35 napja késik, 3 hete voltam orvosnál, aki nem látott terhességet, cisztát sem és a tesztjeim is negatívak lettek akkor. Azóta nem foglalkoztam vele, gondoltam, majd a következő ciklusban lesz valami.

Vérzésem azóta sincs, pedig eddig pontosan 28 naponta jött meg, 30 éves vagyok. Nem fáj a mellem és hányingerem sincs. Ha hormonzavaros lennék, annak lenne valamilyen más tünete?

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz új tesztet? Lehetsz terhes tünet nélkül. Lehet, hogy három hete még nem látta a doki, de most már biztosan meg tudja állapítani, ha tényleg terhes vagy. Ha meg nem, akkor is orvoshoz kellene menned.

Miért nem csinálsz új tesztet? Lehetsz terhes tünet nélkül. Lehet, hogy három hete még nem látta a doki, de most már biztosan meg tudja állapítani, ha tényleg terhes vagy. Ha meg nem, akkor is orvoshoz kellene menned.
szerintem teszteljél, a tünetek nem kötelezõek, és menj vissza orvoshoz mindenképpen, hogy megnézze, mi bajod van.
Szerintem menj el újra orvoshoz! Bármi lehet!
A kérdező hozzászólása: Én is a "bármitõl" félek, nem a terhességtõl.
Szia! Én is hasonlóan vagyok mint te, kivéve, hogy volt 2-3nap barnázásom... A dokim szerint ha nem jön meg még októberben is, akkor menjek vissza... Hát én a héten megyek egy másik dokihoz.
Félsz a bármitol ? Bátorság !!!! Ha homokba dugod a fejed attól még ott a probléma csak most még esetleg idoben orvosolható és mellesleg lehet hogy nem is akkora a baj és minél elobb megoldható bár lehet hogy csak kilenc hónap múltán igényel orvosi segítséget a dolog :o) Tehát akkor most : teszt, aztán irány a doki mivel ha gond van akkor úgyse fogod tudni elkerulni csak így még esetleg idoben lesz ha meg minden rendbe legalább megnyugszol ! Tudom azt is hogy mondani konnyu de gondolkozz reálisan! Bátorság !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatásokat! Mindenképpen csinálok tesztet, utána orvoshoz megyek. A poén az, hogy mióta azt hittük, hogy babát várunk, egyáltalán nem védekezünk...

Lehetek terhes? Már teljesen kivagyok.

A barátommal csak pettingeltünk, ujjazás történt, maximum az ujjával juttathatott be spermiumot, azt is csak úgy, hogy a már megszáradt kezemmel, amelyen előváladék lehetett (az övé), megfogtam a kezét. Egy hete késik a menstruációm, ma csináltam egy tesztet, negatív. Enyhe alhasi fájdalmaim vannak.

Legjobb válasz: Lehet hogy terhes lett attól hogy megbÄszta az ideg!

Lehet hogy terhes lett attól hogy megbÄszta az ideg!
mert görcöslsz ezen azért van fájdalmad. Ettöl nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Én még nem a legnehezebb eset vagyok aki ilyesmin aggódik. A barátnõm azon filózik, hogy ha megfogta a barátja elõváladékos péniszét és rá félórára megfogta azt a budipapírt amivel megtörölte a puniját, akkor lehet-e terhes... Halál...
ettõl nem lehetsz terhes ha meg a teszt is negativ akor tuti nem vagy az.- Sok oka lehet a késésnek.
A kérdező hozzászólása: :) Belefér az ilyen. Végül is én is mosolygok néha az ilyen kérdéseken, de ha én vagyok ebben a helyzetben, akkor már más a helyzet.
Szerintem csak az aggodalomtól beszélsz hülyeségeket, de megnyugtatlak 99 % esélye van, hogy nem vagy terhes. Az 1% hogy szüzen fogantál, ez esetben akkor ámen. De mivel behatolás nem történt, nem dugta a rudiját a sütidbe, így nem kell aggódni.
Upsz, ennyit a normális válaszokról.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy ilyen rendesek vagytok, kösz a normális válaszokat.
A késés az izgalomtól van, az alhasi fájdalom a káposztától. Nyugi, a sperma nem superman, hogy mindent túléljen, ráadásul a teszt is negatív lett.
A tiéd se sokkal jobb. Beszáradt sperma, elõváladék "nem harap" (az abban lévõ spermiumok már elhaltak). Ha a tesztet legalább 2 héttel az eset után készítetted, akkor mutat megbízható eredmény.

Lehetek terhes? Már 3 hete nem védekezünk, mert azt hittük, hogy terhes vagyok.

Utoljára július 21-én menstruáltam, sajnos azóta sem jött meg. Csináltam tesztet, ami negatív lett, múlt héten voltam orvosnál, ? sem látott semmi terhességre utaló jelet.

Legjobb válasz: Akár lehetsz is ... a jövõ héten tesztelj.

Akár lehetsz is ... a jövõ héten tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Örülnék neki.
Szerintem csinálj még1 tesztet! Ha az is negatív, akkor sajnos lehet cisztád van, ami miatt nem jön meg! Mert én is így voltam régebben.
Eléggé eltolódott a ciklusod, sok minden lehet a háttérben, mindeképpen ajánlanám az orvost! Ha babát szeretnétek, akkor ki kell vizsgáltasd magad, mitõl van ez a nagy késés. Van esély, hogy terhes lettél, csinálj még tesztet, akár majd meg is ismételheted. De orvoshoz azért elmennék!
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet még, negatív lett, orvosnál is voltam, ultrahangot csinált. Semmit nem látott. Se cisztát, se babát. Mindig pontosan 28 napra jön meg, nem értem az okát a késésnek. Mégcsak nem is voltam stresszes és babát sem akarnék mindenáron. Van már gyerekem, nem is egy.

Feb.28án jött meg, kevés volt és csak 3 napig tartott, a hőmérségletem azóta 36, 2. Lehetek terhes? Már egy éve probálkozunk

Legjobb válasz: a hõd lement szoval terhes nem vagy!én arra gyanakszom hogy a méhnyálkahártyád vékony!nálam is kevés menzivel jelenztkezett!!!!!4orvost ajánlok 1 év azmár sok idõ!

a hõd lement szoval terhes nem vagy!én arra gyanakszom hogy a méhnyálkahártyád vékony!nálam is kevés menzivel jelenztkezett!!!!!4orvost ajánlok 1 év azmár sok idõ!
Ha normálisan megjött, piros vérrel, akkor valószínûleg nem vagy terhes. Hallottam már, hogy van aki vérzik, és terhes, de nem 3 napig. Tesztet nem csináltál? Hõd alapján sztem nem vagy, mert elég alacsony, de persze ez attól függ, hogy mennyi az alaphõd?
Nem valószínû, a hõmérséklet jó, és még jobb lesz, ha nem "g"-vel írod. (Mert ez gáz!)
A páromnak mindig max 5 napig tartott, általában rendszertelenül jött meg. utolsó alkalommal szintén 3 napig tartott, enyhe hányinger. a teszt pozitív lett, orvossal megnézette, a baba három HÓNAPos!
ui. Piros valódi vérrel

Ugye ennyitől nem lehetek terhes? Már lassan 2éve, hogy szedem a fogamzásgátlót, de tegnap este ment a hasam..

Már lassan 2éve hogy szedem a fogamzásgátlót, de tegnap este ment a hasam (18:00kor veszem be és 18:20kor ment)

Legjobb válasz: sajnos lehetsz terhes, mert 20 perc alatt nem szivodott fel es 1 tabletta bizony okozhat gondot. A megoldas erre ha 1 hetig kieg. vedekezest hasznalsz, nekem ezt mondta az orvosom, pedig en 3 ora mulva mentes a wc-re hasmenessel.

sajnos lehetsz terhes, mert 20 perc alatt nem szivodott fel es 1 tabletta bizony okozhat gondot. A megoldas erre ha 1 hetig kieg. vedekezest hasznalsz, nekem ezt mondta az orvosom, pedig en 3 ora mulva mentes a wc-re hasmenessel.
Hát csökkenti az esélyt, de a lehetõség még fent áll.
Nem azért észlények, de ha megy a hasa valakinek akkor nem az egész távozik, hanem csak az ami éppen a belek végén volt. Ne aggódj, valószínüleg akkor még mindig a gyomrodban csücsült a tabi :) nem lesz semmi gondod :)
a hasmenessel xtem olyan volt mintha be sem vetted vna az aznapi szemet. potolni kellett vna. ha jol tudom 3 oran beluli hasmenes eseten ujat kell bevenni. nem tudom h terhes vagy-e, kicsi ugyan de fenall az eselye. ez nem igy mukodik h mar van benned eleg hormon. ilyen alapon az ido mulasaval 1re ritkabban kene szedni.
Egyetértek az elsõ válaszolóval.Tényleg lehetsz terhes.Vegyél tesztet vagy fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: csak 2hetente talizunk a páromaml szoval kieg.véd.nem kell :S. Mensi után voltam maugy 1-2nappal ez valamit számít nem?

3 napja késik a menstruáciom. Fájt a hasam rendesen mindha jött volna meg, de el mult és azóta semmi. Csináltam tesztet, igaz délután, de negativ lett. Vajpn attol lehetek terhes? Már 4 éve probálkozunk, ugy hogy ideje volna.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.

Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nagyon szívesen, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig negativ.Vajon még túl korai a teszt.Nem szokott késni ennyit.És amikor kellet volna meg jöjjön rendesen fájt a hasam, mégis elmult.:(
Ez már a 4.nap hogy késik, azt már ki kellet volna mutatnia.Bár vannak olyan nõk akiknek a teszt nem mutat ki semmit és mégis terhes, szerintem menj el az orvoshoz majd õ megmondja, hogy mi is a helyzet. Remélem sikerült és tényleg baba van a dologba :) Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia én is pont ugyan így vagyok pénteken kellet volna megjönie de semmi. Megjön érzésem van de elmulik. Tesztek meg negatívak . Azért még vàrjunk hàtha :) drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta meg jött.6 napot késett.

Lehetek terhes? Már nagyon várjuk.

6-ára nem várom. Kb.1 hete görcsölget a petefészkem, mintha megjönne,de az még korai lenne,(eddig sose éreztem hamarabb a görcsöket)H?m is rendbe van, cicim egy kicsit érzékeny,de a bimbó nem. Férjemmel december óta próbálkozunk.Voltam már dokinál, de mindent rendben talált és mégsincs baba.Nem akarok csalódni ismét.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg már elvileg aznap tesztelhetsz, de a legjobb pár napot várni. Drukkolok, hogy baba legyen!

Ha nem jön meg már elvileg aznap tesztelhetsz, de a legjobb pár napot várni. Drukkolok, hogy baba legyen!
Majd 7-én reggel ha nem jön meg csinálj egy tesztet és megtudod a választ. Addig mi se tudjuk megmondani. Én azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Már csak azért feltünõ, mert eddig tényleg sose görcsöltem menszi elõtt egy héttel.Remélem babóca lesz, nagyon várjuk már, de csalódni sem akarok!
Szerintem készülj a csalódásra is mert ezek korai tünetek lennének nagyon, de azért hátha sikerül.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy hol van egy pici fehér folyásom, hol meg semmi.tiszta száraz vagyok.Nem tudom, hogy ez számít-e.mert mikor várom, hogy jöjjön a nemvárt, akkor általában vizesedek.:) de köszönöm a drukkokat.:)

Lehetek terhes? Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj.

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.
Szia, én 6 hetes terhes vagyok. Ugyanígy kezdõdött, veszettül fájt a mellem (még most is). Azt hittem azért, mert meg fog jönni. 3 napos terhességet is kimutat már a teszt, én a helyedben vennék egyet, remélem várt baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Múlt hét pénteken teszteltem, az negatív volt. Már félek tesztelni, de ez a bizonytalanság sem jó. ha baba, akkor 3 hetes lehet, most kezdõdik a 4. hét. Ezt a teszt már kimutatja?

Lehetek terhes mar ilyen hamar es így?

Sziasztok! Május 14-én spontan vetélésem volt, menstruacioval tavozott. Junius 7.en megjött de nem normalisan. Vedrkezni nem igazan vedekezünk, megszakitast alkalmaztunk a veteles utan..ugy voltunk vele ha besikerul orulunk ha nem nem. 3 napja eros hanyinger reggelente, alig tudok enni délig kb. Gyanakszom de meg nem merek tesztet venni. szerintetek? Lehetseges h ilyen hamar ea h megszakitassal raadasul?

Legjobb válasz: Szia! Minden lehetséges, de ne félj! Bízd rá a Jóistenre, nekem is volt ilyen, hogy elment a baba a mensivel és most 6 hetes kismama vagyok! :) Tudom, hogy az elõzõ kisbaba nem lett volna sajnos egészséges / életképes és a Jóisten megmentette õt egy életen át tartó szenvedéstõl! Így fogd fel és bízz benne, hogy sikerül, ha nem is most, de hamarosan! :) És ne félj tesztelni, ha negatív, akkor ott a következõ ciklus, új reményekkel! :)

Szia! Minden lehetséges, de ne félj! Bízd rá a Jóistenre, nekem is volt ilyen, hogy elment a baba a mensivel és most 6 hetes kismama vagyok! :) Tudom, hogy az elõzõ kisbaba nem lett volna sajnos egészséges / életképes és a Jóisten megmentette õt egy életen át tartó szenvedéstõl! Így fogd fel és bízz benne, hogy sikerül, ha nem is most, de hamarosan! :) És ne félj tesztelni, ha negatív, akkor ott a következõ ciklus, új reményekkel! :)
Ha lány vagy akkor lehetsz!
tesztelj nyugodtan, szoritok :) majd jelentkezz, hogy mi az eredmeny :)
Elso valaszolo irj mar nekem privit :) kerdezni akarok valamit. Bocsi hogy ide belepofatlankodtam kerdezo. En tegnap reggel fel 6kor pozit teszteltem delelott 11orakkor pedig megjott a mensi. De decemberbe is volt egy veteles. Ott fel volt allitva a terhesseg csak nem fejlodott missed ab lett a vege. Most akkor nekem is tavozott a mensivel? :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!