Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, hat (32 db)

Nekem is volt ilyen, csak fogamzásgátlót kellett váltanom.
Érdemes hormoneredményeket nézetni!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolót kérdezném, hogy milyet szedtél? És azért még védett míg így voltál mint én?Félek nagyon! És erõsebb hormontartalmút kaptál? Vagy ugyanolyat szinte csak másikat?
A kérdező hozzászólása: Esetleg valahogy nem lehet téged elérni? Légyszives ne értsd félre csak kérdeznék pár dolgot hogy te mit tapasztaltál akkor és hogy a hosszú barnázás után megjött e, mert nekem ez most olyan erõs lett a végére hogy olyan volt mint amúgy a mesim mennyisége csak barna. és már attól tartok meg sem jön amúgy holnap vagy holnapután kellene. Teljesen ki vagyok készülve, már totál úgy fáj mintha meglenne, és néha akkorát nyillal a méhemnél lenn még a combomban is érzem, a mellem is fura, reméelm hogy véd a terhesség ellen mert végem ha nem!

Nem rég óta szedek fog. Gátlót. A 7 napos szünet alatt lehetek terhes? Mikor elfogy a 21 tebim akkor csak a 4. naptól jön meg! Szval az a 4 nap alatt lehetek terhes, v a tabletta arra az idöre is hat?

Legjobb válasz: Szia!Ez miatt a legelején én is izgultam(a barátnõm szed ablettát).De megnyugtatott,hogy a nõgyógyász aki feliirta neki a tablettát közölte,hogy a tabletta azalatt a napok alatt is véd a terhesség ellen mig nemszeded mensi közben.És ha jólemlékszem a betegtájékoztatóban is levan iirva ugyanez.

Szia!Ez miatt a legelején én is izgultam(a barátnõm szed ablettát).De megnyugtatott, hogy a nõgyógyász aki feliirta neki a tablettát közölte, hogy a tabletta azalatt a napok alatt is véd a terhesség ellen mig nemszeded mensi közben.És ha jólemlékszem a betegtájékoztatóban is levan iirva ugyanez.
A 7 napos szünetben is véd!
VÉD, ha NORMÁLISAN szeded, ELÕÍRÁS szerint, ami benne van a BETEGTÁJÉKOZTATÓBAN. Gondolom olvasni megtanultál már... Még jó, hogy úgy szeded a gyógyszert, hogy azt sem tudod, hogyan hat...Benne van a betegtájékoztatóban. Ha nem, illene a dokit megkérdezned, mielõtt felírja! Hogy lehet így gyógyszert szedni????? Gondolom te is érettnek vallod magad a szexhez.... :S Ilyen alapvetõ dologgal tisztában kéne lenned, ha a válaszod igen volt.
És akkor meg mivan ha nincsen benne? az én betegtájékoztatómba se volt benne hogy véd... De nyugodj meg a fog.gátló szünetbe is véd:) )

Most járok a tabim 2. hónapjába. Második levelet most kezdtem pénteken. Tegnap lefeküdtünk barátommal és el is ment bennem. De így nem lehetek terhes nem? Mert hát ez már a 2. hónap. Vélemények?

Legjobb válasz: Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.

Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.
ha rendesen minden nap beszedted, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Rendesen tájékozódok képzeld el. De mivel a családommal nem jó a kapcsolatom másra nem tudok számítani. Ezért tájékozódok itt. De tudtommal ezért van az oldal. Szóval nem értem minek kell bírálni ilyen miatt másokat, amikor fogalmad sincs h milyen a háttere.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak meg köszönöm a normális választ:)
Ez szerintem gyógyszerfüggõ. Pl az én gyógyszerem (Jangee 0, 2mg/3mg) betegtájékoztatójában az van írva, hogy ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni akkor azonnal védve vagyok. De hát ezt gyógyszere válogatja, mert hallottam olyanról amivel 1 hónapig várni kell. .hónapban nem lehet gond sztem.

Barátommal pettingeltünk és hát elélvezett. és utána újra megujjazott. Valószínű h megmosta a kezét, de ha nem akkor lehetnék terhes vagy kizárt dolog?

Legjobb válasz: *Sóhaj* Igen,valószínûleg lehetsz terhes. Ha rendesen megmosta a kezét akkor viszont nem. Ez egyébként attól is függ,hova élvezett...

*Sóhaj* Igen, valószínûleg lehetsz terhes. Ha rendesen megmosta a kezét akkor viszont nem. Ez egyébként attól is függ, hova élvezett...
Az kizárt dolog, mer nemtudom.....
Mi az hogy valószínú, hogy megmosta a kezét? Láttad vagy nem? Kérdezd meg! Egyébként lehetsz terhes, ha maradt cucc az ujján.
Kisfiú vagy kislányt szeretnétek?
Itt sokak szerint lehetséges, ettõl függetlenül soha, de tényleg SOHA nem láttam olyan embert, aki ujjtól esett teherbe. Tehát szóbeszéd olyanról is van, hogy belemész a strandon a vízbe és terhes leszel, de tényleg, ki a franc látott ilyet? (egyébként ez marhaság, víztõl sem lehet teherbe esni). Szóval én azt mondom nem. Miért nem kérdezed meg a barátod, hogy kezet mosott-e? Mindig kezet kell mosni ilyen elõtt, sok minden lehet a kezén, ami nem épp egészséges, ezért tényleg minden ilyen akció elõtt kézmosás szappannal és alapos öblítés langyos folyó meleg vízzel.
biztos terhes vagy, fordulj orvoshoz mihamarább.
A kérdező hozzászólása: de közvetlenül tuti nem jutott "belém" a cucc..mert tuti megtörölte a kezét..és nem rögtön csináltuk újra..így már nem valószínû a terhesség ugye?
megtörli - egy részét rákeni máshova a többit szétmaszatolja kis idõ eltelés - a spermák nem tudom pontosan meddig élnek, de elég sokat ebbõl következik, hogy éltek rajta. Lehetsz-e terhes? - persze, hogy lehetsz illetve reméljük, h. lehetsz. Mindenesetre a jövõben is számolj azzal, hogy teherbe eshetsz akkor is ha védekeztetek, hiszen 100%-os biztonság nincs. Visszatérve az esélye picike, hogy teherbe eshetsz ezért ne aggódj rajta. És igazából azt javaslom, hogy a jövõben se aggódj nagyon, kár elrontani egy-egy éjszakát azzal, hogy "jajistenem, lehet terhes lettem?" cuccal :) ---

Terhes lehetek? Vajon hat a gyógyszer?

Elkezdtem szedni a Yasminellét..az els? hónapot végigvéreztem..most a második levél 3. szeménél tartok..de már elmúlt:) Tegnap volt nálam a barátom..és megujjazott(sz?z vagyok még)..am ? nem volt totál meztelen..boxerben volt..! Van esély a terhességre? Am 2 napja Panadolt szedek..az nem befolyásolja a gyógyszer hatását? Bocsii a buta kérdésért, de aggódok:(

Legjobb válasz: Mitõl lennél terhes? Miért kezdtél szexuális életet élni, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal?

Mitõl lennél terhes? Miért kezdtél szexuális életet élni, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal?
Ha jól értem csak ujjazott? Akkor esélytelen a terhesség.Mi a köze ahhoz, hogy boxerben volt, ha csak ujjazott?
Bocs, de az sem normális, hogy végigvérezted az elsõ hónapot! Menj vissza a dokidhoz, ha elmondod neki , azonnal ír egy másik, picikével magasabb hormontartalmú tablettát. Amúgy, ha ennyire aggódsz, a pasi is húzhatna gumit, ha már annyira akarja a szexet, biztos hajlandó lesz rá.
De mivel volt rajta boxer lehetetlen, hogy odakerüljön. Ha meg nincs rajta ruha akkor nem kéne, hogy olyan közel kerüljön hozzád , hogy rád mehessen a váladék.Ha meg rendesen szedted a gyógyszert nem volt hányás, hasmenés akkor nem lehet gond.Orvosnál kell érdeklõdni melyik gyógyszer befolyásolhatja a hatást vagy nézd meg a betegtájékoztatón. Nem hiszem egyébként , hogy a Panadol befolyásolja.
hát, igy a leírtak alapján annyi az esély a terhességre, minthogy Te légy a következõ elnök az Usában...ha ennyire félsz, inkább még ne szexelj! ez komoly...nem megbántani akarlak, de így pont a lényeg veszik el, az öröm...
öh...ez most kamu, ugye? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugtattál:) a gyógyszert rendesen szedem..1 napot sem hagytam ki:) am jövõhéten tervezzük h lefekszünk 1mással:) de persze gumival is védekezünk a gyógyszer mellet:)
A kérdező hozzászólása: Télleg csak ujjazott..am az a köze h ha totál meztelen lett volna meg én is..akkor odakerülhetne a "cucc"..
Ha nem fogdosta a saját farkát és nem került rá "cucc", és nem azzal az ujjával ujjazott, akkor nem lehetsz terhes. 1 hónap után már a gyógyszer is hat. Hogy mi van hatással a bogyódra, azt a dokidtól illett volna megkérdezned... Szerintem amíg ilyen alapvetõ dologgal nem vagy tisztában, halaszd csak el az 1. szexuális élményed, míg tisztába nem leszel a dolgokkal. Nem ártana utánaolvasnod...
A kérdező hozzászólása: úgy tudom h az elõváladéktól is lehet:( AM NEM KAMU! ez történt
A kérdező hozzászólása: Már voltam dokinál..és mondta h ilyen alacsony hormontartalmú gyógyszereknél ez elõfordulhat:( És mondta h legyek még türelemmel:D Most a második levél elején tarok, a vérzés már az elsõ szemnél elmúlt!

Jövőhét kedden kellene megjönnie, gyomorégésem van, nagyon minimális fehér folyás és tegnap éjjel arra ébredtem hogy tiszta viz a hátam, hidegrázásom is van napközben. Lehetek terhes? Mikor csinálhatok tesztet?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de túl korainak találom a tüneteket. Amit leírsz pedig inkább egy kezdõdõ nátha vagy influenza betegség elsõ tünetei.... Ha tesztet akarsz csinálni a keddet javaslom.

Lehetsz terhes de túl korainak találom a tüneteket. Amit leírsz pedig inkább egy kezdõdõ nátha vagy influenza betegség elsõ tünetei.... Ha tesztet akarsz csinálni a keddet javaslom.
A kérdező hozzászólása: influenza ellen be vagyok oltva.....:)
Elméletileg a megtermékenyítés után 10-11. naptól lehetne érezni tüneteket, amikorra is már beágyazódik. Olvastam én is olyan esetekrõl, akik már hamarabb is éreztek különféle tüneteket. Az esetek nagy részében azét az agyunk produkálja a különféle tüneteket, ezt magamról is elmondhatom. Majdnem minden hónapban vannak különféle tüneteim, és mégis mensivel végzõdik a hónap. Neked azért szívbõl kívánom, hogy ne így legyen, és valódi tüneteid legyenek! :)
Szia! nálam ugyanez a helyzet. gyomorégés, enyhe hányinger (de ez feltehetõen az állandó izgalom miatt van) de egyéb tüneteket nem tapasztalok magamon. hétfõn szeretnék elvégezni egy tesztet. bár nekem azt mondják nincs különösebb okom az aggodalomra mert mi 1-én és 2-án voltunk együtt a párommal és 7-én kellett volna megjönnie ... de én ettõl függetlenül még aggódom.

Ha a fogamzásgátló első levélnél kb a 7-8 szemnél már nem védekeztünk lehetek terhes? Még van hátra 7szem és sűrűn kell pisilnem miért van ez?

ha megjön a menstruációm a 7 napon akkor 100% hogy nem vok terhes?

Legjobb válasz: nem lhetsz terhes.A fogamzásgátló dobozában található tájékoztatóban benne van,hogy mennyi idõ eltelte után nyújt védelmet a tabletta. Én úgy tudom,hogy már egy 7 után használ maximum 1 hónap.

nem lhetsz terhes.A fogamzásgátló dobozában található tájékoztatóban benne van, hogy mennyi idõ eltelte után nyújt védelmet a tabletta. Én úgy tudom, hogy már egy 7 után használ maximum 1 hónap.
A kérdező hozzászólása: milyen max egy hónap? nem értem. szóval már a 7.napon védett voltam?
Igen a norma ez lenne h leírják. Én Lindynettet szedek, és nincs leírva benne. Hallottam 2hetet, de egy hónapot is... Most akkor találgassak. :)
A kérdező hozzászólása: én is lyndinettét szedek.
Akkor egy cipõ :)
Én is azt szedek, nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy a 14. szemtõl véd. Viszont van neki vmi tájékoztató füzete, abban meg az elsõ szemtõl írják. Hivatalos betegtájékoztatóban meg nincs szó róla. Szóval igazodjon ki rajta az ember. Sokat iszol, azért kell sûrûn pisilned, vagy azért, mert felfáztál. :D Ha megjön a vérzésed, az 99, 99999% -ban azt jelenti, hogy nem vagy terhes.

Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj, és nagyon feszül a méhem. Lehetek terhes?

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem,mint még soha.100%-ra vettem,hogy terhes vagyok,aztán pedig mégsem!

A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem, mint még soha.100%-ra vettem, hogy terhes vagyok, aztán pedig mégsem!
Mielõtt megjönne 1-2 nappal elõtte csinálhatsz tesztet, d nem biztos hogy kimutat valamit is. Ha nem jön meg, akkor pár na múlva ismételd meg. A tüneteid alapján lehetsz terhes, de lehet, hogy csak a frontok miatt "nyavalyog" a tested és simán megjön majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-) Te babás vagy?

November 14-én született a kislányom, vagyis most múlt egy hónapos. A férjemmel nem vártuk meg a hat hetet, kipróbáltuk és működött a szex..Lehetek terhes?

Sziasztok!A férjemmel nem vártuk meg a hat hetet, kipróbáltuk és m?ködött a szex. (talán még jobb is mint el?tte)Háromszor szeretkeztünk, csak egyszer végig. Tegnap voltam dokinál, elkeztdem a fogamzásgátlót, és azt mondta mivel szoptatok elvileg nincs peteérés, de csak az biztos ami..

Legjobb válasz: Hát, én már hallottam olyanról, hogy becsúszott. Nem szentírás, hogy nem eshetsz teherbe, úgyhogy érdemes védekezni.

Hát, én már hallottam olyanról, hogy becsúszott. Nem szentírás, hogy nem eshetsz teherbe, úgyhogy érdemes védekezni.
Én csak annyit írok, hogy tesóm és köztem 11 hónap van.... Nekem is azt mondta a doki, ha szoptatok, akkor elvileg nem, de......!!Szóval, nem árt óvatosnak lenni.

Lehetek terhes, ha hat éve szedem a Milligest gyógyszert és abbahagyása után három nappal szeretkeztem és másnap megjött ahogy szokott?

Most szüneteltetem, de a következ? hónapban nem jött meg, ahogy kellett volna!

Legjobb válasz: Hát ha ennyi ideig szedted a fogamzásgátlót, akkor szerintem még akkor bõven nem ürült ki a szervezetedbõl. Ha pedig másnap megjött, akkor szerintem nem lehetsz az!De keress fel egy orvost vagy csinál egy tesztet!Az a biztos!

Hát ha ennyi ideig szedted a fogamzásgátlót, akkor szerintem még akkor bõven nem ürült ki a szervezetedbõl. Ha pedig másnap megjött, akkor szerintem nem lehetsz az!De keress fel egy orvost vagy csinál egy tesztet!Az a biztos!
Ha megjött nem valószínû a terhesség! De a következõket írom ami biztos (most beszéltem én is a dokimmal): Ha abbahagyod a gyógyszert szinte azonnal kiürül a szervezetedbõl ezért fennálhat a terhesség, ha nem vigyáztok!!!!!!Várni 3-6 hónapot csak azért kell hogy beálljon a rendszeres menstruációs ciklusod!De ha abbahagyod a gyógyszert.....a következõ hónapban már teherbeeshetsz!!!!Ezt jó ha tudod!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!