Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, gumi nélkül szexeltem, de (5 db)

Yasminelle-t szedek már 3 hete. és mióta beszedtem az első tabit, már gumi nélkül szexeltünk de sosem élvezett belém! Lehetek terhes?

aztmondta nekem a n?doki h ha megjön ( dec 12) kezdjem el szedni, és januárba leszek véfett szóval ha beszedtem az els? levelet!! a tájékoztatón viszont az van h els? szemnél hat... na most miután bevettem a gyógyszert gumi nélkül szexeltem de sosem ment el bennem... igyis lehetek terhes? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: szia nem valszínû h lehetsz terhes, én is ezt szedtem nekem is ezt mondta doki...elõvigyázatosságból kell megvárni egy hónapot, h 100% legyen...de mi se vártunk...

szia nem valszínû h lehetsz terhes, én is ezt szedtem nekem is ezt mondta doki...elõvigyázatosságból kell megvárni egy hónapot, h 100% legyen...de mi se vártunk...

Lehetek terhes, ha gumi nélkül szexeltem, de nem került belém ondó?

Legjobb válasz: Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S

Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S
Ha nem került beléd ondó, akkor természetesen nem lehetsz terhes. Ám ezt nem tudhatod, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, amelyek közül akár egy is megtermékenyítheti a petesejtedet. A kérdésed feltevésébõl feltételezem, hogy nem szeretnétek babát, tehát azt javaslom, hogy mindenképpen találjatok egy védekezési módszert, ami mindkettõtöknek megfelel, és akkor nem kell majd találgatnotok.
Lhetsz természetesen. Én is azt hittem, hogy mi vigyáztunk..., de hát most 14. héten vagyok. Nem bánok semmit, nem terveztük, de most már nagyon szeretjük és várjuk.
Egy kicsit megnyugtatlak én is ebben a cipõben jártam pár hete...Elõsször is ne idegeskedj mert attól jobb nem lesz, 1 hetet késett nekem de utánna megjött:) szóval próbálj meg megnyugodni ha ideges vagy;)és remélem neked is olyan lecke volt ez a gumi nélküli sex mint nekem:) NEVER EVER:D puc:)
Lehetsz.
A kérdező hozzászólása: 17...és bocs de szerintem jogosan félek mert nincs nagy kedvem 17 évesen gyereket nevelni...
Hány éves vagy? Ilyet kérdezni, meg ilyentõl félni a 15 évesek szoktak. Gááááz
A kérdező hozzászólása: azt hallottam hogy minél közelebb van az hogy megjöjjön annál kisebb az esélye hogy teherbe essek.ma kellene megjönnie de még semmi :/ jó igaz kipattogtam meg hasam is fájt egy picit de nagyon félek.
Az attól függ, hova spriccelt amúgy kérdezõ??
^ De lehet baszod. Attól, hogy neked nem volt belõle baj, attól még másnak lehet. Istenem de f*sz gondolkodásod van.
Nem kell betojni, hogy tartalmazhat stb... bla bla... Sose féltem ilyentõl és nem is volt belõle baj.
Már az elõváladék is tartalmaz nemzõképes spermiumokat, így elvileg lehetsz terhes.
Nyugi nem kell félni. Én régen 4 évig igy védekeztem, mégse lett terhes a barátnöm. De nem követendõ pèlda.
az elõváladékban is van spermium szóval van rá esély h terhes leszel!!
Ismerõsöm is így lett terhes.. 50-50 %...
Elõváladéktól is lehetsz terhes, bár ennek jóval kisebb az esélye.
elõször is ne így védekezzetek, ez a legrosszabb megoldás másodszor meg ne parázz, mert ha rágörcsölsz, akkor a stressz miatt még többet fog késni ha teljesen meg akarsz nyugodni, vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz
Érdekes. Közben nem féltél?
Gratulálok! 17 évesen pont ennyi eszed kell hogy legyen...

Attól lehetek terhes? Ha gumi nélkül szexeltem többször a pasimmal, de SOHA nem élvezett belém!

Legjobb válasz: férfiként mondom,ha felállot a fütyije közel volt az orgazmushoz

férfiként mondom, ha felállot a fütyije közel volt az orgazmushoz
Igen, még akkor is lehetsz terhes ha csak gumival szexeltél vele, de olyankor majd 30szor kevesebb az esélye. Szóval gumi nélkül de megszakítással kb 27% Gumival 1-2%
Elonedvtol nem lesz terhes, ez urban legend, 22eve igy szexelek es nem lett terhes, es nem vagyok meddo van gyerekem.
Mennyi agyhalott van itt..."ha jó a tehettsége és kihúzza.." urissssten..:D:D:D Az elõnedvtõl is lehetsz terhes. sóher vagy Te is meg pasid is hogy sajnáltok [email protected] 600 Ft-ot gumira..
ma 02:24 ?!!!? Ez mekkora egy hülyeség! Persze, naponta x pasival dugnak, de nem védekeznek, és ezt te még el is hiszed. :) ) Kérdezõ, lehetsz terhes. Ha megúszod, akkor vagy használjatok gumit, vagy írass fel fogamzásgátlót. Vagy ha maradtok a megszakításosnál, akkor legalább Pharmatexet használjatok.
Nem , ha erdõn szélén korán reggel munka elött egy kávé mellet análba vert az erdõ szélén majd késõn a munka után az irodában bennedjárt majd késöbb a kertbe szintén szexeltetek ha ezt még nem tettétek meg sürgõsen tegyétek !
A kérdező hozzászólása: én úgy tudtam, de akkor nem jól, hogy közvetlen orgazmus elõtt veszi ki... ok, köszi a válaszokat!
de hallod elõváladék az folyamatosan van nemi izgalom során, nem csak közel az orgazmushoz és képzeld a megszakításos lényege, hogy orgazmus elõtt kiveszi, és nem utána ez a két opció van benne, olyan nincs, hogy mennyivel elõtte... a megszakításos lényege, hogy nem élvez el a hüvelyben ha nem élvezett el a hüvelyedben, akkor megszakításos módszert alkalmaztátok (azaz az aktus meg lett szakítva mielõtt elélvezett, és aktusnak az számít amikor a pénisze a hüvelyedben van... innen van a módszer neve!)
A kérdező hozzászólása: nagyon jol tudom hogy mit jelent a megszakitásos módszer, nem tudom mit értettél félre... úgy értettem hogy nem azelõtt vette ki mielõtt elélvezett volna..ezt úgy értem h nem volt közel az orgazmushoz... 24 vagyok
te mégis hány éves vagy, hogy ennyire nem vagy képben? a megszakítás az, hogy nem élvez bele a csajba, kiveszi mielõtt beleélvezne mindegy meddig volt benn, ha benned járt a pénisze, akkor lehetsz terhes az elõváladéktól, mert lehet benne spermium szóval ha késik a menzeszed tesztelj, mert LEHETSZ terhes 100ból kb 27 nõ esik teherbe ilyen megszakításos módszerrel, nem te lennél az elsõ
A kérdező hozzászólása: még megszakítást sem csináltunk sosem, szval joval elõtte kivette...na értitek
Pornoszinesznok se szoktak teherbe esni forgataskor. Pedig nem hasznlanak fogamzasgatlot, ha a pasid tehetseges akkor erzi elore mikor kell megszakitania a kozosulest.
Bizony hogy lehetsz terhes megszakított védekezés mellett! A mi kis "megszakított védekezésünk" már 10 éves. (de vállaltuk, hogy ha lesz, akkor jöhet )
Igen. Pearl index 35. Olvass utána:[link]
Ha mar ilyen kora nemi eletet elsz legalabb vedekezz..
Gratulálok h. arra van eszed hogy szxelj arra nincs hogy védekezz! És igen lehetsz
A kérdező hozzászólása: :(( ebbõl most egy életre tanultam
Én nem csak a nemkìvánt terhesség miatt aggódnék hanem a nemibetegség miatt is.... én is igen van okod parázni mert lehetsz terhes.26/L
Szóval tanulj belõle! Drukk, hogy ne legyen belõle semmi!
A kérdező hozzászólása: értem:( nagyon félek mert még csak 15 vagyok és ez volt az elsõ szex és nyaraltunk afrikában és ott jöttem össze egy fiúval és vele történt a szüleim nem is tudják szóval félek
Honnan tudod, hogy nem volt spermium? Sosem érzi sem a nõ, sem a férfi, mi minden mozog ott! Csak erre gondoltam, hogy élõ ember nincs, aki meg tudná állapítani, volt-e spermium az elõváladékban. Vagy egy mikroszkóp. De ez nem alaptartozék a szexben.
A kérdező hozzászólása: 4.válaszoló nem értem amit írtál?
Beépített mikroszkóppal dolgoztok?!?
Ha történt behatolás (persze a hüvelybe), akkor igen, lehetsz terhes! Biológia...
Honnan tudod hogy nem volt? Már az elõváladékban is vannak életképes spermiumok... de tele van vele az internet.
Megérte neked 15 évesen szexelni kislány?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!