Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, gumi nélkül szexeltem, (11 db)

Hogyha a mensim elmúlása után 4 nappal gumi nélkül szexeltünk akkor most lehetek terhes? (Nem bennem ment el)

Azert gondolok arra mert ma reggel arra ebredtem h hanyingerem van :-(

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, már miért ne lehetnél? Mindig lehetsz, ha nem védekezel megfelelõen az aktus elejétõl a végéig. Csak ilyenkor sokkal kisebb a valószínûsége. De az esély soha nem nulla, még akkor sem, ha megszakításos közösülésrõl van szó. Ha pedig ez mostanában történt, akkor nyugi, a hányinger biztos nem ettõl van!

Lehetsz terhes, már miért ne lehetnél? Mindig lehetsz, ha nem védekezel megfelelõen az aktus elejétõl a végéig. Csak ilyenkor sokkal kisebb a valószínûsége. De az esély soha nem nulla, még akkor sem, ha megszakításos közösülésrõl van szó. Ha pedig ez mostanában történt, akkor nyugi, a hányinger biztos nem ettõl van!
Egyetlen védekezés nélküli behatolás elég lehet, (függetlenül attól, hogy hol ment el és mennyi ideig volt bent, mert ez szokott még gyakori lenni, hogy "de csak 1-2 percig" stb.) igen. Lehetsz terhes.

Yasminelle-t szedek már 3 hete. és mióta beszedtem az első tabit, már gumi nélkül szexeltünk de sosem élvezett belém! Lehetek terhes?

aztmondta nekem a n?doki h ha megjön ( dec 12) kezdjem el szedni, és januárba leszek véfett szóval ha beszedtem az els? levelet!! a tájékoztatón viszont az van h els? szemnél hat... na most miután bevettem a gyógyszert gumi nélkül szexeltem de sosem ment el bennem... igyis lehetek terhes? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: szia nem valszínû h lehetsz terhes, én is ezt szedtem nekem is ezt mondta doki...elõvigyázatosságból kell megvárni egy hónapot, h 100% legyen...de mi se vártunk...

szia nem valszínû h lehetsz terhes, én is ezt szedtem nekem is ezt mondta doki...elõvigyázatosságból kell megvárni egy hónapot, h 100% legyen...de mi se vártunk...
Menstruáció után közvetlenül szerintem még nincs peteérés.
Van.
Van, de hihetetlenül kevés.
Spontán ovulációd lehet bármikor, fõleg az orgazmusnak szoktak ilyen hatásai lenni, de kicsi az esélye. Az, hogy nem benne megy el, lecsökkenti jelentõsen a terhesség esélyét, hiszen egy teherbe eséshez több, mint 25 millió ondósejtre van szükség átlagos esetben. DE! Egyetlen egy darab ondósejt is képes valakit teherbe ejteni, ha elég erõs ahhoz, hogy eljusson a petevezetõn át az érett petéig és megtermékenyítse. Nem véletlen, hogy sokszor terméketlennek kikiáltott férfiaknak születik gyermeke, mert az alacsony sejtszám ellenére is vannak köztük "hõsök".
Nem tudom miért olyan nehéz felfogni h MINDIG védekezni kell. Kicsi az esély rá h terhes legyen, de megvan.

Gumi nélkül szexeltem a pasimmal lehetek terhes?

épp most van meg...

Legjobb válasz: Drága elsõ, ha a méhfal válna le, akkor a kérdezõ pár órán belül elvérezne és meghalna. Kedves kérdezõ, menzesz alatt is teherbe eshetsz, mivel bármikor lehet spontán peteérésed. Beléd élvezett?

Drága elsõ, ha a méhfal válna le, akkor a kérdezõ pár órán belül elvérezne és meghalna. Kedves kérdezõ, menzesz alatt is teherbe eshetsz, mivel bármikor lehet spontán peteérésed. Beléd élvezett?
Ha nincs gumi, akkor nincs szex. Legalábbis a felelõsségteljes, érett felnõtteknél ez így van. Szánalmas kis csicska vagy, remélem bekapod a legyet te szajha
Röhögj csak, aztán utána menj el babakocsit venni!
Sok egészségügyi dolgozó is igy csinálja. Nekem naptárazással tökéletesen bevált, mig a gyógyszertõl rosszul voltam.
Nem csak a gyógyszer meg a megszakítás létezik. Látom semmi közöd a dologhoz.
A kérdező hozzászólása: most rendesen [email protected]:(
Bátyám egyik aranyszabálya: Koton mindig legyen nálad, bárhova mész, mert ki tudja mikor kerül dugásra sor.
Miért ne lenne közöm a dologhoz? Képzeld, tudom h mik vannak még.. Pharmatex-szel szoktuk kombózni a megszakítást. De már elhagytuk azt is, és igy is beválik. Azt mondtam csak, h mensi alatt a legkisebb az esélye a terhességnek.
ha megvan, akkor nem tudom h mi termékenyülne meg, na meg a méhfal is leválóban van.. érted..
Na a Pharmatex az egy külön téma.. :D Arról inkább ne beszéljünk, mert egy vicc az egész.
A megszakításosoknak: A megszakítás szerintem csak akkor védekezés, ha már nem gond, hogy becsúszik egy baba, csak eredetileg késõbbre tervezitek. Fõleg, ha a második menet az este, akkor bõven van az elõváladékban is életképes spermium. Meg valamiért éppen jobban elengedi magát a srác, és kész a baj, izgulsz stb. És tegyük hozzá, hogy a barátod simán elhagyhat, ha nem tetszik neki, hogy terhes lettél, és a Te nyakadban lesz az egész probléma.
Fõleg apád anyádra leszek kiváncsi. Ha a lányom lennél elõször téged, utána meg a csicska barátod ütném agyon. Csórik vagytok basz-ki..nyamvadt 600 Ft..menjél azt szo-pjál lovat!:D
Na akkor én rontottam el:D Eddig gumival jártam szórakozni, most majd naptárral és csillagjegy ajánlóval..durvaDDD (naptárazni a dugásért..anyááám):D
Elhiheted, hogy az én párom -40-es férfi- idõben kivette, ráadásul meddõnek voltam kikiáltva, mégis terhes lettem, 2 megszakításos aktustól (máskor mindig gumiztunk).
És? Akkor meg mi a jó isten van? És ha most meg lesz baj? Nem hiszem el, hogy ennyire buták vagytok.. Töltenétek el egyetlen egy napot a rendelõben, eszetekbe sem jutna a megszakítás...
Vannak, akik bénáznak, és persze könnyebb rákenni a módszerre, mint beismerni h béna és nem tudja idõben kivenni. Vagy a csaj ultratermékeny..
Mindenképpen, talán!
Ha gumi nélkül szexelsz és nem gondoskodsz más módon a védekezésrõl, akkor igen. lehetsz terhes. De nem hiszem el, hogy ezeket állandóan kiírjátok. Nem lehet megérteni? Védekezz rendesen, ha nem akarsz gyereket. Ennyi és nem több. Kapis?
A kérdező hozzászólása: jó tudom hogy védekezni kellett volna 20 vagyok, de nem volt nálunk gumi.
A kérdező hozzászólása: :D
a megvastagodott méhnyálkahártya - akkor igy már megfelel?
A kérdező hozzászólása: majd 1 hónap és kiderül lesz e babavárás
nem tudom mi alapján szajháznak le:D sztem semmi nemnormálisat nem csináltál, sokan védekeznek így. a spontán peteérés az anatómiai tankönyvek szerint(fél családom eü-s, hallgattam elég ilyen dolgot) csak 0, 01%, nem mellesleg a szervezetnek csak meghatározott mennyiségû petesejtje van, és nem dobálózik velük...
Persze, a tankönyvek így, a tankönyvek úgy.. :) Én viszont nap, mint nap, szemtõl szembe találkozom ilyen esetekkel. A megszakítás nem védekezés amúgy.
A kérdező hozzászólása: volt már anno egy baleset akkor belém is élvezett, de akkor se lett semmi.
nem baz*meg , nem lehetsz.

Kivertem a barátomnak, és miután vártunk egy kicsit, gumi nélkül szexeltünk. Lehetek terhes?

A szexet gumi nélkül kezdtünk, és kb 10 perc után vett fel a barátom egyet.

Legjobb válasz: persze. meg is érdemled, hogy az legyél

persze. meg is érdemled, hogy az legyél
még jó h nem akkor húzott gumit miután beléd tüzelt.basszus mik vannak!
Ha ciklus felénél vagy akkor végképp felelõtenek vagytok. Jó izgulós 2 hetet. remélem elég nagy tanulság lesz hogy elgközelebb ne tegyetek ilyet.
Ha a ciklus felénél vagy akkor igencsak nagy. Jóval nagyobb mint amennyi eszed van... 75 - 85%... Térj meg és kezdj el imádkozni, hogy a kisebb %-ba tartozz...
És mi volt ebben a logika? Mesélj.
igen, lehetsz.
és ennek mi értelme volt? úristen
lehetsz
*facepalm*
Errõl a rendõr jut eszembe, aki majdnem mindig óvszert visel a védekezés miatt. Csak akkor veszi le, amikor pisil, meg amikor dug.
Kizárt. A babákat a gólya hozza. Ezt az egészet csak azért találták ki, hogy több óvszert, és fogamzásgátlót tudjanak eladni. :) ))
mivel elélvezett a nemiszervén elég sok sperma lehetett még ha csak vártatok. Nagyon felelõtlenek voltatok! Ha benne vagy a 72órában futás orvoshoz!!!
Kb annyi az esélyed, mint mikor belédélvez, szóval elég nagy :D
Fogamzás gátlóról hallottál már?
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot max nem olyan nagy számban... De ha volt gumitok miért nem használtátok? :S 15 nap múlva teszt és reménykedj. (bár tény h a ciklus közepén a legnagyobb esélye a terhességnek)
Legalább lemosdott a reszelés elõtt? Vagy csak vártatok míg rászikkad...
A kérdező hozzászólása: Mennyi rá ez esély hogy terhes lettem? Ez tegnap történt, és ma vagyok a ciklusom felénél.
Borzasztó felelõtlenül és ostobán viselkedtetek! Persze, hogy lehetsz terhes. Az meg, hogy 10 perc után felveszi, esõ után köpönyeg!
Lehetsz.
A kérdező hozzászólása: 17...és bocs de szerintem jogosan félek mert nincs nagy kedvem 17 évesen gyereket nevelni...
Hány éves vagy? Ilyet kérdezni, meg ilyentõl félni a 15 évesek szoktak. Gááááz
A kérdező hozzászólása: azt hallottam hogy minél közelebb van az hogy megjöjjön annál kisebb az esélye hogy teherbe essek.ma kellene megjönnie de még semmi :/ jó igaz kipattogtam meg hasam is fájt egy picit de nagyon félek.
Az attól függ, hova spriccelt amúgy kérdezõ??
^ De lehet baszod. Attól, hogy neked nem volt belõle baj, attól még másnak lehet. Istenem de f*sz gondolkodásod van.
Nem kell betojni, hogy tartalmazhat stb... bla bla... Sose féltem ilyentõl és nem is volt belõle baj.
Már az elõváladék is tartalmaz nemzõképes spermiumokat, így elvileg lehetsz terhes.
Nyugi nem kell félni. Én régen 4 évig igy védekeztem, mégse lett terhes a barátnöm. De nem követendõ pèlda.
az elõváladékban is van spermium szóval van rá esély h terhes leszel!!
Ismerõsöm is így lett terhes.. 50-50 %...
Elõváladéktól is lehetsz terhes, bár ennek jóval kisebb az esélye.
elõször is ne így védekezzetek, ez a legrosszabb megoldás másodszor meg ne parázz, mert ha rágörcsölsz, akkor a stressz miatt még többet fog késni ha teljesen meg akarsz nyugodni, vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz
Érdekes. Közben nem féltél?
Gratulálok! 17 évesen pont ennyi eszed kell hogy legyen...

Attól lehetek terhes? Ha gumi nélkül szexeltem többször a pasimmal, de SOHA nem élvezett belém!

Legjobb válasz: férfiként mondom,ha felállot a fütyije közel volt az orgazmushoz

férfiként mondom, ha felállot a fütyije közel volt az orgazmushoz
Igen, még akkor is lehetsz terhes ha csak gumival szexeltél vele, de olyankor majd 30szor kevesebb az esélye. Szóval gumi nélkül de megszakítással kb 27% Gumival 1-2%
Elonedvtol nem lesz terhes, ez urban legend, 22eve igy szexelek es nem lett terhes, es nem vagyok meddo van gyerekem.
Mennyi agyhalott van itt..."ha jó a tehettsége és kihúzza.." urissssten..:D:D:D Az elõnedvtõl is lehetsz terhes. sóher vagy Te is meg pasid is hogy sajnáltok [email protected] 600 Ft-ot gumira..
ma 02:24 ?!!!? Ez mekkora egy hülyeség! Persze, naponta x pasival dugnak, de nem védekeznek, és ezt te még el is hiszed. :) ) Kérdezõ, lehetsz terhes. Ha megúszod, akkor vagy használjatok gumit, vagy írass fel fogamzásgátlót. Vagy ha maradtok a megszakításosnál, akkor legalább Pharmatexet használjatok.
Nem , ha erdõn szélén korán reggel munka elött egy kávé mellet análba vert az erdõ szélén majd késõn a munka után az irodában bennedjárt majd késöbb a kertbe szintén szexeltetek ha ezt még nem tettétek meg sürgõsen tegyétek !
A kérdező hozzászólása: én úgy tudtam, de akkor nem jól, hogy közvetlen orgazmus elõtt veszi ki... ok, köszi a válaszokat!
de hallod elõváladék az folyamatosan van nemi izgalom során, nem csak közel az orgazmushoz és képzeld a megszakításos lényege, hogy orgazmus elõtt kiveszi, és nem utána ez a két opció van benne, olyan nincs, hogy mennyivel elõtte... a megszakításos lényege, hogy nem élvez el a hüvelyben ha nem élvezett el a hüvelyedben, akkor megszakításos módszert alkalmaztátok (azaz az aktus meg lett szakítva mielõtt elélvezett, és aktusnak az számít amikor a pénisze a hüvelyedben van... innen van a módszer neve!)
A kérdező hozzászólása: nagyon jol tudom hogy mit jelent a megszakitásos módszer, nem tudom mit értettél félre... úgy értettem hogy nem azelõtt vette ki mielõtt elélvezett volna..ezt úgy értem h nem volt közel az orgazmushoz... 24 vagyok
te mégis hány éves vagy, hogy ennyire nem vagy képben? a megszakítás az, hogy nem élvez bele a csajba, kiveszi mielõtt beleélvezne mindegy meddig volt benn, ha benned járt a pénisze, akkor lehetsz terhes az elõváladéktól, mert lehet benne spermium szóval ha késik a menzeszed tesztelj, mert LEHETSZ terhes 100ból kb 27 nõ esik teherbe ilyen megszakításos módszerrel, nem te lennél az elsõ
A kérdező hozzászólása: még megszakítást sem csináltunk sosem, szval joval elõtte kivette...na értitek
Pornoszinesznok se szoktak teherbe esni forgataskor. Pedig nem hasznlanak fogamzasgatlot, ha a pasid tehetseges akkor erzi elore mikor kell megszakitania a kozosulest.
Bizony hogy lehetsz terhes megszakított védekezés mellett! A mi kis "megszakított védekezésünk" már 10 éves. (de vállaltuk, hogy ha lesz, akkor jöhet )

Lehetek terhes ha a menszim vége után, 10 nappal gumi nélkül szexeltem a barátommal?

Legjobb válasz: Igen lehetsz ,föle ha még beléd is élvezett!ha nem akkoris meg van az esélye csak kicsi!

Igen lehetsz , föle ha még beléd is élvezett!ha nem akkoris meg van az esélye csak kicsi!
Igen nagy esélyed van rá!
Ha 28 naposak a ciklusaid akkor kb pont peteéréskor voltatok együtt. A menszid után tíz nap és a kb 4-5 napos mensid az 14-15. nap, tehát valószínûleg terhes lettél. Gratulálok!
na? terhes lettél?
A kérdező hozzászólása: hál isten nem

Lehetek terhes, ha gumi nélkül szexeltem, de nem került belém ondó?

Legjobb válasz: Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S

Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S
Ha nem került beléd ondó, akkor természetesen nem lehetsz terhes. Ám ezt nem tudhatod, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, amelyek közül akár egy is megtermékenyítheti a petesejtedet. A kérdésed feltevésébõl feltételezem, hogy nem szeretnétek babát, tehát azt javaslom, hogy mindenképpen találjatok egy védekezési módszert, ami mindkettõtöknek megfelel, és akkor nem kell majd találgatnotok.
Lhetsz természetesen. Én is azt hittem, hogy mi vigyáztunk..., de hát most 14. héten vagyok. Nem bánok semmit, nem terveztük, de most már nagyon szeretjük és várjuk.
Egy kicsit megnyugtatlak én is ebben a cipõben jártam pár hete...Elõsször is ne idegeskedj mert attól jobb nem lesz, 1 hetet késett nekem de utánna megjött:) szóval próbálj meg megnyugodni ha ideges vagy;)és remélem neked is olyan lecke volt ez a gumi nélküli sex mint nekem:) NEVER EVER:D puc:)
Igen. Pearl index 35. Olvass utána:[link]
Ha mar ilyen kora nemi eletet elsz legalabb vedekezz..
Gratulálok h. arra van eszed hogy szxelj arra nincs hogy védekezz! És igen lehetsz
A kérdező hozzászólása: :(( ebbõl most egy életre tanultam
Én nem csak a nemkìvánt terhesség miatt aggódnék hanem a nemibetegség miatt is.... én is igen van okod parázni mert lehetsz terhes.26/L
Szóval tanulj belõle! Drukk, hogy ne legyen belõle semmi!
A kérdező hozzászólása: értem:( nagyon félek mert még csak 15 vagyok és ez volt az elsõ szex és nyaraltunk afrikában és ott jöttem össze egy fiúval és vele történt a szüleim nem is tudják szóval félek
Honnan tudod, hogy nem volt spermium? Sosem érzi sem a nõ, sem a férfi, mi minden mozog ott! Csak erre gondoltam, hogy élõ ember nincs, aki meg tudná állapítani, volt-e spermium az elõváladékban. Vagy egy mikroszkóp. De ez nem alaptartozék a szexben.
A kérdező hozzászólása: 4.válaszoló nem értem amit írtál?
Beépített mikroszkóppal dolgoztok?!?
Ha történt behatolás (persze a hüvelybe), akkor igen, lehetsz terhes! Biológia...
Honnan tudod hogy nem volt? Már az elõváladékban is vannak életképes spermiumok... de tele van vele az internet.
Megérte neked 15 évesen szexelni kislány?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!