Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, gumi nélkül (100 db)

huu leközeleb használjatok legaláb szemeteszsákot
ebbõl abortusz lesz. legalább belédlövelt?
0, 001%
08:50-es vagyok Nem oltásnak szántam, amit írtam, és elhiszem, hogy megbántad, de azt nem értem, miért nem élsz/éltél a 72 órás esemény utánival??? Egyébként jó, hogy visszajelzel, legalább tudjuk, hogy olvasod a válaszokat. Az utolsónak: Nem elõször olvasom amit írtál és teljes tudatlanságról tanúskodik, hogy a tesztet javasolod. Terhességit? Mert az ilyenkor még halványan sem mutat ki semmit, talán a menszesz megjövetele elõtt 1-2 nap lehet halvány, de inkább a vérzés elmaradása után jelez (attól függ milyen erõsségû). Úgyhogy a teszttel még nem megy semmire, az tuti negatív lenne, ha csinálna.
1 hét van a mensziig? kiszámoltad, h mikor voltál termékeny napjaidban? és mi az, h szex miatt nem jártál suliba? nem értem.. és mióta csinalod ezt a megszakitás dolgot?? én már régen elmentem volna orvoshoz is, és az eset után teszt!! és ne a jószerencsét várd, igaza volt az elõttem szólónak!!!!
A kérdező hozzászólása: jah és a mensiig már csak 1 hét van szal majd jövõhéten azt is leirom.
A kérdező hozzászólása: kösy az oltást ismét, pont erre van most szükségem. lehet h egyes emberek nem tanulnak a hibáikból de én nem tartozom ezek közé. 2 éve lógtam a suliból egy hónapot csak azért mert hódoltam egy bizonyos sportnak és nem birtam leálni. a következmény? nos kirugtak az iskolából és anyám bizalmát is elvesztettem. azóta egyszersem csináltam meg ezt újra. végre sikerült visszaszereznem a bizalmát nem fogom elcseszni mégegyszer. szal sztem ez egy jó pl h tanulok a hibáimból. egyébként elfogadom a kritikát még mindig hisz igazatok van. és örülnék ha mérlegelnétek azt is h én legalább visza merek irni nektek a sok oltás ellenére nem úgy mint egyes kérdezõk. amugy nemsokára megyek nõgyógyászhoz (kb 2 hét) majd megirom azt is h mi lett a vége. mert úgy érzem h mivel foglalkoztok a kérdésemmel igy jogotok van tudni. syasztok
Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! Ezzel nyugtatni maximum arra jó, hogy várjon a jószerencsére, hogy megjön rendesen a menszije, ahelyett hogy elsétálna gyorsan esemény utániért.
ja, és ez a terhességdolog relativ.. van, akinek nemjön össze, csak évek múlva, van, akinek meg az 1. alkalomtól.. nemhiába találták ki a védekezést.
Bár ez nem fórum, úgyhogy tényleg most válaszolok utoljára: Mindenkinél egyéni ízlés dolga, hogy mennyire aggódik. Vannak valószínûségek és mindenki eldöntheti, hogy mit vállal be és mit nem. Az egyik emberpárnak a tabi 99, 9%-os védelme nem elég és még gumit is használ mellette (és nem a betegség hanem szintén a terhesség ellen, mint a tabit is!) Ez talán az egyik véglet, hiszen mindkettõ meglehetõsen nagy védettséget ad. A másik végletben meg ott van aki megszakítással védekezik. Vagy sehogy sem védekezik. Úgy sem 100% a teherbeesés, de azért mégiscsak meglehetõsen nagy, amit én pl. biztos nem mernék bevállalni, ha nem szeretnék babát. És a kettõ véglet között meg aztán széles a skála. Ugye ott van pharmatex és egyebek, amik elég jó védettséget adnak, de hát azért tabival vagy gumival össze sem hasonlíthatók. Szóval amolyan középmezõnynek mondanám. De van aki azt használja, persze lehet, hogy kényszerbõl. Szóval tényleg az van, hogy különbözõ módokon védekezve más és más valószínûséggel lehet teherbe esni. Sosem 0 és sosem 100%. Minden módszernél más és más ez az érték. Az ember, vagyis a páros pedig eldöntheti, hogy számára mekkora valószínûség az amit még be mer vállalni. Nálam is megvan ez a határ: nekem pl. tabi vagy gumi elég nyugalmat ad önmagában. De megértem azt is, aki annyira paranoiás, hogy mindkettõt használja.
ok, de sose lehet tudni, h ki mennyire termékeny.. pl. anyukám évekig igy " védekezett ", nem esett teherbe, azt hitte, h ez igy rendben is van.. aztan meg amikor gyereket akart, kiderült, h bizonyos komplikációk miatt nem lehet, legalábbis mûtétek nélkül, gyereke.. tehát neki szerencséje volt, mert nem tudhatta, h nem eléggé termékeny. de a kérdezõ lehet, h ennek az ellentéte.. éppen ezért, nem kellene olyanokkal dobálózni, h semmi esély rá.. mert van.. az emberek nem tanulnak a hibáikból, ha meg is ússzák, nem állnak le ezzel a " védekezési " móddal az 1. abortuszig.. ez a gond. annyiféle gumi van, stb. miért nem lehetett egyet felhuzni??
"sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény." Igen, így van. És pontosan írtad: "LEHET" gond. De ha itt valószínûségekkel kell játszani, akkor sokkal valószínûbb, hogy most még megússza. Ez pedig annyit jelent, hogyha sok ehhez hasonló eset történik, akkor a többség megússza a terhességet, a kisebbség meg terhes lesz. Nem kizárt, hogy a kérdezõnek pechje lesz és beleesik ebbe a kisebbségbe. Kevés az esély rá matematikailag, de megtörténhet. (Leginkább Murphy miatt. Az élet szereti azt megajándékozni ilyesmivel aki nem vágyik még rá, nem pedig azt a 30 fölötti meddõ anyukát aki már nagyon-nagyon szeretne egy babát.) De ha racionális matematikai valószínûségekrõl beszélünk, akkor én továbbra is arra fogadnék, hogy most még nem esett teherbe. Ami nem zárja ki, hogy tévedtem, de statisztikailag akkor is erre van nagyobb esély. Mert azért a többségnek nem olyan könnyû ám teherbe esni. (És ez a mondatom még mindig nem zárja ki, hogy megtörténhet olyan eszméletlen véletlen, hogy mégis terhes. De hát már olyannal is találkoztam, hogy valaki rendszeresen gumival védekezett és maga se tudja hogy lett terhes, amire amúgy csak 4 hónap után jött rá. Nem szakadt ki meg semmi... rejtély.)
sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény.
nem vok tudatlan!! tom, h a teszt csak 2 hét mulva mutat eredményt, de sok ilyen jellegû kérdés van, nem tartom észben, h melyik mikor volt.. az eset után 2 héttel végezzen el 1 tesztet. a 72 órást én is javasoltam, de leoltottak.. amugy egyetértek veled.. de ne nevezz tudatlannak!! kérdeztem tõle, h termékeny napjaiban volt-e.. azt azért nem tudhatjuk, h neki mikor jött meg, stb.
A kérdező hozzászólása: jajj ne értsetek félre nem a sex miatt lógtam én télleg sportoltam.XD.
nem vok hülye, én is tom, h semmi se 100 %.. de akkor azért nem kell aggódni, ha vki használ gumit, és nem szakad ki, csúszik le.. mint amikor vki nem használ semmit. nem??
"ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.." Jah, és ezen mondatodat elmondhatod akkor is ha óvszerrel voltál együtt valakivel. Mert mint írtam, az sem 100%, ott is "csak" valószínûségek vannak. No persze egészen más valószínûségek. A biológusnak meg üzenem, hogy ennyire már tényleg nem akartam túlbonyolítani a kérdést. Természetesen a ciklus különbözõ idõszakában más és más valószínûségek játszanak. A kérdezõ sajnos nagyon rossz idõszakot választott magának ebbõl a szempontból is, ez tény. Nyilván sokkal jobb esélyei lennének ha ugyanezt mensi környékén csinálja, de persze még úgy sem tanácsolnám senkinek. Mert egy óvszerrel még olyankor is jelentõsen csökkenthetjük a teherbeesés esélyét.
A kérdező hozzászólása: ezt védekezés dolgot nem kell többször a fejeme verni szal kérlek hanyagoljátok az oltásokat a jövõben is, én télleg hálás vok a segitségért , de ami volt az volt és megtörtént és nem tudom visszacsinálni. továbbra is számitok majd rátok. pusy mindenkinek
nem számolgatni kell, pláááne nem utólag.. hanem védekezni, azért gondolom, ezzel mindenki egyetért.
A matematikában járatos válaszolónak: A matekhoz tényleg hülye vagyok, de azt észrevettem, hogy a számításaidból kifelejtetted, hogy eléggé megnõ a teherbeesés valószínûsége akkor, ha az eset az ovuláció körüli idõszakra esik. Na, ez meg egy kis biológia, abban sem árt egy kicsit tájékozottnak lenni.
ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.. igenis, lehet terhes.. van, aki mensi alatt lesz terhes.. ugyh kár számolgatni, védekezni kell.. 1 alkalom is végzetes lehet, sajnos..
"Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! " Én beszéltem valószínûségszámításról, de látom, hogy ez sokaknak magas, tehát kár volt. Felelõtlenségre biztatás pedig se tõlem, se mástól nem hangzott el tudomásom szerint. No de azért hátha mégis megy az a matematika, megpróbálkozom még egyszer: Még akkor is matematikai valószínûségekkel játszol, ha védekezel. Például ha 100 nõ egy évig rendszeresen szexel óvszerrel akkor meg lehet mondani, hogy várhatóan 1-5 közülük teherbe esik. Így ki lehet számítani, hogy ha te ugyanígy védekezel, akkor kb. hány százalék esélyed van teherbe esni. Ugyanez igaz a tabira és az összes többi védekezési módszerre, csak a valószínûségek mások. Sõt! Ugyanígy megvan a valószínûsége a védekezés nélküli szexnek is. Ott sem az van, hogy tuti biztos (=biztos esemény) a teherbeesés. Ott is csak egy valamilyen százalékos esély van. Persze ha durr bele lövell a srác a hüvelybe, akkor sokkal nagyobb az esély, mint mondjuk megszakításosnál. A megszakításossal teherbe esni meg sokkal nagyobb mint mondjuk gumival. Gumival meg icipicit nagyobb az esély, mint tabival. (Pearl index alapján írom.) Ez mind, mind valószínûség. Értem én, hogy sokaknak itt nem kenyere a matematika, talán ezért nem voltam érthetõ. Sajnálom. Attól még a tény, tény marad. Azaz egyetlen ilyen felelõtlenségtõl lehet baj, ezért minden ésszerûen elvárhatót illik megtenni ellene. Azonban itt egy esélyt kérdezett a kérdezõ, így erre próbáltam válaszolni. Erre pedig sokkal közelebb áll az igazsághoz az a válasz, hogy igencsak kicsi az esélye. Ami annyit jelent, hogyha 100 nõ hasonlóan felelõtlen, és csak egyetlen egyszer csinálja ezt a dolgot, akkor közülük valószínûleg bõven 50% alatti lesz a terhességek száma. Pontos számot nem tudok, de kevés, ez a lényeg. (Ellenben ha ez a kevés csak 10% az is nagyon sok, ha épp nagy problémát jelentene a baba. Ezért kell védekezni! Mert akkor 1-2% alá vihetõ az esély, ami azért nagyságrendileg jobb mint a 10%. De akkor is csak esély meg valószínûség marad ez az egész szex játék!!! 0 valószínûsége akkor lesz a terhességnek, ha nem szexelsz abszolút, ezt tudomásul kell venni.) Szóval felejtsük már el azt a tévképzetet, hogy védekezés nélkül tuti biztos a teherbeesés, védekezéssel meg kizárt. Azért kell védekezni, mert azzal jelentõs mértékben csökkented a teherbeesés valószínûségét. Csökkented, nem pedig megszünteted. És továbbra sem bíztatok itt senkit védekezés nélküli szexre. Védekezzetek, mert ha nem védekeztek, akkor idõvel a sok alkalom miatt matematikailag rohadtul megnõ az esélyetek a babára. Egy alkalommal lehet, hogy csak 1% a teherbeesés esélye. De ha ezt egy évig minden nap megjátszod akkor annak az esélye, hogy terhes leszel egy éven belül már közelít a 100%-hoz, vagyis gyakorlatilag szinte biztos. Tehát marhára nem mindegy, hogy egy ilyen esemény volt, vagy rendszeresen ezt mûveled. Az ördög viszont nem alszik, úgyhogy tessék minden alkalommal védekezni, ha nem szeretnél babát. (Ha pedig majd szeretnél, akkor rá fogsz jönni, hogy sok esetben marhára nem olyan könnyû teherbe esni, hogy egyik este nem húztok gumit és rögtön megvan. Megeshet, volt már rá példa, de a többségnek azért kellett pár hónap mire összejött a babájuk.)
A kérdező hozzászólása: igen meg és köszönöm a segitséget majd még kommentelek h mi volt a nõgyógyásznál
na, akkor megtanultad, h védekezni kell? remélem, h többet nem lesz ilyen kérdésed.. és ezt most nem rosszból mondtam.. hanem a te érdekedben, h ne legyen abortuszod ( ha ezt meguszod.. ) és sose a matematikai logikára törekedj, mert a testet sokszor nem lehet kiszámitani.. :S
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk és itt most nektek én megfogadom h soha a [email protected] életbe nem csinálok többet iet. [email protected] délután babákkal álmodtam. rémes volt. most már cseszettül parázok.
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hát parázok kicsit nem értem h mért tette ezt. soha nem szoktam felelõtlen lenni pláne nem ilyesmiben. extra hülye voltam. jövõhéten megyek dokhoz remélem nem leszek anyuka. egyébként mennyibe kerül az abortusz?
hanyszor teszitek meg fel ezt az idiotaaaa kerdeeeest? :((....azert kell vedekezni h ne legyel terhes---->ha nem vedekezel terhes leszel.ezt te nem tudtad kilogikazni??? eleg nagy az eselye.imadkozz es legkozelebb ne menj ilyen idiotasagokba bele, meg csak egy lokesre sem es "majd kiveszem"-ekbe se!!!!!!-.-"
A kérdező hozzászólása: jogos a kérdés és nem tom végülis most se félek de azért bennem van az h mi van ha mégis.
Kérdésre válasz: 50%.. Mivel vagy igen, vagy nem.. Ezt most vessük össze a fizika törvényeivel, hogy a macska mindig a talpára esik, és a vajaskenyér mindig a vajas oldalára... Így az esély, hogy a pocakodba egy baba mászott, 99%.. Bocsi..De ez van...
De most komolyan ha attól félsz, hogy terhes leszel akkor ahhoz , hogy van "bátorságod" , hogy védekezés nélkül kufircolsz??
A kérdező hozzászólása: kösy mindenkinek az oltást de elfogadom a kritikát hisz télleg felelõtlen voltam. a kérdés télleg hülyén hangzik de nem tudtam máshogy fogalmazni. amugy nem ment el bennem és pont a hónap közepén vok azaz 2 hét és ezért kérdeztem mert ienkor veszélyes.
birom az ilyen hülyes kérdéseket.. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. :S
barom! esõ után köpönyeg. Húzzál a fas.zba orvoshoz és írass fel eseményutánit...
Ez nagyban függ attól, hogy mikor volt az utolsó menstruációd, amibõl következtethetsz a peteérésre. Ha szerencséd van, és nem volt peteérésed, akkor valószínûleg terhes sem lehetsz, hacsak nem spontán kilökõdött egy petesejt mondjuk a szexuális izgalom hatására. Tehát az esély az elég nagy, de tényleg, mikor volt meg utoljára??
A kérdező hozzászólása: *tettem ezt*=javitás
2 héten sexeltél a pároddal? kb a 14. nap körül?
Azért ne vedd komolyan ezeket a paráztató kommenteket. Ha rendszeresen így csinálod akkor igencsak megnõ az esélyed a teherbeesésre. De egyetlen alkalomtól valószínû nem lesz gond, fõleg ha nem is élvezett beléd. Remélhetõleg. Nem kizárt, úgyhogy persze van min aggódnod most. De nettó baromság ez a 100% terhes vagy és gondolkozz a gyerek nevén duma. Kis esélyed van, de nem sok. Minél többször csinálod, annál jobb esélyed lesz viszont! Úgyhogy soha többet ne csináld ezt! Persze Murphy törvénye közbeszólhat :) ) Így ha abszolút rosszul jönne most egy baba, akkor még inkább érdemes lenne vigyáznod!!!
a megszakiás nem védekezés!! és az abortusz nem ingyenes, nem tom, h honnan szeditek ezt a marhaságot!!
Én nem szedhetek gyógyszert, az óvszert sem kedveljük túlságosan, de peteéréskor MINDIG használjuk, mégha megszakításos módszerrel védekezünk amúgy. Ilyenkor jó esély van babára.Legközelebb védekezés, addig meg teszt, esetleg orvos.
Hát ha a 11-12 nap környékén sexeltél és egészséges vagy és a párod is akkor gondolkozz a pici nevén:) G
Uccsó...GG... Elsõ abortusz ingyenes, majd kb 8000Ft..Vagyis mint egy esemény utáni.. Annyi a különbség, hogy az abortusz lelki gondokat is okoz, és igen súlyos következményei lehetnek..Ilyen a meddõség.
az esemény utáni tabletta 5ezer ft és nem fáj csak felkavarja a hormonháztartásod az abortusz kb 30ezernél kezdödik 1 fájdalmas mütét meddõ is lehetsz válassz
Figyu, inkább ne halogasd a dokit két hétig, hanem sipirc most, mert a 72 órás esemény utáni fogamzásgátlással még elkerülheted az abortuszt. Ne azon gondolkozz, hogy mennyibe kerülhet egy abortusz, hanem irány a nõgyógyászat!!!
EPIC FAIL!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 11-12 nap
Jah van rá esély elég sok. Talán kisbabát szeretnél?

Én egy fiatal csajszi vok. Batátommal pettingeltünk és ráültem és akkor a hasam nagyon elkezdett szurni/fájni. Ez mitől van? Nem élvezett belém lehetek e terhes? Gumi nélkül csináltuk.

Legjobb válasz: nem valószinû hogy terhes vagy...bár elõáladéktól is lehet teherbe esni...de kevés rá az esély:) am meg védekezz...akkor te se izgulsz annyira hogy most megjön vagy nem jön meg....meg nem lenne sztem egy abortusz:)

nem valószinû hogy terhes vagy...bár elõáladéktól is lehet teherbe esni...de kevés rá az esély:) am meg védekezz...akkor te se izgulsz annyira hogy most megjön vagy nem jön meg....meg nem lenne sztem egy abortusz:)
A ráültél alatt arra gondolsz, hogy a péniszébe beleültél? Tehát elvesztetted a szüzességed? Ha pénisz járt a hüvelyedben, és nem volt rajta gumi, akkor lehetsz terhes, mert az elõnedv is tartalmazhat spermákat. Ha 72 órán belül volt az aktus, akkor menj el orvoshoz, és irass fel sürgõsségi tablettát. A hasad alja pedig valószínû azért fájt, mert nyomta a méhszájadat a pénisze.
Szerinted mitõl lesz terhes valaki? xD
úgytûnik h nem csak petting volt xd de, igen, lehetsz terhes. elég felelõtlenek vagytok am érdekelne h hány évesek vagytok
%ban a kis fa.szom se tudja megadni. szted attól jobb lesz ha itt sírsz? gondolom már nemvaygy benn a 72 orában, ha mégis akk mész a házidokihoz eseményutániért.ezenkívül ha nem jön emg a mensid azon a napon amikor kéne tesztelsz és imádkozol. amugy sztem nemvagy az, de kérlek... ne felelõtlenkedjettek!!
hagyál minket békén a kérdéseiddel!! jó?? Nem fogjuk még 1001X-erre elmondani, hogy mi fán terem a dió! Dejó, ez rímel:)
Ha nem lettetek volna felelõtlenek most nem ezen kéne agyalni, hogy hány %-ban lehetsz terhes! Engem is érdekelne a korotok úgy mellékesen.
NE FÁRASSZ
5-10%
19:06-os linkjén nagyon sokat röhögtem xd nézd meg nagyon hasznos :D xd
a következõ részben benne lesz a te kérdésed is.
Terhes lehetsz igen az elõváladék miatt... nem sok az esélye DE elõfordulhat. Felelõtlenség védekezés nélkül szeretkezni. Még fiatal vagy elötted az élet ne cseszd el esetleg egy abortusszal vagy egy babával. Legközelebb HÚZZATOK óvszert ha a barátod nem figyel erre legyél te okosabb. Vagy ha már elég éretnek érzed magad erre akkor vállald a következményeket. 20/L
Ha az, hogy beleülsz a barátod péniszébe, petting, akkor mi lehet nálatok a szex?
Százalékban? 50% .. vagy terhesbe estél, vagy nem ... :D
Kicsi az esély arra, hogy terhes legyél, be benne van a pakliban. Tényleg hány éves vagy?
jesszus, befosok már ezektõl a kérdésektõl.
Terhes vagy! Húzzál abortuszra és köttesd is el magad, hogy ne tudj szaporodni!
A barátja se lehet egy agytröszt, különben legalább õ gondoskodott volna a védekezésrõl. Szerintem tizenévesek vagytok és csak nagyon remélni tudom, hogy nem vagy terhes, mert még nagyon nem vagy kész az anyaságra.Az óvszer pedig nem csak a baba ellen kell!
szegény barátodat sajnálom hogy ilyen buta barátnõje van.
A kérdező hozzászólása: %-ban megadva akkor mennyi az esélye hogy terhes leszek?
A kérdező hozzászólása: hétvégén kell megjönnie csak 2-szer ültem rá egymás után. max
Csak a poén kedvéért, de ez a kérdés már fent van csibefasz.com-on
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.

Mar tobbszor lefekudtunk a parommal.1x veletlenul elszaladt a gumi, es neha rovid ideig csinaltuk gumi nelkul is. Lehetek terhes?

nem elvezett belem, csak elovaladek juthatott be. ez 2-3 hete volt. a multheten menstrualtam. kevesebb volt, mint szokott, de 5 napig tartott. aztan miutan elmult ra egy napra barnas folyas jelemtkezett, kis mennyisegben. mostanaban sokszor emelygek, hanyingerem van neha, szedulok es hirtelen megnott az etvagyam (eddig betegseg miatt alig ettem 2 honapig...aztan hetfotol hirtelen farkasetvagyam van. terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.

Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.
Nem hiszem, de egy terhességi teszt többet tud, mint mi, akik nem látunk beléd. Nem kizárt, de mivel megjött a mensid, én nemre szavazok. A betegség után visszatért étvágy pedig nem extrém, normális dolog. A szédülés és émelygés lehet más is. Szóval pár száz forint, terhességi teszt és annak eredményétõl függõen orvos. Más ötletem nincs.

Tudom h nagyon utáljátok de ha a barátommal gumi nélkül csináltuk de nem ment el bennem akkor ugye nem lehetek terhes?

az utolsó menstruációm 30- 2-ig tartott..és még a múlt héten történt ez.. köszönöm a válaszokat és még 1x elnézést h kiírtam:S csak kicsit parázok..

Legjobb válasz: Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.

Az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes például.. De nem véletlen van az a gumi.
elméletileg lehetsz, gyakorlatilag kevés esély van rá szerintem nagyon sok dologtól függ, nem attól hogy elmegy-e vagy sem , de elég kicsi szerintem a valószínûsége ja, ha ezen parázol biztos késni fog a menstruációd úgyhogy nyugalom , tesztet ha akarsz venni várj vele a következõ menstruációd esedékes ideje utáni 2. hétig ezeket itt szedtem össze, a fikázást kihagytam :) fLash (17F)
elõváladék..
és miért baj ha teherbe esel? gyönyörû dolog egy kisgyermek születése. kivirulnak tõle a lányok teljesen. semmi gond a korai családalapítással! sok sikert
hát figyelj. nálunk múltkor szakadt az óvszer.igaz a barátom nem ment el, de ugye akkor is ott van a para.a mensim után voltam 3 nappal.elmentem a dokihoz elmondtam mi a hézag. felírta nekem a 72 órásat, de azt mondta hogy szerinte nagyon minimális az esélye és felesleges bevenni.hallgattam rá.nem is történt semmi baj :) remélem nem lesz semmi veled sem:) de egy dokit mindenképpen keress meg!
Sokmindentõl függ. Az elõváladék termékenyítõképessége jobb, mint a spermáé. De a mennyisége csekély. Amit nem tudunk: - Közvetlenül az ejakuláció elõtt vette ki, vagy már korábban - A ciklusod hányadik napján történt az eset (középidõben nagy az esély, ciklus elején-végén kicsi) - Szabályos-e a nezeszed, vagy hol 2, hol 6 hét (ez esetben a fenti kérdést nehezen lehet megválaszolni) - Az õ termékenyítõképessége mennyire aktív - A te méhed heyzete milyen Vannak, akik egyetlen eseménytõl teherbe esnek, vannak, akik évekik "dolgoznak" az ügyön. Különösen az elsõ két kérdés fontos, arra te is tudod a választ. Ha nem középidõben voltatok, és az elõváladék sem jutott be, akkor kicsi az esély, egyébként lehet nagy is.
sztem nem leszel terhes, erre kevés az esély, de ha megjön mégegyszer ne kockáztass. és ne stresszelj mert azért is késhet a menstruáció. ja és pharmatex hüvelytabit se használj mert bnõm attol lett terhes ahogy még sokan mások..
A kérdező hozzászólása: 16éves vagyok de direkt nem írtam ki mert akkor sokan arra koncentráltak vna:S a válaszokat köszönöm és igen a menstruáció elmúlása után kb 1héttel történt ez...:S és nem akkor vette ki mikor érezte h mindjárt elmegy hanem sokkal elõtte.. köszönöm a segítségeket és hogy nem szúrtatok le:)
Ha a menstruáció elmúlása után voltál egy héttel szerintem az már termékeny idõszak.De még így se sok az esélye a teherbeesésnek. 2 hét múlva tesztelj.
Az elõváladék még jobban termékenyítõképes! Szóval igen, van rá esély.. sok.
*elõzõ vok, nem utáni hanem elõtti :)
amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: de igen és tudom h nagyon hülye voltam:S
de lehetsz terhes mivel a pénisz elején már az elején megjelennek a spermiumok és hiába nem ment el az lehet hogy benned maradt..... (bocsi de ez az igazság)
A kérdező hozzászólása: már kicsúsztam a 72órából:S és nem szedek fog gátlót:S
nem lenne egyszerûbb védekezni, kislány?
Ha szedsz fog gátlót akkor nem, különben meg esélyes.. Vegyél 72 órásat, ha még idõben vagy.
A kérdező hozzászólása: de attól ugye nem sok esély van rá?:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Most akkor lehetek terhes vagy nem? A barátommal análoztunk gumi nélkül és kétszer félre csúszott a pénisze. Nem hatolt a hüvelyembe csak hozzáért a szemérem ajkaimhoz (meg esetleg kicsit a méhszájamhoz de az nem biztos).

Utána nem sokkal (10-15 perc múlva) elmentem megmosakodni alulról.

Legjobb válasz: lehetsz, az esély kb 0,1%...mert nem csak az ondóban vannak spermiumok, de nem túl valószínû, hogy azoktól terhes leszel(persze elõfordulhat) Amúgy, ha nem hatolt a hüvelyedbe, hogy ért a méhszájhoz? az a hüvely végén van. Viszont így, ha gumi nálkül análoztatok és "félrcsúszott", fertõzést kaphasz el inkább...

lehetsz, az esély kb 0, 1%...mert nem csak az ondóban vannak spermiumok, de nem túl valószínû, hogy azoktól terhes leszel(persze elõfordulhat) Amúgy, ha nem hatolt a hüvelyedbe, hogy ért a méhszájhoz? az a hüvely végén van. Viszont így, ha gumi nálkül análoztatok és "félrcsúszott", fertõzést kaphasz el inkább...
lehetni lehetsz de tényleg nagyon kevés rá az esély 95% hogy nem... sõt... több is. de akár még a lepedõrõlis bejuthat a hüvelybe némi spermium úgyhogy lehetni bármi lehet... de ha biztosra akarsz menni akkor terhességi gyorsteszt 3 napon belül mindent kimutat! :)
Hány évesek vagytok? Gumi nélkül? Te jó ég. Azért a higiéniára gondolhattatok volna. Hát amúgy nem tudom neked hogy van, de ahhoz hogy a méhszájadat elérje a péniszével be kell hatolni a hüvelybe. Az esély meg van rá, hogy lehetsz terhes, de nem nagy a valószínûsége. Amúgy sok mindentõl függ a teherbe esés, nem mindig megy az olyan könnyen. Szóval max 5-10% esélyre tippelek. De figyeld a ciklusodat és magadat, ha bármi jelet tapasztalsz akkor irány a doki vagy vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam hüvely bemenetet akartam írni nem méhszályat :S Amúgy meg köszönöm a válaszokat :)
Nem lehetsz terhes! Szex helyett inkább a helyesírási kéziszótárt lapozgasd. (méhszáJ)

Most gumi nélkül volt és eddig mindíg gumival szoktuk csinálni!Féltem is hogy majd lesz vmi gond...4-én kellett volna megjönnie de késett 4 napot szóval ma jött meg!de ez most olyan barnás...Most terhes lehetek? Vagy mitől van ez?

Lefeküdtem barátommal de nem most volt az els? alkalom!!hanem még nyáron!!!no de ez most lényegtelen!!!Most gumi nélkül volt és eddig mindíg gumival szoktuk csinálni!Féltem is hogy majd lesz vmi gond...4-én kellett volna megjönnie de késett 4 napot szóval ma jött meg!de ez most olyan barnás...miért lehet ez???!!!!!!

Legjobb válasz: Szia, Nem aggódsz picit sokat? Ez is elõidézheti. Ha megnyugtat, vegyél egy tesztet, és hajrá... Amúgy ha benned ment el a párod, akkor bizony lehetsz terhes. Elég egyszer, elsõ babám így fogant, abban a hónapban egyszer éltünk nemi életet, és nem védekeztünk... Egyéb kérdés, miért kell védekezni? Ugyanis fiatalon könnyebb teherbe esni... Legközelebb pedig ne legyen olyan, hogy nem védekezel... persze ha babát akarsz akkor hajrá.

Szia, Nem aggódsz picit sokat? Ez is elõidézheti. Ha megnyugtat, vegyél egy tesztet, és hajrá... Amúgy ha benned ment el a párod, akkor bizony lehetsz terhes. Elég egyszer, elsõ babám így fogant, abban a hónapban egyszer éltünk nemi életet, és nem védekeztünk... Egyéb kérdés, miért kell védekezni? Ugyanis fiatalon könnyebb teherbe esni... Legközelebb pedig ne legyen olyan, hogy nem védekezel... persze ha babát akarsz akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: dedee...sztem is sokat aggódok...dee a barátom az soha nem ideges ez végett!!!! nem mi még nem akarunk babát mert még csak 16 vok... :) ))
Ne csináljátok gumi nélkül! Nem egy ismerõsöm lett úgy terhes, hogy kivette a fiú mielött elment volna. Egy pár csepp sperma is elég ahhoz, hogy terhes legyél (fiú elõváladéka) Gondolkozzattok és védekezzetek Gondolom nem hiányzik 16 évesen egy abortusz?!
A kérdező hozzászólása: perszee perszee...én se akarom!!!!de nekem megjött csak olyan barnás...ez mitpl lehet???de nem sztem nem terhesség mert fájt is a hasam...mnoo úgy mint mikor meg szok jönni...
Az terhessé alatt is lehet. Vegyél egy tesztet!
A barnázás lehet attól, hogy mondjuk terhes voltál, csak felszívódott a baba és ezért is késett. De biztosat csak egy teszt és egy következõ menzesz fog mondani. Tesztelj!
Elvileg lehetsz terhes, de elég kicsi az esélye..
Szia! Lehet egy kérdésem? MIÉRT nem védekeztetek a legelejétõl?? Most jó, hogy egy fórumon kérdezgeted, hogy vajon terhes vagyok?
Nem értem..mért lett volna olyan nehéz fél perccel elõbb felhúzni a gumit?? Minden második nap feltesznek egy kérdést, és minden második nap leírják 10en, h igen, az elõváladéktól is lehetsz terhes. Igaz, nem túl nagy az esély rá, de elõfordul. Legyél óvatosabb vagy szedj fogamzásgátlót.
Lehetsz.
Kb 0, 1 az esélye, gondolom a barátod nem gyors tüzelõ:) Viccet félre, tuti nem lehetsz terhes, elvileg igen ez igaz, de szerintem nincs miért rettegned, nyugi
Jogosan félsz az elõváladéktól. Csak azt nem értem, ha tisztában vagy vele, hogy így is teherbe eshetsz, akkor mi a fenéért kockáztatsz???
Szia! Én már jó pár éve így szeretkezek a párommal, és sosem estem teherbe (lekopogom), de tényleg van esély így a teherbeesésre. Mondjuk nálunk nem lenne gond a baba... Szóval ha még éretlenek vagytok egy gyerek vállalásra vagy nem vagytok felkészülve és gondot jelentene a megtartása, akkor inkább mindig védekezzetek, vagy írass ki gyógyszert ha nem szeretitek a gumit!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! :P

A barátommal másodjára csináltuk gumi nélkül nem ment el bennem nem volt semmi baj de lehetek ettől terhes?

Nehéz volt megállni sokkal jobb gumi nélkül és el?váladékot sem éreztem és nem bennem ment el...

Legjobb válasz: Helyesbítés: Az orgazmusnak annyiból van köze a teherbeeséshez, hogy ha nincs peteérés, az orgazmus okozhat spontán peteérést. De semmi több. Kedves Kérdezõ! Rengeteg ilyen kérdést tettek már fel, miért nem olvasol utána, elvileg a kérdéskiírásodnál már megkellett volna jelenni a hasonló kérdéseknek. Ne legyél már lusta. Igen teherbeeshetsz. Barátnõm is azt hitte hogy így nem lesz semmi gond. Még is terhes lett. Írass fel inkább fogamzásgátlót vagy vegyél pharmatexet ha nem szeretitek a gumit. Tinédszerambulanciákra 14 éves kortlól lehet menni, nem kell hozzá szülõ se nagykorú sem.

Helyesbítés: Az orgazmusnak annyiból van köze a teherbeeséshez, hogy ha nincs peteérés, az orgazmus okozhat spontán peteérést. De semmi több. Kedves Kérdezõ! Rengeteg ilyen kérdést tettek már fel, miért nem olvasol utána, elvileg a kérdéskiírásodnál már megkellett volna jelenni a hasonló kérdéseknek. Ne legyél már lusta. Igen teherbeeshetsz. Barátnõm is azt hitte hogy így nem lesz semmi gond. Még is terhes lett. Írass fel inkább fogamzásgátlót vagy vegyél pharmatexet ha nem szeretitek a gumit. Tinédszerambulanciákra 14 éves kortlól lehet menni, nem kell hozzá szülõ se nagykorú sem.
igen, lehetsz terhes. attól, hogy te nem éreztél elõváladékot, még lehetett - és abban bizony van sperma is... a megszakított közösülés (coitus interruptus) az egyik legmegbízhatatlanabb védekezési mód. ha mindenáron gumi nélkül szeretitek (megértem :) , akkor vagy tablettát használj, vagy, ha a korod miatt nem lehet, akkor kérj tanácsot a nõgyógyásztól, hogy milyen védekezést ajánl.
Igen, az elõnedv is tartalmaz spermiumot, jól írta az elõttem levõ. Az elõváladékot nem szükségszerûen érzed. Szerintem valamivel kisebb, mint 20% esely van a teherbeesésre. (20 akkor lenne, ha benned ment volna el)
Szia! Szerintem ha nem akarsz kockáztatni akkor vegyél sürgõsségi tablettát(antibébi), szeretkezés után 3 nappal beveheted.Nem fontos gumival csinálni, már vannak hormonmentes készítmények amiket aktus elõtt kell felhelyezni.
14:15- kor válaszolónak: érveid lehengerlõk - meggyõztél :) :) :)
az elõzõhöz: az orgazmusnak nem túl sok (mondhatnám úgy is, hogy gyak. nulla) köze van a fogantatáshoz...
Lol... ilyenkor jönnek a dolgok, hogy ki-mit olvasott nõi lapokban és hallott a nagyitól. A teherbe eséshez kell egy minimális spermaszám, ami nicns meg az elõváladékban. Ugyanis valóban 1 spermium kell a megtermékenyítéshez, de az addig vezetõ utat be kell zsírozni, hogy oda tudjon az az egy jutni. Sok férfinak, akinek nincs ez a szám meg, hiába élvez bele a csajba, nem ejtheti teherbe, pedig milliószor több spermiumot juttat be, mint ami elõváladékkal lehetséges.
Ez személytõl is függ.Hallottam olyanról aki három évig csinálta ezt!Attól is függ a dolog, hogy volt e orgazmusod, hiszen akkor még nagyobb a megtermékenyítés esélye!!De ez elég veszélyes játék ha babát még nem terveztek!
de igenis van köze na de vitát nem nyitok!
Igen, lehetsz ettõl terhes. De ha ide jöttél kérdezõsködni, akkor szerintem, ezt gyanítod is... Akkor most már ne gyanítsd, hanem TUDD, hogy minden esély megvan. Ha "nehéz megállni", akkor írass tablettát, és elfelejthetitek a gumit! Az elõváladékot meg gyakran még a férfi sem érzi, na nem is azzal van elfoglalva, és nem egy szökõkút-nyomással kilövellõ folyadéksugár az elõváladék..., hogy is érezhetnéd... Ha nem védekeztek, elõbb vagy utóbb gyereketek lesz! El kéne dönteni, hogy akarjátok-e ezt, de már lehet, hogy elkéstetek vele...
14:39-es válaszíró! Az orgazmus hatására a petevezeték és a petefészek egy olyan formát vesz föl ami megkönnyíti a spermiumok célbatalálását!Arról nem beszélve hogy orgazmuskor ugyebár van egy fajt mozgása a hüvelynek!
15:08 korrekt!
a sokat olvasó spermaszámlálónak: te úgy védekezel, ahogy akarsz (legfeljebb marhára meglepõdsz, amikor az az egy sperma jól befészkeli magát a petesejtbe...:) , de a kérdezõt ne vezesd félre!
Egy hozzászólónak: Nekem teljesen mindegy te mit olvastál, és hol a sperma számokról. Barátnõm teherbeesett ezzel a védekezéssel és egy babával nem lehet vitába szállni. Az máskérdés hogy valaki nem esik így teherbe. A védekezés mindenek elõtt!
Naponta 300-szor teszik fel ezt a kérdést, olvass utána és ne égesd magad h mennyire tudatlan vagy.Ha meg azt se tudod h mi biztonságos mikor lehet gyereked akkor meg ne csináld amíg meg nem tanulod, egyszer így fogod beszívni ha hülye vagy.
Ja és megkerestem: Alacsony spermiumszám; normálisan egy milliliter ondóban 20 millió spermium található (ez kb. egyhatod része a teljes ejakulátumnak); ennél kevesebb spermium esetén meddõségrõl van szó
Az elõváladékot nem érzed... Teljesen lehetsz terhes. Csak így tovább, aranyos baba lesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!