Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, gumi (328 db)

Ha a párom nagyon betolja nekem úgy hogy a lábaim a nyakában vannak, akkor sérülhet a méhem? V akármi? Mert utánna barna folyásom volt. Lehetek terhes (gumit használtunk)?

Legjobb válasz: Ha gumit használtatok és nem volt vele semmi gáz, nem valószínû hogy terhes lehetsz. Vad szex után elõfordulhatnak kisebb vérzések, mert ugye az ember sérülékeny... Ha közel a mensid (pár napon belül) akkor az is lehet hogy elõbb megjön.

Ha gumit használtatok és nem volt vele semmi gáz, nem valószínû hogy terhes lehetsz. Vad szex után elõfordulhatnak kisebb vérzések, mert ugye az ember sérülékeny... Ha közel a mensid (pár napon belül) akkor az is lehet hogy elõbb megjön.
A nõk ha izgulnak, képesek arra is, h 10 nappal is eltolják a saját mensijüket... Akkor meg még jobban izgulnak...
A barna folyas lehet mehszajseb velejaroja is, amit bizony okozhat a baratod, ha hozzaer a mehszajadhoz, es felserti azt. En a helyedben elmennek egy nogyogyaszhoz.
A kérdező hozzászólása: hát a mensim elmaradt mert 3napja kellett vna h megjõjjön :S:S az is elõfordulhat??
huu leközeleb használjatok legaláb szemeteszsákot
ebbõl abortusz lesz. legalább belédlövelt?
0, 001%
08:50-es vagyok Nem oltásnak szántam, amit írtam, és elhiszem, hogy megbántad, de azt nem értem, miért nem élsz/éltél a 72 órás esemény utánival??? Egyébként jó, hogy visszajelzel, legalább tudjuk, hogy olvasod a válaszokat. Az utolsónak: Nem elõször olvasom amit írtál és teljes tudatlanságról tanúskodik, hogy a tesztet javasolod. Terhességit? Mert az ilyenkor még halványan sem mutat ki semmit, talán a menszesz megjövetele elõtt 1-2 nap lehet halvány, de inkább a vérzés elmaradása után jelez (attól függ milyen erõsségû). Úgyhogy a teszttel még nem megy semmire, az tuti negatív lenne, ha csinálna.
1 hét van a mensziig? kiszámoltad, h mikor voltál termékeny napjaidban? és mi az, h szex miatt nem jártál suliba? nem értem.. és mióta csinalod ezt a megszakitás dolgot?? én már régen elmentem volna orvoshoz is, és az eset után teszt!! és ne a jószerencsét várd, igaza volt az elõttem szólónak!!!!
A kérdező hozzászólása: jah és a mensiig már csak 1 hét van szal majd jövõhéten azt is leirom.
A kérdező hozzászólása: kösy az oltást ismét, pont erre van most szükségem. lehet h egyes emberek nem tanulnak a hibáikból de én nem tartozom ezek közé. 2 éve lógtam a suliból egy hónapot csak azért mert hódoltam egy bizonyos sportnak és nem birtam leálni. a következmény? nos kirugtak az iskolából és anyám bizalmát is elvesztettem. azóta egyszersem csináltam meg ezt újra. végre sikerült visszaszereznem a bizalmát nem fogom elcseszni mégegyszer. szal sztem ez egy jó pl h tanulok a hibáimból. egyébként elfogadom a kritikát még mindig hisz igazatok van. és örülnék ha mérlegelnétek azt is h én legalább visza merek irni nektek a sok oltás ellenére nem úgy mint egyes kérdezõk. amugy nemsokára megyek nõgyógyászhoz (kb 2 hét) majd megirom azt is h mi lett a vége. mert úgy érzem h mivel foglalkoztok a kérdésemmel igy jogotok van tudni. syasztok
Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! Ezzel nyugtatni maximum arra jó, hogy várjon a jószerencsére, hogy megjön rendesen a menszije, ahelyett hogy elsétálna gyorsan esemény utániért.
ja, és ez a terhességdolog relativ.. van, akinek nemjön össze, csak évek múlva, van, akinek meg az 1. alkalomtól.. nemhiába találták ki a védekezést.
Bár ez nem fórum, úgyhogy tényleg most válaszolok utoljára: Mindenkinél egyéni ízlés dolga, hogy mennyire aggódik. Vannak valószínûségek és mindenki eldöntheti, hogy mit vállal be és mit nem. Az egyik emberpárnak a tabi 99, 9%-os védelme nem elég és még gumit is használ mellette (és nem a betegség hanem szintén a terhesség ellen, mint a tabit is!) Ez talán az egyik véglet, hiszen mindkettõ meglehetõsen nagy védettséget ad. A másik végletben meg ott van aki megszakítással védekezik. Vagy sehogy sem védekezik. Úgy sem 100% a teherbeesés, de azért mégiscsak meglehetõsen nagy, amit én pl. biztos nem mernék bevállalni, ha nem szeretnék babát. És a kettõ véglet között meg aztán széles a skála. Ugye ott van pharmatex és egyebek, amik elég jó védettséget adnak, de hát azért tabival vagy gumival össze sem hasonlíthatók. Szóval amolyan középmezõnynek mondanám. De van aki azt használja, persze lehet, hogy kényszerbõl. Szóval tényleg az van, hogy különbözõ módokon védekezve más és más valószínûséggel lehet teherbe esni. Sosem 0 és sosem 100%. Minden módszernél más és más ez az érték. Az ember, vagyis a páros pedig eldöntheti, hogy számára mekkora valószínûség az amit még be mer vállalni. Nálam is megvan ez a határ: nekem pl. tabi vagy gumi elég nyugalmat ad önmagában. De megértem azt is, aki annyira paranoiás, hogy mindkettõt használja.
ok, de sose lehet tudni, h ki mennyire termékeny.. pl. anyukám évekig igy " védekezett ", nem esett teherbe, azt hitte, h ez igy rendben is van.. aztan meg amikor gyereket akart, kiderült, h bizonyos komplikációk miatt nem lehet, legalábbis mûtétek nélkül, gyereke.. tehát neki szerencséje volt, mert nem tudhatta, h nem eléggé termékeny. de a kérdezõ lehet, h ennek az ellentéte.. éppen ezért, nem kellene olyanokkal dobálózni, h semmi esély rá.. mert van.. az emberek nem tanulnak a hibáikból, ha meg is ússzák, nem állnak le ezzel a " védekezési " móddal az 1. abortuszig.. ez a gond. annyiféle gumi van, stb. miért nem lehetett egyet felhuzni??
"sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény." Igen, így van. És pontosan írtad: "LEHET" gond. De ha itt valószínûségekkel kell játszani, akkor sokkal valószínûbb, hogy most még megússza. Ez pedig annyit jelent, hogyha sok ehhez hasonló eset történik, akkor a többség megússza a terhességet, a kisebbség meg terhes lesz. Nem kizárt, hogy a kérdezõnek pechje lesz és beleesik ebbe a kisebbségbe. Kevés az esély rá matematikailag, de megtörténhet. (Leginkább Murphy miatt. Az élet szereti azt megajándékozni ilyesmivel aki nem vágyik még rá, nem pedig azt a 30 fölötti meddõ anyukát aki már nagyon-nagyon szeretne egy babát.) De ha racionális matematikai valószínûségekrõl beszélünk, akkor én továbbra is arra fogadnék, hogy most még nem esett teherbe. Ami nem zárja ki, hogy tévedtem, de statisztikailag akkor is erre van nagyobb esély. Mert azért a többségnek nem olyan könnyû ám teherbe esni. (És ez a mondatom még mindig nem zárja ki, hogy megtörténhet olyan eszméletlen véletlen, hogy mégis terhes. De hát már olyannal is találkoztam, hogy valaki rendszeresen gumival védekezett és maga se tudja hogy lett terhes, amire amúgy csak 4 hónap után jött rá. Nem szakadt ki meg semmi... rejtély.)
sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény.
nem vok tudatlan!! tom, h a teszt csak 2 hét mulva mutat eredményt, de sok ilyen jellegû kérdés van, nem tartom észben, h melyik mikor volt.. az eset után 2 héttel végezzen el 1 tesztet. a 72 órást én is javasoltam, de leoltottak.. amugy egyetértek veled.. de ne nevezz tudatlannak!! kérdeztem tõle, h termékeny napjaiban volt-e.. azt azért nem tudhatjuk, h neki mikor jött meg, stb.
A kérdező hozzászólása: jajj ne értsetek félre nem a sex miatt lógtam én télleg sportoltam.XD.
nem vok hülye, én is tom, h semmi se 100 %.. de akkor azért nem kell aggódni, ha vki használ gumit, és nem szakad ki, csúszik le.. mint amikor vki nem használ semmit. nem??
"ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.." Jah, és ezen mondatodat elmondhatod akkor is ha óvszerrel voltál együtt valakivel. Mert mint írtam, az sem 100%, ott is "csak" valószínûségek vannak. No persze egészen más valószínûségek. A biológusnak meg üzenem, hogy ennyire már tényleg nem akartam túlbonyolítani a kérdést. Természetesen a ciklus különbözõ idõszakában más és más valószínûségek játszanak. A kérdezõ sajnos nagyon rossz idõszakot választott magának ebbõl a szempontból is, ez tény. Nyilván sokkal jobb esélyei lennének ha ugyanezt mensi környékén csinálja, de persze még úgy sem tanácsolnám senkinek. Mert egy óvszerrel még olyankor is jelentõsen csökkenthetjük a teherbeesés esélyét.
A kérdező hozzászólása: ezt védekezés dolgot nem kell többször a fejeme verni szal kérlek hanyagoljátok az oltásokat a jövõben is, én télleg hálás vok a segitségért , de ami volt az volt és megtörtént és nem tudom visszacsinálni. továbbra is számitok majd rátok. pusy mindenkinek
nem számolgatni kell, pláááne nem utólag.. hanem védekezni, azért gondolom, ezzel mindenki egyetért.
A matematikában járatos válaszolónak: A matekhoz tényleg hülye vagyok, de azt észrevettem, hogy a számításaidból kifelejtetted, hogy eléggé megnõ a teherbeesés valószínûsége akkor, ha az eset az ovuláció körüli idõszakra esik. Na, ez meg egy kis biológia, abban sem árt egy kicsit tájékozottnak lenni.
ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.. igenis, lehet terhes.. van, aki mensi alatt lesz terhes.. ugyh kár számolgatni, védekezni kell.. 1 alkalom is végzetes lehet, sajnos..
"Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! " Én beszéltem valószínûségszámításról, de látom, hogy ez sokaknak magas, tehát kár volt. Felelõtlenségre biztatás pedig se tõlem, se mástól nem hangzott el tudomásom szerint. No de azért hátha mégis megy az a matematika, megpróbálkozom még egyszer: Még akkor is matematikai valószínûségekkel játszol, ha védekezel. Például ha 100 nõ egy évig rendszeresen szexel óvszerrel akkor meg lehet mondani, hogy várhatóan 1-5 közülük teherbe esik. Így ki lehet számítani, hogy ha te ugyanígy védekezel, akkor kb. hány százalék esélyed van teherbe esni. Ugyanez igaz a tabira és az összes többi védekezési módszerre, csak a valószínûségek mások. Sõt! Ugyanígy megvan a valószínûsége a védekezés nélküli szexnek is. Ott sem az van, hogy tuti biztos (=biztos esemény) a teherbeesés. Ott is csak egy valamilyen százalékos esély van. Persze ha durr bele lövell a srác a hüvelybe, akkor sokkal nagyobb az esély, mint mondjuk megszakításosnál. A megszakításossal teherbe esni meg sokkal nagyobb mint mondjuk gumival. Gumival meg icipicit nagyobb az esély, mint tabival. (Pearl index alapján írom.) Ez mind, mind valószínûség. Értem én, hogy sokaknak itt nem kenyere a matematika, talán ezért nem voltam érthetõ. Sajnálom. Attól még a tény, tény marad. Azaz egyetlen ilyen felelõtlenségtõl lehet baj, ezért minden ésszerûen elvárhatót illik megtenni ellene. Azonban itt egy esélyt kérdezett a kérdezõ, így erre próbáltam válaszolni. Erre pedig sokkal közelebb áll az igazsághoz az a válasz, hogy igencsak kicsi az esélye. Ami annyit jelent, hogyha 100 nõ hasonlóan felelõtlen, és csak egyetlen egyszer csinálja ezt a dolgot, akkor közülük valószínûleg bõven 50% alatti lesz a terhességek száma. Pontos számot nem tudok, de kevés, ez a lényeg. (Ellenben ha ez a kevés csak 10% az is nagyon sok, ha épp nagy problémát jelentene a baba. Ezért kell védekezni! Mert akkor 1-2% alá vihetõ az esély, ami azért nagyságrendileg jobb mint a 10%. De akkor is csak esély meg valószínûség marad ez az egész szex játék!!! 0 valószínûsége akkor lesz a terhességnek, ha nem szexelsz abszolút, ezt tudomásul kell venni.) Szóval felejtsük már el azt a tévképzetet, hogy védekezés nélkül tuti biztos a teherbeesés, védekezéssel meg kizárt. Azért kell védekezni, mert azzal jelentõs mértékben csökkented a teherbeesés valószínûségét. Csökkented, nem pedig megszünteted. És továbbra sem bíztatok itt senkit védekezés nélküli szexre. Védekezzetek, mert ha nem védekeztek, akkor idõvel a sok alkalom miatt matematikailag rohadtul megnõ az esélyetek a babára. Egy alkalommal lehet, hogy csak 1% a teherbeesés esélye. De ha ezt egy évig minden nap megjátszod akkor annak az esélye, hogy terhes leszel egy éven belül már közelít a 100%-hoz, vagyis gyakorlatilag szinte biztos. Tehát marhára nem mindegy, hogy egy ilyen esemény volt, vagy rendszeresen ezt mûveled. Az ördög viszont nem alszik, úgyhogy tessék minden alkalommal védekezni, ha nem szeretnél babát. (Ha pedig majd szeretnél, akkor rá fogsz jönni, hogy sok esetben marhára nem olyan könnyû teherbe esni, hogy egyik este nem húztok gumit és rögtön megvan. Megeshet, volt már rá példa, de a többségnek azért kellett pár hónap mire összejött a babájuk.)
A kérdező hozzászólása: igen meg és köszönöm a segitséget majd még kommentelek h mi volt a nõgyógyásznál
na, akkor megtanultad, h védekezni kell? remélem, h többet nem lesz ilyen kérdésed.. és ezt most nem rosszból mondtam.. hanem a te érdekedben, h ne legyen abortuszod ( ha ezt meguszod.. ) és sose a matematikai logikára törekedj, mert a testet sokszor nem lehet kiszámitani.. :S
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk és itt most nektek én megfogadom h soha a [email protected] életbe nem csinálok többet iet. [email protected] délután babákkal álmodtam. rémes volt. most már cseszettül parázok.
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hát parázok kicsit nem értem h mért tette ezt. soha nem szoktam felelõtlen lenni pláne nem ilyesmiben. extra hülye voltam. jövõhéten megyek dokhoz remélem nem leszek anyuka. egyébként mennyibe kerül az abortusz?
hanyszor teszitek meg fel ezt az idiotaaaa kerdeeeest? :((....azert kell vedekezni h ne legyel terhes---->ha nem vedekezel terhes leszel.ezt te nem tudtad kilogikazni??? eleg nagy az eselye.imadkozz es legkozelebb ne menj ilyen idiotasagokba bele, meg csak egy lokesre sem es "majd kiveszem"-ekbe se!!!!!!-.-"
A kérdező hozzászólása: jogos a kérdés és nem tom végülis most se félek de azért bennem van az h mi van ha mégis.
Kérdésre válasz: 50%.. Mivel vagy igen, vagy nem.. Ezt most vessük össze a fizika törvényeivel, hogy a macska mindig a talpára esik, és a vajaskenyér mindig a vajas oldalára... Így az esély, hogy a pocakodba egy baba mászott, 99%.. Bocsi..De ez van...
De most komolyan ha attól félsz, hogy terhes leszel akkor ahhoz , hogy van "bátorságod" , hogy védekezés nélkül kufircolsz??
A kérdező hozzászólása: kösy mindenkinek az oltást de elfogadom a kritikát hisz télleg felelõtlen voltam. a kérdés télleg hülyén hangzik de nem tudtam máshogy fogalmazni. amugy nem ment el bennem és pont a hónap közepén vok azaz 2 hét és ezért kérdeztem mert ienkor veszélyes.
birom az ilyen hülyes kérdéseket.. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. :S
barom! esõ után köpönyeg. Húzzál a fas.zba orvoshoz és írass fel eseményutánit...
Ez nagyban függ attól, hogy mikor volt az utolsó menstruációd, amibõl következtethetsz a peteérésre. Ha szerencséd van, és nem volt peteérésed, akkor valószínûleg terhes sem lehetsz, hacsak nem spontán kilökõdött egy petesejt mondjuk a szexuális izgalom hatására. Tehát az esély az elég nagy, de tényleg, mikor volt meg utoljára??
A kérdező hozzászólása: *tettem ezt*=javitás
2 héten sexeltél a pároddal? kb a 14. nap körül?
Azért ne vedd komolyan ezeket a paráztató kommenteket. Ha rendszeresen így csinálod akkor igencsak megnõ az esélyed a teherbeesésre. De egyetlen alkalomtól valószínû nem lesz gond, fõleg ha nem is élvezett beléd. Remélhetõleg. Nem kizárt, úgyhogy persze van min aggódnod most. De nettó baromság ez a 100% terhes vagy és gondolkozz a gyerek nevén duma. Kis esélyed van, de nem sok. Minél többször csinálod, annál jobb esélyed lesz viszont! Úgyhogy soha többet ne csináld ezt! Persze Murphy törvénye közbeszólhat :) ) Így ha abszolút rosszul jönne most egy baba, akkor még inkább érdemes lenne vigyáznod!!!
a megszakiás nem védekezés!! és az abortusz nem ingyenes, nem tom, h honnan szeditek ezt a marhaságot!!
Én nem szedhetek gyógyszert, az óvszert sem kedveljük túlságosan, de peteéréskor MINDIG használjuk, mégha megszakításos módszerrel védekezünk amúgy. Ilyenkor jó esély van babára.Legközelebb védekezés, addig meg teszt, esetleg orvos.
Hát ha a 11-12 nap környékén sexeltél és egészséges vagy és a párod is akkor gondolkozz a pici nevén:) G
Uccsó...GG... Elsõ abortusz ingyenes, majd kb 8000Ft..Vagyis mint egy esemény utáni.. Annyi a különbség, hogy az abortusz lelki gondokat is okoz, és igen súlyos következményei lehetnek..Ilyen a meddõség.
az esemény utáni tabletta 5ezer ft és nem fáj csak felkavarja a hormonháztartásod az abortusz kb 30ezernél kezdödik 1 fájdalmas mütét meddõ is lehetsz válassz
Figyu, inkább ne halogasd a dokit két hétig, hanem sipirc most, mert a 72 órás esemény utáni fogamzásgátlással még elkerülheted az abortuszt. Ne azon gondolkozz, hogy mennyibe kerülhet egy abortusz, hanem irány a nõgyógyászat!!!
EPIC FAIL!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 11-12 nap
Jah van rá esély elég sok. Talán kisbabát szeretnél?

Gumit hasznaltunk es a h "leszaltam" rola a gumi ajan volt a cucca szal kifojott mashol nem talalt. Szerintetek vegyek meg egy teszte vgy nem lehetek terhes? !

Csutortokon ment el a bajom. Szombaton lefekudtem a parommal!Egy hetre ra vasarnap csinaltam tesztet ami negativ lett! Ez 3 hete volt! Eros feher folyasom van.

Legjobb válasz: E szerint nem beléd ment. Nem vszinü, hogy terhes lennél. De máskor ne várd meg amig összemegy neki, hanem még elötte szálj le rola (amig még áll neki!!!).( Vagy vegyetek megfelelö méretü gumit.)

E szerint nem beléd ment. Nem vszinü, hogy terhes lennél. De máskor ne várd meg amig összemegy neki, hanem még elötte szálj le rola (amig még áll neki!!!).( Vagy vegyetek megfelelö méretü gumit.)
ha késik a mensid akkor csinálj egy tesztet reggeli elsõbõl. 1 héttel az aktus után még nem mutat semmit sem a teszt, mert még nem biztos hogy beágyazódott, mivel annak 7-12 nap kell.
A kérdező hozzászólása: Es olyat is hallotam h ha pont elment a menzesze es utana csinaljuk ak kisebb az esely h terbe esek?? Lehetseges?
nem feltétlen, nekem a mensi után 2 nappal sikerült teherbe esnem, most 27 hetes a manó a pocakban 2es voltam
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.

Hogyha gumit hasznalunk lehetek terhes?

most lessz az elso...es elegge izgulok....ha nem ocska gumit hasznalunk akko is kiszakadhat????pl a durex az jou???

Legjobb válasz: A durex az télleg jó, de life style(nem tom leírni:D)az is nagyon jó! Ha rendesen felhuzza a párod a gumit és nem hagy felül levegõt és azé vmikor nézitek h h van a gumi, akkor semmi baj nem lesz!!!:) Am én tapasztalatból mondom h nézétek,me mindent jól csintunk és kiszakadt a gumi, de ne akarlak megijeszteni,csak mondom h nagyon figyeljetek oda:)a durex az naon jó:)mondjuk az olcós is jó lehet, de azé ne azzal kezdjétek!:)Am a fiúnak is most lesz az elsõ??? Sok sikert!!:)

A durex az télleg jó, de life style(nem tom leírni:D)az is nagyon jó! Ha rendesen felhuzza a párod a gumit és nem hagy felül levegõt és azé vmikor nézitek h h van a gumi, akkor semmi baj nem lesz!!!:) Am én tapasztalatból mondom h nézétek, me mindent jól csintunk és kiszakadt a gumi, de ne akarlak megijeszteni, csak mondom h nagyon figyeljetek oda:) a durex az naon jó:) mondjuk az olcós is jó lehet, de azé ne azzal kezdjétek!:) Am a fiúnak is most lesz az elsõ??? Sok sikert!!:)
A durex jófajta. De kiszakadhat, arra vigyázzatok. És ne izgulj, próbáld meg magad majd elengedni.
Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idõ után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog", tehát a nõ lehet terhes...
amugy most lehet, hogy csak nálam de én amig féltem folyamatosan és mindig ellenörizni akartam közben a gumit akkor szakadt el... miota felszabadult vagyok a fog.gátlótol azota semmi baj nincs...
A kérdező hozzászólása: a fiunak is most lessz az elso.....
Masculan is megbízható márka, ráadásul kapható patikában, és ott olcsóbb ha jól tudom. És olcsó gumit ne használjatok!!! Nekem volt a kezemben olyan, hát még a fogása se jó, a síkosító meg ragad rajta, és olyan vastag, hogy az már tényleg zokni a fiúnak.
A márkás gumi is kiszakadhat, de ha rendesen haszáljátok, akkor nem lehet baj!
vigyázz a körmöddel, negyon felsérts, akkor tök mindegy milyen, kiszakad és valóban amikor a fiú elélvez ne legyen sokáig benned hanem fogja meg az óvszer a pénisz tövénél és úgy húzza ki, így tuti nem folyi ki a sperma.
Ezt is meg kell tanulni használni. Én az elsõ alkalomnál mikor együtt voltam az akkori barátomnál teljesen nyugodt voltam és õ is, igazán kellemes életreszóló élmény volt :) Ügyelni kell hogy jó írányba tekerjétek le a gumit, ne maradjon a spermatasakban a végén levegõ, és hogy elég síkos legyen és ne stresszeljetek!Itt az élvezetrõl van szó. Egy gumit akár egy fejre is fel lehet húzni ez komoly, egyetemen tanárunk megcsinálta :) :)

Mar tobbszor lefekudtunk a parommal.1x veletlenul elszaladt a gumi, es neha rovid ideig csinaltuk gumi nelkul is. Lehetek terhes?

nem elvezett belem, csak elovaladek juthatott be. ez 2-3 hete volt. a multheten menstrualtam. kevesebb volt, mint szokott, de 5 napig tartott. aztan miutan elmult ra egy napra barnas folyas jelemtkezett, kis mennyisegben. mostanaban sokszor emelygek, hanyingerem van neha, szedulok es hirtelen megnott az etvagyam (eddig betegseg miatt alig ettem 2 honapig...aztan hetfotol hirtelen farkasetvagyam van. terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.

Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.
Nem hiszem, de egy terhességi teszt többet tud, mint mi, akik nem látunk beléd. Nem kizárt, de mivel megjött a mensid, én nemre szavazok. A betegség után visszatért étvágy pedig nem extrém, normális dolog. A szédülés és émelygés lehet más is. Szóval pár száz forint, terhességi teszt és annak eredményétõl függõen orvos. Más ötletem nincs.
Igen, lehetsz terhes. Fogalmam sincs hány %, de az Ördög nem alszik.
kérdezz meg egy orvost is
en ugy tudom hogy nem lehetsz terhes ha 2 napja mult el mert meg nem szalt le a mehbe a petesejted . de inkabb beszelj egy hozzaertovel
50 százalék. Vagy igen, vagy nem. Különben jó, hogy akkor kezdtek el ezen gondolkodni, mikor már kicsúsztatok a 72 órából, és esemény utánit se lehet bevenni. Kezdj el gondolkozni a baba nevén, meg készülj rá, hogy pocsék hónapod lesz, hogy azon kell izgulni hogy vagy megjön vagy nem.
Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

Lehetek terhes, ha szex közben bennem marad a gumi?

Tegnap szeretkeztünk a barátommal, mert most múlt el a vérzésem. Már 3x-a csináltuk 2 órán belül, és lehet, hogy nem is állt fel neki annyira, de bennem maradt szex közben az óvszer, amit még akkor észrevettem, miel?tt elment volna. Tehát nem bennem ment el. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Uhh... te még szerintem szerencsés vagy, hogy nem ment el benned, mert ugye ha jött is elõváladéka a nemiszervébõl akkor a gumiban maradt és így nem jön ki belõle. De azért remélem vigyáztatok és óvatosan szedted/szedtétek ki. Azért szerintem vegyél egy tesztet, de kevés esélye van annak, hogy terhes vagy.Én is így jártam 1 éve de bennem a barátom el is ment és õ szedte ki belõlem, mert én nemtudtam mert annyira mélyen volt... nagyon megvoltam ijedve... másnap elsõ volt, hogy menjek 72 órást iratni... :S

Uhh... te még szerintem szerencsés vagy, hogy nem ment el benned, mert ugye ha jött is elõváladéka a nemiszervébõl akkor a gumiban maradt és így nem jön ki belõle. De azért remélem vigyáztatok és óvatosan szedted/szedtétek ki. Azért szerintem vegyél egy tesztet, de kevés esélye van annak, hogy terhes vagy.Én is így jártam 1 éve de bennem a barátom el is ment és õ szedte ki belõlem, mert én nemtudtam mert annyira mélyen volt... nagyon megvoltam ijedve... másnap elsõ volt, hogy menjek 72 órást iratni... :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Ha nem ment el, és ki is szedtétek, akkor szerintem nincs gond.Azért késõbb vegyél egy tesztet, biztos, ami biztos alapon.Én nem lennék ideges a helyedbe.
Szerintem se lesz gond, fõleg, hogy nem ment el benned és most múlt el a menzeszed. Azért legközelebb figyeljetek oda.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!