Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, eselyben, ha (41 db)

Jaaaj, kérlek neee! Facepalm... Ez fáj!
Ez durva. Gratulálok az ikrekhez. :D
Olyan kib*szott hülye vagy, mint a segglyukam, te kúrogatni való p*csa.
Nulla.
Zérus. Persze attól is függ, hogyan kényeztetett. Csokival vagy fagyival?
Igyál rá nehézvizet egy pohárkával!
Oké, de akkor Jonh Maclane lesz a neve :D
nem hinném, vicces a kérdésed én mosolyogtam rajta. - de ne aggódj tuti nem leszel terhes :D
A kérdező hozzászólása: Tájékozódtam és azt olvastam hogy elõ fordulhat én csak kiványcsi voltam a ti véleményetekre de mind egy. azt hittem kapok egy értelmes választ. Hát köszönöm.
Csak még egy kérdés(Culumbo): Miért csókolóztok spermás szájjal? :P
Igen, lehetsz. 100%. Ugyan már. Ha normális kérdés lenne, nem írnánk ilyeneket. Amúgy meg tájékozódj mielõtt szexelsz..
A kérdező hozzászólása: Ajj de most miért nem tudnátok normálisan válaszolni? Szerintem ez most normálisan tettem fel a kérdést és segítséget szeretnék ennyi .
Inkább neuronokat nyeljél
hát szerintem az Adrienn és az Alex egész szép nevek
50% vagy igen vagy nem
Esély mindig van. Szerintem várjál 1 hetet és tesztelj. Sok sikert
most negatívat mutatna, aktus után minimum 14 nappal érdemes tesztelni, de még akkor is reggeli, koncentrált vizeletbõl
De várj: most akkor megjött vagy nem jött? Mert ha nem, akkor NEM a menstruáció elõtt egy nappal voltatok együtt, hisz nyilván sokkal hosszabb ez a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: jah , igen, ez lemaradt, megjött utána, nem tartott sokáig, de alapból nem hosszú...szóval együtt voltunk hétfõ este, és kedd reggelre megjött....

Lehetek terhes ha belém se hatolt csak elélvezett a hasamra de az lefolyt? Azt mondta, hogy nem ment bele, de ha belement, akkor van rá esély?

Nagyon aggódom, mert meg kellene jönnie...a szokásos görcsöm megvan...de a vér nincs:( ez volt tegnap...ma felkeltem és úgy görcsöltem mint még soha...mintha ki akarna szakadni a hasam:( (és ez tényleg er?s volt...tudom,mert nagyon szoktam görcsölni és a gyógyszerek se használnak...az orvos se tudja h miért van ez) és mikor reggel kimentem wc-re nagyon sok vér volt...de azóta nem jön egy csepp sem...bár igaz nem mászkálok...de akkor is...félek h terhes vagyok...bár lehet csak beképzelem magamnak.Tegnap a biztonság kedvéért jó meleg vízben fürödtem, elvileg ett?l megjöhet:S

Legjobb válasz: A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.

A tesztet az aktus, illetve a vélt fogantatás után 14 nappal érdemes elõször használni. Ha az eset veled pár napja történt, akkor még biztos nem vagy terhes, és a teszt nemmutat meg semmit. De szerintem egyébként se vagy terhes. Ahhoz, hogy teherbe ess, spermának kell kerülnie a hüvelyedbe.
Biztos nem vagy terhes! De ha ennyire félsz tõle, akkor miért nem szedsz fogamzásgátlót, és akkor nem kellene messzebb elélveznie a párodnak.
Szerintem tutira nem vagy terhes!Nem benned élvezett el a párod, nem került sperma a hüvelyedbe, így semmi esélyed.Ha a hasadról le is is folyt a hüvelyed környékére, az kevés, nekik onnan fel kellene küzdeni magukat, ami azért nem könnyû.
Szerintem sem lehetsz terhes. Egyszerûen túl nagy a távolság... a hüvely teljes hosszán végig kellene menniük a szokásos úton felül.. túl sok a 'ha'. Ha mégis odafolyt, ha mégis egy elért oda, ha épp akkor és ott.. szerintem ez nem ennyire egyszerû. Szerintem se a párod büntesd ezért, inkább használj tabit és akkor úgy élvezhetitek, ahogy jólesik!
Mensi alatt tényleg nagyon minimális az esély rá, és ha még gyógyszert is vettél be, szerintem nem.
Nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem:az együttlét után a 6.napon elkezdett fájni a derekam és kis barnás pecsételésem is volt/van néha.tanacstalan vagyok
Ha elolvastad volna a gyógyszer leírását, tudnád, hogy a mellékhatásai közé tartozik a menstruációtól független pecsételõ vérzés, görcsölés, fejfájás, fáradtság.
Nem! eseményutáni tabletta bevétele után biztos nem!!!

Ha csak az egyik petefészkem és petevezetékem van meg akkor csak minden második hónapban lehetek terhes? Vagy ugyan úgy minden hónapban van rá esély?

Legjobb válasz: esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...

esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...
Nekem is csak 1 petefészkem van és mikor a másikat kivették a maradék átvette a szerepét és szinte minden hónapban éreztem az ovulációt. Nem tudom te szoktad-e. Most terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem merem rámondani, hogy szoktam érezni minden hónapban! Azért kérdeztem, mert szeretnénk majd közös babát!
Az egy oldali petefészek biztosan nem lesz gond.
Bõ 6 éve nekem is csak az egyik oldalon van. Azt nem tudom, hogy ilyenkor hogyan mûködnek a dolgok, de az biztos-vagy egy féléve vettem észre-hogy csak minden 2. hónapban érzem a peteérés körüli napokban azt az erõs hasító érzést a meglévõ fészkemnél. A egyik hónapban minden gond nélkül lezajlik, de a másodikban pokolian fáj, hasít a fészkem környéke.
Minden hónapban van esélyed.Nekem ikreim születtek az egy petefészekbõl.Természetes úton fogantak, igaz hormon kezelést kaptam, mert nekem magától nem volt peteérésem.

Lehetek terhes? Ha igen mennyi az esélye? Nagyon félek

Kedden voltam együtt a barátommal többször is. Védekeztünk gumival. Tegnap is együtt voltunk 1x ugyanígy gumival, de miután végeztünk kiment és megmosta a péniszét. Visszajött és berakta nekem gumi nélkül 2x-3x, de ki is húzta. Pont a 15. napomon vagyok a ciklusaim meg 27-29 naposak. Mennyi az esélye hogy terhes lehetek? Azt mondta a barátom hogy szokta érezni, ha jön az el?váladék és most nem érezte és azt is mondta hogy mivel már 1x voltunk együtt aznap meg 2 nappal elötte sokkal többször is így nem valószín? hogy voltak spermiumok az el?váladékában max akkor ha jó ideje nem csináltuk volna és így rakja be gumi nélkül.

Legjobb válasz: Ha százalékot mondok attól megnyugszol? Szerintem nem, irány a patika egy terhességi tesztért. Na akkor majd megtudod az esélyeket, és legközelebb legyen több eszetek.

Ha százalékot mondok attól megnyugszol? Szerintem nem, irány a patika egy terhességi tesztért. Na akkor majd megtudod az esélyeket, és legközelebb legyen több eszetek.
A ciklus felánál tartás és a "ritkán tartalmaz" bõven elég egy babához.
Spermiumot tartalmaz, csak nem megtermékenyítésre alkalmasat. Egyébként sztm is elég necces a dolog.
A kérdező hozzászólása: "Az elõváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet." http://tanacsado.blogter.hu/57545/elovaladek
A kérdező hozzászólása: Nem mindig tartalmaz az elõváladék spermiumot.
"nem valószínû hogy voltak spermiumok az elõváladékában max akkor ha jó ideje nem csináltuk volna" Az elõváladékban MINDIG van spermium és egyáltalán nem biztos, hogy egy-két cseppet megérez, az meg már bõven elég a teherbeeséshez.
Ciklus felénél védekezés nékül? Kb 70-80 % is LEHET.
az elsõ válaszoló úgy értette h ha százalékot mond a kérdezõnek attól nem fog megnyugodni, mert egyedül egy terhességi teszt nyugtathatja meg.. vegyél tesztet és majd kiderül
Pont a ciklusod közepén gumi nélkül, úgy hogy bogyót sem szedsz? Hááát....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Kicsit megnyugodtam... Nem akarok több ilyen hibát elkövetni
Ne pánikolj! Szerintem nem lehetsz terhes, persze van minimális esélye, de nagyon minimális. Ennyi esélye a guminak és a gyógyszernek is van.. Én évek óta megszakítással védekezem, és csak akkor estem teherbe, amikor nekiáltunk babát-gyártani...
Az elõzõ válaszoló szerintem arra értette hogy szerinte nem vagy terhes.De szerintem sem...na de attól hogy mi és még jó páran hónapok vagy évek óra próbálkozunk...nem kizárt hogy te még ennyitõl is teherbe estél...mert tudod lehet hogy nem érzett elõváladékot a párod...de tudod elég akár 1 spermium is :) egyetlen 1 Várj hátha megjön a várkor és ha nem tesztelj.
A kérdező hozzászólása: mi nem? Nem lehetek terhes?
bocs, felénél

A menstruációm utáni 19. és 21. napon szeretkeztünk védekezés nélkül a férjemmel. Nem volt tojásfehérje szerű folyásom addigra már, sőt szinte már nem is volt semmi folyás. Mekkora eséllyel lehetek terhes, ha a ciklusom 34 napos?

Legjobb válasz: A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.

A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.
Nem így van! Legnagyobb az esély rá, mikor nyúlós, átlátszó folyás van! Tehát, mikor semmiképp nem vagy száraz!
A kérdező hozzászólása: Igaz hogy három éves kérdés, de gondoltam megírom, hogy nem lettem terhes akkor, sõt csak rá egy évre fogant meg a kislányom, aki már lassan két évesnagylány

Ha egy kis előváladék került a puncimra és utána felnyomta két ujját lehetek terhes? Mennyi az esélye?

Légyszíves normálisakat, nem tudom jobban megfogalmazni...:)

Legjobb válasz: Nem sok esély van rá.A levegön életképtelenen lesz a sperma.

Nem sok esély van rá.A levegön életképtelenen lesz a sperma.
elképzelhetõ
Nagyon kevés az esélye, mivel ha a puncidra került rá és az kívül volt akkor a spermiumok szinte mind elpusztultak.
Lehetsz!
Honnan terjed az az óriási tévhit, hogy a levegõn elpusztul a sperma???? Ekkora hülyeséget, komolyan! Akkor szerintetek hogy történik az inszemináció vagy a lombikos megtermékenyítés? Egyébként kicsi az esélye, de van rá esély! Legközelebb védekezzetek!

Ha megjött attól még lehetek terhes úgy tudom. Mennyi rá az esélye?

Legjobb válasz: Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D

Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat szeretnék. esemény utánit vettem be azóta már 2szer megjött. Mégis mennyi az esélye h terhes legyek?
Azért nem kaptál normális választ, mert a kérdés is hülyeség! 1. Ha terhesnek érzed magad, hányingered van, kívánósnak érzed magad, akkor már 9 hét után menni kellett volna ultrahangra és nõgyógyászhoz 2. Hogy lennél már terhes, ha rendesen megjön és ráadásul eseményutánit is vettél be akkor???
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. Létezik álmenstruáció, nem is ritka, általában a terhesség 1-2. hónapjában gyakoribb, de 6. hónapig is lehetséges. Ha vettél be gyógyszert és kétszer már rendesen megjött, akkor nem nagyon kell aggódnod.
lehet esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezek szerint nincs nagy esély? Csak most kezdtünk próbálkozni így naptáros módszer szerint mert sajnos így spontán nem sikerült még teherbe esnem! Nincs semmi bajom mert voltam orvosnál lassan 2 éve hogy probálkozunk!
és a párod is volt orvosnál? nekem sinc bajom, de nálunk a férfinek igen, mi 28. honapja probálkozunk:(
A kérdező hozzászólása: igen neki sincs semmi baja. neki már van is egy 8 éves fia.
Szerintem nagyon jó esélyetek van , mert pé elõtt 2 nappal és a pé napján is együtt voltatok. Hajrá, szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! Remélem most sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!