Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, egyszer (53 db)

Nem, de máskor több eszetek legyen!
most nem, de ha sûrûn csináljátok, elõbb-utóbb összejön
Nem tudhatod biztosra, hogy az elõváladék "beléd ment-e". És egyébként igen, lehetsz terhes, teherbeesés után is jelentkezhet még vérzés, általában tévesen menstruációnak hiszik a nõk.
Miért nem veszel egy tesztet? Néha elgondolkodom, hogy ezek a kérdések komolyak-e. No comment.

Együtt voltam a párommal de azóta egyszer megjött normálisan most meg csak barnás folyásom van lehetek terhes? Csak pettingeltünk

Legjobb válasz: Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.

Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.
Hát akkor csak így tovább és hamarosan anyuka leszel, ha ennyi az eszed...
lehet terhesség alatt is menstruáció de mivel 2 hónapja szeded a tabit... feltéva ha az 1. mensi naptól kezdted és nem szedtél sok antibiotikumot és idõben pontosan vetted be a gyógyszert ezért nem hiszem h terhes lennél fõleg ha megszakítással védekeztetek... nem kell parázni.aaz orvosok nem azért írják fel h gyereked legyen a tabitól hanem h NE legyen ... stb. ugyhogy nyugodj meg nem lesz gond
ha ennyire tudatlan és felelõtlen vagy akkor hajrá! Attól h még eddig nem csúszott be probléma, az nem azt jelenti h nem is fog! Eddig nagy mákotok volt, elég egy kósza petesejt, és ott a gond. Dehát te biztos okosabb vagy nálunk, ezért nem is oktatlak ki.
A kérdező hozzászólása: igen.tudom hogy felelõtlenség volt de elõtte is megszakítással védekeztünk és sose volt semmi gond.és akkor még a gyógyszert sem szedtem.
Ha az 1. 1 hétben szedted az antibiotikumot, bizony terhes lehetsz! Sõt, ha utána még 1 hétig nem védekeztetek más módon, akkor is. Miért olyan nehéz elolvasni a betegtájékoztatót??? Ha szerencséd van, akkor csak a gyógyszer mellékhatása a hasfájás, ami szintén világosan le van írva a betegtájékoztatóban.
menj el ultrahangra
Az antibiotikum befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát. De ez rá van írva a tájékoztatóra, nem értem akkor miért nem védekeztetek óvszerrel 1 hétig. Igen, lehetsz terhes. Az h megjött, nem biztosíték arra h nem vagy terhes. Oda kell figyelni a fogamzásgátló szedésének szabályaira, különben parázhatsz, mint most!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat.antibiotikumot 4 napig szedtem pont akkor.és a hasfájás miatt aggódok, eddig ilyen még nem volt, csak menstruációkor, most meg épp nem esedékes. mégis 3 napja fáj a hasam. lehet hogy mástól de azért aggasztó.
bocsi az elõbbi vagyok és csak késõbb vettem észre h az 1. héten sexeltetek na szóval ha nem hánytál nem vt antibiotikum idõben rendben vtál akkor nincs gáz sõt ha megisjött nincs gáz
A kérdező hozzászólása: okosabb semmiképp.amúgy ma csináltam tesztet és negatív. megúsztam de mivel mostmár rendesen hat a tabi többet nem fordulhat ilyen parás helyzet elõ.

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´
vérzés után nem lehetsz terhes ink feküdj le aludni...
Dejó, végre ezt is leírhatom: NEM vagy terhes. Azért késik, mert stresszelsz rajta.
A kérdező hozzászólása: megjött végre
Mondom én, hogy nem vagy terhes :)

Lehetek terhes, ha csak "egyszer nyomta be", és csak rövid időre?

Olvastam,hogy a peteérés nálam a 10-17 napra esik.Ez az eset pedig a 22. napomra esett.Mennyi az esélye annak,hogy teherbe estem? Azt is olvastam,hogy jobban fekv? helyzetben termékenyül meg a n?,ez azonban függ?leges helyzetben volt. El?váladék nem hiszem,hogy belém ment volna,de bármi meglehet aztán.Ma még a 72órás tabletta hatna,de vasárnap van :S

Legjobb válasz: szerintem nem lehetsz, mert még ha ment is beléd elõváladék, akkor is nagyon-nagyon kicsi az esély, arra, hogy terhes leszel tõle.. szóval szinte lehetetlen. :)

szerintem nem lehetsz, mert még ha ment is beléd elõváladék, akkor is nagyon-nagyon kicsi az esély, arra, hogy terhes leszel tõle.. szóval szinte lehetetlen. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen :) Nagyon hálás köszönet, hogy ezt leírtad. :)
Nem lehetsz. Mi már 1 éve 1-2 percig óvszer nélkül csináljuk, utána óvszerrel, és eddig nem volt semmi gond. De most már fogamzásgátlót szedek, jobb félni mint megijedni :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon megnyugtattál! Megfogadom a tanácsod, mert így nagyon nem volna jó(pasi ügy).Hasam is fáj ha súlyt emelek, úgyhogy remélem megúszom, és megjön.1x imátkozom azért, hogy fájjon..Én is most vagyok 15.
Szerintem a barátodat most dobd ki...hidd el aki ilyet csinál hogy beteszi mikor nem is akarod...az én elsõ barátom is ilyen volt, 2 évig tartott volt lelki terror meg minden naiv kis 15 éves voltam most már azért látom...arra jó volt a kapcsolat hogy már tudom mit nem szabad eltûrni...amikor anyám mondta hogy amit ne akarok azt ne engedjem jaaaj hát hogy engedném pedig... na mindegy :D rosszul jársz ha ilyen pasival vagy. Amúgy nem hiszem hogy terhes lennél, bár kinek milyen...abban a régi kapcsolatomban amit mondtam az ilyen gyakran megesett csak hát nem egy kis idõre, de nem lettem terhes, meg a mostaniban is szokott ilyen lenni, igaz most már én is akarom :D nem gyõzzük idõben megkeresni az óvszert és eddig még nem lettem terhes bár nem szeretek játszani a tûzzel. Egyszer késett 3 hetet aztán rendszertelen lett és inkább irattam fel fogamzásgátlót, én inkább ezt javasolnám azok után hogy dobd a pasid :D 18/L
A kérdező hozzászólása: Az elõbb súlyzóztam, és érzem a hasam, hogy picit fáj.Azt hiszem ez jó jel.Általában menstruáció elõtt ha mozgok, akkor szok fájni.Nagyon remélem, hogy megjön...Köszi a válaszokat még 1x. :)
hát azt nem tudom. :/ de szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Rendben.Nagyon köszi a választ, remélem megúszom.Ez volt az elsõ alkalom. Ezt elfelejtettem mondani..Ez rátesz egy fél lapáttal, hogy nagyobb legyen az esélye a teherbeesésnek?
igen, de mindenki máshogy mûködik. valakinek 5 éve jó a megszakításos (bár szerintem ott az egyik féllel baj van) valakinek meg a 2. alkalommal összejön a terhesség... amúgy kevés az esélye. kb. 2% szerintem, de a barátoddal beszélj... és ha ezt megúszod legközelebb védekezzetek rendesen
A kérdező hozzászólása: Sajnos igen. Tudom, hogy lehetek, de azt nem, hogy ennek mennyi az esélye? Valaki megszakításos módszerrel "védekezik"(és ott többet van bent a pénisz is)..Akkor ennek kicsi az esélye? vagy 50:50% ?
legalább a barátod volt ennyire paraszt, hogy szex közben olyat csinált amit te nem akartál? nem védekezel -> lehetsz terhes. ilyen egyszerû. nehéz megérteni?
A kérdező hozzászólása: Nem szerettem volna, hogy benyomja, de mikor látta hogy ez így nem jó(nekem), akkor inkább kivette. Elsõ válaszoló:Komolyan gondolod, vagy csak hülyéskedtél? Egyébként nem volt mélyen.(ez befolyásol valamit?)
hány éves vagy? 12? igen, lehetsz terhes. amúgy nem értem miért jó 'egyszer benyomni' óvszer nélkül, akkor anélkül is kibírná, ha meg már egyszer 'benyomta' akkor meg már úgyis mindegy....
Elöször is te drága, jó ha tudod attól.hogy a nõ menstruál még lehet terhes!Így is teherbe eshettél az egyszeri benyomással is...!!Nagyon buta és éretlen vagy te még a szexre, semmit nem tudsz de d*ugni tudtál..szánalom vagy! 22/N

Lehetek terhes ha ovszer nelkul szeretkeztunk a parommal? En nem ereztem hogy elovaladekos lett volna neki. en meg eddig egyszer szeretkeztem. Szoval annyi volt ez a 'nagy' szex hogy csinaltuk max.2 percig es abbahagyta, mert mondtam hogy faj.

szerintetek van ra esely?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.

Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.
Enyire azért nem kell ráijeszteni szegényre! A védekezés nagyon fontos, nem csak a fogamzásgátlás, de a nemi betegségek elkerülése miatt is! De az nem igaz hogy óvszer nélkül szeretkezve rögtön terhes leszel! Elõváladék nem jön a teljes aktus alatt, csak az orgazmus elõtt! Ezért hívják elõváladéknak! Van egy pont, mikor a férfi érzi, hogy ha megáll, még elkerülheti az orgazmust! Ettõl a ponttól, bármikor jöhet elõváladék! Ha eddig nem jutottatok el, nagyon minimális az esélye hogy terhes lennél! Mi rendszeresen, heti 2-3 alkalommal szeretkezünk a partneremmel, kb. 1, 5-2 órán keresztül óvszer nélkül, csak akkor veszek fel, mikor már befelyezni készülünk! Még soha nem volt baj, pedig 4 éve vagyunk együtt!
Igen, lehetsz, mert valószínû, hogy volt elõváladéka, és abban lehetett sperma. De amúgy elég kicsi rá az esély. Viszont ez nagyon felelõtlen viselkedés. És ahogy írtad, abból az jön le, hogy ha nem fájt volna neked, akkor folytattátok volna... Ha nem akarsz még gyereket, akkor SOHA ne is tegye be óvszer nélkül!!!
A kérdező hozzászólása: hat tudom. meg is bantam. mondtam neki hogy nemigazan akarom ovszer nelkül, de probaljuk meg. hát eleg kicsi. remelem...
Elõváladék nem csak az orgazmus elõtt jöhet, mivel annak az a funkciója, hogy a pénisz nedvesedését biztosítsa, így igazán felizgult fiúnál végig van elõváladék. A barátomnak pl. az elejétõl fogva szokott lenni.
Hát... Nem akarok senkit veszélyes dolgokra buzdítani, nem árt az óvatosság! Aki úgy érzi hogy egy esetleges "baleset" esetén nem tudna mit kezdeni, az inkább hanyagolja az óvszer nélküli szex-et! De én még tényleg soha nem hallottam olyanról, hogy valaki terhes lett volna, mikor a partnere még az orgazmus közelébe sem jutott!

4 napja kellett volna hogy megjöjjön. Azóta fája a hasam, ma meg már görcsölt is. Meg egy két csepp vér meg vmi barnás valami már van. Közben egyszer csak megszakitással védekeztünk barátommal. :S Meg fog jönni vagy lehetek terhes?

Legjobb válasz: "Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen,lehetsz terhes,vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény,de legjobb lenne dokihoz menni.

"Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen, lehetsz terhes, vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény, de legjobb lenne dokihoz menni.
Nekem is nagyon görcsizik a pocim..de már 2 napja csak barnás szerü folyásom van (kevés) igaz 10.én kellene megjönnie..de már2napja görcsizek..3.hónapja hagytam abba a fogamzás gátló szedését..lehet hogy az kavar be?ma reggel annyira görcsiztem mint mensi1. napján szoktam..de sehol semmi...(ja és mi Pharmatex-el védekeztünk..csak éppen nem vártuk meg a hatási idõt...10perc lettvolna..3-5 perc után történt meg a dolog)Akkor lehet terhes vagyok??????
A kérdező hozzászólása: Nekem szerencsére megjött. :) Sztem te se aggodj biztos csak késik kicsit.. De am nekem se volt még iylen h késett vagy 4 napot :S meg hogy egész héten fájt meg görcsölt a hasam..
19:49 vagyok!köszi hogy írtál!háát nem toom hogy mi lessz..remélem megfog jönni...

Lehetek terhes? 2hete is és rá egy hétre is lefeküdtem a barátommal. Gumival védekeztünk mind a 2x. Nem ment el bennem egyszer se de elöször nem néztük át olyan alaposan a gumit. Tök parás vagyok, nem akarok terhes lenni. Beképzelem magamnak?

szokott feszíteni úgy a hasam ott lenn mint amikor megvan a mensim. tegnap h?emelkedésem is volt (de azis lehet hogy elkaptam az influenzát). mensimnek 2.án kell megjönnie. addig izgulhatok.. melleim nem érzékenyek, nem fájnak.

Legjobb válasz: A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.

A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.
Ne stresszeld magad hiába.Nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. megnyugodtam.. (:

Ha rendesen szedtem a tabit, kivéve egyszer - kétszer 1-2 órával később lehetek terhes?

Ez volt a második levelem, szóval most próbáltuk még csak ki, és kicsit félek, hogy hatott-e :S...ilyenkor még késhet??? el?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded a tabit akkor nem lehet semmi gond. 1-2 óra eltérés meg nyugodtan lehet. Még 12 óra is, de az már kicsit neccesebb. Nyugodt lehetsz nem vagy terhes. Ha még csak a 2. levélnél tartasz akkor még késhet! Nyugi

Ha rendesen szeded a tabit akkor nem lehet semmi gond. 1-2 óra eltérés meg nyugodtan lehet. Még 12 óra is, de az már kicsit neccesebb. Nyugodt lehetsz nem vagy terhes. Ha még csak a 2. levélnél tartasz akkor még késhet! Nyugi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, most kicsit megnyugodtam :) ...üdv
Nem lehetsz, mert 12órán belül, ha beveszed semmi gond.
A kérdező hozzászólása: már megjött köszi =)
én este veszem be állt a tabit de van h éjjel jut eszembe...nem lessz baj ne aggod ha szeded nem lehetsz terhes:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!