Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, egy hete késik és (22 db)

Lehetek terhes, ha egy hete késik és fájnak a melleim?

a mensesem utolsó napján lefeküdtem a barátommal belémhatolt de utánna óvszerrel védekeztünk...már egy hete késik és fájnak a melleim!lehetek terhes?

Legjobb válasz: A mensi idejében nagyon kevésbé vagy termékeny. De ugye azt mondják, hogy a terhesség bármikor bekövetkezhet. Az, hogy egy hete késik nem biztos, hogy a terhesség miatt van. Lehetsz ideges vagy stresszes állapotban éppen azért, mert nem jön meg idõben. A melleid éppen emiatt is fájhatnak, feszülhetnek. Nem biztos, hogy terhes vagy. A legegyszerûbb, ha tesztet csinálsz. Ennyi idõ után már ki szokta mutatni. Szurkolok, hogy ne legyél az, ha nem szeretnél babát!

A mensi idejében nagyon kevésbé vagy termékeny. De ugye azt mondják, hogy a terhesség bármikor bekövetkezhet. Az, hogy egy hete késik nem biztos, hogy a terhesség miatt van. Lehetsz ideges vagy stresszes állapotban éppen azért, mert nem jön meg idõben. A melleid éppen emiatt is fájhatnak, feszülhetnek. Nem biztos, hogy terhes vagy. A legegyszerûbb, ha tesztet csinálsz. Ennyi idõ után már ki szokta mutatni. Szurkolok, hogy ne legyél az, ha nem szeretnél babát!
Az a kérdés, hogy a ciklusod közepe táján csináltátok e? Menszeszkor nemigen lehet teherbe esni, mivel a peteérés késõbb van. Szerintem egyszerûen csak késik. Csinálj egy tesztet, mert ha mégis az vagy, már ki fogja mutatni.

Alig múltam 3 hetes terhes. Orvoshoz még nem mentem. Ha terveztük a babát (tehát nem védekeztünk és már több, mint egy éve nem szedek gyógyszert), egy hete késik, és 2 baby-teszt is pozitiv lett, akkor ugye biztos lehetek benne, hogy kisbabát várok?

A szagokat túl jól érzem, és a mellem is fáj néha. De más "tünetem" még nincs.

Legjobb válasz: Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.

Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.
Tutira terhes vagy. Két teszt már nem csalhat ekkorát!
Lehet örülni, babát vársz! A tünetek majd jönnek, kinek elõbb, kinek utóbb!Gratu!
szia szerintem is terhes vagy en is 2 tesztet csináltam meg es ppozitiv lett, , szoval :) gratula.. dokihoz azert menj el minnél hamarabb , es a bébi vitaminokat is lassan kezdheted szedni :)
Szia Nekem is két tesztem lett pozitív, de csak a doki és az ultrahang után vált bennem teljesen biztossá az öröm:-) TE is menj el orvoshoz és nyugtasd meg magad, jó tudni, hogy ott növekszik egy piciny lüktetõ magzat.-) sok boldogságot(5 hetes kismama)
szia, Gratula a bébihez. Sok sikert kívánok. Mindenképpen keress fel egy nõgyogyó (akinél szülni szeretnél), egy vizsgálat erejéig, bár még nagyon kics a baba, 6-7 héten mindenkébb menj dokihoz.

16 éves lány vagyok. Az a problémám hogy már több mint egy hete késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mivel még nem voltam fiúval, és nem is fogyózok. Mennyi idő után forduljak orvoshoz?

Arra már gondoltam hogy a stressz miatt késhet. ha így van, mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)

Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)
1-2 hét késésnél még ne aggódj, ha nem volt szexuális kapcsolatod.
A sztressztõl tényleg késhet.Miért stresszelsz?Suli?Vagy valami más miatt? Nálam tavaly igazolódott be, hogy a stressztõl késhet.Pont felvételi idõszak volt és stresszeltem, hogy felvesznek-e oda, ahova én akarok menni.Aztán nem jött meg.Már egy hete késett.Nagyon aggódtam, még jobban stresszeltem, már ez miatt is stresszetem.Aztán 2hét késéssel, de szerencsére megjött.Mikor már minden rosszra gondoltam. Azóta próbálok kevesebbet idegeskedni:) 15/L
Szia!Ez még nem tragédia, én 20éves vagyok és még most sem rendszeres, úgy értem, kb 3 hónapig beáll a hónapnak ugyanarra az idõpontjára, de utána késik 1-2 hetet és így marad egy darabig.A stressztõl természetesen lehet ilyen.Ha pl kimaradna a hónapban akkor fordulj orvoshoz!(de még az sem feltétlenül kóros, mert ilyen is elõfordulhat-de azért akkor jobb ha lát egy doki)Remélem segíthettem. 20/L
Szerintem még egy-két hónap sem probléma ilyenkor, ha nincs szexuális kapcsolatod. A húgom 20 fölött volt már, amikor elmaradt a mensese, és másfél évvel késõbb állt vissza. Még akkor sem kapott gyógyszereket, csak vitaminokat szedett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) .4 éve menstruálok már, és csak pár napot szokott késni. A stressz a suli miatt van, meg egy komoly kapcsolatom ért véget nemrég, és ez nagyon megviselt.
Egy hét késés után már tesztelni kellene, és orvoshoz menni, ha ezek után sem jön meg! Minél hamarabb!
Mennyi idõs vagy és mennyire van beállva a mensid? Mióta élsz nemi életet összességében, és mióta a mostani barátoddal? Ha vigyáztatok, nem volt gond óvszerrel, nem nyúlt hozzád spermás kézzel vagy élvezett a nemi szerved környékére, akkor nem hinném, hogy terhes volnál. Mindenesetre egy tesztet nyugodtan megcsinálhatsz, utána egyrézt okosabb leszel, másrészt ha negatív, megnyugszol kicsit.

Egy hete késik a menstruációm, de csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi rá az esély, ha csak nem volt nagyon késõi peteérésed. Egy hetes késésnél normál esetben már jeleznie kellene a tesztnek.

Szerintem kicsi rá az esély, ha csak nem volt nagyon késõi peteérésed. Egy hetes késésnél normál esetben már jeleznie kellene a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: rendben , köszönöm !
Nálam is ez van, de nekem nyár óta minden hónapban, egy hetet késik, most már megint egy hétnél tartok és még mindig várom, a legrosszabb, hogy terhességre utaló jelek is mindig jelentkeznek (szerintem inkább csak beadom magamnak), de ilyen hányingerek jönnek, fura dolgokat kívánok amiket nem is szeretek. De a teszt mindig negatív. Csak türelem
A kérdező hozzászólása: uh :/ hát nekem ez az elsõ , hogy 1hetet késik, nem volt még ilyen..de a megszokottnál többet eszem , de 3 nap múlva újra csinálok egy tesztet , ha az is negatív akkor orvos lesz belölle.! Bár vannak menstruációs fájdalmaim..de mégsem akar meg jönni, és ez nagyon zavar :S plusz még babát sem nagyon szeretnék..
Igen, lehetsz tehes. Csinálj tesztet. Ennyi idõ után már reggeli vizelet sem kell, de biztosabb abból csinálni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, Nektek is minden jót!
Gratulálok! Vigyáz magatokra :)
nagyon boldog babavárást kívánok! örülök veled :) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltam ma este, minden oké egyenlõre.Láttuk a petezsákot, jó helyen van megtapadva a "maszat", akit jövõhéten nézünk meg újra, mert most még alig látszik.:) kb.6 hetesnek kéne lennem, de kisebb, fiatalabb, valószínû késõbb fogant meg.Köszi, hogy érdeklõdtél, boldog vagyok!
Szia! Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, egyenlõre csak vastag nyálkahártyát látott, hétfõn visszamegyek, és megnézi újra!"Babagyanús", nagyon várom a hétfõt!!Drukkoljatok!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, holnap kérek idõpontot a dokitól, remélem beférek hozzá, mindig telt házas, de majd megoldom.Úgyis azt mondta, hogy ha terhes leszek 2 hetente látni akar a vetélés miatt.5 hónapja szedem a folsavat, egy hete az elevitet, és ahogy feszül a poci, leülök v.fekszek.Nincs barnázás:) Neked pedig pozitívat kívánok!!!!:)
Akkor Gratula!!!:) Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra!!!:)
Nagy gratula neked! Remélem nekem sem fog megjönni és én is pozit tesztelek egy hét múlva. (tegnapra nem vártam, de a ma reggeli tesztem is negatív lett sajnos) de lehet késõbb volt peteérésem, vagy nem tudom, de azért reménykedem.
Szorítok, h minden rendben menjen. Lehet, h jobb, ha most rögtön elmész a dokihoz. Biztos, ami biztos. Szedd a vitaminokat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors választ, nagyon aranyosak Vagytok és profik is!Megcsináltam egy du-i tesztet, és ma egy reggelit is!Mindkettõ:POZITÍV!!:) ezt nem írtam, de májusban volt egy vetélésem és már alig vártuk a terhességem!De a 12.hétig bennem van a "félsz"!Köszi Mindenkinek, sziasztok!
szia! amíg nem tesztelsz addig nem tudjuk meg, mi nem látunk sajnos bele a másikba, milyen jó is lenne :) Mindenképp írj, mert mi várni fogjuk az eredményt, akár negatív akár pozitív! megy a drukk!
nagyon úgy néz ki! tesztelj minél elöbb :)
Bizony lehetsz, már a teszt ki is kell, hogy mutassa, szóval holnap reggel hajrá, és írj! Szorítok!
ja, és írj! :)
Minden rendbe kedves kérdezõ?

Lehetek e terhes ha egy hete késik de van pecsételö vérzésem. Csináltam tesztet de az egyik azt mutatta nemvagyok a másik halványan kimuttata. Mit tegyek hogy teherbe esek? Kérlek segics!

elötte nagyon sokat ettem de megkel mondanom egyántalán nemvagyok nagy étkü!fáradékonyis voltam,vagyok!de szeretnék babát kérlek segics !

Legjobb válasz: Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.

Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.
Remélem elmentél dokihoz!!!!!Egy percig se habozz, ne légy felelõtlen!!!
Szia!Minél elõbb menj orvoshoz.Én is így jártam, 2 tesztet csináltam hasonló eredménnyel.Volt pecsételés, orvoshoz mentem, írt gyógyszert!Most 16 hetes terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: most egy kicsit vérzek de elmulik nem ojan mintha mesi lenne mit tegyek??kérlek irj!
Én a helyedben ma elmennék dokihoz, vagy be a kórházba ügyeletre, ott megvizsgálnak, megnéznek uh-n is. Nekem 7 hetesen volt kis vérzésem vasárnap, rohantunk a kórházba ügyeletes doki megvizsgált, lementünk uh-n is megnézett. Én azt mondom ne várj!!!
A kérdező hozzászólása: jah és elsõ alkalom volt....
szia, szokott késni?Nekem is késik 2 napja és a tesztem neg.
A kérdező hozzászólása: hát 16 vagyok eddig egész életembe összevissza jött meg.január óta ált be és most késik.lehetséges hogy csak az elsö alkalom miatt vagy talán a stressz?
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Nekem is össze vissza jöt 16 éves koromba.
Szerintem nyugodjmeg. Beszélj a szüleiddel. Szurkolok. De csak nem lesz semmi baj.

A barátom meg akarta mutatni mennyire fáj szüzen ha berakják és már egy hete késik a menstruáciom. Mit tegyek? Az előváladéktol terhes lehetek? Egy 16éves tanácstalan lány.

Legjobb válasz: Jól értem? Fájdalmat akart neked okozni?? Miért nevezed még a barátodnak??? Egyébként elvileg nem lehet kizárni, hogy teherbe eshetsz tõle. (gyakorlatban kicsi az esélye)

Jól értem? Fájdalmat akart neked okozni?? Miért nevezed még a barátodnak??? Egyébként elvileg nem lehet kizárni, hogy teherbe eshetsz tõle. (gyakorlatban kicsi az esélye)
az elöváladékban is lehetnek spermák amik megtermékenyülhetnek de nem biztos h terhes lehetsz de sex is volt vagy csak berakta? mert sztem ettöl is függ mert ha volt sex akkor nagyobb az esély de ha nem akkor meg nincs para
Egyetértek én is az elsõvel. De mindenek elõtt vegyél tesztet!!! Semmi sincs kizárva
Ha nem volt rajta gumi és nem szedsz gyógyszert, akkor lehetsz akár terhes is.
"Dugunk?" -"Nem, mert fájna" -"Megmutassam, mennyire fájna?" -"Aha"
annyira fáj hogy ezzel el is vette a szüzességed.. igen lehetsz terhes.
Most nem tudom, hogy ezt komolyan vegyem-e. Te tényleg ennyire ostoba vagy?
Ez vicc.... ne haragudj, de naív vagy, nagyon!
Az elsõ kommentelõvel totál egyetértek, te tényleg hagytad ezt? És még mindig együtt vagytok? Van neked büszkeséged? Hidd el egy normális kapcsolat pont, hogy nem errõl szól, hanem, hogy mindkettõnek jó legyen!!!
A kérdező hozzászólása: na már am megjött! tesztet is vettem ...én voltam nagyon benne az egészben..:S de am az fáj hogy ide azért írnak a lányok-fiúk mert tanácstalanok oké hogy elontottak vmit de nem kell igy lenézni és lehordani mindennek..:S köszi
ez a te barátod nem komplett..persze, hogy terhes lehetsz az elõváladéktól!! de hogy hagyhattad magad?? reméljük most nemleszel terhes, de soha többet ne engedj ilyen hülyeséget.
Hát bocs, hogy mindennek elmondunk, de szerintem van benne igazság. Aki még azt se tudja, mitõl lehet és mitõl nem lehet teherbe esni, az hová akar még szexelni? Mert ugye írtad, hogy te voltál inkább benne a dologban. A barátod se semmi, eszébe se jutna, hogy esetleg védekezni kéne... Kicsik vagytok még ehhez, gyerekek, kell még jó pár év, mire elég érettek lesztek a szexhez! Amúgy nem megijeszteni akarlak, de attól, hogy megjött, még nincs kizárva a terhesség...
...de annyira nem izgatott a saját életed (meg a barátodé), hogy ennek a fontos kérdésnek ELÕRE megtudd a válaszát. Sokkal jobb lett volna para nélkül ez az egész, de hát kinek mi jön be. :-)
Te tényleg nem vagy komplett. Nem hallottál még a védekezés szóról. Szerintem a barátod meg egy vadállat vagy csak szereti a szadot. Az ilyet soha nem értettem én értelmesebb vagyok egy ilyen fiúnál pedig fiatalabb vagyok. 14/F -Erhard-
Büdös ribanc
B*SZASD MEG MAGAD JOBBAN ÉS AKKOR BIZTOS TERHESLESZEL :) )) NEM KELL TANÁCSTALANKODNOD!!! :) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!