Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, egy hete (197 db)

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,

Lehetek terhes? Egy hét késéssel?

a 4nap csináltam tesztet azt mutatta hogy nem vagyok terhes!csináljak újra tesztet? milyet?

Legjobb válasz: igen, szerintem tesztelj újra, szerintem mind1 milyennel, ha az is negatív akkor irány a doki!

igen, szerintem tesztelj újra, szerintem mind1 milyennel, ha az is negatív akkor irány a doki!
Igen csinálj még egyet, reggeli elsõbõl.Én Lily-vel(rossmannos) teszteltem elõször, ez 2db-os vizeletbemártós.Majd csináltam egy One Minute tesztet(dm)ez vizeletsugaras.Ezt csak azért csináltam hogy el tudjam tenni emlékbe.Még most is megvan, pedig már 27 hónapos a kislányom. :-))
1 hét késés után már mindegy milyet veszel, ha babás vagy, ki kell hogy mutassa...Ha nega, akkor irány a doki, mert a menstruáció késésének több oka is lehet! Üdv: 3 lányos, 8+4hkm

Lehetek terhes? Múlt héten pénteken kellett volna megjönnie, vasárnap délután csináltam egy tesztet (lily) ami negatív lett :- (

Vasárnap és hétf?n krémes folyásom volt. Azóta semmi tünet, de menszi el?tti tünetem sincs. Lehetek terhes? Elvileg jó id?ben voltunk együtt.

Legjobb válasz: igen lehetsz terhes de én a lilyt nem ajánlanám sok rosszat hallottam már róla holnap reggel elsõ vizeletbõl próbálj meg egy másik tesztet drukkolok

igen lehetsz terhes de én a lilyt nem ajánlanám sok rosszat hallottam már róla holnap reggel elsõ vizeletbõl próbálj meg egy másik tesztet drukkolok

Egy szemet kihagytam a fog.gátlóból kb. az első hét végén. De miután lefeküdtem a barátommal csak akkor jutott eszembe hogy előző este nem vettem be és sex után bevettem a kihagyott szemet? Lehetek terhes egy szem miatt?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.

Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.
Hát egy szem miatt nem, legfeljebb a barátod miatt :-) De amúgy tõle se valószínû. Úgy tudom ha véletlen kihagysz egy szemet akkor nincs gond.
sztem sajna lehetsz:S fõleg az elsõ héten:S olyankor ha kihagyod feltétlen kiegészítõ védekezés kell!!
az elsõ héten eredetileg is kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges, mert csak egy hét után leszel védett...te nem olvasol betegtájékoztatót? mellesleg egy esetben maradhattál védett esetleg....hogyha már épp a hetedik szem volt az amit elfelejtettél bevenni és még 12 órán belül pótoltad (tehát pl este 8kor kellett volna bevenned, de te éjfélkor vagy hajnalban vetted be pl.)...de ha ez nem volt meg, akkor nagyon is lehetsz terhes, és még akkor is lehetsz, hogyha a többi szemet már bevetted idõben és úgy szexeltetek...ugyanis ha egy szemet elfelejtesz bevenni, megint várni kell egy hetet, mire védett leszel...
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem.....és most 18-19 órát késtem egy szemmel....remélem nem leszek terhes

Ha egy hétig nem kell szedni a foggátlót ( 21. nap után), akkor mért van az, hogy ha egy szemet elfelejtek bevenni, már terhes lehetek? Az egy hét alatt viszont nem.

Legjobb válasz: Mert amíg szedni KELL, az a kritikus idõszak. Amikor abbahagyod,pár nap múlva már a mensi jön!!! Ki van ez találva, hidd el!

Mert amíg szedni KELL, az a kritikus idõszak. Amikor abbahagyod, pár nap múlva már a mensi jön!!! Ki van ez találva, hidd el!
AZért, mert a hormontartalma úgy van megállapítva, hogy a 21. nap alatt beszedett tabletta hormontartalma pont gátolja a teherbeesést. A szünet alatt sem normális havi vérzésed van, hanem ún. megvonásos vérzés, ami alatt a megfelelõ mennyiségû hormon védelmet nyújt. Úgy képzeld el, hogy a teherbeesés megakadályozásához 21 egység hormon kell. Ha te csak 20-az szedsz be, akkor a teherbeesés esélye nõ.

Lehetek terhes? Két hete lefeküdtünk a barátommal, és először gumi nélkül kezdtük el, de kb egy percig sem tartott, abbahagytuk. Pár napja meg kellett volna jönnie, de nincs semmi.

(kb pont a két menzeszem között volt, a ciklus naptáram szerint néhány nappal utána lehetett az ovulációs napom)

Legjobb válasz: Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...

Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...
A kérdező hozzászólása: de cuki vagy, köszönöm:) és jobban vigyázunk ezentúl...
Juhéj! De ezután mindig védekezzetek! köszcsi <3
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. remélem csak az idegeskedés miatt van, mert ma nyelvvizsgáztam... ha holnapig sem történik semmi, holnap elmegyünk tesztet venni, de szerinte nem lehet baj, mert szerinte nagyon hirtelen történt és tényleg kb fél perc volt a felelõtlen része. de az biztos, hogy ebbõl tanultunk... megírom ha van valami hír, köszi mindenkinek
Hmm...csupasz merev farka...amúgy igen valakinek elég ennyi valaki meg évek óta üti a rezet és semmi eredménye. Hát itt minden lehetséges. Az szexszeljen élesbe, aki nem bánja utána a következményeket.
Igen lehetsz, nekem így jött össze a második baba.Igaz én szívem szerint már szerettem volna, ezért is vettem lazára a védekezést. A párom azóta mindig azt mondja, hogy elég rám néznie és terhes leszek...
Nem akarlak megijeszteni, de igen, már az elõváladéktól is lehetsz terhes!!!! Sajnos nagyon régen én is ebbe a hibába estem, és nekem sem jött meg, tök ideg voltam, vettem tesztet is, negatív lett, következõ napra már meg is jött. Én is azt tanácsolom, hogy 1. Ne idegeskedj, lehet hogy azért nem jön meg. 2. Vegyél egy tesztet, attól megnyugszol. 3. Beszéld ezt meg a barátoddal, és többet ne szexeljetek védekezés nélkül!!!! Ha nem bírjátok ki, és nem tetszik az óvszer, akkor meg irass fel magadnak fogamzásgátlót. 4-6 ezer Ft körül van, ha a barátod is belefizet, ez SOKKAL DE SOKKAL jobban megéri, mint egy abortusz, vagy egy nem kívánt terhesség. Na de még nyugalom, minél hamarabb teszt, ne idegeskedj!!!! Majd írj, hogy mi lett veled! :)
Vegyél tesztet, senki sem látnok.
a legutolso valaszolonak teljesen igaza van.ha a csupasz merev farka akar egy pillanatig is benned volt mar lehetsz terhes..minek jatszotok az ordoggel? vegyel tesztet, es remenykedj hogy nem vagy az.
-.- Nem tudom, miért nem lehet gondolkodni.... Aztán itt kérdezõsködsz.... Magadtól is tudnod kell - ha már szexelsz - ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Ennyi.
Ennek én is szintén örülök :) Most már akkor vegyétek komolyabban a védekezést!!! :) Nincs több kockáztatás, irány tablettáért :)

Terhes lehetek ha egy héttel előbb hagyom abba a fogamzásgátló szedését?

Ugyértem 14 tabi 7 nap szünet aztán utána folytatom rendesen..

Legjobb válasz: A hormonok elvileg leállítják a peteérésed, tehát a szünetekben is védett vagy. Ami ilyenkor van, az nem menzesz, hanem megvonásos vérzés. Nézd meg a tájékoztatót. (De azért ne csináld túl gyakran, hogy eltologatod a vérzésed.)

A hormonok elvileg leállítják a peteérésed, tehát a szünetekben is védett vagy. Ami ilyenkor van, az nem menzesz, hanem megvonásos vérzés. Nézd meg a tájékoztatót. (De azért ne csináld túl gyakran, hogy eltologatod a vérzésed.)
Ha már hosszabb ideje szeded, akkor nem. Sokan tablettával tolják el a menzeszük idejét.
A kérdező hozzászólása: Akkor se ha ezt egyszer már megcsináltam?...fél éve szedem
én meg 2 hete parázok azon hogy 19 napig szedtem és utána 7 napos szünet :/ reméljük a legjobbakat
MINEK SZEDEL FOGAMZÁSGÁTLÓT TE PANCSER?
Mid a 21 szemet be kell szedni, utána van egy hét szunet, amikor megjon. Igy nem eshetsz teherbe. En vagy 5 evig védekeztem így. Hallottam már olyat, hogy csak egy szemet hagyott ki és elkezdodott nála a peteérés. Es utána hiába veszi be a tobbi, akkor már nem csinál semmit. Volt nekem is olyan eset, hogy egyszer elfelejtettem bevenni a tablettát, de akkor ovszerrel védekeztun.

Ha előző héten csak petezsák látszódott, egy héttel később pedig már szívhang is, akkor mennyi idős terhes lehetek? Mikor lehetett a fogantatás? És az orvos hány hetesnek fog mondani?

Legjobb válasz: Amikor a petezsák már látszik, de szívhang még nincs, az kb. 5-6 hetes terhesség. a doki ezen kívül meg fogja kérdezni az utsó mensid idõpontját, s onnantól számolja a heteket. Gyakorlatban persze a mensi (szabályos ciklusnál) két héttel korábban van, mint a fogantatás, de mégis innen számolják a terhesség heteit. Vagyis amikor a baba fogan, te már kéthetes terhes vagy. :-)) Vicces, de így van.

Amikor a petezsák már látszik, de szívhang még nincs, az kb. 5-6 hetes terhesség. a doki ezen kívül meg fogja kérdezni az utsó mensid idõpontját, s onnantól számolja a heteket. Gyakorlatban persze a mensi (szabályos ciklusnál) két héttel korábban van, mint a fogantatás, de mégis innen számolják a terhesség heteit. Vagyis amikor a baba fogan, te már kéthetes terhes vagy. :-)) Vicces, de így van.
A kérdező hozzászólása: :-) Akkor ezek szerint a fogantatás után négy héttel már van szívhang. Sajnos az utolsó mensimet nem tudom, mert akár 40 napos is volt, kiszámíthatatlan. Tehát ha ezen a héten van szívhang, akkor kb. négy hete volt a fogantatás, és hat hetesnek mondanak?
6 hetes minimum vagy. Viszont, a baba mérete nagyon jól meghatározza a kort. 9-11 mm-es ülõmagasságú baba (CRL) 7 hetes terhességnek felel meg.
Szerintem is inkább 7 hetes lehetsz, de ilyenkor még elég megbízható az uh alapján számolt kor. Késõbb már nem fejlõdnek ennyire egyformán a babócák, általában az elsõ uh alkalmával lehet legpontosabban megsaccolni, mekkora is a picur. Sok boldogságot!:-)

Lehetek terhes? Vagy egy hete kb rengeteget kell járnom pisilni, de nem vagyok felfázva (kb napi 15-16szor). Meg néha belenyilal a hasam aljába. Sokat aludnék. Vagy ha nem vagyok terhes, mi más lehet?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!

Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!
Én ugyanígy voltam, aztán megállapították, hogy petefészek gyulladás okozta a gyakori pisilést, és a hasszurkát.3hét fekvés és erõs antibiotikum.
Mikor kell megjönni? VAgy attól van hogy megfog jönni, vagy terhes vagy, bár ha nincs más tünet akkor nem sok esély van. Hõd méred?

Ma egy hete, hogy késik a menstruációm. Lehetek terhes?

Eddig mindig 32 napra jött meg,tavaly volt így,hogy késett sokat.De most már egy ideje rendszeres volt pedig.a párommal védekeztünk.de nagyon sokat idegeskedtem és fogytam is mostanában.lehet ez az oka? jöv?héten megyek dokihoz,de addig ha valaki tud az segítsen.Eddig még nem volt hányingerem ilyesmi,csak a hasam alul néha fáj.

Legjobb válasz: És mégis mit segítsünk? Vegyünk helyetted tesztet? Vagy pisiljünk rá helyetted? Ahelyett, hogy jövõ hétig szenvedsz, elmehetnél mondjuk a patikába és vehetnél egy terhestesztet. Kicsit pontosabban meg tudná mondani, hogy terhes vagy-e, mint mi így neten keresztül. Ennyi erõvel egy jósmûsorba is telefonálhattál volna.

És mégis mit segítsünk? Vegyünk helyetted tesztet? Vagy pisiljünk rá helyetted? Ahelyett, hogy jövõ hétig szenvedsz, elmehetnél mondjuk a patikába és vehetnél egy terhestesztet. Kicsit pontosabban meg tudná mondani, hogy terhes vagy-e, mint mi így neten keresztül. Ennyi erõvel egy jósmûsorba is telefonálhattál volna.
http://www.x-epil.hu/terhessegitesztek_gyorsteszt.php 700ft, és biztosabban mondja meg mint innen bárki.
A kérdező hozzászólása: Ma már nemtudok venni, csak holnap, és csak azért írtam, hogy hátha volt már valaki így.meg ha védekeztünk akk más oka is lehet nem??
ne tesztelj, hanem irány a nõdoki
A kérdező hozzászólása: Remélem nem vagyok terhes :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!