Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, egy csepp (13 db)

23 ciklusnapomtól görcsölök, 24 napon egy csepp rózsaszín vizeletkor, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, de ebbõl nem lehet megállapítani. Sok okból lehet az a csepp rózsaszín. Pár nap múlva kiderül, türelem. Mellfeszülés, hasfájdogálás még jó jel lehet.

Lehetsz, de ebbõl nem lehet megállapítani. Sok okból lehet az a csepp rózsaszín. Pár nap múlva kiderül, türelem. Mellfeszülés, hasfájdogálás még jó jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, ha kiderül megírom mi lett, most vagyok a 29.napon.
A kérdező hozzászólása: kiderült, 2 pozitív teszt egymás után.Köszi a biztatást

Ma van a ciklusom 16. napja.28-29 napos szokott lenni. Tegnap óta nagyon fáj a mellbimbóm. Ma volt egy csepp barnám, meg egy bors nagysású nyúlós valami a bugyimon. Du. Meg hányingerem. Lehetek terhes?

Vagy még ezek korai tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem inkább beágyazódásos fájdalomnak tûnnek, vagy épp peteérésnek, ha nem lettél terhes. Beágyazódáskor jelentkeznek ezek a tünetek, drukkolok, hogy baba legyen :):)

Szia! Nekem inkább beágyazódásos fájdalomnak tûnnek, vagy épp peteérésnek, ha nem lettél terhes. Beágyazódáskor jelentkeznek ezek a tünetek, drukkolok, hogy baba legyen :) :)
Ezek a tünetek még inkább a peteéréssel függhetnek össze. Ilyenkor még bármi lehet a dologból, de ilyen korán még nincs olyan tünet ami egyértelmûen és biztosan babát jelent.
Tökéletes idõzítés :) :) Jobbkor nem is lehettetek volna együtt :) elsõ válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: A 11. és a 13. napomon is volt barna folyásom. Az baj?
A kérdező hozzászólása: Akkor ha csütörtökön meg ma is együtt voltunk, akkor jókor voltunk együtt?
Lehetsz terhes.
Attól is függ, hogy szex közben használtátok-e.
A kérdező hozzászólása: Ne hülyéskedj már , most ez komoly ?
A kérdező hozzászólása: Végig rajta volt , és akkor ki is húzta amikor érezte , hogy el fog menni , tehát semmi nem kerülhetett belém ..
Ha semmi nem kerülhetett beléd, szerinted lehetsz terhes?
1% esély így is van rá. De ez rá is van írva a koton dobozára valahol.
Az egyik haverom is így született...
ha tudod a választ minek a kérdés?
nem lehetsz terhes

4 napja kellett volna hogy megjöjjön. Azóta fája a hasam, ma meg már görcsölt is. Meg egy két csepp vér meg vmi barnás valami már van. Közben egyszer csak megszakitással védekeztünk barátommal. :S Meg fog jönni vagy lehetek terhes?

Legjobb válasz: "Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen,lehetsz terhes,vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény,de legjobb lenne dokihoz menni.

"Megszakítással védekeztünk" --- ez nem védekezés! Igen, lehetsz terhes, vegyél tesztet és az aktustól számitva 2 hét után csináld meg.Akkor már lehet eredmény, de legjobb lenne dokihoz menni.
Nekem is nagyon görcsizik a pocim..de már 2 napja csak barnás szerü folyásom van (kevés) igaz 10.én kellene megjönnie..de már2napja görcsizek..3.hónapja hagytam abba a fogamzás gátló szedését..lehet hogy az kavar be?ma reggel annyira görcsiztem mint mensi1. napján szoktam..de sehol semmi...(ja és mi Pharmatex-el védekeztünk..csak éppen nem vártuk meg a hatási idõt...10perc lettvolna..3-5 perc után történt meg a dolog)Akkor lehet terhes vagyok??????
A kérdező hozzászólása: Nekem szerencsére megjött. :) Sztem te se aggodj biztos csak késik kicsit.. De am nekem se volt még iylen h késett vagy 4 napot :S meg hogy egész héten fájt meg görcsölt a hasam..
19:49 vagyok!köszi hogy írtál!háát nem toom hogy mi lessz..remélem megfog jönni...

Igaz, hogy már egy csepp előváladéktól is lehetek terhes? És ha valaki beképzeli magának a terhességet jelentkezhetnek tünetek?

sürgös

Legjobb válasz: Igen, az elõváladék is tartalmazhat annyi spermiumot, ami képes megtermékenyíteni a petesejtet. Az agy pedig sokmindenre képes, ha sokat foglalkozol ezzel, elõbb utóbb nem terhesen is produkálhatsz tüneteket.

Igen, az elõváladék is tartalmazhat annyi spermiumot, ami képes megtermékenyíteni a petesejtet. Az agy pedig sokmindenre képes, ha sokat foglalkozol ezzel, elõbb utóbb nem terhesen is produkálhatsz tüneteket.
A kérdező hozzászólása: mert nem igazán tudom hogy kell tesztet venni, és én sem látom sok esélyét a dolognak.
Amúgy miért nem veszel tesztet?
Na igy már világosabb a dolog! Úgy tudom, hogy az óvszeren v -ben spermaölõ anyag van, ton az ilyen dolgok miatt, vagy ha kiszakadna. Úgyhogy így szerintem nem sok esélye van a dolognak, de hát ki tudja...
A kérdező hozzászólása: és amugy én egy cseppet mondtam és nem sok cseppet
A kérdező hozzászólása: és akkor ugy h a gumira nyál került de szerintem amugy sem volt benne sok már de az is lehet h már megemésztõdött
A kérdező hozzászólása: mmármint nem a hüvelyembe hanem a nyálamba került bele.
A kérdező hozzászólása: de ez nem ugyanaz mi nem megszakitással védekezünk, nem került közvetlenül csak maximum nyál útján a hüvelybe, és amikor belekerült nem közvetlenül utána csináltuk gumival jegyezném meg ide a végére.
De még mennyire, hogy terhes lehetsz! Itt vagyok élõ példa, 24 hetes babával a hasamban! 10 évig én se lettem terhes, megszakitással "védekeztünk". És ennyi év után sikerült az elõváladéktól. És anyukám is így lett terhes! Úgyhogy vigyázz!
A kérdező hozzászólása: akkor nagyon kicsi rá az esély?mert az elöváladék elvileg roszabb minõségû spermiumokat is tartalmaz
Ezt mondják h maradhatsz ennyitõl, de a tapasztalat mást mutat.Se én se a barátnõim (4 lány) nem maradtunk terhesek elõváladékból hosszú éveken(10 év , 6 év , 3 év, 4 év) át.Nem kell félj attól. Nem csakhogy beképzeled...azok a tünetek teljesen egyformák akkor is ha terhes maradtál és akkor is ha csak a szervezeted elõkészûl az "esetleges" terhességre. Nagyon sokszor féltem én is lánykoromban attól h terhes lettem az elõváladéktól, , , de mégsem.
A kérdező hozzászólása: mmint tudom h kell csak hát nem csin még iet

Ha görcsölök, és egy-két csepp barna folyásom van, attól még lehetek terhes?

Dec-ber 4-én kellett volna megjönnie,de eddig semmi sem volt,csak ma reggel pár csepp barnás-rózsaszines folyás.Félek,hogy meg fog jönni.Kérlek irjon az ,aki már volt igy!!

Legjobb válasz: Igen lehetsz még attól terhes, de nem biztos. Csinaltal tesztet, ha nem csinálj. Ha pzitiv akkor föltétlen menj orvoshoz, mert akkor valami gon van.

Igen lehetsz még attól terhes, de nem biztos. Csinaltal tesztet, ha nem csinálj. Ha pzitiv akkor föltétlen menj orvoshoz, mert akkor valami gon van.
Lehetsz terhes, már a teszt is kimutathatja. A folyás normális, enyhe görcs szintén, Nem kell rögtön rosszra gondolni. A teszt után azért nem árt mindenképp orvoshoz menni. Drukkolok!
Nekem így kezõdik minden mensesem. Ellenpélda: a kolléganõm 10 hetes terhes és még mindig pecsétel. Szóval, ha továbbra is pecsételsz és nem jön meg, a teszted is pozitív, akkor irány a doki.
leszarjuk, mire vagy kíváncsi :)
Hány éves vagy? Amúgy nem.
Ha nem beled, hanem a bugyidra elvezett akkor nem lehetsz terhes.
Terhes vagy. És ráadásul ikrek lesznek. Ármándó és Mari Csuli. Gratulálok! Sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akik értelmes válaszokat adtak egyébként 15. és az utolsó kérdésre nem voltam kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: *válaszra
Nem.
vagy beágyazódást is jelenthet, de így, hogy védekeztetek, esélyesebb a peteérés, bár ahhoz meg késõi az idõpont..hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen 16án volt vége bár még 17én is volt kis barna.
de neki 16-án múlt el, nem akkor kezdõdött
szerintem nem vagy terhes. Most van peteérésed. Nekem 21-én jött meg, tehát 5 nappal késõbb és febr. 4-én lesz elvileg peteérésem, ami pont öt nap múlva lesz.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen
szerintem 4-e körül, akkor már tuti
A kérdező hozzászólása: oké köszi és mikor érdemes ezek alapján hogy teljesen megnyugodjak?
szerintem ahhoz, hogy megnyugodj, tesztelj, eléggé kritikusak a dátumok.
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem hogy a fehérfolyásom is ma volt eddig a legerõsebb
A kérdező hozzászólása: most egy ideig 28 napos volt legutóbb viszont 2 nappal korábban jött plusz még stresszeltem is rengeteget, vizsgaidõszak volt 2 hónapon át és hát ugye most is ideges vagyok hogy mi lehet... :S amúgy köszönöm a gyors választ
igen tehát minimum 10 nap "elõnyöd" van a másik válaszolóhoz képest

Ciklusom 24. napján volt 2 -3 csepp vér, majd egy napig barnáztam. Most a 34. napon vagyok, még semmi. Lehetek terhes?

Lehetséges hogy az a 2 csepp vér a beágyazódás jele volt? Ha igen akkor már a tesztnek ki kellene mutatni a terhességet? Ugyanis negatívat teszteltem sajnos.

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid?

Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 26-28 naposak
nézd, én már csak abban bízom, ha orvos megnéz!ez a teszt dolog szerintem nagyon nem tutkó...látogasd meg doki bácsit!
Lehetett beágyazódás miatt!Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha még mindig semmi! És ha negatív, akkor menj el dokihoz, lehet, hogy csak a teszt nem mutatja!
A beágyazódás nem a 24. napon van, a 20. nap körül már helyén van a baba. Lehet terhes vagy, csupán véreztél egy kicsit a mensi helyett
A peteéréstõl is függ, mikor van a beágyazódás! Ez az elmélet, amit 28 napos ciklusra számoltak! Így akinek rövidebb, vagy hosszabb van, annak mindez változik, és szinte lehetetlen lesz kiszámolni!

Lehetek terhes, ha egy csepp barnázás volt, a reggeli hőm pedig 36, 9?

Most vagyok a 31. napomon. Az elmúlt két napban barna folyásom volt, egy csepp és amikor töröltem akkor lehetett észrevenni. Mára ez elmúlt. A melleim nem igazán fájnak, a reggeli h?m pedig 36, 9. Tesztet holnap szeretnék csinálni, de nem tudom, hogy mi lehet ez. Szetintetek terhes vagyok?Miért volt ez a barnázás, Az els? terhességemnél nem volt ilyen.

Legjobb válasz: 11 hónapja próbálkozunk a babával, és eddig minden vérzésem elõtt pár napig volt ilyen barnázás. Az orvosom szerint ez is már a menses része és ha számolgatsz, akkor az elsõ barnázós nap a menses elsõ napja. A 36,9 önmagában jót jelenthetne, de szerintem csökkeni fog hamarosan.

11 hónapja próbálkozunk a babával, és eddig minden vérzésem elõtt pár napig volt ilyen barnázás. Az orvosom szerint ez is már a menses része és ha számolgatsz, akkor az elsõ barnázós nap a menses elsõ napja. A 36, 9 önmagában jót jelenthetne, de szerintem csökkeni fog hamarosan.
Szia. Lehet terhesség, e lehet, hogy a mensid elöjele. Csináld meg a tesztet, e´s megtudod. drukolok. 30hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!