Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, egy (694 db)

Egy szemet kihagytam a fog.gátlóból kb. az első hét végén. De miután lefeküdtem a barátommal csak akkor jutott eszembe hogy előző este nem vettem be és sex után bevettem a kihagyott szemet? Lehetek terhes egy szem miatt?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.

Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.
Hát egy szem miatt nem, legfeljebb a barátod miatt :-) De amúgy tõle se valószínû. Úgy tudom ha véletlen kihagysz egy szemet akkor nincs gond.
sztem sajna lehetsz:S fõleg az elsõ héten:S olyankor ha kihagyod feltétlen kiegészítõ védekezés kell!!
az elsõ héten eredetileg is kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges, mert csak egy hét után leszel védett...te nem olvasol betegtájékoztatót? mellesleg egy esetben maradhattál védett esetleg....hogyha már épp a hetedik szem volt az amit elfelejtettél bevenni és még 12 órán belül pótoltad (tehát pl este 8kor kellett volna bevenned, de te éjfélkor vagy hajnalban vetted be pl.)...de ha ez nem volt meg, akkor nagyon is lehetsz terhes, és még akkor is lehetsz, hogyha a többi szemet már bevetted idõben és úgy szexeltetek...ugyanis ha egy szemet elfelejtesz bevenni, megint várni kell egy hetet, mire védett leszel...
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem.....és most 18-19 órát késtem egy szemmel....remélem nem leszek terhes

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,

Lehetek terhes egy missed abortusz után?

Utolsó menstruációm január 16-án volt.2011 decemberében missed ab. történt a 10. héten, sajnos nem fejlődött a baba, nem volt szívhangja. és rá 1 hónapra megjött januárba. De azóta nem . Már van egy kisfiam, és azt vettem észre h olyan tüneteim vannak, mint nála, és az előző babánál. Csak nem mertem tesztet csinálni, félek h nehogy baja legyen a babának. Mert még korainak tartom, meg az orvost is. Nagyon sokat eszem, mindig éhes vagyok, néha rosszul érzem magam, de más tünet nem igazán van, talán még a fáradékonyság, és a hasfájás néha-néha. De nincsen sok vizelés, ami a kettő terhességemnél ilyen korán kezdődött. Van, aki ugyanilyen helyzetben van, mint én? Mit csináljak? Mikor menjek orvoshoz? Mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Terhes éppen lehetsz. Én biztos tesztelnék a napokban,akár már reggel is. Elõbb-utóbb ki kell derülnie az igazságnak! minden jót

Terhes éppen lehetsz. Én biztos tesztelnék a napokban, akár már reggel is. Elõbb-utóbb ki kell derülnie az igazságnak! minden jót
Szia. Nekem kisebb terhességem volt 8hetes.Missed ab után meg se jött nekem. 6 hét után kellet vissza mennem kontrollra, de én orvosom rá majdnem 2 héttel volt csak bennt.Kontrollon minden rendben volt, csak éppen nem jött meg.Mellem be volt duzzadva, szédültem 2 napja...Azt erre elküldött tesztre, vicces volt reggeli vizeletemet vihetem a laborba:D Azt délutánra kiderült, hogy gyengén pozitív:D Neked fõleg nem kell paráznod:) Szerintem mennyél el a patikába és vegyél egy NORMÁLIS tesztet(reggelibõl csináld mindenképpen), ha pozitiv aznap hívhatod a nõgyógyászatott és kérhetsz idõpontott.(elõzõ leleteidet mindenképp vidd el)Sok sikert, remélem babás vagy!!!
Leírom az én esetemet, remélem a tiéd is hasonló lesz. Több, mint 2 és fél év sikertelen próbálkozás után 2011. februárjában végre pozitív lett a tesztem a 34.születésnapomon. A boldogságunk kimondhatatalan volt, a párommal madarat lehetett volna fogatni. Március elején elkezdtem vérezni, UH, nincs szívhang, egy hét múlva kontroll, majd missed ab. Teljesen padlón voltunk lelkileg. Természetesen kivártuk a három hónapot, illetve a mûtét utáni 3 menstruációt, addig védekeztünk. Aztán júliusban összesen egyetlen alkalommal voltunk együtt, mert ellentétesen dolgoztunk, mégis terhes lettem.Már alig várjuk, hogy megszülesen a kislányunk. Nagyon remélem, hogy Nálatok is hasonlóan jól alakulnak a dolgok, és a teszted pozitív lesz!!!Jó babavárást!!! 33+3 hkm
Igen azt mondják ilyenkor fogékonyabbak vagyunk és könnyebben megtapad.Tudom milyen fájdalmas és mennyire aggódsz, hogy mi lesz.De ugy kell felfogni, hogy veled még1x nem történhet meg és ha törik szakad megszüljük a picurt.Neked még jobb a helyzeted:) Mûtét közben derült ki hogy 2 méhem van:S 7hétel rá mentem el kontrollra(most kedden) ahol elmondtam, hogy nem jelentkezett menses csak barnázás(pecsételõ vérzés), melleim megduzzadtak, szédültem pár napja, azt beutalt egy tesztre laborba ahol kiderült, hogy gyengén pozitív az az nemrég terhes lettem, szóval 100%, hogy jobban megfogan és megtapad.Kb 2 hetes terhes lehetek:) De ezt valahogy egy nõ megérzi ha terhes:) Azt jövõhéten megyek uhra és orvos leszögezte ha pozi lesz a teszt onnantol sûrû vizsgálatok:) Vegyél egy tesztet valami jobbat és írd meg, hogy mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok:) De hidd el ott lesz a baba!!!!!!
Mi újság?

A barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, de mielőtt elment volna kivette! Így ugye nem lehetek terhes? Egy 17éves lány!

védekezés nélkül, terhesség,

Legjobb válasz: De, lehetsz. Kisebb az esélye, de attól még nem nulla. Az elõváladék is tartalmazhat élõ hímivarsejtet. A magszakítás nem védekezés, 100 nõbõl, aki így szexel, 35 esik teherbe. Reméljük nem te leszel az egyikük, de ha nem akarsz babát, akkor védekezz valami megbízhatóbb módon.

De, lehetsz. Kisebb az esélye, de attól még nem nulla. Az elõváladék is tartalmazhat élõ hímivarsejtet. A magszakítás nem védekezés, 100 nõbõl, aki így szexel, 35 esik teherbe. Reméljük nem te leszel az egyikük, de ha nem akarsz babát, akkor védekezz valami megbízhatóbb módon.
Nem biztos h terhes leszel de megvan az esély rá. Ezért mondják erre h ez nem védekezési módszer...és 17 évesen gondolom anya nem szeretnél lenni illetve az abortuszt se egy kikapcsolódási dolognak akarod majd...inkább szedj gyógyszert :) figyeld majd a menzid
Sõt, jobbat mondok: anélkül is elélvezhetett, hogy észrevette, mivel ez is elõfordul. Legközelebb gondolkozzatok szex helyett. Gumi/tabletta nélkül akkor szexelünk, ha akarunk gyereket. Egyébként nem.
Nekem igy fogant a 2. Kisfiam. Peteerest kikerulve voltunk egyutt a ferjemmel, megszakitasos modszerrel. Akkor egyszer, abban a honapban. Most 3 honapos a fiunk. Szoval de igen, lehetsz terhes!
Én is így estem teherbe, mert mi ugy voltunk vele a férjemmel h ha akar jöjjön.Jött is!Ugyhogy ha még nem késö akkor a helyedben mennék 72órás tabiért.30hkm
Igen lehetsz terhes! Pár hét múlva meg jön az új kérdés, hogy: eltudom vetetni a babát úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla? Minden egyes alkalommal mikor nem védekeztek, kockáztatod a nem kívánt terhességet! Go esemény utáni tablettáért a dokihoz! Off: Na az ilyen balesetek miatt van az a reneteg abortusz... És ha azt írod, hogy az abortuszok zöme megelõzhetõ lenne megfelelõ védekezéssel, mert a nem kívánt terhességek TÖBBSÉGE FELELÕTLENSÉG miatt következik be... Lepontoznak.
off... nem tudom miért nem tudnak normálisan védekezni. tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. "csak betette, nem ment el" stb, aztán meg izgulnak, hogy teherbe estek. ha nem akarnak gyereket, akkor miért nem védekeznek rendesen???
Na hova tûnt a válaszom és mi baj volt vele én nem lettem várandós így, na de azt nem jelent, hogy õ nem lett az és ugye én még szeretnék egy babát tehát ha véletlen lenne nem lenne gond...és igen a férjem a 3. gyerek után elkötteti magát...lehet újra törölni
Kislány, nem szabad elhinni a fiúknak, h idõben kiveszik...nincs ilyen...ott az elõváladék, abban már vannak spermiumok, el sem kell élveznie. Gumi nélkül senkivel se állunk le, merj nemet mondani, ha nincs nála vagy nálad, elvégre nem neki kell félbehagyni a sulit, ha jön a baba, nem neki kell gyerek mellett szakmát tanulnia, dolgoznia, stb. 18 évesen. Ha nem akarjátok a gumit, akkor pedig írass fel fogamzásgátlót.
De lehetsz terhes, ráadásul 50-50% az esélye. Én az elsõ babámmal lettem így terhes :)
Na mit gondolsz?
Meg van rá az esély én 17 évesen biztos nem csináltam volna ezt ovszer ha tetszik ha nem.....kivéve ha közel jövõbe babát szeretnél....hozzá tetszem mi is megszakítással védekezünk, de a férjemmel még egy babát szeretnénk és utána a férjem elkötteti magát....szóval jobb lenne ha rendesen védekeznétek
na mivan terhes vagy?

Lehetek terhes? Egy napig véreztem!

Oktoberben volt egy terhességmegszakitásom.Azóta 5-10napokat késik.Most is késett 6napot.Megjött.Meg volt egy napig és el is múlt.

Legjobb válasz: Lehetsz, nem ártana egy tesztet csinálni.

Lehetsz, nem ártana egy tesztet csinálni.
Teszt???

Lehetek terhes egy elhalálás után ami meghalt a testemben?

volt párommal voltam együtt 1.5 évig minden rendben megvolt elentem n?gyogyászhoz és a doki mondta hogy megvan duzzadva kérdezte mondta menstrúáció rendben van igen,utána ultrahangra leküldött ott kiderült hogy 10 hetes terhes voltam ami meghalt a testemben semi jel nélkül,imádom a gyerekeket és szeretem volna föleg az akkori párommal,szerelem gyerek lett volna tudom,pont elötte lent voltam balatonon barátaimmal együtt ? pesten dolgozott,munka után elment bulizni kollégan?je bevalotta neki hogy szerelmes belé,felhivott elmondta és már vele aludt,telefont eldobtam a szoba végébe nagyon ideges lettem görcsöltem,testem forró volt,lehet hogy ekkor ment el?

Legjobb válasz: Igen... valószínûleg a stressz miatt mehetett el. De erre már ne gondolj, pontosan úgysem fogod már megtudni! De természetesen egy vetélés miatt még lehet babád újra! Csak nyugalom! És pozitív gondolkodás!

Igen... valószínûleg a stressz miatt mehetett el. De erre már ne gondolj, pontosan úgysem fogod már megtudni! De természetesen egy vetélés miatt még lehet babád újra! Csak nyugalom! És pozitív gondolkodás!
Sajnos nekem is így végzõdött az elsõ terhességem, 11 hetesen elhalt a magzat...én is el voltam keseredve, de 7 hónap múlva ismét terhes lettem. 6 hete született meg a kisfiam, aki egészséges és gyönyörû! :-) Neked is sikerülni fog!

Lehetek terhes egy drogos pasitól?

Szombaton feküdtem le vele mert berúgtam es nem vedekeztunk.

Legjobb válasz: Lehetsz, igen. Mikor van peteérésed? Az azért nagyban befolyásolja az eredményt. Mikor volt meg utoljára?

Lehetsz, igen. Mikor van peteérésed? Az azért nagyban befolyásolja az eredményt. Mikor volt meg utoljára?
Igen attól még hogy dorogos te lehetsz terhes sõt ha alkesz lenne még akkor is. Gratulálok eseményitáni tabletta is létezik már de arról is lekéstél!!!!
A kérdező hozzászólása: Elõzõ hónap 24. En múlott el
Akkor kb. 19-én kezdõdött a menzeszed. A peteérésed 2-a körül volt, +/- 2 nap kb. Ha most szombaton voltál a fiúval, elég kicsi az esélyed a terhességre, de nem lehetetlen. Most már késõ bánat bármit is csinálni, várd meg a menzeszed idõpontját és ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet. Azért kedves, annyira berúgni, hogy védekezés nélkül lefeküdj egy drogossal...hát mit is mondjak?! Inkább semmit! Ne legyél buta kislány, védekezni mindig kell! A helyedben azért én megnézetném magam egy nõdokival, mert egy drogos pasi mindenféle nõbe is lógathatja gumi nélkül, neki nincs gondja belõle, de gyerek mellett még egy jó kis betegséget is kaphatsz tõle!
Szex volt?-igen!-akkor miért ne lehetnél.
Ne legyél ostoba...

Lehetek terhes egy negatív teszt után?

Másodikán kellett volna megjönnie, bár nekem hajlamos késni; bár az utóbbi időben viszonylag követhető volt. Igazából nem is emiatt gondolok terhességre, hanem a tünetek. Ilyen korai szakaszban lehetnek már tünetek? Leírom az enyémeket: Úgy egy másfél hete folyton émelyeg a gyomrom, de nem is csak reggel, szinte egész nap (mintha enyhe gyomorsavam is lenne). Sok kajától undorodom, nem is igen kívánok enni (általában kiszedek egy tál főtt ételt és ott is hagyom a nagyját), inkább csak gyümölcsöt, zsemlét. Kávétól rosszul vagyok, máskor minden reggel ittam tejeskávét. Ma különösen fura volt: van egy virslifajta, amit régóta eszünk, ma estére is azt ettünk a párommal és valahogy undorító szaga volt. Párom szerint viszont csak olyan, mint máskor. De a tejjel is így voltam, meg más étellel. A tünetek miatt csináltam ma tesztet, de negatív lett. Azt olvastam, van mellfeszülés is, na ebből semmit sem észleltem.

Legjobb válasz: ha ilyen tünetek vannak akkor a teszt is kimutatná.....szerintem ez valami más lesz...el kellene menned orvoshoz szerintem ha nem jön meg .....

ha ilyen tünetek vannak akkor a teszt is kimutatná.....szerintem ez valami más lesz...el kellene menned orvoshoz szerintem ha nem jön meg .....
A kérdező hozzászólása: Ha jövõ hétig nem jön meg, el fogok menni.
A teszt csak negatív irányba tud tévedni. Ha pozitív, akkor az tuti!
A tüneteid tényleg utalhatnak terhességre..Én anno kétszer teszteltem negatívat mielõtt pozi lett, nekem nagyon késõn mutatta ki.
Nálam pont a mellfeszülés hiánya és a kávétól való undorodás tette gyanússá, hogy baba lehet a dologban, több tesztet csináltam, 1 hét késés után mutatta csak ki.
Ha nem pont a ciklus közepén lettél terhes, akkor a vérzésed késhet, a teszt pedig lehet negatív. A tüneteid kicsit korainak tûnnek, de ez egyéni érzékenység kérdése. Ha pár nap múlva, még mindig se mensi, se pozi teszt, akkor irány az orvos.
Igen, lehetsz! Nekem az elsõ babánál csak 9 nap késés után lett elõször pozitív a teszt! Pár nap múlva ismételj!
A kérdező hozzászólása: Kb. mikor ismételjem a tesztet, ha tegnap volt? Nagyon ideges vagyok, mert nem jókor jönne. :(

Lehetek terhes egy nappal a bajom elött?

Legjobb válasz: Miért mi bajod van?

Miért mi bajod van?
*nagyon
A kérdező hozzászólása: ugy értem menzesz
Magyon kicsi a valószínûsége!
kicsi a valószínûsége, de lehetséges...

Lehetek terhes? Egy hét késéssel?

a 4nap csináltam tesztet azt mutatta hogy nem vagyok terhes!csináljak újra tesztet? milyet?

Legjobb válasz: igen, szerintem tesztelj újra, szerintem mind1 milyennel, ha az is negatív akkor irány a doki!

igen, szerintem tesztelj újra, szerintem mind1 milyennel, ha az is negatív akkor irány a doki!
Igen csinálj még egyet, reggeli elsõbõl.Én Lily-vel(rossmannos) teszteltem elõször, ez 2db-os vizeletbemártós.Majd csináltam egy One Minute tesztet(dm)ez vizeletsugaras.Ezt csak azért csináltam hogy el tudjam tenni emlékbe.Még most is megvan, pedig már 27 hónapos a kislányom. :-))
1 hét késés után már mindegy milyet veszel, ha babás vagy, ki kell hogy mutassa...Ha nega, akkor irány a doki, mert a menstruáció késésének több oka is lehet! Üdv: 3 lányos, 8+4hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!