Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, bugyin (28 db)

ez vad sztori.. :D simán lehetsz terhes gratulálok
Bugyi volt a pasidon is?
A barátod is bugyit hord?
Na ki köcsög?
ha rajtad bugyi volt, és õ nem dugta beléd a farkát, az mióta szex? :D
Kis rámenõs xD
Szegény lány, nagyon sajnálom, szerintem menj nõgyógyászhoz mielõbb nehogy késõ legyen. Valóban lehetsz terhes, a bugyin simán "átmennek". Nagyon vigyázz legközelebb ha most épp nem jött össze a baba. 32/N
senkiházik kezében a popszakma.
nem lehetsz mivel a sperma meghalt vége lett vazzzzze meghót ennyi kész
Gyorsan vegyél egy 72 órás fogamzásgátló, hátha nem túl késõ még! De remélem, hogy fake a kérdés.
Hát szerintem igen :I
Legközelebb vedd le a bugyit, õ meg húzzon fel egy zoknit. Hidd el, sokkal jobb!:P
gratulálok, anyuka!
a bugyi nem fogamzásgátló eszköz, bármilyen furcsa...
Számomra megfejthetetlen, hogy mi értelme volt így "szexelni" , de a lényeg, hogy a bugyi a spermának nem akadály, szóval simán beléd került, ergo elég nagy eséllyel eshetsz teherbe.
Legközelebb ha jót akarsz tenni neki, akkor inkább cumizd le!
Párja a zokninak van!
Mást is szoktatok feldugni neked, vagy csak bugyit? Mittom néha zoknit, kötött pulcsit, sapkát?
Mi lesz a neve a babának?
A kérdező hozzászólása: komolyan kérdeztem. rajta nem volt csak rajtam.
xDD
szerintem meg dugj fel magadnak 1 hõmérõt és amikor 42 celziusz fokot mutat a hõmérõ akkor terhes vagy de ha nem mutat akkor 1 uborkával csináld meg ugyanezt de 1 órán keresztül ha ez se segít akkor banánt ajánlok

Lehetek terhes ha nem történt meg a behatolás csak " 1 bugyin keresztül"?

Tehát onnan bejuthatott vhogy?

Legjobb válasz: Nem valószínû, vagyis inkább nem. Egy bugyin áthatolni, aztán a nemi szervtõl a hüvelyen át a méhig, elég nagy út. Alapból ha nem kerül a hüvelybe, azonnal életképtelenek válnak a spermák. Ha nem volt közvetlenül levegõn, a bugyin keresztül elenyészõ mehetett át - lehet egy sem, sõt... - aztán még felvándorolni... Szóval, nem.

Nem valószínû, vagyis inkább nem. Egy bugyin áthatolni, aztán a nemi szervtõl a hüvelyen át a méhig, elég nagy út. Alapból ha nem kerül a hüvelybe, azonnal életképtelenek válnak a spermák. Ha nem volt közvetlenül levegõn, a bugyin keresztül elenyészõ mehetett át - lehet egy sem, sõt... - aztán még felvándorolni... Szóval, nem.
hát nem tudom... két bugyival sokkal biztonságosabb, bár én normál körülmények között hármat hordok. nem szoktam a bugyiktól teherbe esni, viszon a szex nagyon szar. amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, csak oylan paranoiás vagyok:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt a remek választ. a többirõl nem nyilatkoznék
persze.attól is terhes lesz, ha rád néz! hogy lehetnél már ettõl terhes?volt már felvilágosító órád??!
Hát én a helyedben azért bekenyném a vaginámat erõspaprikával , mert az megöli a kis genyákat és így biztos hogy nem leszel terhes.Enyyit már csak megér a dolog , vagy nem ??!! :O
0, 0000001 - ennyi esélyed van rá szóval szerintem nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek nincs probléma..?!oké, köszönöm
Ennyi felelõsségtudat legyen már benned...máskor okosan csináld, hogy ne stresszeld magad, se minket, a hülye kérdéseiddel...
Gondolkozz!! És ne szexelj.
rosszabb vagy mint egy óvodás.. am most komolyan, hány éves vagy? 13? Biológia óráról hol maradtál el? Be kellett vna járni...
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom kezet kell mosnom.De magamtól nem értem hozzá a nemiszervéhez sem a boxeréhez hacsaknem önkéntelenül..ajj remélem
A kérdező hozzászólása: De már meghülyültem, azért jönnek ezek a kérdéseim mert tisztára stresszelek.
Tampon csere elõtt KÖTELEZÕ kezet mosni!Nem csak akkor, ha éppen ilyesmi van, hanem mindig és mindenhol.Komoly fertõzéseket lehet összeszedni, ha ezt nem teszed meg. Amúgy szerintem nem leszel terhes ettõl.
A kérdező hozzászólása: De igen szoktam és most az 1x kimaradt és ezért is vagyok olyan ideges.. És nem, nem 8 éves vagyok és valószínûleg azért írok mert ideges vagyok miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem ért hozzá a nemiszervemhez sem a kezével, sem a nemiszervével, de én lehet hozzáértem az elõváladékos boxeréhez és kimentem késõbb tampont cserélni és mivan ha akkor bevittem?!De nem emlékszem rá, hogy hozzáértem-e, de szerintem nem.Bár nem emlékszem...:S
nem szoktál kezet mosni tampon cserélés elött???
Jányom. A spermiumsejt nem valami okos. A combodról elmászik, elúszik, elkúszik, elevez a hüvelyedig... ne hülyéskedj már! Felvilágosító óra kellene.
Hány éves vagy??? A 11 éves húgom is felvilágosultabb!!! Te jó ég
hogy ért hozzád? megsimogatta a válad? vagy mi? lehet, hogy zavarban vagy, de ne légy ilyen szûzies. ez egy anoním oldal vállald fel nyugottan bármilyen cikinek is érzed. senki nem tudja, hogy ki vagy te. szóval szépen pontosan KIFEJTVE írd le, hogy hogy és hol ért hozzád. de amúgy sztem nem vagy terhes.
Hogyne, 3-as ikrekkel... Jézus, ez akkora szánalom, minek csinálod, ha nem tudod a következményeket, te jó éééééég!! Amúgy meg NEM LEHETSZ TERHES...!
Kicsi rá az esély, de ha akkor menzeszelsz, akkor nincs érett petesejted. Ha kb a 13. napnál jársz a ciklusban, akkor kezdhetsz aggódni. De egy ismerõsöm így esett teherbe 13!!! évesen Ciki. Kicsi, de meg van rá az esély
Édes f*szom b*szdmeg ennyire hülye vagy? Az ilyeneknek nem kéne d*gni, inkább legózni.

Ha a páromnak és nekem összeért a nemui szervünk, attól még nem lehetek terhes, igaz? Õ csupi volt rajtam volt egy bugyi de csak ilyen csipke, ettől nem lehet semmi baj? ! Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)

Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)
Alapvetõ biológiai ismeretekkel legyél már tisztában hát nem igaz ami itt folyik.
ez a nap kérdése..:D
Megbocsájtjuk, hogy 14 éves vagy. Azt már kevésbé, hogy minimum a suliban kellett volna errõl tanulnod, ha már a kíváncsiságod nem vezérelt. Agyilag zokni, de már a "csupi" pasijához tologatja a micsodáját...
Szerintem terhes vagy.
Ismered Anakin Skywalker és Jézus Krisztus történetét. Ebbõl kiindulva ha telefonon beszéltek, már attól teherbe eshetsz.
de rögtön kétszer
A kérdező hozzászólása: mpst volt egy hülye kérdésem.miért kell ennyire szarrá hordani?
attól 14 vagy, azért nem mentesít a marhaság alól, kérdezzél meg egy ovist, még õ is elmondja a saját nyelvén, elég értelmes a válasz
rezgést érzek az erõben
A kérdező hozzászólása: bocsánat, de 14 éves vagyok :(
az érintkezésnekmi értelme könyörgöm??:dddd én csak azért nem mondok rosszat mert én 15 éves vagyok és 14 éves barátnõmmel múlt hónapban voltunk elõször együtt mind a , ettõnknek ez volt az elsõ. De legközelebb mielõtt csinálod nézz utána az ilyeneknek...
A teszt kimutatja, ha már meg kellett volna jönnie, hogy terhes vagy-e.
Gyanús vagy te nekem! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat pozitív a tesztem kb 5 hetes vagyok.

Ma van a ciklusom 16. napja.28-29 napos szokott lenni. Tegnap óta nagyon fáj a mellbimbóm. Ma volt egy csepp barnám, meg egy bors nagysású nyúlós valami a bugyimon. Du. Meg hányingerem. Lehetek terhes?

Vagy még ezek korai tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem inkább beágyazódásos fájdalomnak tûnnek, vagy épp peteérésnek, ha nem lettél terhes. Beágyazódáskor jelentkeznek ezek a tünetek, drukkolok, hogy baba legyen :):)

Szia! Nekem inkább beágyazódásos fájdalomnak tûnnek, vagy épp peteérésnek, ha nem lettél terhes. Beágyazódáskor jelentkeznek ezek a tünetek, drukkolok, hogy baba legyen :) :)
Ezek a tünetek még inkább a peteéréssel függhetnek össze. Ilyenkor még bármi lehet a dologból, de ilyen korán még nincs olyan tünet ami egyértelmûen és biztosan babát jelent.
Tökéletes idõzítés :) :) Jobbkor nem is lehettetek volna együtt :) elsõ válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: A 11. és a 13. napomon is volt barna folyásom. Az baj?
A kérdező hozzászólása: Akkor ha csütörtökön meg ma is együtt voltunk, akkor jókor voltunk együtt?

A barátommal pettingeltünk volt rajtam ruha én pedig "játszottam" a nemi szervével, ő magához ért, majd később, tudom, hogy nem lett volna szabad de a pillanat hevében benyúlt a bugyimba, megujjazott! Lehetek terhes? A kiegészítő info lent

lehetett a kezén egy nagyon minimális el?váladék) vettem tesztet negatív lett. Majd voltam n?gyógyásznál is, akivel fogamzásgátlót írattam, megultrahangozott, nem látott semmit, mindent rendben talált azt mondta meg fog jönni a menzim(olyan 4 hetes terhes lehettem volna), de azóta már eltelt egy 3 hét és még mindig semmi vettem még 1 tesztet az is negatív lett ,ráadásul még sz?z vagyok!

Legjobb válasz: Hát nézd, ha szûz vagy, akkor terhes nem nagyon lehetsz... :) Feltételezem, hogy még nem állt be a ciklusod, és rendetlenül jön meg.

Hát nézd, ha szûz vagy, akkor terhes nem nagyon lehetsz... :) Feltételezem, hogy még nem állt be a ciklusod, és rendetlenül jön meg.
Ha görcsölsz rajta, hogy késik, az is magyarázhatja! illetve írtad, hogy irattál fel tablettát, lehet az megkavarta a szervezeted!
Ha a doki azt mondta h nem vagy terhes, ne aggódj. Még idõben elmentél hozzá, ez a lényeg.
4 hetes terhes lettel vna vagy 4 hete volt az utolso mensid? mert nem mind1. de akkoris, a nogyogyasz latta volna az ekon. nincs mitol felned, nekem is rengeteget kesett. nyugi. nem vagy terhes!
IGEN! ne aggódj! én 3 hetesen csináltam tesztet! pozitív lett! a nõgyógyász CSAK MEGTAPOGATOTT! érezte! 3-4 hetesen!! uh-on 6 hetesen voltam! egy szép 3, 4mm-es babám volt! de 3 hetesen az uh-on a petezsákot már láthatta volna higgy neki! sajnos azóta már nincs velem a babám, de ez más történet, a lényeg hogy ne aggódj! ja és azt elfelejtettem hogy (igaz vannak tünetmentes kismamák) de az esetek 98%-ban minimum vannak jelek! szurkálás, feszülés és görcsölõ érzés... mellfeszülés, hányinger ésatöbbi! és ezek 7 hetesen már igen szépen kimutatkoznak!
Az elsõ válaszoló nagyon ostoba lehet, ha azt hiszi, hogy attól, hogy szûz valaki, már terhes sem lehet.... Egyébként szerintem is megbízhatsz a dokidban, meg a tesztekben. Nekem elõfordult, hogy egy teljes hónapot kihagyott a mesim... Tiszta beteg voltam tõle, de a szervezetünk néha bizony megviccelhet bennünket... Fõleg ha mondjuk erõs szexuális impulzus ért. A menses, terhesség stb nagyon erõsen befolyásolható pszichológiailag. Nekem az egy hónap kimaradásom pl akkor volt mikor szétmentünk akkori barátommal...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat!Egy kicsit megnyugodtam!:) majd írok , ha lesz fejlemény!
ugyan ne aggód már tul elõváladék ujjazással, kb 0, 0000001 % az esélye szóval semmi...nyugi
Én elviekben 4 hetes terhes lehettem volna, amikor tabit íratni mentem. A dokinak nem mondtam el a gyanúmat. Hüvelyi uh-t csinált. Nem mondta, hogy terhes lennék. Csináltam tesztet, negatív lett. Közben tabit kezdtem szedni. A mellékhatások viszont megkavartak, azt hittem, mégis terhes vagyok. Újabb teszt. Szintén negatív. Most már megnyugodtam, hogy nincs baj. Szal 3 hete késik? A tesztek elég megbízhatók (ha utasításnak megfelelõen csináltad). Ha idegeskedsz, késhet. Ujjal bekerült elõváladéktól nagyon minimális az esély. Megszakítással jóval nagyobb.
A kérdező hozzászólása: És most mikor a második tesztet csináltam eltelt 3hét a menzeszem késik kb 12 napja , úgy cisnáltam a tesztet így ha terhes lennék lenne már vagy 7 hetes!De negatív lett!
A kérdező hozzászólása: Akkor , amikor nõgyógyásznál voltam , és ha azt számolom kb , hogy hány hetes tehes lettem volna kb 4 hetes , azért írtam , hogy az ultrahang , azt már biztosan kimutatja?
A tesztek a 6 hetes terhességet mutatják ki biztosan.Talán akkor csinálj egy újabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Háát a fogamzásgátló az nem eseményutáni volt , szóval azt még nem kezdtem el szedni , mert azt még nem lehet, majd ha megjött a mensim csak akkor, és a nõgyógyásznak nem mondtam , hogy úgy gondolom h terhes vagyok , mert nem tartottam valószínûnek, de most elkezdtem parázni , h kimaradt , és õ csak a fogamzásgátló felíratása miatt ultrahangozott, de azt mondta h szép tiszta a méhem és h meg fog jönni a menzim látja , én sem láttam semmit rajta , csak háát már azóta eltelt 3héét és méég semmi
A kérdező hozzászólása: Drágáim köszi mindenkinek a bíztatásokat , igazatok volt , ma reggelre virradóan megérkezett a megkésett barátom , csak úgy gurigáznak a kövek a szívemrõl , ugyan imádom a kisbabákat , de azért 17évesen még elõttem az egész élet!:)

Kézzel elégitettem ki a barátom és közben a sperma ráment a bugyimra. Később az is lekerült, mikor felvettem, nemvettem észre és kiforditva vettem vissza, így az a rész került belülre, de akkor már rá volt száradva. A szárad spermától lehetek terhes?

Egyébként még szüz vagyok, így kevesebb az esélye?

Legjobb válasz: szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem,ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:)nem letolás csk ugy megemlítettem..:)

szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem, ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:) nem letolás csk ugy megemlítettem..:)
A kérdező hozzászólása: ajjj nagyonszépen köszönöm a válaszokat:) sokat segitenek(:
te is elöbb értél be testileg mint agyilag
Semmiképp! Ne parázz, a teherbeesés azért ennyire nem egyszerû.
hüle k urva dugás elõbb kérdezted volna meg anyád bas zod

Lehetek terhes, ha bugyin ill. alsónadrágon keresztül dörgölőzködünk egymáshoz?

hali fontos lenne válaszolni!fiú vagyok!amugy nem mentem el!de attól félek hogy lehet ebb?l baj!??

Legjobb válasz: Nem lehet terhes a barátnõd, nyugodj meg! (Gondolom, aki javította a kérdést, nem figyelt a folytatásra, vagyishogy ezt egy fiú kérdezi. Így elég hülyén hangzik egyes szám elsõ személyben.)

Nem lehet terhes a barátnõd, nyugodj meg! (Gondolom, aki javította a kérdést, nem figyelt a folytatásra, vagyishogy ezt egy fiú kérdezi. Így elég hülyén hangzik egyes szám elsõ személyben.)
szia. nem tudom hány évesek lehettek de alsónadrágon keresztûl már hogy lehetne terhes a barátnõd???tuti nem lesz belõle baba!!!
Ha fiú vagy akkor nem:P:D Egyébként persze!!!! ha a szájába élvezel akkor is lehet terhes---hány évesek is vagytok???:D pff...
kizart, de amig ilyen kerdest kell feltenned mert meg ezt sem tudod jobb lenne ha a tankonyveidhez dorgoloznel.na meg a baratnod is.
Nem sok esélyt látok rá hogy terhes legyél!(Ha te vagy a fiú azért, ha lány vagy akkor sem)
Ha nem mentél el, akkor erre semmi esély. Amúgy sem sok, egy ondósejt számára a bugyi és nadrág szövetének szálai majdhogynem áthatolhatatlan akadályként tornyosulnak. Persze olyan picik õk, hogy elõfordulhat, hogy átjutnak a szövetek között, de erre nagyon-nagyon-nagyon kevés az esély szerintem.
majd pár hét után kiderül
Különben meg, ha két hete volt, csinálj egy tesztet, már kimutatja a terhességet.
Ezért kell gumit húzni, nagyokosok.
A kérdező hozzászólása: 8. as válaszoló: tudom, és belátom, hogy ez felelõtlenség volt, de hidd el én sem szeretnék erre rászokni. Egyszerûen megijedtünk. Nem akartuk, hogy bennem menjen el, meg is beszéltünk, csak hamarabb elment a kelleténél.
Azt nem tudhatod, hogy az ovuláció mikor volt. Az esemény utáninak viszont sok mellékhatása van. Erre még ráerõsít a stressz. Nyugodj meg, meg fog jönni.
Én meg csak gratulálni tudok, hogy eseményutánit vettél be. Akkor minek szexeltetek??? Miért nem gondolkodsz? Esemény utánit akkor KELL bevenni, ha "baleset történt", nem pedig gumi nélküli szex után, aminek vége sem lett. Az esemény utáni komoly dolog, igen komoly bajokat tud a késõbbiekben okozni (konkrétan meddõ is lehetsz miatta), úgyhogy nem szabad kapkodni, mint a cukrot, csak mert felelõtlen vagy és rástresszelsz a dolgokra. Nem azért, hogy bátorítsalak, de az "elõcseppeknek" igen kis esélyük van teherbe ejteni. Ahhoz, hogy teherbe ess több millió rendes spermára van szükség, nem elõváladékra, de természetesen elõfordulhat. A volt barátnõmmel, mielõtt tablettát íratott fel magának, hónapokon keresztül szexeltünk pusztán megszakításos módszerrel. Kevesebb rá az esély, mint amennyire rá görcsölsz, de pont a balesetek elkerülése végett, és kényelmes szex miatt nem tanácsos csinálni. Inkább írass fel te is tablettát, ha a gumit nem szeretitek. De ne kezdj el rögtön eseményutánizni, ha nem történt semmi, mert marhaság.
A kérdező hozzászólása: Igen escabelle
Az Escapelle, nem? Amúgy szerintem nem lehetsz terhes, csak a hormonbomba miatti dolog ez.
Meg is érdemlitek, ha eltilt titeket egymástól, hisz amíg nem tudtok felelõsségteljesen szexelni, a párkapcsolathoz sem vagytok elég érettek. Lehetsz terhes, hiszen az esemény utáni sem 100%-os, viszont nem valószínû, hogy az vagy. A barnás foltok valószínûleg a tabletta hatásával vannak kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Vettem be /kb 24óra után/ de termékeny állapotban voltam akkor! És jelentkeztek nálam: alhasi fájdalom, fejfájás/idegesség miatt is/ barnás foltok /hüvelyi úton/és nem tudom, hogy a gyógyszer mellékhatásai meddig tartanak. Kb. 2hete vettem be
Ha vettél be esemény utánit, akkor kizárt a terhesség. Viszont inkább húzzatok gumit, mert az esemény utánit csak félévente egyszer lehet.
A kérdező hozzászólása: ráadásul anyukám is megtudta, és nagyon félünk, hogy eltílt minket
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!