Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, az (1148 db)

Lehetek terhes az előváladéktól is, vagy ahhoz a "teljes" adag kell?

mostanában úgy szoktunk szeretkezni,hogy az elején nem használunk óvszert,csak mikor már eléggé belejöttünk.utoljára júni 15én jött meg.átlagosan 35napos a ciklusom(mivel még szoptatok...)már vagy 3napja enyhe hasmenésem van,nagyon fáj id?közönként a petefészkem,fel vagyok puffadva,és hányingerem is van.elvileg mostanában van/volt a peteérésem.és enyhe folyásom is van.Vagy ez csak ennek a tünetei lennének?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat, hogy terhes vagy. Maga a szoptatás és az ilyen védekezési forma sem 100 %-ig biztos. az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok.

Igen, elõfordulhat, hogy terhes vagy. Maga a szoptatás és az ilyen védekezési forma sem 100 %-ig biztos. az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok.
Barátnõmnek is csak az elõváladék ment csak be. 3 éves kislánya van azóta...
A kérdező hozzászólása: nem is bánnám :-) igaz mostanában rászántam magam, hogy még várunk egy kicsit a tesóval...de majd kiderül

Szerintetek lehetek terhes az előváladéktól? Eszméletlen módon fájnak a melleim, ráz a hideg, émelygek egész nap. Jövő héten kell megjönnie elvileg. Ma csináltam egy tesztet de az negatív volt.

Valami megváltozott nálam ez tuti,csak nem tudom hogy ez most mi.A mellem szokott fájni mensi el?tt de nem ennyire mint most.Van már egy 4 éves kisfiam nála nem éreztem ezeket a dolgokat.

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól. Mikor volt az utolsó mensid? A várható mensi elsõ napjánál elõbb nem érdemes tesztelni, nem valószínû, hogy kimutatja. Attól, hogy a mai negatív volt, még lehetsz terhes.

Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól. Mikor volt az utolsó mensid? A várható mensi elsõ napjánál elõbb nem érdemes tesztelni, nem valószínû, hogy kimutatja. Attól, hogy a mai negatív volt, még lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim november 16-20 volt mindig ennyi szokott lenni és 21 22 napos a ciklusom.
Ha jól számolom, akkor neked már késik a vérzésed... 21-22 napos ciklussal számolva Vagyis ha 16-a volt az utolsó vérzés elsõ napja és max 22 napra meg kellett volna jönnie, akkor holnap kellene megjöjjön? Vagy rosszul számolom?
A kérdező hozzászólása: A vérzésem utolsó napjától számolva 21 22 napra jön meg általában
Á, értem... mert hivatalosan a ciklus elsõ napjától számoljuk a következõ vérzés elõtti napig... akkor ez így neked olyan 25-26 nap? Jól értem?
De végülis az a lényeg, hogy pár nap még vissza van a végéig és mégis gyanús vagy magadnak... Akkor vasárnap vagy hétfõn reggel egy nagyon érzékeny teszttel lehet próbálkozni :)
A kérdező hozzászólása: Ha így kell számolni akkor igen, eddig nem számolgattam ilyesmit.Csak most nem tudom mi van velem?
Néhány nap és kiderül, hogy mi van veled! De talán az is megeshet, hogy korábban estél teherbe, mint ahogy számolni lehetne és esetleg ezért érzed már így magad... Próbálj egy tesztet és kiderül !

Lehetek terhes az ujjazástól?

Nem feküdtünk le a barátommal és nem is élvezett el,csak ? ujjazott meg engem,aztán rámfeküdt de rajta volt a nadrágja és igy ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ez most komoly vagy csak hülyéskedsz? Poénnak elég szar, viszont ha tényleg ennyire nem vagy tisztában azzal mitõl is lehet teherbe esni, nem kéne még a szexet erõltetni! Mégis hány éves vagy? Az ujjazástól természetesen nem termékenyülhetsz meg, hisz ahhoz az kell hogy a sperma a hüvelyedbe jusson, és ott ha éppen van érett petesejted, vagy lesz 72 órán belül, akkor megfoganhatsz. Ugyenez a helyzet a nadrágon keresztüli izgatásnál: mivel a hímvesszõ nem került a hüvelyedbe és nem történt ejakuláció (nem élvezett beléd a párod) akkor nem lehetsz terhes!!! De szerintem elõbb menj el egy felvilágosító órára, mert gondolom így a védekezési módokkal sem vagy tisztában (óvszer, gyógyszer stb)

Ez most komoly vagy csak hülyéskedsz? Poénnak elég szar, viszont ha tényleg ennyire nem vagy tisztában azzal mitõl is lehet teherbe esni, nem kéne még a szexet erõltetni! Mégis hány éves vagy? Az ujjazástól természetesen nem termékenyülhetsz meg, hisz ahhoz az kell hogy a sperma a hüvelyedbe jusson, és ott ha éppen van érett petesejted, vagy lesz 72 órán belül, akkor megfoganhatsz. Ugyenez a helyzet a nadrágon keresztüli izgatásnál: mivel a hímvesszõ nem került a hüvelyedbe és nem történt ejakuláció (nem élvezett beléd a párod) akkor nem lehetsz terhes!!! De szerintem elõbb menj el egy felvilágosító órára, mert gondolom így a védekezési módokkal sem vagy tisztában (óvszer, gyógyszer stb)
Igen! Azonnal fordulj orvoshoz! Ha a barátod nem élvezett el akkor az izgalmi állapotba lévõ spermáknak más kitörési útvonalat kell választaniuk, ez általában a férfiaknál a mutató-és közéspõ újjuk! Na ha a spermák akkor törtek ki amikor téged újjazott, akkor lehetsz terhes. Mégegyszer fordulj orvoshoz, lehetõleg az elmegyógyintézetet keresd fel!
Ha elõtte elélvezett a barátod, és a kezén voltak spermiumok, akkor elõfordulhat. De elég kicsi az esélye, mert levegõn csak pár percig életképesek. :)
Nekem gáz lenne, ha ilyen kérdést tennék fel. Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor a keresõbe beírva a teherbe esést is meg tudod találni. Olvasgass sokat errõl a témáról és szerintem várj, amíg érett leszel a szexuális életre.
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor ne is menj férfiak közelébe se! Egyébként ha a pasid elõtte kielégítette magát, majd az ondós újjával ujjazott meg, akkor igen.
Kérlek neee!!!! :'( Ilyen kamu kérdéseket ne tegyél már fel! Ha meg komoly, akkor hozzá se érj a barátodhoz, ha ilyeneket nem tudsz. Ha meg egy 8 éves kis kölyök vagy, akkor meg menj inkább játssz valami értelmesebbet!
Persze hogy lehetsz terhes.és sok-sok kisujjak fognak születni!:D Ba***us!
igen, 3asikreid lesznek, a köldöküknél összenõve na ne máár
Kamukérdés!!
hát ha komolyan gondolod akkor arra csak annyit tudok mondani hogy látom van néhány betegesen hülye ember a világon.
Kamuuuuu
Ez már fáj komolyan... =D kajak ennyire buta vagy? Hát persze h terhes leszel... kis ujjak fognak születni nadrágban..xD
Hát persze, hogy teherbe eshetsz... Most gondolj bele.. Gondteherbe, hogy miért vagy ilyen hülye...
Úgy van ez kislányom, hogy ha tiszta kézzel ujjaz a barátod nem lehet gond, de ne érjen a farkához elõtte, mert az elõ nedvtõl is teherbe lehet esni. Vagy ha fogdosod a farkát ne nyúlj véletlenül sem magadhoz míg nem mosol kezet.
Hány éves vagy te? Szerintem tedd fel ezt a kérdést a barátodnak, ne másokat idegelj vele, és ha õ se tudja a választ ne fárasszátok tovább egymást. Ha kinevet, akkor meg ne csodálkozz, legalább neki van egy ici pici esze.
43.79%
Negyede.
A gyök alatt intelligenciával rendelkezõk kérdései, melynek során szellemi kapacitásuk egyenlõ a nullával vagy erõsen oda konvergál, de ettõl még 28, 2888888...%-uk porontyos marad.
Pontos számítások alapján a [23.34%;26.67%] intervallumon mozog a jelenlegi valós-terhességi ráta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm eme , számításaitok szerinti pontos értékeket :D

Szerintetek lehetek terhes, az volnék?

Egy hete rosszul vagyok,hányingerem van,mióta a párommal napjában kétszer is szeretkeztünk...több nap is.

Legjobb válasz: a hányinger általában csak az 5-6. hét után kezdödik. Akkor már rég tudod hogy terhes vagy mivel már 1-2 hete késik már akkor. Ritka az akinek elöbb kezdödnek a rosszullétek. Mikorra várható a mensid?

a hányinger általában csak az 5-6. hét után kezdödik. Akkor már rég tudod hogy terhes vagy mivel már 1-2 hete késik már akkor. Ritka az akinek elöbb kezdödnek a rosszullétek. Mikorra várható a mensid?
Ilyen gyorsan nem alakulnak ki tünetek.Ha szeretnél biztos lenni a dologban vegyél terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Hát kiszámíthatatlan sajnos a menzeszem, másfél hete volt utoljára. Amúgy köszönöm a válaszokat!
ha másfél hete volt akkor még felesleges a teszt. Teherbe bármikor lehet esni de a fél idönél kb 2 héttel a mensi kezdete után a legnagyobb az esély már ha kb 28 naposak a ciklusaid. 1 hét alatt tuti nincs tünet, de legközelebb védekezzetek az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Egy honapja voltam a baratommal . De csak 69 volt es megujjazott de csak utana ment el. Lehetek terhes az elovalladek miatt?

Utana olvastam a neten hogy mik a tunetei a teherbeesesnek es benne volt az is hogy gyakori vizelesi inger, de lehet hogy csak fel vagyok fazva, es 1x rosszul is voltam 2-3 masodpercre megszedultem .. de nem volt mas tunet

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem vagy terhes. Szerintem szex elõtt olvass egy kis biológia könyvet is, abból megtudod, hogyan és mi által fogan meg egy baba. Ez egy jó tanács...

Biztos, hogy nem vagy terhes. Szerintem szex elõtt olvass egy kis biológia könyvet is, abból megtudod, hogyan és mi által fogan meg egy baba. Ez egy jó tanács...
Az alapján, amit leírtál, az elõváladék a közeledbe sem került. És ha azóta megjött, akkor nem vagy terhes. Ha aggódsz, vegyél tesztet.
A terhességnek azért kicsit több a tünete! De ha nem vagy biztos benne miért nem veszel tesztet??? Az a legbiztosabb!
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg mert csak a hónap végen szoktam menstruálni, de ha nem jön meg, akkor biztos fogok venni terhességi tesztet

Lehetek terhes? Az a helyzet, hogy lefeküdtem a barátommal és a menstruációm már 10 napja késik. Védekeztünk óvszerrel sőt még ki is vette joval elötte mielött elment. Bővebben lent.

A gumi nem szakadt ki.Múlt hónapban 28. án feküdtünk le, utána csak párszor pettingeltünk, de akkor sem kerülhetett belém semmi. Viszont azon a héten mikor meg kelett volna jönnie párszor volt höemelkedésem és beteg lettem a hét végére. Próbáltam nyugodt maradni és nem stresszelni ezen, de ahogy telnek a napok és semmi. Kezdek egyre joban idegeskedni ez végett pedig tudom, hogy ezis csak késleltetheti. Az orvos felírt antibiotikumot. A menstruációm kb fél éve kezdett rendszeressé válni.Lehet, hogy a felfázás végett marad el ennyi ideig? Vagy valahogy kerülhetett belém valami? Amíg szedem a gyógyszert az alatt is lehet terhességi tesztet csinálni? Ez nem befolyásolja? Terhességi tünetek már lennének? Volt pár olyan érzésem, hogy feszült a mellem meg fájt úgy a hasam, mint ahogy szokott mindig a menstruációm elött, de elmúlt. A válaszokat elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!

Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!
sztem is kicsi az esély. a tüneteket okozhatja a felfázás is+rástresszeltél a dologra. a legjobb ha csinálsz tesztet!és nyugi:) hány éves vagy?
Próbálom sorban: a felfázás simán okoz hosszú távon menstruációs problémát, én is sokszor voltam felfázva és még évek múltán sem volt kiszámítható a ciklusom. (bár ezt más is okozhatja, de ez is biztos benne volt). Ha gyógyszert szedsz az nem befolyásolja a teszt eredményét, az ugyanis csak a HCG-t (terhességi hormont) mutatja ki. Terhességi tünetek mindenkinál máskor jelentkeznek, valakinél egyáltalán nincs, erre nem érdemes alapoznod, de azt sem jelenti, hogy ha hasonlókat észlelsz magadon akkor terhes vagy, ugyanis a PMS-nek (pre-menstruációs szindrómának) is ugyanazok a tünetei sok nõnél mint a terhességnek. Szerintem nem vagy terhes, azok alapján amit leírtál nagyon kicsi a valószínûsége. A késést nagyon sok dolog okozhatja, a felfázástól az idegeskedésen át egészen az olyan bagatell okokig, mint hogy egy nõnek általában nem minden hónapban van peteérése és tüszõrepedése, ami nélkül nincs menstruáció. Ez természetes, nem kóros dolog. Tehát csinálj tesztet a napokban reggeli ELSÕ vizeletbõl. Biztos negatív lesz és akkor megnyugszol. Ha a következõ ciklusodban sem jön meg a menzid vagy valami más betegségre hajazó tüneted lesz akkor menj el dokihoz. És jól csinálod, nyugodj meg :) 36 hetes kismama
Az elõzõ válaszoló tökéletes, mindenre kiterjedõ választ írt. :-)
A kérdező hozzászólása: Most megnyugodtam egy kicsit.Ha nem jönne meg akkor csinálok hétvégén egy tesztet..pénteken a gyógyszerem is elfogy, de remélem erre nem lesz szükségem!köszi a segítséget, ez sokat jelentett nekem.....16 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!Rendesek vagytok:)

Lehetek terhes az előváladéktól, ha a fiú nem hatolt belém?

Együtt aludtam egy fiúval.Rajtam volt ruha,rajta pedig alsónadrág.De ? eléggé felizgult és hozzáért a combomhoz,már az el?váladékkal együtt.Csak csókolóztunk és simogattuk egymást,semmi más nem történt,de félek,hogy a váladék hozzáért az én nemi szervemhez.Így is lehetek terhes?1 hete késik a menzeszem,néha szúr alul a hasam,úgy érzem mintha hamarosan megjönne,de mégsem.A melleim sem úgy feszülnek,ahogy szoktak.Lehet,hogy kicsi az esélye,de mégis félek,hogy esetleg terhes vagyok.

Legjobb válasz: a combodat ért elõváladéktól nem lehetsz terhes.

a combodat ért elõváladéktól nem lehetsz terhes.
Már válaszoltam nyugodtan neki...DE azért, nehogy már annyira természetes legyen, hogy valaki ennyi idõsen csinálja és ekkora marhaságot kérdez!Mi sem úgy estünk ki, de akinek ez mindennapi, mert õ is úgy esett ki (és úgy is maradt, )az nem tudom, hogy milyen ember lehet!
Kedves Utolsóelõtti! Neked meg javasolnám a jógát, vagy a Nyírõ Gyula Kórház Pszcihitriáját, nem tom, melyiktõl nyugodnál meg jobban! :) ) Csókoltatlak a Párod Pöccsével!
Ez egy normális kérdés?Ne haragudj, de akkor felmerül bennem, hogy tegnap a pasim az orromhoz tette az álló pÖcsét és félek, hogy felszippantottam néhány spermiumot!Lehetek terhes?Az eszem megáll!Senki sem úgy esik ki az anyuciból, hogy tudja, ezért kell EZT IS MEGTANULNI az embereknek!Jól nézünk már ki, hogy a beszédet is majd tapasztalat alapján 40 évesen tanuljuk meg!Nevetséges a kérdezõ is!Erre van eszed mi?Utána nézni nuku!Megérdemelnének a szüleid és te is 1-2 marha nagy pof0nt!!!!
Szia. Biztosan nem vagy terhes, a késés valószínûleg a stressztõl van. De ha már meg kellett volna jönnie, és nagyon izgulsz, akkor egy terhességi tesztet csinálj, és meg fogsz nyugodni az eredménytõl, és meg is fog jönni utána. Egyébként nem értem, miért dorongoljátok le néhányan, mi sem úgy születtünk, hogy mindent tudtunk!!! Ez a kérdés amikor én voltam tini, nekem is eszembe jutott, egy hasonló sztori kapcsán! Egyébként is tök normálisan kérdezett, jól leírta a témát, nem tudom miért nem lehet normálisan válaszolni neki. (Lehet pontozni!)
Szia! Még nagyon az elején jársz a dolgoknak, tényleg, minden rosszindulat nélkül mondom, olvasgass kicsit utána a dolgoknak szabadidõdben. Megértem, hogy félsz, de elképzelhetetlen, hogy terhes lettél, nyugodj meg, és akkor meg is fog jönni. Szinte 100% hogy csak a stressztõl késik! Ennyire nem egyszerû a dolog azért... :)
Hát szegény picikék a bugyin nehezen hatolnak át, és amit te szeretnél tudni, az gyakorlatilag és elméletileg is lehetetlen!A combodról vagy a szeméremdombodról egész nehezen jutna be a hüvelyed végéig!Olvass már kicsit utána ennek a petting-szex dolognak léci!
Ne haragudj de hány éves vagy? Biológia órán ezt tanitják.
Valószínûleg nem vagy terhes!!! Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de nem az a szomorú ezekben az esetekben, hogy pettingeltek, esetleg még szeretkeztek is, hanem, hogy elõtte nem néztek utána rendesen a dolgoknak. Már a neten is rengeteg ilyen oldal van, ami tövirõl-hegyire elmagyarázza, hogy mi hogy van. A felelõsségteljes szeretkezéshez elõször meg kell ismernetek a testetek mûködését!! Azért a gyerekek védelmében én hozzátenném, hogy a szülõknek is van ebben felelõssége, hogy ilyen tudatlanul állnak neki ezeknek a dolgoknak, úgyhogy mielõtt lehurrognánk õket, elõször nem ártana kicsit elgondolkodni!!!
Szia! Így nem lehetsz tehes, nyugodj meg!
Utolsó hozzászólónak: számolj el 10ig és olvasd el a válaszod a kérdezõ szemével. Gondolkodj el a stíluson, mert így nem lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!Külsõsként tényleg lehetetlennek tûnik, de azt hiszem ti is tudjátok milyen az emberi félelem.És azért aggódom.Köszi a tanácsokat!
Szia! Egy nagyon régi emléket ébresztett fel bennem a kérdésed :) szép emlék, most már. Én 17 voltam akkor, mi is pettingeltünk, hasonló helyzet történt, bugyi-alsónadrág... és õ elment. Hát mi is izgultunk, pedig tudtuk, hogy szinte teljesen lehetetlen, mégis.. Nagyon szép dolgok ezek, és hidd el, nem lesz semmi baj! Lazíts és próbálj megnyugodni! Most 25 éves vagyok, remélem neked is szép emlék lesz, évekkel késõbb! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de itt ez azt hiszem nem egy fórum, ahol "veszekedni"kellene.Én feltettem egy kérdést, megköszöntem a válaszokat!Azt hiszem ennyibõl áll.

Másfél hónapja szedek lindynette 30 f.gátlót és a barátom a legutobb bennem élvezett el. Lehetek terhes? Azt mondták, hogy két hónapot kell várni, csak utána élvezhet belém, de mindenkitől más véleményeket kapok.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.

Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.
A fogamzásgátló 1 hónap után már hat. Úgyhogy nyugodj meg, nem leszel babás. Maszatka
Ez a fajta a szinte legalacsonyabb hormontartalmú. Egy levél után hatásos, tehát véd, azonban mint más fogamzásgátlók esetén is elõfordulhat , hogy mégis terhes lesz aki szedi, de általában olyankor hasmenés, vagy hányás miatt kiürül valamennyi a szervezetbõl, így elmegy a hatása..a tesómnál még nem volt gond ezzel kapcsolatban..ilyet szed.

Szerintetek lehetek terhes az alábbiak alapján?

A barátommal mindig védekeztünk gumival az elmúlt hónapban, tényleg egyszer sem felejtettük el. A mensturációm ezzel szemben már 3 napja késik, viszont hisztis vagyok, ideges, néha fáj a hasam. Idõközönként jobban majd kevésbé sokszor meg egyáltalán nem. Mostanában nagyon sokat stresszelek, lehet ez is rátesz ne tudom. Segítsetek!

Legjobb válasz: A sok stressz is befolyásolhatja vagy akár ha beteg voltál. Holnap vegyél egy tesztet csináld meg és akkor te is megnyugodsz. Én is jártam úgy hogy késett vettem tesztet megcsináltam és még aznap megjött :)

A sok stressz is befolyásolhatja vagy akár ha beteg voltál. Holnap vegyél egy tesztet csináld meg és akkor te is megnyugodsz. Én is jártam úgy hogy késett vettem tesztet megcsináltam és még aznap megjött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!