Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a mensim (301 db)

Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)

A barátommal kétszer voltunk együtt óvszerrel tegnap, utána pedig megszakítással. vajon lehetek terhes? a mensimnek egy hét múlva kell megjönnie.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges.Tartalmazhatott spermát a váladéka.Ha késik csinálj tesztet.

Bármi lehetséges.Tartalmazhatott spermát a váladéka.Ha késik csinálj tesztet.
Hát ha nem fürdött a gumis akció után, akkor simán terhes lehetsz. Ha fürdött, akkor is van esélye (de sokkal kisebb) az elõváladék miatt. Remélem, megúszod...

Lehetek terhes, hogyha mensi elotti napon teszteltem, az persze negativ volt, meg is jott masnapra a mensim. De megis olyan furcsan erzem magam. Mit szoltok?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy terhes, vagyis 0,1% esély van rá... Amikor nekem nem jött össze a baba, nekem is voltak ilyen képzeteim. sajnos, az ember, ha nagyon szeretne valamit, hajlamos, "beképzelni" dolgokat. Mikor fél év után sem sikerült, nálunk, a baba, akkor úgy döntöttem, nem foglalkozom annyit vele, majd jön, ha akar. és, meg is jött. Azóta meg is született, szép kisfiú...Nyugi, sikerülni fog, csak ne stresszelj annyit rajt....

Azt, hogy nem vagy terhes, vagyis 0, 1% esély van rá... Amikor nekem nem jött össze a baba, nekem is voltak ilyen képzeteim. sajnos, az ember, ha nagyon szeretne valamit, hajlamos, "beképzelni" dolgokat. Mikor fél év után sem sikerült, nálunk, a baba, akkor úgy döntöttem, nem foglalkozom annyit vele, majd jön, ha akar. és, meg is jött. Azóta meg is született, szép kisfiú...Nyugi, sikerülni fog, csak ne stresszelj annyit rajt....

Terhes lehetek, ha a mensim csak 3 napig tartott a 6 helyet, de viszont közepes menyiségű volt és a hőm is leeset de most már megint megy fel?

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért tesztelj,mert ha kevés mensi volt,lehetsz terhes. A teszt tuti erdeményt mutat majd.

A biztonság kedvéért tesztelj, mert ha kevés mensi volt, lehetsz terhes. A teszt tuti erdeményt mutat majd.
Igen lehetsz terhes. Teszteltél?

Lehetek terhes? A párommal mensi előtt 2 nappal nem védekeztünk. (március.4), aztán 6. án megjött rendesen.

Az lenne a kérdésem,hogy igy maradhatok terhes??Vagy nem?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. Már tesztelhetsz nyugodtan, ha baba van, akkor már biztosan kimutatja.

Igen, lehetsz terhes. Már tesztelhetsz nyugodtan, ha baba van, akkor már biztosan kimutatja.
Nekem változó. Van hogy nagyon görcsöl, van, hogy meg sem érzem, csak látom a folyásomból. Ha nagyon görcsölök, akkor én sem tudok úgy együtt lenni a párommal, mert "örülök, hogy élek" de mivel nagyjából tudom, hogy mikor lesz, így elõtte 1-2 napra megpróbáljuk tutira beiktatni. ;)
Én nem görcsölök olyankor, tulajdonképpen meg sem érzem, csak onnan tudom, hogy peteérésem van, hogy a folyásom bõvebb, és olyan nyúlós, tojásfehérjeszerû. De hallottam már más nõktõl is, hogy õk gyakran görcsölnek is.
Persze így is lehetsz terhes, de nem sok az esélye, de nincs kizárva. Én szoktam érezni amikor ovulációm van, de azért nem fáj annyira, hogy ne tudjak együtt lenni a párommal. Viszont érzékenyebb vagyok belül az együttléteknél az biztos, de kibírható!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) remélem hogy sikerül:) Egyébként ti is görcsöltök ovu alatt? Ha igen mennyire?Szerintetek ez nálam normális, hogy nem tudok együttlenni olyankor a párommal, mert nagyon görcsölök??
Szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. :) Majd írj, ha teszteltél, hátha elsõre sikerült.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk:) Ez volt az elsõ próbálkozásunk. Egyébként az a baj nálam, hogy mikor ovum van, annyira de annyira görcsölök, hogy olyankor nem tudunk együtt lenni..Igy remélem igy is összefog jönni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ...Remélem terhes vagyok..:)
Egyébként babát szeretnétek, vagy csak úgy alakult, hogy nem védekeztetek?
Kisebb eséllyel, de teherbe lehet ilyenkor is esni. A ciklus bármelyik napján lehet spontán peteérés, tehát tulajdonképpen menzesz elõtt, után, sõt alatta is teherbe eshetsz. Bár tényleg kevesebb rá az esély, de lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ..Tehát akkor is teherbe lehet esni, ha nincs épp ovum? (nem voltam még ilyen helyzetben, ez volt az elsõ alkalom életemben, hogy nem volt védekezés:) :) )
Bár kicsi az esély, de lehetsz. Tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Tegnap csináltam tesztet, negatív lett:( Viszont ugyanugy görcsölget a hasam, hányingerem van. Nem tudom mi lehet ez , majd a nõdoki megmondja.

Lehetek terhes? A barátommal most elősször a megszakításos módszert alkalmaztuk, csak azért mert a mensim utáni 1. napon (tegnapelőtt) szeretkeztünk, remélve hogy még nem lesz mitől teherbe esnem. Bővebben lent.

Nem élvezett belém. Másnap(tegnap) már óvszerrel csináltuk, amikor vége lett szúró alhasi fájdalmaim lettek, pont mint PMSnél, amelyek fél óra múlva elmúltak. Ma reggel arra ébredtem, hogy a cicim megdagadt,a mellbimbóim teljesen érzékenyek. Ez mit jelenthet? Lehetek terhes? Van a 2 napos terhességnek jele? Arra is gondoltam, hogy hátha a szervezetem még nincs hozzászokva ahhoz hogy sexuális életet éljek, a tegnapel?tti volt a 2. nekem. Bekavarhat esetleg ez?

Legjobb válasz: A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.

A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.
Szerintem nem kell aggódnod.Az esély arra hogy terhes lettél 1-10000-hez. Ha 2 napja csináltátok nem érezhetnél semmit sem ugyanis a megtermékenyüléstõl számítva 3 nap kell neki mire "felér"a méhbe és ott elkezd beágyazódni. Nem vagy terhes de legyetek óvatosak mi 5 éve megszakításos módszerrel csináljuk még nem volt gond bár nem kizárt hogy valaki már az elõváladéktól terhes legyen de kizártnak tartom hogy mensi utánn rögtön peteérésed lenne.
kizárt, hogy azt érezd. csak bebeszéled magadnak, mert izgulsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Valóban izgulok, pláne a ma reggel után. Azt hiszem soha többé nem lesz megszakítás :) Köszi még egyszer. Megnyugtattatok :)
Hány naposak a ciklusaid? ez a ciklus hányadik napján volt? ha normál hosszúak a ciklusaid, akkor minimális az esélye, hogy menzesz után termékeny legyél. (a ciklus hossza-14 nap kb. a legtermékenyebb.) mi 1 évig késleltettük a babát megszakítással, illetve termékeny napokon óvszerrel, és úgy is történt, ahogy terveztük.
A kérdező hozzászólása: 28-tól 32-3-ig szokott ingázni. A dolog a vérzés elsõ napjától számítva a 9. napon történt.
akkor azért van esélye, csak kicsi. remélem, akkor lesz csak babátok, amikor várjátok.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. A biztonság kedvéért a héten csinálok egy tesztet. Köszönöm a választ :)

Ha mensi helyett "csak" barna volt lehetek terhes? A jobb mellbimbóm nagyon viszket már több napja! Lehet baba? Vagy valami más?

A mensi idejében volt barnázásom és 1 nap vérzésem. A folyás mennyisége nem volt kevés, és nem is volt sok, olyan közepes. Lehetek terhes? A mellbimbóm (csak a jobb) annyira viszket, és nagyon ki is van száradva. Mi lehete ez? Nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!

Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!
Az utolsó nekem is csak 3 napig tartott és véres is meg barna is volt. Simán belefér. Menzi után azért várj még kb 10 napot aztán tesztelj. Hajrá, szorítok! 33 hetes kismama

Lehetek terhes ha mensim utan kozvetlen voltam eggyutt a parommal?

Mekkora az eselye hogy terhes lehetek? Mensim utolso napjan voltam eggyutt a parommal es utanna is par napra ra, de akkor mar vigyazott.. Mar tegnap meg kellett volna jonnie a mensimnek, igaz nekem szokott kesni is de ilyenkor ha beveszek E vitamint mindig megjon, most 3 napja szedem de semmi jele. A mellbimbom faj csak. Van mar egy gyerekem nem igazan szeretnek meg most ujbol teherbe esni. Hanyingerem nincs. Tesztet meg akkor vennek ha mar nagyon gyanus..

Legjobb válasz: Van esélye, hogy ilyenkor terhes legyél, de minimális. Szerintem nemigen vagy az, a késés lehet az idegtõl is, de ha egy hét múlva se jön meg, azért nézz egy tesztet. ҝ

Van esélye, hogy ilyenkor terhes legyél, de minimális. Szerintem nemigen vagy az, a késés lehet az idegtõl is, de ha egy hét múlva se jön meg, azért nézz egy tesztet. ҝ
A kérdező hozzászólása: Lehet a mellbimbo fajas a mensi miatt is? Marmint hogy azt jelezne? (nekem 2 eve fajt regebb a mellem elotte egy ket nappal, de amiota szultem sosem fajt, ezert fura is) Kb 4 napja faj, erzekeny.(a mellem nem, csak a mellbimbom) Na meg talan puffadok kicsit.. Lehetnek ezek a mensi elojelei is?
lehetnek a menzesz elojelei is, igen :) ne aggodj, egy tesztet asét érdemes lesz csinalni.. egyébként anno én is igy voltam, a menzesz utan voltunk egyutt a parommal, a " végeredmény" épp most keni ossze zsirkrétaval az ajtot ....
A kérdező hozzászólása: Csak irok hogy csak osszesikeredett a baba es megtartottam, 31 hetesek vagyunk. Jo tanulni ebbol.

Lehetek terhes? Ha mensim után voltam együtt a párommal

és az elsö tabit elfelejtettem bevenni????Utána potoltam de félek ha terhes lettem árt a gyógyszer a babának..!

Legjobb válasz: Hallod,én egyszer visszafelé szedtem be a gyszert még sem lettem terhes!!Nem vagyok hülye,csak egy kicsit szeszélyes!!

Hallod, én egyszer visszafelé szedtem be a gyszert még sem lettem terhes!!Nem vagyok hülye, csak egy kicsit szeszélyes!!
Szerintem várj még pár napot és tesztelj újra! A tesztek sem egyformák, de nem tudom nem írtad h hány napja késik?
de orulok a kerdesednek! akar en is feltehettem volna. nekem ez a 3. nap, hogy kesik. az elso napi teszt total negativ es nem birtam ki, ma reggel is teszteltem (one step- interneten rendeltem)persze negativ ez is. de!!! ha jol a fenyre forgatom, mintha a masodik csik kirajzolodna. de lehet, hogy csak en kepzelem oda, mar teljesen begolyoztam ezektol a tesztektol. en holnap reggel ujra probalom! tunetem nulla. par napja megjon erzesem volt, de nem gorcsoltem stb.. talan a mellbimbom viszket egy kicsit, de ha nem gondolnek ra talan eszre sem vennem. ja, hom reggel is 37.3, ha ez jelenthet valamit, bar erre en nem adok. tehat konkret terhessegre utalo tunetem nincs! ja, sajnos nekem mar volt teves pozitiv tesztem 2db ugyanabban a honapban, amit az orvos sem tudott megmagyarazni. nagyon drukkolok! ird meg feltetlenul, hogy mi lett!
Remélem baba!Nekem egy 10-es halványat mutatott 4 nap késéskor.25-ös teszt meg 8 nap késésnél nega lett!De tuti babás vagyok!Fel a fejjel!Amúgy pontosak a ciklusaid??
A kérdező hozzászólása: Az létezik hogy furcsán fájjon a hasam?Vagyis egyik pillanatban mintha megjönne, aztán már nemis ugyanott és teljesen más érzéssel.És föl is vagyok puffadva, még nem volt ekkora a hasam(szorítanak a farmerjaim).
vasárnap is tesztelhetsz.
Nem tudom, tegnap mit írtál, és hogy most hanyadik napon tartasz. De nekem a elmaradt mensi elsõ napján még negatívat mutatott (érzékeny teszt), és rá két napra is még csak halványka csíkocska jelent meg. VAn olyan ismerõsöm, akinek meg 6 nappal utána mutatott csak pozitívat.
A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat valamit a teszt. A fogamzás napja vélelmezett, azt nem igen szoktuk pontosan tudni, ezért néhány napos eltérésnek is jelentõsége lehet. Ha ma kellett volna megjönni, vagy a napokban akkor várni kell 2-3 napot az újabb teszteléssel. Több mint egy hetes késés esetén, ha szabályos ciklusaid vannak akkor lényegesen kisebb a valószínûsége van annak, hogy valóban terhes vagy.
Szia eddig pontosan jott meg? Szerintem par nap mulva ismeteld meg vagy menj orvoshoz, nekem elso nap negativ volt 4 nap keses utan halvany pozitiv nem hittem a szememnek es igy meg 2 naponta csinaltam egy-egy tesztet erosodott es a tesztcsik. Drukkolok!! Ird meg h mi lett az eredmeny kerlek, NE ADD FEL!!
Clearblue hidd el !!
Azt szokták mondani, hogy a negatív pozitív is lehet, de egy pozitív sosem lehet negatív. Egyébként ne éld bele magad túlságosan, én is ezt tettem, szûk volt minden gatyám, fel voltam puffadva, hányingerem volt, fájt a hasam a mellem. Két nap késéssel, igaz nem úgy mint máskor, de megjött. Azóta nem stresszelem magam, mert állítom, h magamba szuggeráltam a tüneteket. Türelem.
Nekem is hasonlóak a tünetek, mellfeszülés, rossz közérzet, hasszurka.Mensimnek4 napja kellet volna megjönni és a teszt negatív lett.Bizakodjunk!!!!
Szia! Nem akarlak tévhitbe ringatni, de nekem két gyermekem van, és az elsõnél 2, a másodiknál 4 különbözõ terhességi teszt lett negatív. Az orvosom is csodálkozva állt a dolog elõtt, pedig kb 6 hetes voltam mindkét esetben.
ne dimenzionáld túl. vasárnap tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Végülis elég fiatal még a késésem 2-3 napos.Tehát akkor még reménykedhetünk a párommal?Már 3 éve próbálkozunk és 5 éve volt egy vetélésem.Köszönöm a gyors válaszokat!!!!!
A kérdező hozzászólása: 2 nap ennyit számít?Te jó isten nem is gondoltam volna!Akkor megvárjam a jövöhetet vagy már vasárnap teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok kedves válaszolók!!! Most nézegetem vissza a régi kérdéseimet és látom nem írtam meg mi lett velem.Képzeljétek hogy babás vagyok vagyis voltam akkor és azóta már 33 hetes km vagyok. Köszönöm mindenkinek a válaszát!!! És veletek mi a helyzet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!