Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a barátommal lefeküdtünk gumi (45 db)

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´

Lehetek terhes, ha a barátommal lefeküdtünk gumi nélkül, de csak 10 percre és a legtermékenyebb napjaimban vagyok?

Fontos lenne köszönöm és nem élveett bellém csak az öröm könnyektöl is lehet teherbe esni csaka zért kérdezem... segítsetek... kösz

Legjobb válasz: Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.

Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.
lehetsz.szeretnéd hogy baba legyen?
na te aztán tutira babás leszel . az esemény utáni tablettát meg csak orvos irhassa ki.

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
Szerintem nem lesz probléma:) ne aggódj, idõbe bevetted a tablettát, de legközelebb figyeljetek oda:) :)
Elméletileg nem lehetsz terhes de hallottam már olyat is h valaki bevette a 72 orásat és mégis terhes lett. Azért sok szerencsét neked!
Nem 100%, bele is van írva a tájékoztatójába. "így izgalmas az élet"...milyen izgalmas lenne megöletni a gyereked, mi?
De lehetsz. Csak kicsi az esélye. Máskor elõbb gondolkodsz, legalább ebbõl is tanultál valamit.
Elment benned? Én barátnõmmel gumi nélkül csináljuk a mostani ciklusában. Jöv héten meg kellene jönnie neki - meglátjuk lesz e belõle baba vagy sem :) - felelõtlenség vagy sem, így izgalmas az élet :) ) ((persze tuti meghûlne bennem a vér ha ezt hallanám a szájából :"Gratulálok, apuka leszel")) 22F
Ha ilyen felelõtlen vagy, meg is érdemelnéd! Nem magaddal cseszel ki, hanem ha babád lesz és nem lesz neki megfelelõ körülmény, hogy jól éljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a normálisakat! Az útmutató azt írta hogy kicsi az esélye, és minél hamarabb beveszük a tabit annál kisebb az esélye.
Nyugi, hallani "legendákat", hogy nem hat, meg a tájékoztatón sem 100%ra van írva, de én nem ismerek konkrét példát, hogy baj lett volna :) Kétszer vettem be, mindkétszer hatott, pedig volt hogy csak 50 óra múltán jutottam hozzá...
82-es, neked az az " izgi ", h sose tod, h melyik hónapban kell 30000 ft-t fizetned abortuszra, meg hallgatni a barátnõd sirását?? gratulálok..

A barátommal lefeküdtem és gumival védekeztünk de a végén a kezemmel juttattam el a csúcsig és levette a gumit amin lehet h volt sperma(a belsejébe). És utána megujjazott. Lehetek terhes?

Mert amikor felnyúlt éreztem h fáj a petefészkem?Lehet azért mert terhes vok?

Legjobb válasz: ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!

ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!
Ugyan mar! Ettol nem leszel terhes! Hianyzik a valadek, ami a spermiumok elorejutasat segiti.

Tegnap múlt el a mensim, és lefeküdtem a barátommal (először). Gumit használtunk, nem lyukadt ki, viszont egyszer lecsúszott. Nagy az esélye, hogy terhes lehetek? Főleg így, hogy az nap múlt el a mensi.

Legjobb válasz: Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.

Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.
Gyakorlatilag lehetetlen. Az ovuláció után kb 8-9 nappal, preejakulátumból teherbe esni..? Nagy 'szerencse' kéne hozzá.
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ez naggyából megnyugtatott :) Akk ne is szaladjak egybõl esemény utáni tabiért nõgyógyászhoz?
Ne szaladj sehová sem. Nyugodj meg. 99.9%, hogy nem vagy terhes. Az egy tized százalék pedig mindig benne van a pakliban. Van egy jó közmondás ide: Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet. Ezalatt nem azt értem, hogy ne csináld, hanem csak okosan. A gumi továbbra is jó megoldás erre, de próbáljon a méretének megfelelõt vásárolni, és akkor kicsi a lecsúszás esélye. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Most már mondjuk úgyis mindegy lenne.. De nagyon szépen köszönöm a válaszokat (: Bár a párom jobban izgult, mint én. Jó ezt a 99, 9%-ot látni. Köszönünk mindent.
Kicsi, de azért van.
ha azonnal észrevettétek, akkor nagyon kicsi az esélye, de persze fennáll a kockázat.
Akkor talán nem. Alaposan öblítsd ki ott lennt magadnak. És ne stresszelj. És ha kicseréltétek, akkor sztem nem lesz gond. :)
semmi para.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam valamennyire :)
csak úgy elmondom, hogy a "lent öblítsd ki magad" tanács sokkal ártalmasabb... egyrészt semmit se használ, másrészt meg gyilkolja az élõflórát...
A kérdező hozzászólása: nem öblögettem, nem tartom értelmesnek...de már megoldódott a problémám :) köszi

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Lehetek terhes? Két hete lefeküdtünk a barátommal, és először gumi nélkül kezdtük el, de kb egy percig sem tartott, abbahagytuk. Pár napja meg kellett volna jönnie, de nincs semmi.

(kb pont a két menzeszem között volt, a ciklus naptáram szerint néhány nappal utána lehetett az ovulációs napom)

Legjobb válasz: Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...

Ez a ciki nem a fa láb... Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...
A kérdező hozzászólása: de cuki vagy, köszönöm:) és jobban vigyázunk ezentúl...
Juhéj! De ezután mindig védekezzetek! köszcsi <3
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. remélem csak az idegeskedés miatt van, mert ma nyelvvizsgáztam... ha holnapig sem történik semmi, holnap elmegyünk tesztet venni, de szerinte nem lehet baj, mert szerinte nagyon hirtelen történt és tényleg kb fél perc volt a felelõtlen része. de az biztos, hogy ebbõl tanultunk... megírom ha van valami hír, köszi mindenkinek
Hmm...csupasz merev farka...amúgy igen valakinek elég ennyi valaki meg évek óta üti a rezet és semmi eredménye. Hát itt minden lehetséges. Az szexszeljen élesbe, aki nem bánja utána a következményeket.
Igen lehetsz, nekem így jött össze a második baba.Igaz én szívem szerint már szerettem volna, ezért is vettem lazára a védekezést. A párom azóta mindig azt mondja, hogy elég rám néznie és terhes leszek...
Nem akarlak megijeszteni, de igen, már az elõváladéktól is lehetsz terhes!!!! Sajnos nagyon régen én is ebbe a hibába estem, és nekem sem jött meg, tök ideg voltam, vettem tesztet is, negatív lett, következõ napra már meg is jött. Én is azt tanácsolom, hogy 1. Ne idegeskedj, lehet hogy azért nem jön meg. 2. Vegyél egy tesztet, attól megnyugszol. 3. Beszéld ezt meg a barátoddal, és többet ne szexeljetek védekezés nélkül!!!! Ha nem bírjátok ki, és nem tetszik az óvszer, akkor meg irass fel magadnak fogamzásgátlót. 4-6 ezer Ft körül van, ha a barátod is belefizet, ez SOKKAL DE SOKKAL jobban megéri, mint egy abortusz, vagy egy nem kívánt terhesség. Na de még nyugalom, minél hamarabb teszt, ne idegeskedj!!!! Majd írj, hogy mi lett veled! :)
Vegyél tesztet, senki sem látnok.
a legutolso valaszolonak teljesen igaza van.ha a csupasz merev farka akar egy pillanatig is benned volt mar lehetsz terhes..minek jatszotok az ordoggel? vegyel tesztet, es remenykedj hogy nem vagy az.
-.- Nem tudom, miért nem lehet gondolkodni.... Aztán itt kérdezõsködsz.... Magadtól is tudnod kell - ha már szexelsz - ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Ennyi.
Ennek én is szintén örülök :) Most már akkor vegyétek komolyabban a védekezést!!! :) Nincs több kockáztatás, irány tablettáért :)
Tényleg tudatlan vagy...
Ha nem hatolt be, akkor nem nagyon.
nem lesz gond, nyugi..
Ne aggódj, nem lesz itt baj:D Tudom, h milyen parázni minden szarság miatt...
Egyrészt a spermiumok szabad levegõn gyorsan elpusztulnak, másrészt maguktól nem másznak fel a puncidba. Szal nem lehetsz terhes :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!