Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a barátommal lefeküdtünk (123 db)

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
Szerintem nem lesz probléma:) ne aggódj, idõbe bevetted a tablettát, de legközelebb figyeljetek oda:) :)
Elméletileg nem lehetsz terhes de hallottam már olyat is h valaki bevette a 72 orásat és mégis terhes lett. Azért sok szerencsét neked!
Nem 100%, bele is van írva a tájékoztatójába. "így izgalmas az élet"...milyen izgalmas lenne megöletni a gyereked, mi?
De lehetsz. Csak kicsi az esélye. Máskor elõbb gondolkodsz, legalább ebbõl is tanultál valamit.
Elment benned? Én barátnõmmel gumi nélkül csináljuk a mostani ciklusában. Jöv héten meg kellene jönnie neki - meglátjuk lesz e belõle baba vagy sem :) - felelõtlenség vagy sem, így izgalmas az élet :) ) ((persze tuti meghûlne bennem a vér ha ezt hallanám a szájából :"Gratulálok, apuka leszel")) 22F
Ha ilyen felelõtlen vagy, meg is érdemelnéd! Nem magaddal cseszel ki, hanem ha babád lesz és nem lesz neki megfelelõ körülmény, hogy jól éljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a normálisakat! Az útmutató azt írta hogy kicsi az esélye, és minél hamarabb beveszük a tabit annál kisebb az esélye.
Nyugi, hallani "legendákat", hogy nem hat, meg a tájékoztatón sem 100%ra van írva, de én nem ismerek konkrét példát, hogy baj lett volna :) Kétszer vettem be, mindkétszer hatott, pedig volt hogy csak 50 óra múltán jutottam hozzá...
82-es, neked az az " izgi ", h sose tod, h melyik hónapban kell 30000 ft-t fizetned abortuszra, meg hallgatni a barátnõd sirását?? gratulálok..
Ha nem védekeztetek, akkor igen, lehetsz terhes.
De azért õszíntén, szinte 0 az esély. Nem élvezett beléd, és a menzesz utáni napon történt a sex. Szerintem túl aggódnod nem kell. De kérlek, legközelebbb védekezzetek, mert a szervezet igen meglepõd dolgokra képes, és az élet a legváratlanabb helyzetekben is utat törhet magának.
És áruld már el, hogy hol marad a védekezés????
ha nem tudsz normálisan akkor inkább hozzá se kezdj a szexhez.. komolyan.. elõször tanuljál már biológiát.
A kérdező hozzászólása: Amúgy az utolsó menzim napja aug.1 és az aktus aug.2án történt.
És? Spontás peteérésrõl hallottál már?

Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (ZOELY) a 15. bogyómat bevettem, és a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett! Lehetek terhes, vagy már védve vagyok? ! Előtte 3-4 nappal menstruáltam majdnem 2 hétig! 18/L

Legjobb válasz: És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)

És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)
Szia! Szerintem nem kell aggódnod, nekem is 2 hetet mondott az orvos, meg hogy ez a legjobb fogamzásgátló, szóval ha bevetted rendszeresen, akkor nem lesz semmi gond! :)
Nekem is azt mondta, hogy az 1. tablettától véd. Mi vártunk 5 napot
Szia! nekem azt mondta a dokim, hogyha a menzesz elsõ napján kezdtem el szedni, akkor egybõl védve vagyok... és ez van a betegtájékoztatóban is, szóval megnyugodhatsz :)
Én is megkérdeztem a dokit és nekem azt mondta ezek már 10 nap után védenek. Én a tájékoztatóban nem találtam olyat hogy 1 hónapot várni kéne. Még kis füzetet is kaptam. És mindenhol az volt csak ha 1 hónapig nem szedtél elõtte mást akkor már 7 nap vagy 10 nap után használ. Szóval szerintem nem kell félned ha rendesen szedted, mert nekem is azt mondták hogy 10 nap után véd, és másik ismerõsömnek meg 2 hetet mondtak, és abban is benne vagy. Mondjuk nekem egy csepp vérzésem nem volt amióta szedem (1 hónapja).
A kérdező hozzászólása: csak hogy másnap van-e tapasztalata.. -.-
Akkor miertvkerdezed meg a pornepet?
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy a 15-16. bogyótól véd, de ha úgy van várjam meg míg az elsõ levél el nem fogy.
Olvasd el azt a huelye tájékoztatót. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/zoely-25-mg-1..
Vicc, hogy ez a legjobb fogamzásgátló. Az orvosom tegnap mondta, hogy kb mindenki lecseréli a mellékhatásai miatt, annyira durvák.

Lehetek terhes, ha a barátommal lefeküdtünk gumi nélkül, de csak 10 percre és a legtermékenyebb napjaimban vagyok?

Fontos lenne köszönöm és nem élveett bellém csak az öröm könnyektöl is lehet teherbe esni csaka zért kérdezem... segítsetek... kösz

Legjobb válasz: Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.

Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.
lehetsz.szeretnéd hogy baba legyen?
na te aztán tutira babás leszel . az esemény utáni tablettát meg csak orvos irhassa ki.

A barátommal, lefeküdtem és a mestruációm után 4 napra rá közösültünk. És egyszer úgy "tette be" h nem volt rajta óvszer de még jóval előtte kihúzta mielőtt elment volna. Lehetek terhes?

NAGYON SZÉPEN KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!NAGYON NAGYON FÉLEK...:'(

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)

Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)
Nagobb az esély hogy nem, de tudod az ördög sosem alszik! Van rendkivüli peteérés is ami nagyon ritka, de ha van, akkor elég az is ha"kicsit beteszi"és az elõváladékból simán lehet baba!
Azt írtad a menstruáció után 4 nappal. Szerintem bõven lehetséges a peteérés. Viszont az esély tényleg nagyon kicsi. Ha ennyire aggaszt a dolog, akkor jó lenne, ha jobban odafigyelnél hogyan is szeretkezel.
A 72 órás tabletta még mindig rendelkezésedre áll, ha biztos akarsz lenni. Egyetértek az elõttem szólókkal, lehetsz terhes, még ha kicsi eséllyel is. Ha nem akarsz babát, tessék 100%-osan védekezni!! És ha tartós kapcsolatban élsz szedj fogamzásgátlót, az biztosabb.

Lefeküdtem a barátommal ő belém élvezett. Ez öt napja volt. Ma barnázás látszik. Az aktustól lehetek terhes a barnázás ellenére? Nagyon szeretnénk már kisbabát

Legjobb válasz: Szia! Mikor volt az utolso menzeszed elso napja es hany naposak a ciklusaid? A ciklus hanyadik napjan elvezett beled a baratod? Ez alapjan jobban meg lehet valaszolni a kerdesed.

Szia! Mikor volt az utolso menzeszed elso napja es hany naposak a ciklusaid? A ciklus hanyadik napjan elvezett beled a baratod? Ez alapjan jobban meg lehet valaszolni a kerdesed.
nem valoszinu, hogy terhes maradtal. Altalaban a felenel nagyobb ra az esely. De azert kivanom, hogy sikeruljon, ha babat szeretnetek!
A kérdező hozzászólása: Utolsó mensi elsõ napja febr.4 a ciklusom 28-30 napos. A ciklus 24. napján.

Nemrég lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk az akust nem akrtam végig szoval körübelül 5 perc után abba is hagytuk. Lehetek terhes? A menszszem késik, de nincseneek tünetek most stereszes vagyok lehet ezért nem jön meg?

ma kelett volna megjönnie de nem jött meg félek:S

Legjobb válasz: Légy határozott,ha nem akarod akkor ne csinálja veled a "barátod"!Fõleg ne védekezés nélkül,nem tudom miért gondolja bárki,hogy neki van joga a védekezést áthárítani a másikra,vagy a következményeket nem magáénak tudni!!!Lehet,hogy az idegességtõl késik,várj pár napot aztán csinálj egy tesztet.

Légy határozott, ha nem akarod akkor ne csinálja veled a "barátod"!Fõleg ne védekezés nélkül, nem tudom miért gondolja bárki, hogy neki van joga a védekezést áthárítani a másikra, vagy a következményeket nem magáénak tudni!!!Lehet, hogy az idegességtõl késik, várj pár napot aztán csinálj egy tesztet.
kicsi az esélye. de van rá esély.
Igen, képzeld, lehetsz..
Az elovaladektol esetleg, de nem nagy az esely ra.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek . Megy a zoldkez:)
Én sokat csináltam a volt barátnõmmel gumi meg minden nélkül de szerencsére nem lett belõle baj:) de azért van rá esély hogy terhes legyél így is, szerintem inkább használjatok gumit vagy valamit
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
nm:) amúgy még annyi hogy én utálom a gumit , fogamzás gátlót meg nem akart szedni a volt bnõm mert ellehet tõle hízni , és mi kúpot használtunk és nekünk bejött:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
Igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!