Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a barátommal (764 db)

lehetni lehetsz, de nincs nagy esélye.
Nem
Miért vagy együtt egy ilyen [email protected]?!
"nagyon nehezen megy el, így hamar elélvezett" na most akkor melyik?
A kérdező hozzászólása: nem megy el, hanem megy a szex...vagyis nehezen megy a szex mert nekem eleg szuk...
Nem valószínû, de jobb lett volna megmosakodni rendesen. Amúgy ha szûk akkor használjatok síkosítót sokat segít pl: http://www.durex.com/hu-HU/Products/Lubes/Pages/PlayClassic...
megujjalt ?? ritka magyar vagy ... -.-
Szerintem igen !!!! :-)
A kérdező hozzászólása: komolyan?
Igen persze ! Miért? Nem voltál ott biológia órán ?
Könyörgöm, nem történt behatolás, mitõl lennél terhes? Amúgy az ilyen "csak odatette" után szokott jönni a "Csak egy másodpercre tette be", utána pedig a "csak 5 percet mozgott bennem, de nem ment el", és így tovább. Javaslom a saját érdekedben, hogy gondolkodj elõre legközelebb, mert egy másodperc alatt becsúszik, és utána már komoly aggodalmaid is lehetnek!
A kérdező hozzászólása: nemélvezett el, de elõváladék kerülhetett a csiklomra aztmeg ujjazáskor bejuthatott nem?
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha mindenki ennyitõl terhes lenni kb minden 3. lány terhes lenne...Egyébként meg nagyon sok nõ aki tervezi, azok is csak hónapok próbálkozása árán lesznek terhesek..nem olyan könnyû azért ez a dolog még ha annak tûnik sem...
Hát ez azért nem úgy megy, hogy az elõváladékban levõ minimális spermium megül a csiklódon, majd percekkel késõbb az ujjakra felkapaszkodva bejutnak, majd onnan (mert miért is ne maradna ezek után lendületük, energiájuk) megteszik azt a megterhelõ utat a petevezõkig minden belövellés nélkül, ahol pont ovuláció után 24 órával várakozik a petesejt és betalálnak. Sokat kibírnak a kisfickók, de ez a Mount Everest lenne kétszer, felszerelés nélkül. Most nem lettél terhes. A jövõben viszont fokozottabb óvatosság kell, mert nem sok hiányzik a továbblépéshez, és az már nem lesz ennyire szerencsés helyzet.
Szerinted én megnyerhetem az ötös lottó fõnyereményét?Ma elmentem a lottózó felé, benéztem de nem álltam meg aztán mikor visszafelé tartottam ismét benéztem de nem volt idõm megállni...szóval ha holnap visszamegyek lehetek-e milliomos? :) ))

Lehetek terhes? A barátommal most elősször a megszakításos módszert alkalmaztuk, csak azért mert a mensim utáni 1. napon (tegnapelőtt) szeretkeztünk, remélve hogy még nem lesz mitől teherbe esnem. Bővebben lent.

Nem élvezett belém. Másnap(tegnap) már óvszerrel csináltuk, amikor vége lett szúró alhasi fájdalmaim lettek, pont mint PMSnél, amelyek fél óra múlva elmúltak. Ma reggel arra ébredtem, hogy a cicim megdagadt,a mellbimbóim teljesen érzékenyek. Ez mit jelenthet? Lehetek terhes? Van a 2 napos terhességnek jele? Arra is gondoltam, hogy hátha a szervezetem még nincs hozzászokva ahhoz hogy sexuális életet éljek, a tegnapel?tti volt a 2. nekem. Bekavarhat esetleg ez?

Legjobb válasz: A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.

A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.
Szerintem nem kell aggódnod.Az esély arra hogy terhes lettél 1-10000-hez. Ha 2 napja csináltátok nem érezhetnél semmit sem ugyanis a megtermékenyüléstõl számítva 3 nap kell neki mire "felér"a méhbe és ott elkezd beágyazódni. Nem vagy terhes de legyetek óvatosak mi 5 éve megszakításos módszerrel csináljuk még nem volt gond bár nem kizárt hogy valaki már az elõváladéktól terhes legyen de kizártnak tartom hogy mensi utánn rögtön peteérésed lenne.
kizárt, hogy azt érezd. csak bebeszéled magadnak, mert izgulsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Valóban izgulok, pláne a ma reggel után. Azt hiszem soha többé nem lesz megszakítás :) Köszi még egyszer. Megnyugtattatok :)
Hány naposak a ciklusaid? ez a ciklus hányadik napján volt? ha normál hosszúak a ciklusaid, akkor minimális az esélye, hogy menzesz után termékeny legyél. (a ciklus hossza-14 nap kb. a legtermékenyebb.) mi 1 évig késleltettük a babát megszakítással, illetve termékeny napokon óvszerrel, és úgy is történt, ahogy terveztük.
A kérdező hozzászólása: 28-tól 32-3-ig szokott ingázni. A dolog a vérzés elsõ napjától számítva a 9. napon történt.
akkor azért van esélye, csak kicsi. remélem, akkor lesz csak babátok, amikor várjátok.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. A biztonság kedvéért a héten csinálok egy tesztet. Köszönöm a választ :)

Lehetek terhes? A barátommal kétszer csináltuk egymás után.

3 hónapja hagytam abba a gyógyszert, de óvszerrel védekeztünk. mikor elment megtörölte magát és rögtön berakta óvszer nélkül, mert úgy tudjuk, hogy olyankor már nem "aktívak" a sejtek, amikt?l terhes lehetek. ez igaz? vagy így is lehetek az, hogy ? elment és rá 2-3 percre berakta?

Legjobb válasz: lehetsz terhes. "már nem "aktívak" a sejtek" lehet hogy nem annyira aktívak, de teherbe tudnak ejteni.

lehetsz terhes. "már nem "aktívak" a sejtek" lehet hogy nem annyira aktívak, de teherbe tudnak ejteni.
hány évesek vagytok? lehet hogy csak rosszul világosítottak fel a suliban:D
", mert úgy tudjuk" hát rosszul tudtátok.
mi az h " nem aktivak " ???? :D ezen is jot szorakoztam, mint még jó pár kérdésen az oldalon. ne haragudj mar, de h lehettetek ennyire felelõtlenek????? lehetsz terhes.
Hát ha szeretnél terhes lenni jó úton haladsz...ha meg nem akkor [email protected] felelõtlenek vagytok.
Én is most elõször voltam úgy együt vkivel, hogy nem szedek fogamzásgátlót, hát rendesen paráztam is, nem is élveztem... ill. így utólag nem. :D Pedig mi használtunk gumit. Nem akarok külön kérdést feltenni, de hátha válaszoltok: Az elõváladékban akkor is van spermium, mikor még csak az elsõ aktus van? Én úgy tudom igen, de sokmindent hallani.
Elélvezés után sokkal nagyobb az esély teherbe esni az elõváladéktól, mivel az ondó visszamaradhat a húgycsõben, ami szépen beléd ürül a távozó elõváladékkal... Én a helyedben sürgõsen beszereznék egy terhességi tesztet.
a "sejtek" akár 10 napig is aktívak...
Ugyenebben a helyzetben vagyok, mint te és baromira parázok. A különbség az, hogy nekem nem 2-3 percre rakta be, hanem 2x-3x ki-be és annyi. Meg õ elötte megmosta magát.. Amúgy lehetsz terhes, de igen kicsi az esélye...
igen, az elõváladékban mindig lehet spermium.
amúgy azok a bizonyos sejtek 72 óráig életképesek. a törlés szart nem ér, a meleg víz hatásosabb. egyébként lehet esély h terhes vagy, de a petesejthez eljutáshoz kell az a lendület a spermáknak, amit orgazmuskor produkál a pénisz.

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´

Lehetek terhes a Barátok közttöl?

?

Legjobb válasz: csak a Barátnõk közttõl nem

csak a Barátnõk közttõl nem
csak az lehetsz
gondterhes
Csak úgy, ha a pasid a barátok köztre izgul fel, és reklámig jól és csak a reklámkor tartotok szünetet. A pasid Zsófira veri, te meg Vili bára ujjazod magad! Aztán a fináléban kicsusszannak a kis berényi mikik a pasid makkjából. Úgyhogy igen, lehetsz terhes tõle!
alap. terhes vagy.
Barátok Közt? Az ami ott megy az már Barbárok Közt. Ám igen, lehetsz terhes tõle! Babi néni
lehetsz... ááúú... rossz kispeti.. nagyokat rúg. :O várja hogy újra lássuk apucit a tvbeeen. =D
A kérdező hozzászólása: XDDD
sajnos lehetsz. vszeg nekem is attól lettek nyolcas ikreim.
omg! xD
A kérdező hozzászólása: :D:D:D Andris-ra mindig begerjedek fõleg a striptízes rész óta(megnyalja a szája szélét)
A BK-tól nem, de Andrástól vagy Lacitól igen!A többiektõl azért nem mert õk impotensek.
A kérdező hozzászólása: értem köszi:D
"és reklámig jól és" ezt nem akartam bele írni, úgyhogy ne vegyetek tudomást róla!:)
Igen, lehetsz! De ha megcsalod a Jóban-rosszban-al, a Barátok közt azonnal átmegy Anyátok közt-be!

Lehetek terhes? A baratommal hetfon szeretkeztunk folytatas lent.

A 2 percig volt bennem utana kivettuk(semmi elovaladek nem volt) es ovszerrel folytattuk,De akkor is csak 5 percet ha bent volt nem ment el bennem.Az az egy a problema hogy a menstruaciom nagyon rendszertelen van mikor 2-3 honap is kimarad)es ezert nem tudom hogy mikor van a peteresem de most a menstruaciom utan 11 nappal tortent a dolog.Elre is nagyon koszonom a valaszokat.

Legjobb válasz: hát nem nagyon tudtok dugni...

hát nem nagyon tudtok dugni...
A kérdező hozzászólása: miert ?
azt, hogy semmi elõváladék nem volt, azt nem tudhatod!amúgy én azt mondom, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom szepen a gyors valaszt.
A kérdező hozzászólása: menyi az esely ra ?
Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor mindig van esély a terhességre is. Nem tudhatod, volt e elõváladék. Nem nagy a valószínûség, hogy pont most lenne peteérésed, így az esély is elég kicsi, hogy terhes lettél. Ilyenkor azért jobb egy esemény utáni tait bekapni, mint a legyet. :) Szerintem nincs okod a parára, de legközelebb azért jobban vigyázzatok! Nem csak a terhesség miatt fontos az óvszer, hanem mindenféle nyavaja elkerülése miatt is. Hány éves vagy egyébként? Lehet, nem ártana egy nõdokit felkeresned, hogy a ciklusod belõjje.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok es nagyon koszi a valaszt nogyokihoz vhogy elegge felek elmenni nem tudom h miert mar szoltam edesanyamnak is es mondta h ha ugy gondolom h felkeszultem h elmegyek dokihoz elkiser csak ahogy meg kell 1 kis erot gyujtsek es meg egszer koszi szepen a valaszt
Nekem volt palim, akinek csak akkor jött ki bármi, amikor elment, és volt olyan is, akinek a merevedéstõl kezdve volt elõváladék... Szóval ha majdnem biztos abban a pasid, hogy nem volt semmi elõcucc, akkor sztem ne izgulj. De egy nõdokit beiktatnék....És ne félj tõle!....Nem fogsz tudni neki újat mondani....:)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen :) es meglesz a nodoki is

Lehetek terhes? A barátomat kielegitettem majd megujjazott.

Nem tudom hogy a kezére kerülte-e a cuccból nem hiszem mert a hasára kentem és csak nagyon kevés jött ki de utána megujjazott. Van rá esély hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: ha levegövel érintkezik a sperma elhal. nem lesz semmi

ha levegövel érintkezik a sperma elhal. nem lesz semmi
Ha került a kezére sperma és úgy ujjazott meg, akkor van esélye a teherbeesésnek. Ha tuti, hogy nem volt az ujján akkor nem. 27L

Lehetek terhes? A barátommal 4-5 napja szeretkeztünk gumi nélkül, de nem ment el mert sokkal elobb kivette, mielott elment volna.

Korulbelul 1 honapja vesztettem el a szuzessegem,es ezota pisilesnel picit veres ott lent.. Es azota se jott meg. Mult heten kellett volna megjonnie. Most kezd ilyen barna folyasom lenni. Lehet hogymeg fog jonni a menstruaciom ? Kerlek segitsetek. B Negativ kommenteket nem kerek koszonom

Legjobb válasz: Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?

Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?
Mi lesz a pici neve? :)
Olyan unalmas már ez a sok kamu kérdés.
Egyre gusztustalanabbak a mai fiatalok... és ennél már csak rosszabb lesz. Az se lepne meg, ha azt írnád, hogy 14 éves vagy. REMÉLEM TERHES LESZEL? MEG IS ÉRDEMLED!
Amennyi ostoba van, nem mondanám egybõl kamunak :D
Annak az elbaszott éjszakának lesz egy szép eredménye.
A kérdező hozzászólása: 18 eves leszek :) es minden alkalommal vedekeztunk eddig csak most hagytuk ki
degec_butavagy.
Én a helyedben nem mosolyognék, ha 18 éves leszel akkor meg azért vagy gáz, mert nem tudod hogy védekezés nélkül is terhes lehetsz. És igen, terhes vagy lehet ..

Lehetek terhes a barátommal töltött petting után?

Barátommal töltött petting után 3-4 hétre ,4-5 napig barnás vér folyt és csak utána jött meg,akkor ez utalhat a terhességre?

Legjobb válasz: És szûz vagyok, ha ez valamennyire segít a válaszban..

A kérdező hozzászólása: És szûz vagyok, ha ez valamennyire segít a válaszban..
Olyan nincs, hogy pont a felvilágosítást hagyják ki, max nem figyeltél, és akk igenis tehets róla, men ma már az interneten bármit megtalálsz, csak a felvilágosításról szóló írásokat nem, jaj te szegény szerencsétle, persze szexre meg van eszed, csak arra nincs amire kéne, am külön örülnék ha terhes lennél, jót röhögnék rajtad, szal atudatlansádodról nagyon is tehetsz, vissza a 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Hát... bocsi csak annyit mondtak errõl , hogy 9 hónap Védekezz a többi meg csak nemiszerv -.- és nem is volt semmilyen 6-7-ben felvilágosítás.
oké lehetne elöbb felvilágosodni de azért ti se vagytok tulinformálodva..... 1.petting. mi is az? dugásmentes "szex"...ergo még szüz. 2.mikor volt a véres folyás? rá három négy hétre... ergo nem a szüzesség elvesztése miatt vérzett. 3.a barnás vér az nem friss sebböl jött vér.a barnás vér menzesz elött elöfordul. meg utána is. csak megjött neked ennyi. csak kicsit furán. amig nem büdös meg fura állagu addig nincs baj!
Nem tudom, h ez most poén vagy tényleg igazat írsz, de ha így van, akkor már legalább azért tájékozódj mielõtt bármit is teszel, h késõbb ne bánd meg, h most nem tudtál semmit. Az internet segítségével sokkal könnyebb dolgod van, mint aki mondjuk már 30-on éves. Többféle szakember segítségét is kérheted, ha a szüleidre nem tudsz számítani vagy nem akarod megbeszélni velük valamiért. Szóval annyi lehetõsége van a mostani srácoknak. Ajánlom neked a JUNO c filmet. Abban szépen le van vezetve egy 16 éves naív lányzó esete. Tanulságos.
ja még egy dolog. attól hogy nem dugtok még simán lehetsz terhes, ha a kezével hozzádér odalent és mondjuk elötte belenyult az ondoba véletlen. de most nem vagy terhes. de ha nem vagy ovatos, ilyen balesetektöl lehetsz:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Hogy akarsz terhes lenni ha nem feküdtél le vele???? :DDD f*sz mentes sex volt, megjött, ba*d ha egyszer nemtudod mi a fene van ilyenkor akkor meg mit pettingelsz édes lányom??? :DDD
A kérdező hozzászólása: suta a petting az nem sex :)
Ez tök hihetetlen.. ez kb 6.-7. oszt. anyag. Meg külön felvilágosító ofõ óra. És tényleg nem étem, ha valaki ennyire nem tud semmit, az miért nem tájékozódik elõbb, mielõtt elkezdeni szexelni, vagy pasizni. Mert nem árt ha tisztában van pár alapvetõ dologgal, nemcsak a saját testével kapcsolatban, hanem általánosan is, h mi vezet egy terhességhez... Nagyon tájékozatlanok a mai sulisok. Egyszerûen katasztrófálisan. És nem hiszem el, h kiváncsiságból sem néznek utána?!! Szóval... no comment.
A kérdező hozzászólása: De nem feküdtem le a párommal.
Ajánlom a biológia órák gyakoribb látogatását és nagyobb odafigyelést az órán...
A kérdező hozzászólása: Választ kérnék és a terhességrõl nem nagyon tanítottak..
Járt benned fa.sz szóval nem vagy szûz, de terhes se, ajánkanák neked a biosz órát, szal ink menj visza 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Tudom mit jelent a szûz-.- Én a kérdésemre választ várok.
Ott van a válasz is, hogy ba.sználak teherbe, csak nem látsz a szemedtõl
Te szegény... nos a barnás vérzés valószínûleg a szüzességed elvesztése miatt volt. A menstruáció pedig utána... így nem vagy terhes. Komolyan... ma már a sulikba semmiféle felvilágosító csomagot nem osztogatnak? Hova fajul ez a világ?? .... o.O
Ennyire nem lehetsz hülye, utcsó kettõ vlltam, és csak ismételni tudom magam, menj vissza 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Nme tehetek róla , hogy errõl nem tanítottak. általánosba:/ . Viszont köszönöm a választ.
Õ a suta? "Lehetek terhes...?" "Szûz vagyok" Ezt viszont tanítják 8.-ban te agyoniskolázott õstulok... nem hittem volna hogy nõnemûre ilyet mondok. Te hülye vagy. Nem is kéne az iskolában tanítani, hogy hogyan védekezz, mert még nincs eszed, addig minek akarod használni a tested. "Tudom, hogy csak akkor szabad lyukra játszani, ha már engedélyünk is van a pálya használatára..." Antifaces istenbarma vagy (direkt kicsi i-vel írtam) Válaszom: Nem lehetsz terhes, ha sperma nem került a közeledbe... Kapj már észhez!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!