Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a barátom nem (424 db)

Szerintem igen !!!! :-)
A kérdező hozzászólása: komolyan?
Igen persze ! Miért? Nem voltál ott biológia órán ?
Könyörgöm, nem történt behatolás, mitõl lennél terhes? Amúgy az ilyen "csak odatette" után szokott jönni a "Csak egy másodpercre tette be", utána pedig a "csak 5 percet mozgott bennem, de nem ment el", és így tovább. Javaslom a saját érdekedben, hogy gondolkodj elõre legközelebb, mert egy másodperc alatt becsúszik, és utána már komoly aggodalmaid is lehetnek!
A kérdező hozzászólása: nemélvezett el, de elõváladék kerülhetett a csiklomra aztmeg ujjazáskor bejuthatott nem?
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha mindenki ennyitõl terhes lenni kb minden 3. lány terhes lenne...Egyébként meg nagyon sok nõ aki tervezi, azok is csak hónapok próbálkozása árán lesznek terhesek..nem olyan könnyû azért ez a dolog még ha annak tûnik sem...
Hát ez azért nem úgy megy, hogy az elõváladékban levõ minimális spermium megül a csiklódon, majd percekkel késõbb az ujjakra felkapaszkodva bejutnak, majd onnan (mert miért is ne maradna ezek után lendületük, energiájuk) megteszik azt a megterhelõ utat a petevezõkig minden belövellés nélkül, ahol pont ovuláció után 24 órával várakozik a petesejt és betalálnak. Sokat kibírnak a kisfickók, de ez a Mount Everest lenne kétszer, felszerelés nélkül. Most nem lettél terhes. A jövõben viszont fokozottabb óvatosság kell, mert nem sok hiányzik a továbblépéshez, és az már nem lesz ennyire szerencsés helyzet.
Szerinted én megnyerhetem az ötös lottó fõnyereményét?Ma elmentem a lottózó felé, benéztem de nem álltam meg aztán mikor visszafelé tartottam ismét benéztem de nem volt idõm megállni...szóval ha holnap visszamegyek lehetek-e milliomos? :) ))

Lehetek terhes? A barátommal most elősször a megszakításos módszert alkalmaztuk, csak azért mert a mensim utáni 1. napon (tegnapelőtt) szeretkeztünk, remélve hogy még nem lesz mitől teherbe esnem. Bővebben lent.

Nem élvezett belém. Másnap(tegnap) már óvszerrel csináltuk, amikor vége lett szúró alhasi fájdalmaim lettek, pont mint PMSnél, amelyek fél óra múlva elmúltak. Ma reggel arra ébredtem, hogy a cicim megdagadt,a mellbimbóim teljesen érzékenyek. Ez mit jelenthet? Lehetek terhes? Van a 2 napos terhességnek jele? Arra is gondoltam, hogy hátha a szervezetem még nincs hozzászokva ahhoz hogy sexuális életet éljek, a tegnapel?tti volt a 2. nekem. Bekavarhat esetleg ez?

Legjobb válasz: A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.

A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.
Szerintem nem kell aggódnod.Az esély arra hogy terhes lettél 1-10000-hez. Ha 2 napja csináltátok nem érezhetnél semmit sem ugyanis a megtermékenyüléstõl számítva 3 nap kell neki mire "felér"a méhbe és ott elkezd beágyazódni. Nem vagy terhes de legyetek óvatosak mi 5 éve megszakításos módszerrel csináljuk még nem volt gond bár nem kizárt hogy valaki már az elõváladéktól terhes legyen de kizártnak tartom hogy mensi utánn rögtön peteérésed lenne.
kizárt, hogy azt érezd. csak bebeszéled magadnak, mert izgulsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Valóban izgulok, pláne a ma reggel után. Azt hiszem soha többé nem lesz megszakítás :) Köszi még egyszer. Megnyugtattatok :)
Hány naposak a ciklusaid? ez a ciklus hányadik napján volt? ha normál hosszúak a ciklusaid, akkor minimális az esélye, hogy menzesz után termékeny legyél. (a ciklus hossza-14 nap kb. a legtermékenyebb.) mi 1 évig késleltettük a babát megszakítással, illetve termékeny napokon óvszerrel, és úgy is történt, ahogy terveztük.
A kérdező hozzászólása: 28-tól 32-3-ig szokott ingázni. A dolog a vérzés elsõ napjától számítva a 9. napon történt.
akkor azért van esélye, csak kicsi. remélem, akkor lesz csak babátok, amikor várjátok.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. A biztonság kedvéért a héten csinálok egy tesztet. Köszönöm a választ :)

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´
lehetsz de csak akkor ha szexeltetek is, ha nem és csak "rádfolyt" akkor biztos nem
Nem valószínû. Hiszen ha az aktus nem történt meg-még ha elélvezett volna akkor sem- mert lehet hogy a hímivarsejtek fürgék, de bevándorolni nem tudnak maguktól;)
FEHÉRNEMÛN VAGY BÁRMILYEN JELLEGÛ RUHADARABON KERESZTÜL NEM LEHET TEHERBE ESNI! Ahhoz, hogy a megtermékenyülés létrejöjjön a férfinak be kell hatolnia a hüvelybe. Ha behatolt volna a hüvelyedbe akkor azt mondanám, hogy igen teherbe lehet esni az elõváladéktól de annak igen csekély az esélye. Manapság rengetegen próbálkoznak hiába ... Úgyhogy nyugodj meg nem vándoroltak át a bugyidon keresztül ...
Lehet, hogy futó petesejt és kiszalad a spermáért, aztán visszaszalad. :)
1. Elõváladéktól lehet terhes az ember lánya. 2. Ha rajtad volt a bugyi, nem juthatott beléd. Tehát nem.
Nem lehetsz terhes, mert életképtelen vagy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!
Nyugi, nem lehetsz ilyen formában terhes. A fehérnemûn nem mennek át a spermiumok.

Lehetek terhes? A barátommal 4-5 napja szeretkeztünk gumi nélkül, de nem ment el mert sokkal elobb kivette, mielott elment volna.

Korulbelul 1 honapja vesztettem el a szuzessegem,es ezota pisilesnel picit veres ott lent.. Es azota se jott meg. Mult heten kellett volna megjonnie. Most kezd ilyen barna folyasom lenni. Lehet hogymeg fog jonni a menstruaciom ? Kerlek segitsetek. B Negativ kommenteket nem kerek koszonom

Legjobb válasz: Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?

Mondd már édes gyermek, amikor az iskolában tartottak felvilágosító órát te hol a retkes f***ba jártál?
Mi lesz a pici neve? :)
Olyan unalmas már ez a sok kamu kérdés.
Egyre gusztustalanabbak a mai fiatalok... és ennél már csak rosszabb lesz. Az se lepne meg, ha azt írnád, hogy 14 éves vagy. REMÉLEM TERHES LESZEL? MEG IS ÉRDEMLED!
Amennyi ostoba van, nem mondanám egybõl kamunak :D
Annak az elbaszott éjszakának lesz egy szép eredménye.
A kérdező hozzászólása: 18 eves leszek :) es minden alkalommal vedekeztunk eddig csak most hagytuk ki
degec_butavagy.
Én a helyedben nem mosolyognék, ha 18 éves leszel akkor meg azért vagy gáz, mert nem tudod hogy védekezés nélkül is terhes lehetsz. És igen, terhes vagy lehet ..

Lehetek terhes ha barátom nem ment el, de többször odatette a péniszét a hüvelyemhez? Nem rakta be, nem ment el de előváladék volt. A sperma el tud jutni ilyen esetben a "célig"?

ennyi elég a spermának hogy oda jusson?

Legjobb válasz: Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.

Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.
Nem értem, hogy miért szexelnek az ilyen éretlen, tudatlan emberek! Annyira kiábrándító már ez a világ...
kicsi az esélye de lehetsz, viszont ennyi ésszel nem ajánlom nektek a szexet
Böbi?
Persze a szex után a puncit centripetálisan felfugázza a spermiumokat mely tornádó szerû hatást eredményez, ezáltal a spermákat vákuumszerûen szippantja magába
Ha semmi sem sikerül, ha örök vesztesnek érzed magad, gondolj arra, hogy egyszer spermaként te voltál a legfürgébb a csapatban:DD

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

A barátommal franciáztunk és közben csókoloztunk, a barátom nem ment el. Lehetek terhes?

és nem is magához ugy h sztem keze nem lett semmijen sem.

Legjobb válasz: Miért is lennél terhes?? Nem értem.. franciázástól még senki nem lett az. De ha már megfordultok, és elévez benned akkor igen.

Miért is lennél terhes?? Nem értem.. franciázástól még senki nem lett az. De ha már megfordultok, és elévez benned akkor igen.
Franciázástól ill csókolózástól nem lehetsz terhes. Ahhoz kell a sperma, az érett petesejt és az, hogy õk találkozzanak (a hüvelyeden belül). Máshogy nem lehetsz terhes!!!
Hogy lehet franciázni és csokolózni egyszerre???!!!
Van egy olyan érzésem, h te még nemcsak a babához, de a szexhez se nagyon vagy érett.Aki ilyet megkérdez, az tuti nem az!
Szerintem beszélgess el anyukáddal arról, hogy is készül a kisbaba. Asszem valami nagyon kimaradt...
Ha a barátod nem ment el, és azelõváladékából se jutott a hüvelyed közelébe, akkor kizárt a terhesség. Legyél egészen nyugodt. Ha pedig nagyon parázós vagy, érdemes elkezdened tablettát szedned. Hogy mire a franciás idõszakon túljuttok, már teljesen védett legyél. Akkor nem kell majd idegeskedned, csak élvezni a helyzetet.
Szerintem nem tudod mi az a franciázás.
AZT HISZEM FEL KELL VILÁGOSITANI TÉGED A FRANCIÁZÁSROL.HA FRANCIÁZOL AZ AZT JELENTI HOGY EGGYSZERE KÉNYEZTETITEK EGYMÁST A SZÁTOKKAL VAGY A TE FENEKED VAN A FIU SZÁJÁNÁL ÉS A TE FEJED A FIU LÁBA KÖZÖTT CSAK HOGY FINOMAN FOGALMAZZAK VAGY FORDITVA.HA NEM CSINÁLJÁTOK VÉGIG A SZÁTOKKAL ÉS A VÉGÉN Õ BELÉD HATOL ÉS BELÉD ÉLVEZ AKKOR TEHERBE ESHETSZ HA VAN PETE ÉRÉSED DE HA EL SE MEGY EGYÁLTALÁN SEHOGY ABBOL MÉG NEM LETT GYEREK SEHOL SEM FRANCIÁZNI ÉS CSOKOLOZNI EGYSZERRE NEM LEHET

16 éves lány vagyok. Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumit, vagyis ő nem akart, én bíztam benne. :/ még mielőtt kijött volna az ondó, másodpercekkel előbb kihúzta. Viszont nem nyomta mélyre, szóval szerintem még szűz vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: az csak egy dolog h kihúzta elõtte,attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy,mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!

az csak egy dolog h kihúzta elõtte, attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy, mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!
Szia!Az, h nem véreztél aktus után természetesen nem jelenti azt, h még szûz vagy!-én sem véreztem anno...tudod elõfordul, h még jóval a szexuális élet kezdete elõtt reped el a szûzhártya.pl.sportolásnál...stb Mindenképpen mej el egy tinédzser ambulanciára, és mondd el h mi történt, mert ha még benne vagy a 72 órában jobban jársz a gyogyival, mint abortusz!és ha már ott vagy beszélgess vele a védekezésrõl.Egyébként valószínû, hogyha te szeretnél írni fog neked gyógyszert, 16 évesen már nyugodtan lehet, hiszen máõr a szevezeted nem igazán fejlõdik, másrészt ezek a gyógyszerek már elég alacsony hormon tatrtalmúak!Fontos tudnod, h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!TEHÁT ha óvszerrel védekeztek, SOHA!!!!
Ha betette neked, már nem vagy szûz. És nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy védekezés nélkül betegye neked akár egy másodpercre is. Bármikor elsülhet úgy, hogy nem tudja idõben kihúzni!! És akkor mit csinálsz? A 72 órás tabletta sem 100%-os, az abortusztól meddõ lehetsz egy életre, és 16 évesen gyereket szülni se jó se neked, se a babának. Miért nem adnak a szexhez is jogosítványt, mint az autóvezetéshez? A felelõtlen szexszel is épp úgy el lehet cseszni egy csomó életet, mint a felelõtlen autóvezetéssel! Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZNI KELL MINDEN EGYES ALKALOMMAL. A megszakítás nem védekezés, hanem hülyeség a köbön. Ha csak alkalmilag vagytok együtt, akkor gumi minden alkalommal, ha meg rendszeresen, akkor irány a nõgyógyász, aki felír valamilyen tablettát.
Nem tudom mióta vagy beregisztrálva , de láthattad hogy mennyi egy idõs korú lány járt úgy hogy abortuszra kellett mennie mert nem megfelelõen védekeztek, vagy éppen megszülte a gyermeket de onnantól kezdve felnõtté kell válni. A megbízás nem itt kezdõdik.Ha szerencséd van nem vagy terhes. Legközelebb ne legyetek felelõtlenek mert az a baba nem tehet róla hogy megszületik mert nem õ kérte az életet hanem ti adtátok meg neki. vagy te fogsz sokat szenvedni 1 abortusz után.
Szûz már biztos nem vagy. Ha pedig az elõváladék tartalmazott egy életképes spermiumot is, bizony akkor nagy esélyed van a terhességre. Nem véletlenül kell óvszert használni.
Nos, ha már egy miliméterre benned volt a barátod pénisze, hivatalosan nem vagy szûz. Lehetsz terhes, igaz minimális rá az esély, de elõfordulhat.
Szia! Igen az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes.Reméljük, hogy nem leszel!De legközelebb inkább védekezzetek, mert a "megbízásból" sok baba született már.:-)
Szia! Hát elég nagy baj, hogy nem használtatok óvszert. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Én biztos nem lutriznék ilyen fiatalon... Az, hogy szûz vagy e még vagy sem szerintem teljesen mindegy. Elvileg már nem számítasz szûznek, mert lefeküdtetek, de valóban elõfordulhat, hogy nem lyukadt át a szûzhártyád. Ha elfogadsz egy tanácsot: Legközelebb ne hagyd, hogy rábeszéljen a gumi nélküli szexre. A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatnád magad és elmondanád, hogy van egy párkapcsolatod, védekezni szeretnétek, adjon tanácsot, hogy mivel és hogyan érdemes. Nem fog rögtön gyógyszert írni, mert még nagyon fiatal vagy és nem lehet tudni hogyan reagál majd a szervezeted a fogamzás gátlóra, ezért kellenek elõtte vizsgálatok. De egy orvos biztos, hogy többet tud errõl neked mondani. Úgyhogy szerintem a közeljövõben keress fel egy nõgyógyászt! Sok sikert!
Alapelv, ha nem karunk babát védekezés nélkül nem élünk nemi életet. A megszakításos közösülés pedig nem igazán védekezés. A legnagyobb veszélye nem is az a sokat emlegetett elõváladék, hanem, hogy még sem sikerül teljesen a megszakítás. A másodpercekkel elõbb való kivételben bõven benne van, hogy került a rendeltetési helyére is ondó. A szüzesség és terhesség sem igazán függ attól, hogy milyen mélyre nyomta. Tehát ha szerencséd lesz akkor megúszod ezt a kalandot, csak vond le belõle a megfelelõ tanulságot.
Az esély megvan rá.
FOLYTATOM-> Soha ne felejtsétek el megnézni, h nem-e szakadt ki a gumi, és ha igen másnap irány a doki!!!!Hidd el, ezt nem riogatásnak szánom, tapasztalatból tudom mindezt sajnos!és ha már nekem így alakult, megpróbálom a tanácsaimmal megelõzni, h tinik éljék át azt amit én!!!! Ne feledd!csak okosan!

Leheteke terhes ha gumi nelkul csináltuk, de a barátom nem ment belém? Konkrét választ ha lehet fontos!

Legjobb válasz: Konkrétan az anyádért sexelsz, ha fingod sincs róla, mitõl lehetsz terhes.

Konkrétan az anyádért sexelsz, ha fingod sincs róla, mitõl lehetsz terhes.
A gumi megfizethetetlen. Igaz? -.-
elõváladéktól simán, illetve ha önkielégített és nem mosta meg utána a péniszét, akkor onnan is kerülhetett beléd spermium. Nem kéne ész nélkül 15 évesként szexelni és nem lenne ennyi hülye kérdés itt fent. Vegyél be esemény utáni tablettát, biztos ami biztos, vagy készülj fel rá, lehet hogy a barátod kigyógyít a havi vérzésbõl pár hónapra :D
Lehetsz!
Dobtam egy pár pontot én is. -.-"
Igen lehetsz, mivel az elõváladék is tartalmaz hímivarsejtet.
Esély az mindig van, attól függ hogy mennyi! :D De szerintem nem, tudom az elõváladék is tartalmaz hímivarsejtet, de annyira keveset, hogy szerintem tuti nem termékenyülsz meg.
Lehetsz, van rá esély, bár nem sok, de azért MINDENKÉPP menj el dokihoz!!!
Igen, van rá esélyed.
Konkrétan? Lehetsz.
Hát van rá esély...
A kérdező hozzászólása: Az esemény utáni tabletat meddig lehet hasznalni és hol lehet kapni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!