Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a barátom előnedve (3 db)

Lehetek terhes, ha a barátom előnedve véletlen rákerült a kezemre és utánna voltam WC-n és hozzámért a kezem ott alul?

Vagy, ha pl a combom teteje lett el?nedves... Ugye az nem "másik" át a lyukhoz?:D

Legjobb válasz: mármint nem "másik", hanem "mászik".. amúgy tudom hülye kérdés, de inkább a kérdésre tessék koncentrálni ne arra amit oda alá írtam.. :)

A kérdező hozzászólása: mármint nem "másik", hanem "mászik".. amúgy tudom hülye kérdés, de inkább a kérdésre tessék koncentrálni ne arra amit oda alá írtam.. :)
Szerintem nagyon minimális esélye van. Ahhoz tényleg annyira ki kell számolni: Ráment a kezemre, az a kezemrõl a wcpapírra, aztán .., áááá nem. 99, 9%, hogy nem!
Ezt azért te sem gondolod komolyan, ugye?
Hát nem. De volt mostanában ennél hülyébb kérdés? A spermának nincs lába! Ha nem megy be egybõl, akkor nem életképes igazán. Ha ettõl terhes leszel.....??!!//??
Lába :D:D:D:D(ez jó)
Ez nagyon dúrva kérdés:D

Kb 2 hete megujjazott a barátom és volt egy kis előnedv az ujján. ő azt mondta ne parázzak semmi gáz nem lesz. Terhes lehetek?

már meg kellett volna jönniea menzesznek, mert mindig mielött megjön elkezd fájni a mellem. fájt most is deelmúlt pár nap után és még nem jött meg. viszont elkaptam vmi járványos betegséget és sednem kell gyógyszert. mi lehet a baj? miért nem jött meg? terhes vok? vagy csak a betegség van hatással a menzeszemre és a mellemre???

Legjobb válasz: hát szerintem nem vagy terhes. viszont jó lenne, ha kezet mosna a párod, már csak a fertõzéásek miatt is. Illetve két hete pont a peteérésed lehetett, de akkor sem vagy az szerintem. tuti a gyógyszer és vírus kavar be most neked

hát szerintem nem vagy terhes. viszont jó lenne, ha kezet mosna a párod, már csak a fertõzéásek miatt is. Illetve két hete pont a peteérésed lehetett, de akkor sem vagy az szerintem. tuti a gyógyszer és vírus kavar be most neked
A kérdező hozzászólása: ma voltam orvosnál és még nem szedek gyógyszert csak max hnaptól...
akkor jó, ha gyógyszert fogsz szedni, mert akkor gondolom mgé nem szeretnél babát. ja és tényleg máskor mossa meg a kezét.
A kérdező hozzászólása: de nem olyan gyógyszerre gondolok:D hanem olyanra amit az orvos írt föl a betegségemre :) )
tök mindegy hogy elõnedv, vagy utónedv, ha beléd kerül lehetsz babás!!!annyi ilyen kérdés van szinte naponta!ha szexelni tudtok, akkor tudni kellene azt is mitõl eshetsz teherbe!nem abból áll a szex, hogy bumm, és kész!
A kérdező hozzászólása: nem szexeltünk
Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag viszont szinte lehetetlen.
Ha valaki ennyire hülye a dologhoz, miért csinálja?
Az ondó elpusztul a vízben! Szóval nem hiszem! De máskor ne csináljatok ilyet!:)
Lehet belõle valami gond? Igen hülye kérdések születhetnek a gy.i.k.-on.
Nem.
:) :) ilyet, persze jó úton haladsz, a teherbeeséshez
Anyám...
wazze xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!