Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, a (3510 db)

lehetni lehetsz, de nincs nagy esélye.
Nem
Miért vagy együtt egy ilyen [email protected]?!
"nagyon nehezen megy el, így hamar elélvezett" na most akkor melyik?
A kérdező hozzászólása: nem megy el, hanem megy a szex...vagyis nehezen megy a szex mert nekem eleg szuk...
Nem valószínû, de jobb lett volna megmosakodni rendesen. Amúgy ha szûk akkor használjatok síkosítót sokat segít pl: http://www.durex.com/hu-HU/Products/Lubes/Pages/PlayClassic...
megujjalt ?? ritka magyar vagy ... -.-

Lehetek Terhes? A párommal 3x voltunk együtt megszakításosan.20. -án késve megjött.5 perc után el is múlt.

Legjobb válasz: Az a bizonyos 5 perces vérzés lehett a petesejt (ill. zigóta) bemaródása. Csinálj tesztet, de van esély rá, hogy terhes vagy. Gratulálok.

Az a bizonyos 5 perces vérzés lehett a petesejt (ill. zigóta) bemaródása. Csinálj tesztet, de van esély rá, hogy terhes vagy. Gratulálok.
nem lehetsz. Az vagy!
Ha te ész nélkül kufircolsz, nekünk miért kéne ésszel válaszolni? :DD
tesztelj!
A kérdező hozzászólása: de de ésszel is lehet válaszolni ..
#8 : komolyan nem hiszem el, hogy ennyire nem fogják fel... Ráadásul naponta 500 kérdés van, hogy "a barátom idõben kivette, mégse jön meg, lehetek terhes?" Mindenhol leírják többen, hogy A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS, de lesz.rják... 7-es voltam...
7-es, igen ez a gond, hogy a fiatalok szexelnek össze-vissza, de abszolút fogalmuk sincs, mit is csinálnak. Félelmetes.
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki elhiszi, hogy ha nem benne megy el a pasi, nem lehet terhes... Mikor fogjátok már fel, hogy nem csak attól kerülhet beléd a "cucc", hogy elélvez? Elõtte is jó esély van rá...
Pont errõl beszélek....tévhit!!!! Már amikor beteszi, akkor lehet egy csepp váladék a péniszén, tele hímivarsejtekkel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig kiveszi mikor érzi .. és nem értem hogy akkor miért jött meg?. ilyen nincs..megjön aztán elmúlik..O.o
A kérdező hozzászólása: :( de nem ment belém..
Megszakítás...drága jó ég! Valahogy el kellene oszlatni már ezt a tévhitet!
A kérdező hozzászólása: :(
Azt hiszem itt mindenki ésszel válaszolt neked. Azt nem írhatjuk, hogy "neeeem, nem is vagy terhes", bármennyire is ezt szeretnéd hallani, mert nagy az esély rá, hogy igen.
Szerintem igen !!!! :-)
A kérdező hozzászólása: komolyan?
Igen persze ! Miért? Nem voltál ott biológia órán ?
Könyörgöm, nem történt behatolás, mitõl lennél terhes? Amúgy az ilyen "csak odatette" után szokott jönni a "Csak egy másodpercre tette be", utána pedig a "csak 5 percet mozgott bennem, de nem ment el", és így tovább. Javaslom a saját érdekedben, hogy gondolkodj elõre legközelebb, mert egy másodperc alatt becsúszik, és utána már komoly aggodalmaid is lehetnek!
A kérdező hozzászólása: nemélvezett el, de elõváladék kerülhetett a csiklomra aztmeg ujjazáskor bejuthatott nem?
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha mindenki ennyitõl terhes lenni kb minden 3. lány terhes lenne...Egyébként meg nagyon sok nõ aki tervezi, azok is csak hónapok próbálkozása árán lesznek terhesek..nem olyan könnyû azért ez a dolog még ha annak tûnik sem...
Hát ez azért nem úgy megy, hogy az elõváladékban levõ minimális spermium megül a csiklódon, majd percekkel késõbb az ujjakra felkapaszkodva bejutnak, majd onnan (mert miért is ne maradna ezek után lendületük, energiájuk) megteszik azt a megterhelõ utat a petevezõkig minden belövellés nélkül, ahol pont ovuláció után 24 órával várakozik a petesejt és betalálnak. Sokat kibírnak a kisfickók, de ez a Mount Everest lenne kétszer, felszerelés nélkül. Most nem lettél terhes. A jövõben viszont fokozottabb óvatosság kell, mert nem sok hiányzik a továbblépéshez, és az már nem lesz ennyire szerencsés helyzet.
Szerinted én megnyerhetem az ötös lottó fõnyereményét?Ma elmentem a lottózó felé, benéztem de nem álltam meg aztán mikor visszafelé tartottam ismét benéztem de nem volt idõm megállni...szóval ha holnap visszamegyek lehetek-e milliomos? :) ))

Lehetek terhes? A helyzet az, hogy ma délelőtt együtt voltunk a párommal és kiszakadt a gumi. Ma fog megjönni. Lehetek terhes, ha elment bennem?

Ebben az évben a 2.-jára járunk így és már egyszer bevettem a 72órásat kb.júl. Környékén. Légyszi írjatok!Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.

lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.
Hát ha benned ment el természetesen minden esély meg van rá, hogy terhes lehetsz. Nem tudom, bevehetsz e most még egy 72 órásat, errõl remélem majd ír valaki, de ha igen akkor mindenképp. És legyetek óvatosabbak, hisz ez már nem az elsõ eset. Szedj inkább tabit és akkor nyugodtan elmehet benned a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindenkinek mindent! Nem rég értem vissza a kórházból nõgyógy.sürg.amb.-ról.Azt mondták nem kell a gyógyszer.Még csak nem is indokolták meg...de azért egy kicsit megkönnyebbültem.További szép napot mindenkinek!
Igy nem lehetsz terhes, mivel a peteérésed már kb két hete meg volt, és a napokban kell megjönnie. Persze ez csak akkor van igy, ha rendszeres a menzeszed. Szóval nyugi, a 72 órás tabletta most felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen!Magjött néhány órával ezelõtt. Akkor biztos, h nem szükséges a tabletta?Mert az igaz, h nem szívesen adom ki érte a 4500Ft(Rigesoft), de ha kell akkor inkább az mint az abortusz. 2.válaszoló=>Amúgy egyikõnk sem így akarta a dolgot, de természetesen igazad van!Már nem ártana feliratni a fog.gátlót. Köszönöm, h írtatok!(lassan 19 éves lány)
A kérdező hozzászólása: *Megjött

Yadine fogamzásgátlót szedtem 4 évig, kb. mennyi idő kell, hogy újra vissza álljon az eredeti ciklusom? Mennyi idő múlva lehetek terhes a Yadine elhagyása után?

Január óta próbálkozunk, a tabit decemberben hagytam abba. Áprilisig ugyan olyan pontos 28 napos ciklusaim voltak, mint amikor tabit szedtem, áprilisban viszont 4 napot késett és csak egy napig menstruáltam. Lehet, hogy csak most állt be a szervezetem a gyógyszer elhagyása óta? Eltartott volna 4 hónapig?

Legjobb válasz: Én amikor abbahagytam rá 2 és fél hónapra lettem terhes,de ez változó nagyon.Én anno másik gyógyszer mellett is teherbe estem,miközben rendesen szedtem.Nyugi hamar azt veszed észre,hogy nem jött meg.Nemrég még én is kíváncsian vártam meg jön-e,most meg 30 hetes terhes vagyok.Bár tudom most lassan telik az idõ.Tesztet csináltál?Nem lehet,hogy azért késett és tartott csak 1 napig?

Én amikor abbahagytam rá 2 és fél hónapra lettem terhes, de ez változó nagyon.Én anno másik gyógyszer mellett is teherbe estem, miközben rendesen szedtem.Nyugi hamar azt veszed észre, hogy nem jött meg.Nemrég még én is kíváncsian vártam meg jön-e, most meg 30 hetes terhes vagyok.Bár tudom most lassan telik az idõ.Tesztet csináltál?Nem lehet, hogy azért késett és tartott csak 1 napig?
A kérdező hozzászólása: Tesztetltem két napos késés után, de negatív volt.
Szia. Én is Yadine-t szedtem, 6 évig. Január végén hagytam abba. Múlt hónapban másfél napos mensim volt. Ebbe a hónapban két hét mensi késés után elmentem dokihoz. Kedden derült ki, hogy nincs peteérésem (a sok évig szedett gyógyszer miatt). A doki Norolutot adott, elvileg jó lesz. Azt mondta, ez mellett terhes maradhatok. Ha nem, ad kimondottan peteérést elõsegítõ gyógyszert. Menj el orvoshoz, ne várd hiába a babát.

Lehetek terhes a leírtak alapján?

Március 20.án lefeküdtem a barátommal, ez a menstruációm utolsó napja. (14-20-áig tartott) De általában, hónap elején jön meg.(most elõbb jött) A barátom nem élvezett el. Már fájnia kéne a mellemnek, de nem fáj, nem érzek semmit. Tudni kell, hogy 3 hete beteg vagyok, (láz, hasmenés, mandula gyulladás)..lehet hogy emiatt nem jött meg? A háziorvosom, vérvételt, és pisi tesztet is csináltatott a betegségem kivizsgálására) Abból kiderülhet hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes ne aggódj!ha kételkedsz, akkor tesztelj, de azzal még várj köv. mensiig, mert ha terhes is lennél, nem mutatná most ki a teszt valószínûleg.

Nem vagy terhes ne aggódj!ha kételkedsz, akkor tesztelj, de azzal még várj köv. mensiig, mert ha terhes is lennél, nem mutatná most ki a teszt valószínûleg.
Milyen hosszúak a ciklusaid? Rendszertelenek?
Nyugodj meg! Nem vagy terhes!
Menstruálsz és van 4 negatív teszted. Ez nem terhesség. A hányinger és hasmenés lehet idegesség vagy egy jó kis vírusocska.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) remélem már megnyugszom
biztos hogy nem vagy terhes!! csak az idegességtõl vannak a tünetek
Nem lehetsz terhes, 4 negatív teszt és mensi után. DE: mivel védekezel? Ha gyógyszerrel, akkor figyelj oda ebben a hónapban és mással is védekezzetek, mert az ilyen hányás-hasmenés gondot okoz a felszívódásban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. de nem gyógyszerrel védekeztünk hanem óvszerrel.

Lehetek terhes? A többi lent.

Gyógyszert szedek, de volt,h 1-2 gyógyszer kimaradt szeptemberi hónapban. Okt. 1-én jött meg a havim, de nagyon enyhe vérzés volt kb. 3 napig tartott. Egy ideje már fáradékony vagyok és a derekam is fáj néha. És a méhemnél két kis "dudor" van. Ez mit jelenthet? Ha lehet normális válaszokat szeretnék. Köszi előre is.

Legjobb válasz: Ha kihagytál gyógyszert lehetsz terhes, annak ellenére,is hogy megjött, vegyél egy tesztet és kiderül!

Ha kihagytál gyógyszert lehetsz terhes, annak ellenére, is hogy megjött, vegyél egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Negatív a teszt. :/
jaj, bocs, nem írtad, hogy mindjárt!
így más, csak írtad, hogy MINDJÁRT tesztelsz! Várjuk az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Majd kedden tudok tesztet veni és majd akkor írok.
és írd meg az eredményt :)
vegyél 1 tesztet és csináld meg, de még ma.
Lehetsz, de vegyél tesztet és csináld meg! :) Kiderül akkor.
Nekem bejött, 1 szemet hagytam ki, 7 év szedés után. Baba lett belõle. Neked is javaslok egy orvosi vizsgálatot, de min. egy tesztet.
Akkor a válasz meg van, nem vagy terhes!

Lehetek terhes? A többi lent.

A barátomnál voltam és ő bepróbálkozott, de nem tette be teljesen mert én az aktus elején szóltam, hogy még nem szeretném, csak a pettinget! De viszont ez véletlenül történt meg, ezért is nem védekeztünk! Én viszont még szűz vagyok! De a szűzhártyám nem szakította át mert addig nem jutott el! az a kérdésem, hogy így akkor lehetek e terhes vagy nem?! Mert ugye bár az előváladékban is lehet sperma és előtte orálisan is szexeltünk!! (Kérlek ne fikázzatok, és értelmes válaszokat szeretnék..Nem szeretném ha azt mondanátok, hogy lehetséges ha Szűz Mária vagy! ://és igen fel vagyok világosítva de ezt az egyet azért még sem értem és nagyon félek ettől) 17/L

Legjobb válasz: Nem vagy terhes! Ez biztos! :) Nyugii

Nem vagy terhes! Ez biztos! :) Nyugii
NEM LEHETSZ TERHES, de ezután védekezz, és minden aktus elõtt rakjál kotont a pali farkára.
lehet hogy terhes vagy de nagyon kicsi az esélye mert havonta csak néhány napig tart a peteérés és szinte csak akkor lehetsz terhes, a másik h a sperma kb 5 percig marad életben ha nem megfelelõ közegben van

Lehetek terhes? A többi lent!

Nagyon nagyon védekezünk a párommal, Gumit használtunk 3szor cseréltük ki mert mindig volt valami vagy már megfogta a fütykösét vagy nem volt olyan merev, és akkor is leszedtük de amikor kicsit szórakoztattam na hát akkor végre megfelelően felhízta. Közben állandóan meleg vízzel mostunk kezet, nehogy valami legyen. Nem ment el bennem megnéztük az összes gumit egy se szakadt ki, és spermicides tabit is használtam szigorúan betartva a szabályzatot. dE MÁR 3 NAPJA KÉSIK..LEHET CSAK A IDEGESSÉGTÕL????:o

Legjobb válasz: jesszus, én nem biztos, hogy tudnék ilyen körülmények között szexelni:D (amikor kellett, védekeztünk, de nem reagáltuk túl) nem vagy terhes

jesszus, én nem biztos, hogy tudnék ilyen körülmények között szexelni:D (amikor kellett, védekeztünk, de nem reagáltuk túl) nem vagy terhes
Nem vagy terhes. Ha elsõ alkalom volt, akkor késhet amiatt is. Ha nem, akkor meg az idegességtõl vagy bármi mástól, ezer oka lehet. De terhes tuti nem vagy... amúgy én sem tudnék így szexelni, oké hogy óvatosság meg védekezés, na de ez már azért durva!
Legalább védekeznek és azért valljuk be: Valaki legalább eltartja az óvszergyártókat :D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nevetségesek vagyunk...:) de egyikõnk sem akar babát:)
Ari vagy! azthittem nálam agyalósabb ember nincs a világon!:-))) Van:-)) nyugi nem vagy terhes:-)))
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, sõt biztos túlparázom:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!