Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, 2x megjött az aktus (3 db)

Júni 21. - én voltam együtt barátommal a menstruációm utolsó napján. Azóta 2x megjött az aktust követő hónapokban a várt időn belül megjött. A vérzésem normálisnak mondhatom. Szoktam puffadni mostanában. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûnek! Nem is védekeztetek? Csak mert vannak akiknek mensi közben is összejön a baba,de neked azóta már kétszer meg is jött úgy hogy kizártnak tartom!

Nem tartom valószínûnek! Nem is védekeztetek? Csak mert vannak akiknek mensi közben is összejön a baba, de neked azóta már kétszer meg is jött úgy hogy kizártnak tartom!
Kizárt h terhes lennél.Lehet h vmi puffasztót ettél vagy ittál mostanában.
Nem!

Lehetek terhes, ha 2x megjött az aktus óta?

Legjobb válasz: Ha tök normálisan megvolt a mensid, akkor nem.

Ha tök normálisan megvolt a mensid, akkor nem.
Hallottam már olyanról, h. vkinek megjött többször is, de szerintem ez nagyon-nagyon ritka.Úgyhogy nyugi, én nem hinném hogy terhes lehetsz.
Majdnem kizárt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Lehetek (7-8hetes) terhes, ha már 2x megjött és esemény utánit is vettem be 5órával az aktus után?

az első menzesz előtt és után negativ lett a teszt.Nincsenek rá utaló jelek se(nincs rosszullét...)csak néha fáj a hasam.Már lenne vmi jele ,ha az lennék.Nem?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy babás vagy.

Nem hinném, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: de igy a menstruáció alatt elkezdhetem? nem kéne várnom vele??mert elméletileg a menstruációm tartana úgy vasárnap hétfõig
Igen a gyulladás okozza a hasfájást és a vérzés zavart is, kezd el szedni a gyógyszert és utána biztosan rendbe jösz.
A kérdező hozzászólása: elmentem orvoshoz , azt mondta h nincs semmi, csak gyulladás..erre kaptam gyógyszert amit még nem kezdtem el felszedni..a jöv héten szeretném kedden meg kellett volna jönnie a menstruáviómnak, de csak szerdán jött meg és alig van.élénk piros rendes vér szine van(nem barnázás) de ma már alig van és az elmúlt napoba is csak alig volt..a hasam viszont eléggé fájt.Ez attól lehet h a gyulladás még nincs kikezelve???
Menj el orvoshoz és nézesd meg magad. Ez még nem jutott eszedbe??? Az tuti lesz amit õ mond talán elfogadod és nem leszel idegbajos...
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodhatok most mar biztos??
Kizárt, hogy terhes legyél!
A kérdező hozzászólása: a múlt héten megint csináltam egy tesztet(a sok olvasás következménye)és negativ lett az is...a hasam viszont fáj még midnig...a terhességnek most már egyáltalán nicns esélye, igaz??hétfõn megyek orvoshoz eléggé félek, h mit mond majd
Lehetsz terhes!Lehetsz ló is vagy õzike is!Egy a biztos, hÜlye nem lehetsz, mert már az vagy! :-)
Biztos nem vagy terhes nyugi.
A kérdező hozzászólása: nem hinném, h a kor a lényeg..de az ijedtség az elég nagy
Most ez komoly ez a kérdés?? Hány éves vagy?
2 vagyok: Nem volt mensim! Csak rosszullét és ilyenek nem voltak.
A kérdező hozzászólása: most vagyok a 2.menzeszem végén. Ráadásul csak az elõváladéktól lehetnék az..de gondolom igy kicsi az esélye rá. 2. neked megvolt a 13, hétig a menzeszed??
Nekem 13 hétig semmi jelem nem volt. De ha vettél be esemény utánit az akkora lórúgás hormon, hogy kizárt, hogy terhes legyél. Ha meg is jött akkor fõleg nem kell félned. A teszt is negatívat mutatott szóval 100% hogy nem vagy terhes. Azért fája a hasad mert peteérésed van, megfog jönni és mert ezen a dolgon rágódsz.
Ha kúpot kaptál akkor ne használd amíg vérzel, ha beszedõs akkor nyugodtan elkezdheted. De ha bizonytalan vagy hívd fel a dokit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!