Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, 23. an volt peteeresem (2 db)

Lehetek terhes, ha 23. an volt peteeresem es 8. an megjott viszont nem ugy mint maskor?

elso nap volt valami,meg masodik nap is de olyan vilagosabb kevesbe "suru",aztan meg semmi ,ma volt 1 csepp de vege is van(3 nap utan).Lehetek terhes?Nagyon szeretnenk babat!Maskor 1 hetig szokott tartani.....

Legjobb válasz: lehetsz, szeritnem sinálj egy tesztet minél hamarabb ,mivel a menzesz ideje már letelt, akármilyen is volt igy a teszt már biztosat fog mutatni!

lehetsz, szeritnem sinálj egy tesztet minél hamarabb , mivel a menzesz ideje már letelt, akármilyen is volt igy a teszt már biztosat fog mutatni!
Valószínû hogy babás vagy, tesztelj!
De lehetsz.
Hát ha a menzeszed utána megjött, akkor kicsi rá az esély, de én azért vennék egy tesztet. Van akinek a terhesség alatt is van egyhe vérzése, mintha megjönne. És nem ártana védekezni, mert ha véletlenül a nyakadon marad a baba, akkor nem csak a saját életed tudod tönkretenni, hanem a piciét is, ha nem tudsz neki olyan körülményeket biztosítani... ezen el szokás gondolkodni mielõtt védekezés nélkül szexel az ember...
De bizony! Vérzés a terhesség alatt is elõfordulhat. A naprtár módszer a legnagyobb odafiigyelés mellett sem túl megbízható. Plána, ha nem figyelsz... Keressetek más módszert, bõven van mibõl válogatni.
Nem hogy terhes vagy de a 8. utas fog belõled kitõrni. Huzassatok mar gumit a kocsogotok pocsére!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!