Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, 23. an (18 db)

Terhes vagyok! Kb mennyi idös lehetek? Augusztus 23-án volt meg utoljára a menszeszem!

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó menstruációtól számítják. 1. hét a peteérés, pedig ilyenkor még nincs is baba. Az elsõ hivatalos ultrahang a 10. héten van, akkor állapítják meg hivatalosan is a terhességet.

A terhességet az utolsó menstruációtól számítják. 1. hét a peteérés, pedig ilyenkor még nincs is baba. Az elsõ hivatalos ultrahang a 10. héten van, akkor állapítják meg hivatalosan is a terhességet.
Elsõ válaszolód vagyok. Én is 5 hetesen voltam elõször, akkor még csak petezsákot lehetett látni a köv. uh 7 hetesen volt és már hallgattunk szívhangot, csodás élmény volt. A köv. 8 hetes vizsgálat volt, oda már vittünk videókazit és fel is vette nekünk az orvosom és képeket minden alkalommal adott!
Én 5 hetesen és 6 naposan voltam elõször UH-n, akkor már látszott a petezsák és benne a kis pötty. A 0. UH értelme csak annyi, hogy megállaoítsa a doki, méhen belül van-e a baba. A 7-9. hétre úgy is visszahív, hisz a szívhang addigra alakul ki. Szóval, ha nem birod ki, pár nap múlva elmehetsz UH-ra, de nagy csodát ne várj. Inkább azt szokták a dokik tanácsolni, hogy a kimaradt mensi után 2 héttel keressék fel õket, akkor már szívhang is van. 22 hetes kismama
Igaza van a második válaszolónak pontosan 5hetes és 1napos vagy! De sztem ráérsz még menni a dokihoz!Én Úgy tudom elsõ 8hétig nem nagyon jó a hüvelyi vizsgálat akkor még nem tapad eléggé no meg még nagyon gyengécske a baba és kárt is tehet benne a doki!Gratu a babához:)
Szia! Én 5 hetesen és 3 naposan voltam dokinál és láttuk a petezsákot, benne az embrióval. Elõtte telefonon konzultátunk és õ javasolta, h. akkor menjek hozzá. Azért jó elmenni elõször már ilyen korán, h. kizárja a méhen kivüliséget és azt is láthatjátok, h. egy v. két petezsák van. Illetve ellát jótanácsokkal pl. az étkezéssel kapcsolatban. Két hét múlva rendelt vissza, nagyon remélem, akkor már szívhangot is fogunk hallani! Gratulálok a babádhoz, vigyázz magadra.
Szerintem 5 hetes terhes lehetsz. Vigyázz magatokra, pihenj sokat!
Szia! Egész pontosan 5 hetes 1 napos. Gratulálok!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen aranyosak vagytok:D! Látni fognak már valamit ultrahangon ha elmegyek?
Most ha elmész akkor vagy kézzel vizsgál meg, amivel megálapítja a terhességet, vagy csinál uh-ot, de akkor petezsák fog még csak látszani. 6-7 hetes terhességnél már látnak szívmûködést, természetesen babával együtt :o).

Szerdán (23. -án) kell megjönnie. Én ma 19. -én teszteltem, ami negatív lett. Lehetek még terhes?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nekem is 23 vagy 25-én kell megjönnie. Én is ma teszteltem, és negatív volt. Túl korán volt a teszt, de én nem bírtam tovább. A következõ teszt, 23-án reggel lesz, hátha mutat már vmit. Szerintem te is próbáld akkor.

Nekem is 23 vagy 25-én kell megjönnie. Én is ma teszteltem, és negatív volt. Túl korán volt a teszt, de én nem bírtam tovább. A következõ teszt, 23-án reggel lesz, hátha mutat már vmit. Szerintem te is próbáld akkor.
Nekem 22.én kellenne megjönnie.Tegnap teszteltem(nem birtam ki)pozitiv lett.Lyli teszttel.
eddig csak mindenki leírta vele mi van. ha 23 .-án kell megjönni várd ki türelemmel..aztán tesztelj, de van akinek még akkor sem mutatja ki..ez a beágyazódás idejétõl és a hcg termelõdéstõl függ. A másik válaszolónak pozitív lett, de neki biztos hamar beindult a hcg termelõdés..még lehetsz te is poz!
Tesztelj pár nap múlva, csatlakozom az elõttem szólóhoz, mindenkinél más. Vannak tüneteid?
1 hét mulva megint teszt annak hihetsz

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!
De lehetsz.
Hát ha a menzeszed utána megjött, akkor kicsi rá az esély, de én azért vennék egy tesztet. Van akinek a terhesség alatt is van egyhe vérzése, mintha megjönne. És nem ártana védekezni, mert ha véletlenül a nyakadon marad a baba, akkor nem csak a saját életed tudod tönkretenni, hanem a piciét is, ha nem tudsz neki olyan körülményeket biztosítani... ezen el szokás gondolkodni mielõtt védekezés nélkül szexel az ember...
De bizony! Vérzés a terhesség alatt is elõfordulhat. A naprtár módszer a legnagyobb odafiigyelés mellett sem túl megbízható. Plána, ha nem figyelsz... Keressetek más módszert, bõven van mibõl válogatni.
Nem hogy terhes vagy de a 8. utas fog belõled kitõrni. Huzassatok mar gumit a kocsogotok pocsére!

Ha 19. -én ovuláltam de csak 23. -án tudtunk együtt lenni a párommal akkor még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Attól tartok, hogy azt már lekéstétek :( Bár már hallottam olyant nemrég, hogy 5 napot bírtak a kiskatonák odabent és terhes lett a lány :)

Attól tartok, hogy azt már lekéstétek :( Bár már hallottam olyant nemrég, hogy 5 napot bírtak a kiskatonák odabent és terhes lett a lány :)
Hááát, az az igazság, hogy szerintem már lekéstétek. Bár még fiúra lehet esély, ugyanis a fiú katonák gyorsabbak, és õk talán még elkaphatják.
Nem. Ha tuti, hogy 19-én volt ovu, akkor esélytelen a terhesség. A spermiumok életben lehetnek akár 3-4 napig is, de a petesejt maximum 24 óráig.
Max. 24 órát, de inkább kevesebb ideig életképes a petesejt. Semmiképp nincs esélyetek sajnos ebben a hónapban :(

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...

Lehetek terhes, ha 23. an volt peteeresem es 8. an megjott viszont nem ugy mint maskor?

elso nap volt valami,meg masodik nap is de olyan vilagosabb kevesbe "suru",aztan meg semmi ,ma volt 1 csepp de vege is van(3 nap utan).Lehetek terhes?Nagyon szeretnenk babat!Maskor 1 hetig szokott tartani.....

Legjobb válasz: lehetsz, szeritnem sinálj egy tesztet minél hamarabb ,mivel a menzesz ideje már letelt, akármilyen is volt igy a teszt már biztosat fog mutatni!

lehetsz, szeritnem sinálj egy tesztet minél hamarabb , mivel a menzesz ideje már letelt, akármilyen is volt igy a teszt már biztosat fog mutatni!
Valószínû hogy babás vagy, tesztelj!
Gratulálok!!Remélem lesz mibõl felnevelni!!!!!!A.
Esély az mindig van rá ha nem védekeztek. De ha nem akarod hogy kivegye(ergo= nem védekeztek sehogy) és nem akarsz terhes lenni, akkor mit akarsz tulajdonképpen? Csak azért mert így elõbb-utóbb terhes leszel akár akarod akár nem. A beágyazódás még csak most kezdõdne meg... ezt nem érezheted.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam tesztet, mert késik. Az eredmény jól látható volt pozitív lett.
Ha rögtön a menzesz után csináltátok, akkor kevés az esély, de nem 0. Ugyanis a nõk a ciklus közepén termékenyek általában. Az aktus utáni hányingert biztos, hogy nem a terhesség okozza, hiszen ahhoz korai lenne. Ha netalántán mégis teherbe estél volna akkor, legkorábban az aktus után 14 nappal, tehát október 8.-a körül mutatja ki a teszt is. Addig felesleges tesztelgetnek. Bár ahogy írtam is, elég kicsi rá az esély, hogy így összejött a baba. Jah és a hányinger is csak általában a 14. nap után jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: akkor egy hét múlva csinálok tesztet. gondolom akkor van rá esély hogy kimutatja
Még úgy is nega lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. pár nap múlva csinálok egy tesztet és akkor leírom az eredményt is.
Biztos, hogy más miatt van hányingered, mert amiatt még nem lehet. Kizárt.
Igen , van. Én is így maradtam terhes a 2. gyerekemmel. Az unokatestvérem is a kisfiával. A hányingert szerintem csak bebeszéled. Tesztet szerintem még nem érdemes, csak pár nap, egy hét múlva.
A kérdező hozzászólása: És esély van rá akkor, hogy az lehetek? És mikor érdemes tesztet csinálnom?
Gratulálok! Nagyon felelõsségteljesek vagytok mindketten. És az abortusz megvolt már?
Ha a teszt negatív lett, akkor kicsi a valószínûsége.
Volt már nekem is hasonló problémám, azt mondta az orvosom, hogy néha ez elõfordul.Nekem volt már ugy hogy 2hónapig nem jött meg
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Decemberben nem volt mensim. Nov 23. -án volt utóljára. Most akkor mikor kellene megjönnie? Ja és állandóan fel vagyok puffadva (de nagyon nagyon). Lehetek terhes csak a teszt nem mutatja?

endszertelen a ciklusom de kimaradni eddig még nem maradt!(32,77,28,40,29)

Legjobb válasz: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?

A kérdező hozzászólása: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?
Még egy teszt!
Szia. Rendszertelen ciklus mellett bármi lehet. Én a helyedben tesztelnék még egyet reggeli vizeletbõl holnap vagy holnapután és elmennék dokihoz, ha negítív. Ha meg pozitív, akkor azért. :) Nekem is ilyen ciklusaim voltak anno, amikor terhes lettem, és nem mutatta ki a teszt, amikor dokihoz mentem, hogy már másodjára kéne megjönni, már tapintással érezte a doki.
A kérdező hozzászólása: második!az izgi lehetett!és neked miért nem mutatta ki a teszt?akkor lehet nekem is baba van?
A kérdező hozzászólása: ja és akkor hány hetes voltál?
Menj orvoshoz!!
Szia. Második vagyok. 8 hetes voltam. A mensi szerint 7. héten még nem mutatta ki a teszt. Azóta sem tudom miért. Érdekes, mert másodjára, amikor terhes voltam, a nemvártkor már kimutatta halványan. Dehát, ilyen ciklusoknál nem lehet tudni, hogy van-e peteérés, és ha igen, mikor. Szóval, szerintem tesztelj újra valamelyik reggel, aztán irány a doki.
A kérdező hozzászólása: oké!köszi a válaszokat! ha volt valaki így várom a komikat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!