Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes, 23 (32 db)

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!

A menszeszem most 23 napra jött meg, és előtte 5 nappal szeretkeztünk védekezés nélkül. Ennek ellenére, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is ,de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?

Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is , de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerettem volna terhes lenni, de akkor most ez nem jött össsze. Õszintén szólva júliusban hagytam abba a gyógyszert, és 3 hónapot kihagytunk. Jó lenne, ha minél hamarabb összejönne, de nem tudok rá semmi jó módszert! Ha tudsz, örömmel venném! köszi

Ha 19. -én ovuláltam de csak 23. -án tudtunk együtt lenni a párommal akkor még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Attól tartok, hogy azt már lekéstétek :( Bár már hallottam olyant nemrég, hogy 5 napot bírtak a kiskatonák odabent és terhes lett a lány :)

Attól tartok, hogy azt már lekéstétek :( Bár már hallottam olyant nemrég, hogy 5 napot bírtak a kiskatonák odabent és terhes lett a lány :)
Hááát, az az igazság, hogy szerintem már lekéstétek. Bár még fiúra lehet esély, ugyanis a fiú katonák gyorsabbak, és õk talán még elkaphatják.
Nem. Ha tuti, hogy 19-én volt ovu, akkor esélytelen a terhesség. A spermiumok életben lehetnek akár 3-4 napig is, de a petesejt maximum 24 óráig.
Max. 24 órát, de inkább kevesebb ideig életképes a petesejt. Semmiképp nincs esélyetek sajnos ebben a hónapban :(

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...

28 napra szokott megjönni de most 23 ra jött meg lehetek terhes ennek ellenére? Peteéréskor voltam a párommal. Nagyon görcsölök és barnás vérzésem van de ez még csak első nap.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.

Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.
Ha rendes, normális mennyiségû menzeszed van, akkor nem vagy terhes.
ha vigyazott es a mensid is megjott nem hinnem h terhes vagy
A pasi csak úgy tud vigyázni rád, ha semmilyen módon nem juttat spermát a hüvelyed közelében. És sperma lehet a kezén is, ha megfogta a nemiszervét, lehet az elõváladékban is, ami a tényleges elélvezés elõtt távozik a hímveszõjébõl. Ezt a dumát sose vedd be, sokat próbálkoznak a pasik vele!!! mindig védekezz óveszerrel, vagy szedj fogamzásgátlót!!! Ha rendes mensesed volt, nem valószínü, hogy terhes vagy, de egy tesztet azért csinálhatsz. És máskor légy okosabb és elõrelátóbb!!
Vigyázott?Nos elmesélem, h hogyan lehet vigyázni: Több mint fél éve élünk együtt a Kedvesemmel.Június közepén úgy hozta a sors, h nem volt pénzünk tabira.Ezért óvszerrel védekeztünk.De egyszercsak megkívántu egymást augusztusban és nem volt nálunk óvszer, hát vigyázzunk.Tényleg vigyáztunk.Eredmény, szeptember óta nem köszöntött be a havi meglepetés, és a pocimban egy egészséges 14hetes kisbaba. Mi megtehettük, h vállalunk egy gyermeket, még úgy is, h nem terveztek, de a kérdésedbõl én úgy érzem, h neked még nagyon kora lenne az a baba.Ha rendszeres nemiéletet élsz akkor menj el dokihoz és iras fel tabit!Ha csak alkalmit, akkor meg ne vedd be azt a vigyázok rád dumát!Lehet õ sincs tisztában vele, h nem mindig tud vigyázni. Amúgy szerintem nem vagy terhes.De vegyél egy tesztet, ha nagyon nem vagy bitos.
De lehetsz.
Hát ha a menzeszed utána megjött, akkor kicsi rá az esély, de én azért vennék egy tesztet. Van akinek a terhesség alatt is van egyhe vérzése, mintha megjönne. És nem ártana védekezni, mert ha véletlenül a nyakadon marad a baba, akkor nem csak a saját életed tudod tönkretenni, hanem a piciét is, ha nem tudsz neki olyan körülményeket biztosítani... ezen el szokás gondolkodni mielõtt védekezés nélkül szexel az ember...
De bizony! Vérzés a terhesség alatt is elõfordulhat. A naprtár módszer a legnagyobb odafiigyelés mellett sem túl megbízható. Plána, ha nem figyelsz... Keressetek más módszert, bõven van mibõl válogatni.
Nem hogy terhes vagy de a 8. utas fog belõled kitõrni. Huzassatok mar gumit a kocsogotok pocsére!

23. ciklusnapomon a nappali hőm 38 és 37, 1 fok között van, akkor lehetek terhes? (a ciklusaim 25-26 naposak)

Amúgy kb 36,2 szokott lenni átlagban. Vagy ez nem mérvadó?

Legjobb válasz: upsz bocsi, 36,8 és 37,1 között van a hõm ,nem 38 :)

A kérdező hozzászólása: upsz bocsi, 36, 8 és 37, 1 között van a hõm , nem 38 :)
Nem, nem jelent semmit. 1. Felkelés után kell mérni, nem napközben. Napközben MINDEN befolyásolja a hõmérsékletet. 2. Ha egy nõnek van ovulációja, akkor a ciklus második felében terhesség nélkül is magas a hõ. 3. A változás számít, nem az abszolút érték, szóval ha nem tudjuk, hogy elõtte mennyit volt, akkor egyébként se ér semmit a mérés.

A ciklus 23. napjan az ebredesi homersekletem 37! Lehetek terhes, vagy meg korai?

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod? Egyébként sajnos ilyen korán, még bármi lehet!

Hány napos a ciklusod? Egyébként sajnos ilyen korán, még bármi lehet!
A kérdező hozzászólása: 28 napos
Ez nem terhességi tünet

Decemberben nem volt mensim. Nov 23. -án volt utóljára. Most akkor mikor kellene megjönnie? Ja és állandóan fel vagyok puffadva (de nagyon nagyon). Lehetek terhes csak a teszt nem mutatja?

endszertelen a ciklusom de kimaradni eddig még nem maradt!(32,77,28,40,29)

Legjobb válasz: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?

A kérdező hozzászólása: ja és 5-6napja teszteltem negatívat!akkor most mi van ilyenkor?
Még egy teszt!
Szia. Rendszertelen ciklus mellett bármi lehet. Én a helyedben tesztelnék még egyet reggeli vizeletbõl holnap vagy holnapután és elmennék dokihoz, ha negítív. Ha meg pozitív, akkor azért. :) Nekem is ilyen ciklusaim voltak anno, amikor terhes lettem, és nem mutatta ki a teszt, amikor dokihoz mentem, hogy már másodjára kéne megjönni, már tapintással érezte a doki.
A kérdező hozzászólása: második!az izgi lehetett!és neked miért nem mutatta ki a teszt?akkor lehet nekem is baba van?
A kérdező hozzászólása: ja és akkor hány hetes voltál?
Menj orvoshoz!!
Szia. Második vagyok. 8 hetes voltam. A mensi szerint 7. héten még nem mutatta ki a teszt. Azóta sem tudom miért. Érdekes, mert másodjára, amikor terhes voltam, a nemvártkor már kimutatta halványan. Dehát, ilyen ciklusoknál nem lehet tudni, hogy van-e peteérés, és ha igen, mikor. Szóval, szerintem tesztelj újra valamelyik reggel, aztán irány a doki.
A kérdező hozzászólása: oké!köszi a válaszokat! ha volt valaki így várom a komikat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!