Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még vagy ne is reménykedjem (3 db)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Lehetek még babás vagy ne is reménykedjem?

Már nagyon vágyunk egy pici babára de 3 évig nem jött össze elkezdtem szedni a clostilbegyt tablettát márciusban.Ma vagyok a 27 napomon, amúlt héten csináltam tesztet (23.napon) és negatív lett.Korai volt még vagy tényleg nem vagyok terhes.Amugy rendszeresek a ciklusaim soha nem késik (30 naposak)jajj annyira szeretném már látni azt a 2 csíkot.

Legjobb válasz: még korai volt, de ne éld bele magadat.

még korai volt, de ne éld bele magadat.
Nekem sosem mutatta ki ilyen korán a terhességet (2 fiam van). Szerintem várj még legalább addig, míg késik!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aggódom hogy megint csalódás ér!
Még nagyon korai volt a teszt. Hétvégén tesztelj, akkor talán már kimutatja.
csak halkan kérdezem: nyilván téged megvizsgáltak, mert ez a tabletta vényköteles, de megvizsgálták a másik felet is? Ott minden rendben?
OO de rossz olvasni hogy iylen nehezen jön össze egy baba:( Mire valo ez a tabletta amugy?
Ne add fel, kitartást de szerintem ilyen hamar még nem mutatja ki, várj még egy kicsit!!
A kérdező hozzászólása: Már a páromat is vizsgálták szerencsére semmi baja!Amugy azért írták a clostilbegytet mert az egyik hormonoból túl sok volt!

17 napja késik, 6tesztem is negativ lett. Lehetek még terhes? Vagy ne reménykedjek

szokot szurkálni és görcsönil a hasam és derekam is néha fáj

Legjobb válasz: Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!

Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!