Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még vagy ne is (7 db)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Lehetek még babás vagy ne is reménykedjem?

Már nagyon vágyunk egy pici babára de 3 évig nem jött össze elkezdtem szedni a clostilbegyt tablettát márciusban.Ma vagyok a 27 napomon, amúlt héten csináltam tesztet (23.napon) és negatív lett.Korai volt még vagy tényleg nem vagyok terhes.Amugy rendszeresek a ciklusaim soha nem késik (30 naposak)jajj annyira szeretném már látni azt a 2 csíkot.

Legjobb válasz: még korai volt, de ne éld bele magadat.

még korai volt, de ne éld bele magadat.
Nekem sosem mutatta ki ilyen korán a terhességet (2 fiam van). Szerintem várj még legalább addig, míg késik!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aggódom hogy megint csalódás ér!
Még nagyon korai volt a teszt. Hétvégén tesztelj, akkor talán már kimutatja.
csak halkan kérdezem: nyilván téged megvizsgáltak, mert ez a tabletta vényköteles, de megvizsgálták a másik felet is? Ott minden rendben?
OO de rossz olvasni hogy iylen nehezen jön össze egy baba:( Mire valo ez a tabletta amugy?
Ne add fel, kitartást de szerintem ilyen hamar még nem mutatja ki, várj még egy kicsit!!
A kérdező hozzászólása: Már a páromat is vizsgálták szerencsére semmi baja!Amugy azért írták a clostilbegytet mert az egyik hormonoból túl sok volt!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, h közben meg is jött. De sokkal kevesebb meg hígabb volt, mint szokott.
ha adoki azt mondta hogy nem akkor az nem bocsi a rossz hírért próbálkozzatok még sok sikert
Hogyha negatív lett a teszt és megjött akkor nem sok esély van rá. Sajnálom! Egy tesztet azért még csinálhatsz attól semmi baj nem lesz.
Szerintem sem vagy babás, de ne adjátok fel!
Persze, az elsõ után nehéz váltani, pláne, ha nagy volt... Mennyi ideje vagytok együtt?
Ha nem vagy belé szerelmes, akkor minek játszol az érzéseivel? Leírtad, hogy barátként tekintesz rá, akkor minek vagy vele?
A kérdező hozzászólása: 2 hete...:/
Ja, hogy 2 hét. Az még elég kevés. Bár az is beteges, amit a srác csinál...
Esetleg a helyesirasoddal is foglalkozhatnal.
A kérdező hozzászólása: mert meg akarom szeretni!
Ez a 2-3év mulva elakar veni értsd ugy ha adig egyut maradzok akor már gondolkodhatokaz eljegyzésen. de még 2évig nem kõtné lemagát de nagyon bejõsz neki és eltudja képzelni veéled a jõvõjét még megszeredheted.
A kérdező hozzászólása: õ mág nemtudja h én Õ-t még annyira nem szeretem mint Õ-engem de jo vele.Lehet h azt keresem ami az elõzõnél volt?:S de õ meg köcsög volt..jajj
1. tanulj meg helyesen írni, az érzelmeket meg ne erõltesd! Mert azokat nem lehet erõltetni!

Szörnyen lámpalázas vagyok és úgy alakult, hogy a tanév végén szerepelnem is kell, legalább 300 ember előtt. Már most tartok tőle. Mit tegyek, hogy ne remegjen a hangom és a testem, hogyan lehetek még abban a szituációban is határozott?

A ballagásomról van szó.Tartottam tőle,hogy rám is szerepet osztanak,viszont most már mindegy,inkább azon töröm magam akkor már,hogy menjen.Csupán egy mondatról van szó,de tavaly is leblokkoltam.Mint kiderült - utólag -,az emberek nem is igazán vették észre,már el is felejtették.Én mégis szörnyen parázok.Mikor kisebb voltam izgultam ugyan,viszont nem ennyire.Volt egy kis heves szívdobogás,de ennyi.Most viszont szabályosan rosszul vagyok,légszomjjal küzdök...újonnan pedig már remegek is,ráadásul ott az a kellemetlen érzés,hogy „basszus,mindenki téged néz,azt várják,mikor rontod el”. Hogyan kontrollálhatom magam?Hogyan legyek magabiztos fellépésű?Ti hogyan oldjátok meg,van erre valami jó tippetek?Valahogy muszáj lesz lenyugtatnom magam... Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Tolj be elõtte 1-2 felest, az segíteni fog átvészelni az eseményt.

Tolj be elõtte 1-2 felest, az segíteni fog átvészelni az eseményt.
A kérdező hozzászólása: Na, kösz a tippet... :'D
Minden nap a tükör elõtt mond el egyszer-kétszer a szöveget. Eközben nézz a tükörbe és gondolja arra hogy mindenki téged néz. Végy egy mély levegõt, és gondolj arra, de csak arra hogy ez a TE pillanatod. Legyen önbizalmad, semmivel sem vagy kevesebb mint az a 300 ember aki nézni fog téged. Nem kell tartanod tõle. Sikerülni fog !
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet és a biztatást.Megfogadom a tanácsod, nekiállok gyakorolni, szöveget mondogatni. :) Ment a zöld pacsi!
Én 8. év végén 3 soros versembe sültem bele az egész tanári kar elõtt... De elõtte meg oldalakat tanultam színdarabokhoz, 30+ versszakos verseket vágtam be. Ez teljesen kiszámíthatatlan. Én azt tanácsolom, lazulj el és vedd bulira az egészet. Mert mi lesz, ha elrontod? Semmi. Ne legyél görcsös. De az alkohol tényleg segít, tapasztalat. Csak túlzásba vinni nem szabad. Sajnos ez is tapasztalat. Idõvel, ha sok ilyened lesz kicsit talán jobban hozzászoksz majd, de mint mondtam kiszámíthatatlan, mikor tör rád ez. Kórusfellépéseknél is van, hogy majd meg hülyülök annyira stresszelek, meg van, hogy rutinnak érzem.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálkozom vele.Alkoholt nem hiszem, hogy fogok inni, nem tervezem.Bármennyire is nehéz, megpróbálom majd bulira venni...köszi a tippet, neked is ment a zöld pacsi! :)

17 napja késik, 6tesztem is negativ lett. Lehetek még terhes? Vagy ne reménykedjek

szokot szurkálni és görcsönil a hasam és derekam is néha fáj

Legjobb válasz: Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!

Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!
fusd le a maratont!
A Cápa 28 évesen kezdett Brazil jiujitcu-zni és Európa bajnok lett. Mondjuk nem profi tudtommal. Sikeres lehetsz elég sok sportban.De hogy lóvét kapj érte?Kizárt. Talán úgy lehetne, hogy elkezdesz indulni ilyen harcosok klubja rendezvényeken-ezek vannak minden hónapban-és felteszel magadra lóvét, meg az ellenfelet is ráveszed, hogy lóvéba menjen a bunyó a nyertes viszi.Csinálják ezt néhányan. Ha most elkezdenél küzdõsportra járni heti 5-6 edzéssel, olyan 28-30 évesen már eséllyel indulhatnál ilyen meccseken.
Mûrepülés
Savate?
vizisí, autóverseny...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elég jó ötletek! Még azért várok párat!:D Küzdõsportok nem nagyon érdekelnek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!