Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még vagy ne (12 db)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, h közben meg is jött. De sokkal kevesebb meg hígabb volt, mint szokott.
ha adoki azt mondta hogy nem akkor az nem bocsi a rossz hírért próbálkozzatok még sok sikert
Hogyha negatív lett a teszt és megjött akkor nem sok esély van rá. Sajnálom! Egy tesztet azért még csinálhatsz attól semmi baj nem lesz.
Szerintem sem vagy babás, de ne adjátok fel!
Persze, az elsõ után nehéz váltani, pláne, ha nagy volt... Mennyi ideje vagytok együtt?
Ha nem vagy belé szerelmes, akkor minek játszol az érzéseivel? Leírtad, hogy barátként tekintesz rá, akkor minek vagy vele?
A kérdező hozzászólása: 2 hete...:/
Ja, hogy 2 hét. Az még elég kevés. Bár az is beteges, amit a srác csinál...
Esetleg a helyesirasoddal is foglalkozhatnal.
A kérdező hozzászólása: mert meg akarom szeretni!
Ez a 2-3év mulva elakar veni értsd ugy ha adig egyut maradzok akor már gondolkodhatokaz eljegyzésen. de még 2évig nem kõtné lemagát de nagyon bejõsz neki és eltudja képzelni veéled a jõvõjét még megszeredheted.
A kérdező hozzászólása: õ mág nemtudja h én Õ-t még annyira nem szeretem mint Õ-engem de jo vele.Lehet h azt keresem ami az elõzõnél volt?:S de õ meg köcsög volt..jajj
1. tanulj meg helyesen írni, az érzelmeket meg ne erõltesd! Mert azokat nem lehet erõltetni!

Lehetek még babás vagy ne is reménykedjem?

Már nagyon vágyunk egy pici babára de 3 évig nem jött össze elkezdtem szedni a clostilbegyt tablettát márciusban.Ma vagyok a 27 napomon, amúlt héten csináltam tesztet (23.napon) és negatív lett.Korai volt még vagy tényleg nem vagyok terhes.Amugy rendszeresek a ciklusaim soha nem késik (30 naposak)jajj annyira szeretném már látni azt a 2 csíkot.

Legjobb válasz: még korai volt, de ne éld bele magadat.

még korai volt, de ne éld bele magadat.
Nekem sosem mutatta ki ilyen korán a terhességet (2 fiam van). Szerintem várj még legalább addig, míg késik!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aggódom hogy megint csalódás ér!
Még nagyon korai volt a teszt. Hétvégén tesztelj, akkor talán már kimutatja.
csak halkan kérdezem: nyilván téged megvizsgáltak, mert ez a tabletta vényköteles, de megvizsgálták a másik felet is? Ott minden rendben?
OO de rossz olvasni hogy iylen nehezen jön össze egy baba:( Mire valo ez a tabletta amugy?
Ne add fel, kitartást de szerintem ilyen hamar még nem mutatja ki, várj még egy kicsit!!
A kérdező hozzászólása: Már a páromat is vizsgálták szerencsére semmi baja!Amugy azért írták a clostilbegytet mert az egyik hormonoból túl sok volt!

9. nap késés negatív a tesztem. Hasam görcsöl és bele nyilall. Fáradékony vagyok és édesség kívánós. Lehetek még terhes vagy ne reménykedjek?

A mellbimbóm fáj és érzékeny.Tegnap fehéres sárgás valami volt rászáradva.(ha jött belőle valami valószínű későn vettem észre)

Legjobb válasz: nekem is ugyan így van, csak nekem 6 napja késik... és a teszteim negatívak.. :(

nekem is ugyan így van, csak nekem 6 napja késik... és a teszteim negatívak.. :(
A kérdező hozzászólása: Hát talán még várjál a teszteléssel 3 4 napot. Szeretnél babát gondolom. Én is még reménykedem amíg nem jön meg.
sajnos kicsi az esély szerintem, és még ha esetleg terhes is lennél, sajnos az alacsony hormonszint nem jó jel
Nekem is így volt, és cisztám volt.10 nap késés, és 4 negatív teszt jött meg újra. Viszont nekem nem volt ilyen a mellemmel. Ha a teszt biztosra nem is, de a doki megmondja a tutit.
A kérdező hozzászólása: Hát egy hét múlva tesztelek szerintem még 1et.Aztán ha e hó végén se jön meg akkor irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Az ébredési hõm 37fok és egész nap 36, 9-37, 1 között van.A mai tesztem 1. vizeletbõl negatív.A mellbimbóm olyan mintha be lenne gyulladva meg van duzzadva és nagyon fáj, de a mellem az nem.Ma 10 napja, hogy késik.
Mi lett a végén?

Szörnyen lámpalázas vagyok és úgy alakult, hogy a tanév végén szerepelnem is kell, legalább 300 ember előtt. Már most tartok tőle. Mit tegyek, hogy ne remegjen a hangom és a testem, hogyan lehetek még abban a szituációban is határozott?

A ballagásomról van szó.Tartottam tőle,hogy rám is szerepet osztanak,viszont most már mindegy,inkább azon töröm magam akkor már,hogy menjen.Csupán egy mondatról van szó,de tavaly is leblokkoltam.Mint kiderült - utólag -,az emberek nem is igazán vették észre,már el is felejtették.Én mégis szörnyen parázok.Mikor kisebb voltam izgultam ugyan,viszont nem ennyire.Volt egy kis heves szívdobogás,de ennyi.Most viszont szabályosan rosszul vagyok,légszomjjal küzdök...újonnan pedig már remegek is,ráadásul ott az a kellemetlen érzés,hogy „basszus,mindenki téged néz,azt várják,mikor rontod el”. Hogyan kontrollálhatom magam?Hogyan legyek magabiztos fellépésű?Ti hogyan oldjátok meg,van erre valami jó tippetek?Valahogy muszáj lesz lenyugtatnom magam... Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Tolj be elõtte 1-2 felest, az segíteni fog átvészelni az eseményt.

Tolj be elõtte 1-2 felest, az segíteni fog átvészelni az eseményt.
A kérdező hozzászólása: Na, kösz a tippet... :'D
Minden nap a tükör elõtt mond el egyszer-kétszer a szöveget. Eközben nézz a tükörbe és gondolja arra hogy mindenki téged néz. Végy egy mély levegõt, és gondolj arra, de csak arra hogy ez a TE pillanatod. Legyen önbizalmad, semmivel sem vagy kevesebb mint az a 300 ember aki nézni fog téged. Nem kell tartanod tõle. Sikerülni fog !
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet és a biztatást.Megfogadom a tanácsod, nekiállok gyakorolni, szöveget mondogatni. :) Ment a zöld pacsi!
Én 8. év végén 3 soros versembe sültem bele az egész tanári kar elõtt... De elõtte meg oldalakat tanultam színdarabokhoz, 30+ versszakos verseket vágtam be. Ez teljesen kiszámíthatatlan. Én azt tanácsolom, lazulj el és vedd bulira az egészet. Mert mi lesz, ha elrontod? Semmi. Ne legyél görcsös. De az alkohol tényleg segít, tapasztalat. Csak túlzásba vinni nem szabad. Sajnos ez is tapasztalat. Idõvel, ha sok ilyened lesz kicsit talán jobban hozzászoksz majd, de mint mondtam kiszámíthatatlan, mikor tör rád ez. Kórusfellépéseknél is van, hogy majd meg hülyülök annyira stresszelek, meg van, hogy rutinnak érzem.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálkozom vele.Alkoholt nem hiszem, hogy fogok inni, nem tervezem.Bármennyire is nehéz, megpróbálom majd bulira venni...köszi a tippet, neked is ment a zöld pacsi! :)

17 napja késik, 6tesztem is negativ lett. Lehetek még terhes? Vagy ne reménykedjek

szokot szurkálni és görcsönil a hasam és derekam is néha fáj

Legjobb válasz: Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!

Nagyon sokáig nem mutatta nekem sem a babát a teszt, csak amikor már szívhang is volt, akkor lett pozitív a teszt. Szerintem menj el egy uh-ra, az nem árt és legalább tudni fogod, mi újság odabent. Szorítok, minden jót!

Pár hetes terhesen /kb.4-5 hetes lehetek/szabad stramdra menni még? Nyaralni készülünk, merjek bemenni a vizbe, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Szia Én tavaly 8 hetes terhesen voltam nyaralni Egyiptomba azt mondta a doki tenger nyugodtan még tavak is jöhetnek de a stranddal vigyázzak úszómedencébe még bemehetek jó esetbe semmit se kapok el de meleg vízbe inkább ne nagyon menjek ha még is akkor nagyon rövid idõre a forró víz meg teljesen kizárva

Szia Én tavaly 8 hetes terhesen voltam nyaralni Egyiptomba azt mondta a doki tenger nyugodtan még tavak is jöhetnek de a stranddal vigyázzak úszómedencébe még bemehetek jó esetbe semmit se kapok el de meleg vízbe inkább ne nagyon menjek ha még is akkor nagyon rövid idõre a forró víz meg teljesen kizárva
Nyugodtan. A végén is, ha nincs nyitva a méhszájad nyugodtan fürödhetsz. Minden terhességemet végigfürödtem, a végén, hatalmas pocakkal csak a vízben tudtam igazán ellazulni, a szülés elõtti napokban még úsztam.
A tenger kifejezetten jó, a Balaton és egyéb tavak elmennek. Ami tilos az a meleg gyógyvíz!!!
Én biztosan nem tenném. Hasonló szituban vagyok én is, de én tutira nem fogok bemenni a vízbe. Nekem a dokim is azt mondta, hogy lehet bemenni csak nem tudni mi lesz. Nem szeretnék elkapni semmit sem. Se szabadstrandon, se máshol. Szóval vigyázz magatokra! Szerintem! :)
Tavaly nyáron 7 hetes voltam, én nem mentem be a vízbe, nagyon akartuk a babót, nem kockáztattam!
Inkabb ne, nem er annyit, ki tudja milyen fertozest kaphatsz el. A helyedben en inkabb kihagynam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Igazatok van , annyit nem ér a nyaralás , semmit nem szeretnék összeszedni!A baba a legfontosabb, nagyon várom:)

3 pozitív teszt igazolja, hogy terhes vagyok. Kb.2 hetes lehetek. Az egyik barátom azt mondta, ne menjek egyből nőgyógyihoz, ne piszkáljon meg, hadd tudjon megtapadni. Ez igaz?

Vagy mikor kell elmenni orvoshoz el?ször? Valamintaz alhasi szurkálás, görcsölgetés, olyan érzés, hogy mindjárt megjön, normális-e? Nem mindig van, de mindennap jelentkezik töbször.

Legjobb válasz: 2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bõven van idõd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bõven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erõsõdnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget! 34 hetes kismama

2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bõven van idõd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bõven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erõsõdnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget! 34 hetes kismama
Szia! A leírt tünetek normálisak! Én a kimaradt vérzés után a harmadik héten mentem el az elsõ uh-ra (nehéz volt eddig várni), de lényeg, hogy ott volt a petezsákban az embrió és dobogott a kis szíve:-) Gratuálok, boldog babavárást:-) 7 hetes kismama
Biztos, hogy babás vagy és a tüneteid is ezt támasztják alá, mindegyik teljesen normális. :) úgyhogy gratulálok! Elõször dokihoz pedig 2 hetes mensis késénél van értelme menni.
Szia! Én csak 7-8 hetesen mennék, addig csak úgyis a terhesség meglétét tudja a doki megállapítani, de nem történik semmi. Ha szívhang sincs, akkor szintén vissza fog hívni és akkor csak addig aggódsz. Viszont ha késõbb mész picit, akkor már jelentkezhetsz a védõnõnél is, kapsz terhesgondozási könyvet. Addig vigyázz magadra, ha vérzel, görcsölsz irány az ügyelet. Gratulálok!
Ha már kimaradt ráadásul okt22-én akkor nem két hetes hanem kb 5 hetes terhes vagy, mert mindig az utolsó menszitõl számolják! Szerintem várj még 1-2 hetet és utána menj dokihoz! Most is elmehetsz ha gondolod lehet hogy már látszódik a petezsák, de az is lehet, hogy még csak annyi látszik, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Minden esetre gratulálok és vigyázz magadra! 34 hetes kismama(1. és 2. válaszoló)
szia! ha okt. 22-én maradt ki akkor már majnem 5 hetes terhes vagy. az utolsó menstruációtól számolják! még várj 2 hetet és akkor menj dokihoz. egyébként gratulálok! 9 hetes kismami
Így van, a mindjárt megjön érzés teljesen normális. És igaza van az elõttem szólónak, akkor érdemes menni, ha az utolsó mensi óta eltelt 5-6 hét. Elõtte nem érdemes, mert nem lát semmit, visszarendel késõbbi idõpontban. Jó egészséget!
Olyan hogy két hetes nincs. A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni. Ha a meg nem jött mensi óta telt el két hét akkor már hat hetes vagy nyugodtan elmehetsz orvoshoz.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Október 22.-én maradt ki. Köszi a válaszokat.:)
Szia:) Nekem is 22-én kellett volna megjönnie... Nem jött... 23-án negatív teszttel zártam... Az említett érzések nálam is jelentkeznek továbbra is :) Hátha
Csinálj egy tesztet! Ha 4 napja késik, akkor már kimutatja a teszt.
Ha nem akarod, és + lesz a teszt, akkor csak orvos segíthet abban, hogy "ne legyen".
Én is így lettem terhes...
A kérdező hozzászólása: megvettem a tesztet, reggel megcsinálom. A doki meg tudja majd mondani, ha az vagyok, hogy mikor estem teherbe?
A doki az utolsó mensid elsõ napjától fogja számolni a terhességet, ha pozitív lesz a teszt.
Szia! Ha négy napja késik , nem kell megvárnod a reggelt már ki kell mutatnia, nekem is kimutatta délután 5-kor is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!