Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még vagy (636 db)

Több hónapja próbálunk teherbe esni a férjemmel és egyszerûen nem tudom, hogy most mi van késik a menstruációm ma csináltam egy tesztet de negatív lett! Terhes lehetek még? Vagy most mi van?

Legjobb válasz: Minel gorcsosebben probalkoztok, annal valoszinubb, hogy magatokba programozzatok a sikertelenseg lehetoseget. Pihenjetek neha egy picit (hagy erjenek a magok).

Minel gorcsosebben probalkoztok, annal valoszinubb, hogy magatokba programozzatok a sikertelenseg lehetoseget. Pihenjetek neha egy picit (hagy erjenek a magok).
"próbálunk teherbe esni a férjemmel" Hát a férjed nem fog teherbe esni, hiába próbálkoztok.
Az attól függ hogy mennyit késik, de igaza van az elõttem szólónak:ne görcsöljetek rá mert akkor tuti nem sikerül és nem szabad túl sûrûn sem szeretkezni én úgy hallottam.Mi egy 20 hetes vetélés után fél év múlva próbálkozhattunk de nekünk sem jött össze egybõl csak vagy 3-4 hónap után.Most 7 hónapos a Kismanónk.Különben lehetsz terhes ha a teszt még negatív mert az csak bizonyos hcg növekedés után mutat pozitívat, tesztelj egy pár nap múlva is hátha.Sok sikert nektek!
Besegítek szívesen, fõleg ha szép babát szeretnél, szép zöldszemût;)
A kérdező hozzászólása: kösz de én a barna szemû férjemtõl szeretnék!
És ha nem tud neked csinálni? Akkor úgy is másnak kell megtennie;)
Nõgyógyász, endokrinológus.
Ha pl mindennap szexeltek, vagy hetente többször, akkor kéthetente érdemes tesztelni szerintem.
Nem.
túl alacsony vagy, max arcmodell de ahhoz nagyon különleges arc kell.
Az önbizalom is megvan, úgy tûnik :DDD És nem, nem lesz belõled modell, mert egy alapdolog hiányzik. az pedig az alázat. De azért hajrá.
A kérdező hozzászólása: Ha minden modell csúnya akkor én kivétel leszek mert sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok. És esztse nagyképüségbõl mondom.
16 évesen nem valószínû, hogy még 8-9 cm-t nõni fogsz. Sajnos túl alacsony vagy.
A kérdező hozzászólása: Bele törödõm, hogy nem lehetek kifutómodell. De majd akkor jelentkezek fotómodellnek ha az egyáltalán lehetek. Kösz a válszokat:)
81 csipõ, és 65 derék? ez nem homokóra alkat, hanem inkább egybe alkat..... igazán lehetne szélesebb csipõd a vékony derekadhoz :D és 168cm? aaa alacsony! nem tudom, ha megnyerõ vagy akkor lehet esélyed.
Semmi esély, bocsi. 16 évesen nem valószínû, hogy nõni fogsz még annyit. 14 év alatt még elmenne ez a magasság, 14 év fölött megkövetelik a legalább 173 centit. Kifutóra sok helyen 178 kell. Kilóban ehhez 50. A derekad is messze van az ideális 60tól azért... És õszintén szólva ha kifutóra nem vagy jó, akkor nagy valószínûséggel semmiféle modellnek nem kellesz, úgyhogy nagy reményeket és pénzt biztos nem ölnék a dologba. Ha mindenáron ez a vágyad, keress egy megbízható ügynökséget, aki fotómodellekkel is foglalkozik, küldj nekik képet, és ha ingyen megcsinálják a portfóliódat, akkor van esélyed. Ha pénzt kérnek, akkor csak le fognak húzni. Fogyni meg felesleges, modellségen kívül nem sok értelme van csontsoványnak lenni. :) A való életben többre mész vele, ha szimplán csinos vagy, mint modellalkat.
A kérdező hozzászólása: Ja és 52kg vagyok.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válszokat:)
Miért nem raksz fel képet ha olyan szép vagy?
A kérdező hozzászólása: Azért nem rakok fel mert nem akarom hogy felismerjenek.
A kérdező hozzászólása: Hoppá de elírtam tényleg. 16 éves vagyok.
170 cm alatt szinte sehol nem keresnek modellt, így csak arcmodellnek vagy katalógusfotózásra alkalmaznának. Ha a katalógusfotózás pl egy fehérnemû magazin is megteszi, akkor ne add fel.
A kérdező hozzászólása: Hát az arc az megvan hozzá. Ovális arc, normális orr, dundi száj, az arccsontom látszik.
A kérdező hozzászólása: Bocs nemakartam nagyképüsködni de én az igazat mondtam el. Most ezzel nem mondtam semmi rosszat. Ha erre értetted egyáltalán.?
A kérdező hozzászólása: Ja és nemazért de tudm mi az alázat. Ha tudnád mennyi idõn át éreztem minden nap.
A kérdező hozzászólása: Akkor mennyit kéne még nõnöm ahhoz, hogy modell lehessek?
Még 8-9 centit minimum. Csak nem meg akarod nyújtani magad..? :D fotómodellnek viszont lehet, hogy elmehetsz, de akkor nagyon különleges arcúnak kell lenned. Pl. Rohadnagy szem, fura arcforma, ilyenek. Lehetsz csúnya is, csak furcsa.
A kérdező hozzászólása: 8-9 cm. Talán növök annyit. Köszi
Nõni kell, sztem fogyni is egy kicsit. Amúgy nem nagyképû szerintem, a modelleknek úgyis csúnyácska arca van :D
nem minden modellnek. 33-as ruhaméret? ezt elírtad? kifutómodell nem lehetsz, 168s magassággal, oda minimum 175 kell. fogynod lehet hogy kell. fotómodell talán lehetsz, ha tényleg különleges, karakteres arcod van. amúgy hány éves vagy?csak mert az egyik kommentedben láttam, hogy 8-9 centit talán még nõsz.
Értem.

Ha, nem vagy olyan közvetlen lehetnek még barátaid?

Itt, találtatok egy ezen elmélkedõ embert.

Legjobb válasz: persze hogy lehetnek! itt vagyok en peldanak.Egyaltalan nem vagyok kozvetlen. idegenekkel 2 szot nem tudok beszelni, de megis igy az evek soran osszegyult nehany barat..kollegiumban,iskolaban :)

persze hogy lehetnek! itt vagyok en peldanak.Egyaltalan nem vagyok kozvetlen. idegenekkel 2 szot nem tudok beszelni, de megis igy az evek soran osszegyult nehany barat..kollegiumban, iskolaban :)
Hát, ha otthon ülsz, és elmélkedsz, bajosan.
Igen. Abszolút nem vagyok közvetlen és lett egy nagyon közvetlen barátnõm, elején félre is értettem a testbeszédét, kommunikációját :DD De õ általa egy kicsit nyíltabb lettem és azt mondta majd meg változtat, hogy kicsit nyíltabb legyek jobban tudjak kommunikálni az emberekkel, ami azért jobb. De tuti, hogy lehetnek barátaid.Én is elég szûk szavú lány vagyok, mégis vannak barátaim :) )

Kb 12 napos terhes lehetnék, ha jól gondolom. Vettem ma egy tesztet, ami elvileg 3 nap után mutatja a terhességet és negatív lett. Így még lehetek terhes? Vagy csak azért érzem így, mert nagyon szeretnék az lenni?

Feszül az alhasam (kifejezettem megn?tt a hasam) és állandóan pisilhetnékem van! Viszont a teszt negatív!

Legjobb válasz: szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon,am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.

szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon, am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.
Lehetsz terhes természetesen, mert akármit írnak is a teszt tájékoztatójában, az a tuti, ha reggeli elsõ vizeletbõl, és a menszesz kimaradása után 5-7 nappal csinálod meg. Türelem!
Várj még a tesztel a ciklusod végéig.Ha nem jön meg a menstruációd, akkor csináld meg.Ha terhes is vagy a szervezetedben valószinûleg még nagyon alacsony a hormonszint, ezért nem mutatta ki a teszt.Türelem és sok sikert!
A beágyazódást követõen a 3.naptól mutatja ki a teszt. Úgyhogy legalább két hétnek kell eltelni azért! Én február 1-én estem teherbe és még február 14.-én negatív volt a teszt. Majdcsak február 25.-én jelent meg a két csík.

Lehetnek még államcsődök az euróövezetben vagy már kifelé tartunk a válságból?

Legjobb válasz: 80% államadósságot és évei 5-6% alapkamatot nem lehet visszafizetni egyik napról a másikra .. szóval, hja jön egy válság akkor megint bajban lehetünk, de az az igazság, hogy a mi helyzetünk valóban javult, másoké meg jelentõsen romlott ...

80% államadósságot és évei 5-6% alapkamatot nem lehet visszafizetni egyik napról a másikra .. szóval, hja jön egy válság akkor megint bajban lehetünk, de az az igazság, hogy a mi helyzetünk valóban javult, másoké meg jelentõsen romlott ...
Görögország, Ciprus, Spanyolország, Portugália: lényegében mindegyik a csõd szélén tántorog, csak az a kérdés, hogy ténylegesen mikor következik ez majd be.
A válságnak mindössze az elõszele ért még el hozzánk, maga a válság csak ezután jön.
Ha így folytatjuk, még mi is mehetünk csõdbe. Semmi jele, hogy rendbe jönne a gazdaság. Ezt csak Orbán állítja.
Lehetnek. Az egész unió inog.

Ha a 39. héten rózsaszín, véres folyásom van reggel óta, ez csak a nyákdugó, és még napok lehetnek hátra, vagy a szülés elejét jelzik?

Semmi egyéb tünetem nincs, nem keményedik a hasam, baba mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló volt. A doki azt mondta tágulásos vérzés, akár még napok lehetnek hátra. Este mentem vissza a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz... :) Úgyhogy bármi lehet. Kitartás :)

Szia! Nekem is hasonló volt. A doki azt mondta tágulásos vérzés, akár még napok lehetnek hátra. Este mentem vissza a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz... :) Úgyhogy bármi lehet. Kitartás :)
A nyákdugó olyan kocsonyás szerû. Nekem napokkal elõtte távozott. Aztán egyik nap este 8 körül elkezdtem vérezni. Semmi más dolog (nem volt fájás, baba mocorgott). Hajnali kettõkor elfolyt a magzatvíz. Szóval ha ma indult meg, akkor számíthatsz rá, hogy néhány órán belül elkezdõdik. Nekem is a 39. héten történt ez.
Nekem is pont 39.héten indult meg a szülés, vasárnap szinte egész nap folyásom volt, aztán este észrevettem, hogy egy hajszálvékony vércsík van benne, ekkor jöttem csak rá, hogy egész nap a nyákdugó volt az a bizonyos folyás, aztán jött is az elsõ fájás, és egész éjszaka írogattam, hogy mikor vannak, ugyebár egyre sûrûsödtek(5, 6, 7 percesek), reggel 6-ra értünk a kórházba, közölték, hogy szülés lesz, burkot repesztettek és 13:40kor megszületett a kislányom (nem kis szenvedés után). :D De gyorsan elfelejtettem. Állítólag van, akinek napokkal szülés elõtt elmegy a nyákdugó.
Nekem is a 39. héten kora délután távozott a nyákdugó, éjfélkor már a szülõszobán voltam, és 5:26-ra megszültem.Szerintem elõször is légy nyugodt, pakolj be mindent. Könnyû szülést kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Én azóta sem érzek semmit, sõt, ez a rózsaszínes folyás is abbamaradt. Már várom, hogy szüljek, de próbálok türelmes lenni. A csomag már be van pakolva, egyelõre nem izgulok, mert még nem érzem semmi jelét, hogy be akarna indulni a szülés.

Mi az a szerelem? Lehetek még szerelmes vagy ez hogy működik? Most mit tennétek? Most szerelmes vagyok belé?

eddig két csajba voltam szerelmes, egyik dobott, másikat én dobtam, mikor rájöttem, hogy kihasznál. azóta már három másikkal jártam ... kalandjaim is voltak. most már nem tudom, milyen az rózsaszín ködben látni mindent, hanem mindig mérlegelek mindent minden csajnál és egyikbe sem voltam igazán szerelmes. talán most, hogy nem járok a legutolsóval kb 4 hónapja, elkezdtem megnézni az iwiw adatlapját és megdobogtatja a szívem, pedig akkor nem éreztem sokminden komolyat iránta, talán mert eléggé másképp gondolkodtunk. ez most lehet amiatt van, hogy egyedül vagyok? (igazság szerint ? volt az egyedüli olyan barátn?m, aki küls?re tökéletes, hiba nélküli volt, olyan csaj, akinek nem egyetemre, hanem szépségvernsenyekre kell járnia, de tényleg!!! rengetegen megnéztek vele és irígyeltek, csak én nem irígyeltem magamat, mert eléggé naívan gondolkodott ... talán ezért is szakítottunk, mert kicsit elhidegültem t?le emiatt) szóval hiányzik néha

Legjobb válasz: ez nem szerelem. ha szerelmes vagy azt érzed és nem egy internetes oldalon kérdezed meg az embereket hyg vajon szerelmes vagy-e. ja egyébként meg ha szeretsz egy lányt és tényleg szerelmes vagy belé akkor nem az fog érdekelni hogy külsõre szuper és hibátlan csaj legyen hanem az hogy minnél több idõt tölthess el vele.

ez nem szerelem. ha szerelmes vagy azt érzed és nem egy internetes oldalon kérdezed meg az embereket hyg vajon szerelmes vagy-e. ja egyébként meg ha szeretsz egy lányt és tényleg szerelmes vagy belé akkor nem az fog érdekelni hogy külsõre szuper és hibátlan csaj legyen hanem az hogy minnél több idõt tölthess el vele.
A szerelem egy rakat biokémiai folyamat összesége. Nem vagy szerelmes, ha az lennél nem kérdeznéd. A lány meg menjen csak inkább egyetemre. Uff.
Dragam te ossze vagy zavarodva! na figyelj.. az elso csalodasok utan nem akartal s nem mertel szerelmes lenni csak jartal ossze vissza akivel erted de erzelmek nem voltak... es ugy szerettel bele ebbe a lanyba h eszre sem vetted..csak most h mar nincs...ha van esely ra h kibekuljetek akkor bekuljetek ki es legyetek boldogok!
De jó, h másoktól várod h eldöntsék, h szerelmes vagy-e.
lol hülyegyerek. Hány éves vagy?
Nekem a legjobb csajom 3o eves korom utan volt. Marmint, akibe a leginkabb szerelmes voltam eddig. Barmikor lehet szerelmes az ember.

Kétszer megjött azóta, hogy utoljára együtt voltam fiúval, de most késik. Terhes lehetek? Még csak 14 vagyok. Mit tegyek ha még is az vagyok?

kb. 2 hónapja szakítottam a barátommal és dec 14.-én voltunk utóljára eggyütt. azóta már 2x rendesen megjött. de most késik 1-2 hete. nincsenek terhességre utaló jelek bár híztam pár kilót meg sokat eszem már vagy 1hónapja, de nem rég másfél hónapra szüneteltettem a sportolást és gyógyszert is szedtem a térdemre.terhes lehetek?nagyon nem kellene ez a baba még nagyon fiatal vagyok hozzá, és ha még is van pocaklakó akkor azt az "apukával" is közölnöm kéne (nem beszélünk a szakítás ota nagyon durcizik)?

Legjobb válasz: ne aggodj szerintem nem vagy terhes..ha dec 14en voltal vele,s azot a2x megjott akkor mitol lennel az?vagy azota megint voltatok egyutt?kimaradhat e stressztol bar mitol..szerintem fiatal vagy meg lehet nem is rendszeres a mesid..szerintem Relax,semmi gaz nem lesz:)

ne aggodj szerintem nem vagy terhes..ha dec 14en voltal vele, s azot a2x megjott akkor mitol lennel az?vagy azota megint voltatok egyutt?kimaradhat e stressztol bar mitol..szerintem fiatal vagy meg lehet nem is rendszeres a mesid..szerintem Relax, semmi gaz nem lesz:)
A kérdező hozzászólása: nem azóta nem voltam egyfiúval sem.!
akkor szerintem NO PARA!!
Biztosan nem vagy terhes. Fiatal vagy még, és ilyenkor még néha kimaradozhat a mensi. Velem is elõfordult ilyen. Már csak az idegeskedés miatt is késhet most, úgyhogy nyugodj meg, nincs baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert én eégé korán keztem a menszit és már 2 éve rendszeresre be van állva:S
Az a legegyszerûbb, ha veszel egy terhességi tesztet (gyógyszertár, DM, stb.) csak, hogy telejesen megnyugodj. Ne félj....:-))
Nem hiszem , hogy terhes lennél, de ha te már 14 évesen érettnek érzed magad a sexhez, akkor azt is tudnod kellene, hogy védekezni, hogy kell!! Miért nem védekeztek???? A legkisebb gond ha terhes leszel, de bármi mást is elkaphatsz. Ne tedd tönkre az életedet ilyen fiatalon, hisz tudsz ellene tenni!!!

Az bajra utalhat ha két napja nem jön meg és néha rosszul érzem magam? Kicsit meg vagyok rémülve mert terhes biztos nem lehetek de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)

Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)
A kérdező hozzászólása: hát leginkább hányinger és ilyen belsõ rossz érzés hogy valami nem okés bent:D furán hangzik de tényleg. és nem tudom mire vélni

2hónapja nem volt védekezés, utána 5 napra megjött, majd 3 hétre rá megint hamarabb, most meg nem akar megjönni. Fáj a hátam, fáradt vagyok, viszont nem vagyok rosszul a kávétól, cigitől. Lehetek terhes? Vagy ez valami más?

Legjobb válasz: Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?

Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem már jóideje gyógyszert.már másfél hete.viszont nem tudom eldönteni mi lehet a baj.attól még lehetek terhes hogy megjött??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!