Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még terhes, mert ennyire (4 db)

Lehetek még attól terhes, mert ennyire rendszertelen a ciklusom?

Szeptember óta szeretnénk babát. Elég rendszertelen a menstruációm. Ha az el?z? ciklust veszem, akkor most szombaton kellene megjönnie. (35 nap) A tegnapi teszt negatív lett! a h?m viszont fent van még midíg. Érdemes még egy tetsztet csinálni a hétvégén?

Legjobb válasz: Ha holnap megjön rendesen, akkor nem sok értelme van. De ha csak kicsit jön meg, akkor lehet. A hõd nem csak azért lehet fent, mert terhes vagy, lehet, hogy összeszedtél valamit ebben a hidegben, csak még nem jött ki rajtad. Elviekben, ha tegnap neg. lett, ha terhes lennél, akkor poz.-nak kellett volna már lennie. De elõfordulhat, hogy terhes vagy, csak kevés HCG hormon van még a szervezetedben. Várj Vasárnapig. Ha Szombaton nem jön meg, akkor csinálj egyet. De ha meg is jön, attól még csinálhatsz egyet. Van akinek van kisebb vérzése a terhesség alatt is. Na de tüneteid nincsenek?

Ha holnap megjön rendesen, akkor nem sok értelme van. De ha csak kicsit jön meg, akkor lehet. A hõd nem csak azért lehet fent, mert terhes vagy, lehet, hogy összeszedtél valamit ebben a hidegben, csak még nem jött ki rajtad. Elviekben, ha tegnap neg. lett, ha terhes lennél, akkor poz.-nak kellett volna már lennie. De elõfordulhat, hogy terhes vagy, csak kevés HCG hormon van még a szervezetedben. Várj Vasárnapig. Ha Szombaton nem jön meg, akkor csinálj egyet. De ha meg is jön, attól még csinálhatsz egyet. Van akinek van kisebb vérzése a terhesség alatt is. Na de tüneteid nincsenek?
A rendszertelen ciklus nem akadály, nekem is általában 35 napra jött meg, mindig csodálkoztam, amikor napra pontosan tudták mások tervezni a mensest, mert nekem sosem volt ilyen. Aztán szeptemberben elég volt párszor "élesben" együtt lenni a párommal és már 16 hetes kismami vagyok! Ha nem jön meg, pár nap múlva tesztelj! Sok sikert!
Nekem is teljesen rendszertelen a mensesem, ha nem szedtem a gyógyszert, meg sem jött 3 hónapig. És 16 hetes kismama vagyok, tehát neked is minden esélyed megvan a babára:) Csak nyugalom és kitartás, nekem is a tesztelés maradt minden hónapban és egyszer meglepõdtem:-)
Igen, érdemes vasárnap még 1 tesztet csinálni. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az tutibb eredményt ad. Amúgy meg 4 hónap próbálkozás nem tekinthetõ hosszú idõnek.

Hat napja késik a menstruációm, de terhes nem lehetek mert védekezünk mindig a barátommal óvszerrel és mindig megnézzük h kiszakadt-e. De mégis félek mert ennyit még sohasem késett. Szerintetek?

Legjobb válasz: Gondolom, ennyi késés után, mivel aggódsz, már teszteltél, mielõtt ide írtál. A teszt mit mutatott? Mi nem fogunk többet tudni... Tesztelj, és ha nagatív, várj még kicsit, és doki, hátha hormonzavar. Ha pozi, akkor doki, hogy megvizsgálja, mi a helyzet odabent.

Gondolom, ennyi késés után, mivel aggódsz, már teszteltél, mielõtt ide írtál. A teszt mit mutatott? Mi nem fogunk többet tudni... Tesztelj, és ha nagatív, várj még kicsit, és doki, hátha hormonzavar. Ha pozi, akkor doki, hogy megvizsgálja, mi a helyzet odabent.
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok és rendszeresen szokott megjönni csak néha késik 1-2 napot meg egyszer-kétszer elõfordult h 4 napot késett.
Teszt! csak az a (z egészséges) nõ nem lehet terhes, aki nem él nemi életet. Mennyi idõs vagy? Amúgy minden jelentõsebb ok nélkül is késhet, fõleg 20 éves kor alatt. Ha rendszeresen össze-vissza jön meg akkor érdemes nõgyógyásszal konzultálni, mert sokféle oka lehet..
A kérdező hozzászólása: Nem dehogyis mielõtt betenné az elõtt húzza el.
" mindig csak az aktus elõtt húzza fel" Ezt hogy kell érteni? Mert ha elöször kicsit beteszi és csak mielött elmenne, húzza fel, akkor nem ér semmit.
A kérdező hozzászólása: *húzza fel
A kérdező hozzászólása: Két éve vagyunk együtt mindig csak az aktus elõtt húzza el és eddig nem történt soha semmi arra pedig ügyelük h ott ne érintkezzünk
A kérdező hozzászólása: tesztet még nem csináltam mert 4 napot késett már csak ma kezdtem el idegeskedni
Hogy használjátok?Úgy értem rajta van a kezdettõl vagy csak a "befejezés" elõtt húzza fel?Az is sokat számít.De lehet hormonális probléma is.
Ennyi simán belefér a késésekbe. Csinálj tesztet.. mert mi sem látunk beléd, de ha nem is sok van esély, de lehet csak az idegeskedés miatt késik csak, megcsinálod a tesztet megnyugszol és meg is jön (ebben a hónapban én jártam így tablettát szedek, eddig nem akadtam volna ki ha becsúszik, de 1-jével megszûnt a munkaviszonyom késett 3 napot, tabi mellett ez para, teszt nega délutánra meg is jött, az volt a baj h már elõre stresszeltem, h most semmiképp se) utolsó voltam
Szerintem lehetsz. Majd írd meg mi lett.
Hát ez a peteéeésedtõl is függ, de ha 35 naposak a ciklusaid, akkor szerintem késõbb volt péd, így lehet, hogy még nem vagy 4 hetes. Teszteltél?
Lehetsz 4 hetes hiszen a terhességet mindig az utolsó mensi elsõ napjától számolják és nem peteéréstõl, mivel azt nem lehet pontosan meghatározni. A terhesséégi 40. hét a utolós mensi elsõ napjától számolva. Ezt a dokik is mindig így számolják.
Szerintem csinálhatsz egy jó tesztet ami elég érzékeny és hamar kimutatja a terhességet. Nekem A nemvárt napján halványan kijött a két csík. De ha még nem pozi akkor se csüggedj. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap reggel szeretnék tesztet csinálni.

Hol jobb mérni a höt hüvelyben vagy szájban, mert nekem a hüvelybe mutatot 37/56 szájba meg 36/57? HA mensi elött ennyi marad lehetek terhes 3-án kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Én 2.-ára nem várom!Pont most olvagattam utána,hogy hogyis van ez!Ebben a hónapban kezdtem el mérni énis a hõmet.Nõgyógyász véleményét olvastam aki azt mondja,hogy a legjobb a szájban,hüvelyben mérni ébredési hõt és a legjobb a digitális hömérõ!Persze én eddig hónajban mértem a régi higanyossal :-(tüneteid vannak?

Én 2.-ára nem várom!Pont most olvagattam utána, hogy hogyis van ez!Ebben a hónapban kezdtem el mérni énis a hõmet.Nõgyógyász véleményét olvastam aki azt mondja, hogy a legjobb a szájban, hüvelyben mérni ébredési hõt és a legjobb a digitális hömérõ!Persze én eddig hónajban mértem a régi higanyossal :-(tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: Hát regelente hányinger meg azt vettem észre, hogy mielött megjönne mindig fáj a mellem most meg nem.De a jobb bimbomnál meg azt vettem észre , hogy kivan fehéredve nemtudom mitöl idáig ilyen enm volt.Nagyon remélem hogy nem fog megjönni.Most izgulhatok még majdnem 1 hétig.neked ven velemi tünet?
drukkolok! :)
Én pé óta érzem a hasamalját, húzó érzés nyilalások a derekam is nyilall, felvagyok puffadva.Nem tudom lehet -e terhestünet de nagyon kiszáradt a bõröm és viszket a cicim:-)hónajban a hõm eddig 36.9 volt ma reggelre 36.7 mértem.Hát 1 hét múlva kiderül, de olyan hoszúnak tûnik:-(szorítok, hogy ne jöjjön meg és, hogy poitívat tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is drukolok a cici viszketés nálam is van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!