Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még ha a nem várt (8 db)

Lehetek még babás? ha a nem várt mensi előtt 4 nappal pecsételő vérzéses, barnázós lettem kb. egy hétig.

Betét sem kellett, elég volt a tisztasági, de az is épp, hogy olyan lett.A h?m ugyan 2 tizedfokot visszaesett, de utána újra coverline fölé emelkedett és mostanáig is ott van.

Legjobb válasz: Tulajdonképpen akkor nem is jött meg "rendesen"?Szerintem csinálj tesztet!!Van esélyed,szurkolok!!

Tulajdonképpen akkor nem is jött meg "rendesen"?Szerintem csinálj tesztet!!Van esélyed, szurkolok!!
Teszt, teszt!!!nekem is ez volt!!! 29 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, bár úgy lenne, veszek tesztet.

Ha egy nem várt baba megfogan, akkor úgy alakul az élet, hogy a lehető legjobb körülmények között születhessen meg?

Egy példa, hogy értsétek, mire gondolok. Van egy huszonéves pár, évek óta együtt élnek, de még nem házasok. Nagyon szeretik egymást, de nagyon nehezen indulnak az életben. A diplomával nem tudtak elhelyezkedni, a család pénzzel nem segít, de ha nem hoznának minden héten egy vagon kaját a h?t?be, még az étkezésük se lenne túl egészséges, sokrét?. Jó, becsületes, dolgozó emberek. De a mai világban nagyon nehezen boldogulnak. De véletlenül (nyilván nem tervezetten ilyen bizonytalan körülmények között), a lány teherbe esik, és nincs szíve elvetetni. Úgy alakítja az élet, hogy megtarthassa?

Legjobb válasz: Nálunk is így volt. A férjemnek nem volt bejelentett munkája, két nappal a teszt elõtt kiderült, hogy felveszik egy jobb helyre, több pénzért, bejelentve. Én egy hónappal késõbb fizetésemelést kaptam a fõnökömtõl teljesen véletlenül és amikor mondtam, hogy babát várunk, még megtetézte egy kicsivel. Valahogy összejött minden pozitívra, így kb ugyanolyan anyagi körülmények között várhatjuk a kicsit, mint amilenyben elõtte éltünk, vagyis arányosan... semmirõl nem kell lemondanunk. A házunk, ahol lakunk saját kazánt csináltatott és levált a paneles fûtési rendszerrõl, megfelezõdött a rezsink, pl. Hihetetlen, de minden összejött :) A jó Isten segít, és igaz a mondás, hogy ahová báránykát ad, oda legelõt is. :) 24 éves 34 hetes km.

Nálunk is így volt. A férjemnek nem volt bejelentett munkája, két nappal a teszt elõtt kiderült, hogy felveszik egy jobb helyre, több pénzért, bejelentve. Én egy hónappal késõbb fizetésemelést kaptam a fõnökömtõl teljesen véletlenül és amikor mondtam, hogy babát várunk, még megtetézte egy kicsivel. Valahogy összejött minden pozitívra, így kb ugyanolyan anyagi körülmények között várhatjuk a kicsit, mint amilenyben elõtte éltünk, vagyis arányosan... semmirõl nem kell lemondanunk. A házunk, ahol lakunk saját kazánt csináltatott és levált a paneles fûtési rendszerrõl, megfelezõdött a rezsink, pl. Hihetetlen, de minden összejött :) A jó Isten segít, és igaz a mondás, hogy ahová báránykát ad, oda legelõt is. :) 24 éves 34 hetes km.
Hát biztos van ilyen is de sajnos az élet nem olyan kegyes hogy a nagymama ad egy kis parasztházra valót :) nagymama örül hogy megél a nyugdíjából szerintem....szerintem csak a meglévõ dolgokra lehet alapozni hogy az elég lesz-e a baba érkezéséhez....sajnos ez nekem túlságosan mesébe illõ lenne ha minden véletlen babánál így alakulna a dolog.....
Nincs ilyen tapasztalatom, de abszolút hiszek benne. Sok szerencsét!
Én is hiszek benne, és remélem, hogy létezik ilyen, nekünk is elkelne, most, hogy jön a harmadik. Nálunk még tudnának is segíteni, csak a szándék kellene.
A kérdező hozzászólása: Én is hiszek benne, minden rossz ellenére a világban!!
A kérdező hozzászólása: 12:25- ös! Ez csodálatos történet, olyan jó volt olvasni! Sok boldogságot a kis angyalkádhoz! :D
A kérdező hozzászólása: 15:06-os remélem minden jóra fordul, és gratulálok a harmadik babódhoz!! Igazi hõs vagy, tudod!!! :D :D

Az lenne a kerdesem hogy ha ma reggel az ovulacio utani 11-dik napon teszteltem egy negativat viszont a hom meg mindig fent van es delutan mar nagyon magas (37, 8, reggel meg 37, 2) keddre nem varom lehetek meg terhes?

Ja es visszaterve nincs hogorbem de azt tudom hogy az alap hom 36,5 es jelente valamit ha reggel alacsony delutanra meg joval magasabb egyebkent amikor reggel 36,5 merek akkor delutanra nem megy fol 36,9 re hanem ugy marad egesz nap! Bocsi ha picit tudattlan vagyok de ezt nem ertem. Es lehet hogy koran teszteltem ? Nektek mikor mutatta ki leghamarabb ?

Legjobb válasz: Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap

Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.

Nem várt mensiig van 3-4 napom. Ha már most érzek szurkáló érzést néha alul a hasamban középen, valamikor a petefészkemnél, néha kicsit olyat mint amikor megszokott jönni, attól még lehetek babás?

Vagy valószín?, hogy meg fog jönni? Lett így valaki terhes, hogy mást nem érzett még ilyenkor? Ez lehet a beágyazódás érzése is? Ja és ma reggel a h?m leesett 2tizedet. Ez minek a jele?

Legjobb válasz: Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
Sziasztok! Nekem holnapután nem kéne megjönnie, ennek ellenére ma egész nap úgy éreztem mindjárt megjön, rendesen fájt a hasam, és a derekam is majd leszakad. Cicim is fáj, de nem kemény, ebbõl gondolom ez csak megint a mensi.:( Bár a hõm az magyon jó, egyre több mindig, ma pl. 37, 4 (ott lent mérem)
Nekem pont a nemvárt elõtt 3 nappal kezdõdött a hasszurka! De én elõtte sose éreztem ilyet mensi elõtt. Aztán másnap már a derekam is fájdogált, mintha megjönne, de pozitív lett a tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A 2.válaszolónak pedig gratulálok a babához. Remélem én is így leszek hamarosan.
Nekem szombaton nem kéne megjönnie. Tegnap este éreztem egy kicsit a hasam, viszont a derekam majd le szakad, kegyetlenül fáj. Nem tudom mi lesz belõle. A hõmet nem mérem. :)
A kérdező hozzászólása: Hát kiváncsi vagyok mi lesz velünk a hétvégén? Majd írd meg ha tudsz valamit, én is írok. Remélem babások leszünk!!
Reggel megmérem én is, 37 szokott lenni kb.
Nekem a mensi elsõ napján esik le a hõm.
A hõmérõzésnek csak akkor van értelme ha reggel rögtön ébredés után nézed, mert este már nem a test alaphõdet fogja mutatni ha nem az aktuális hõdet. pl. fázol akkor kevesebbet, ha nagy kabátban ülsz otthon akkor többet. Semmi értelme este hõt mérni. Ha a saját görbédhez képest most magasabban van a hõd az jó jel, de a legjobb az lesz ha néhány nap múlva nem jön meg a mensid. Nekem vagy mensi napján vagy utána 1 nappal esett mindig le a hõm.
A kérdező hozzászólása: értem :) nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: és a fejem is fáj amúgy:(
Nekem a menszi második napján esik le a hõm... De amúgy reggel érdemes mérni, méghozzá rögtön ébredés után.

18 éves vagyok. A menstruációm nem jött meg márciusban, és 17ére várom azaz holnapra. Jobb oldalt fájdalmat érzek az alhasamnál ha megnyomom. Februárban feküdtem le a barátommal. Lehetek terhes? Vagy valamilyen betegségem lehet a fájdalom miatt?

Nem védekeztünk mert a nőgyógyászom a rendszertelen menstruációm miatt azt mondta hogy nem eshetek teherbe, csak 5% esély van rá. Akkor jött meg pont amikor lefeküdtünk egy év külön lét után. 1évig nem volt szexuális kapcsolatom, szóval betudtam annak hogy felborult a hormonháztartásom... emiatt nem jött meg márciusban, viszont tudom hogy stressz miatt is késhet. Viszont a fájdalom miatt kezdek megijedni és kétségbe esni. Érettségi előtt állok, tudom hogy a stressz miatt is késhet, de nem éreztem magam stresszesnek az elmúlt hónapokban, azonban most egyre stresszesebb vagyok, hogy mi lehet az oka. Mindenféle képen elakarok majd menni nőgyógyászhoz. De vajon mi lehet a bajom? Lehetek terhes? Mit tegyek? Egy kétségbe esett lány. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Sürgõsen cseréd le a nõgyógyászod, ha ekkora ökörséget mondott!!! Ilyen nincs, hogy a rendszertelen ciklus mellet ne védekezzetek! Alig hiszek a szememnek, hogy ilyet olvasok!!! Terhesség ellenõrzésére tesztet kell csinálni, viszont az bejelezhet ciszta esetén is. Mindenképpen orvoshoz kell menni! 18 évesen a rendszertelen ciklus is kezelendõ! Válts orvost, ha jót akarsz!

Sürgõsen cseréd le a nõgyógyászod, ha ekkora ökörséget mondott!!! Ilyen nincs, hogy a rendszertelen ciklus mellet ne védekezzetek! Alig hiszek a szememnek, hogy ilyet olvasok!!! Terhesség ellenõrzésére tesztet kell csinálni, viszont az bejelezhet ciszta esetén is. Mindenképpen orvoshoz kell menni! 18 évesen a rendszertelen ciklus is kezelendõ! Válts orvost, ha jót akarsz!
Szerintem lehetsz terhes és nagyon gyorsan cseréld le nõgyógyászodat!!!Mindenféle képen menny el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, jövõhéten csütörtökön megyek egy másik megbízhatóbb nõgyógyászhoz. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes, bár semmi jelet nem érzek hogy az lennék. De veszek majd egy tesztet. Barátnõmnek hasonló panaszai voltak és neki kiderült hogy a jobb petefészkében ciszta van. Szerintetek lehetséges ez is ?
Igen lehet! De elõször a terhességet kell kizárni!
A cisztától nem érzel fájdalmat. Viszont én is 18 vagyok, és én 11 éves korom óta menstruálok, nekem volt, hogy 4 hónapig nem jött meg. A nõgyógyászom azt mondta, hogy amint beöltöm a 18.at menjek vissza , és elkezdik a hormonális kezelést, ez miatt nem szedhetek fogamzásgátlót sem, az orvosod pedig ilyet nem mondhat, mert ez nem valós. Nekem két éve derült ki , hogy petefészek cisztám volt, nem is kicsi: 5, 5 cm!!! De hál isten felszívódott magától. Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, inkább menj el kettõ különbözõ nõgyógyászhoz ugyanarra a vizsgálatra, és nézd meg hogy mindkettõ mit mond.
A kérdező hozzászólása: nekem is sokszor volt ilyen hogy több hónapon át nem jött meg. majd megint megjött és így ment folyamatosan. igazából csak merem remélni hogy tényleg "csak" valami ciszta, ami kezelhetõ. Megfogadom a tanácsod ma délután még egy nõgyógyászhoz kértem idõpontot. Várom majd az eredményeket :S
Szia! Rendszertelen ciklussal inkább endokrinológushoz menj, õ a hormonszakértõ. A nõdokik csak tüneti kezelést tudnak adni. Persze ha még nem akarsz babát, lehet hogy neked az is jó. Ez általában fogamzásgátló, rendezi a ciklust, és nem kell aggódnod egy nem kívánt terhesség miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod !

Alig múltam 3 hetes terhes. Orvoshoz még nem mentem. Ha terveztük a babát (tehát nem védekeztünk és már több, mint egy éve nem szedek gyógyszert), egy hete késik, és 2 baby-teszt is pozitiv lett, akkor ugye biztos lehetek benne, hogy kisbabát várok?

A szagokat túl jól érzem, és a mellem is fáj néha. De más "tünetem" még nincs.

Legjobb válasz: Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.

Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.
Tutira terhes vagy. Két teszt már nem csalhat ekkorát!
Lehet örülni, babát vársz! A tünetek majd jönnek, kinek elõbb, kinek utóbb!Gratu!
szia szerintem is terhes vagy en is 2 tesztet csináltam meg es ppozitiv lett, , szoval :) gratula.. dokihoz azert menj el minnél hamarabb , es a bébi vitaminokat is lassan kezdheted szedni :)
Szia Nekem is két tesztem lett pozitív, de csak a doki és az ultrahang után vált bennem teljesen biztossá az öröm:-) TE is menj el orvoshoz és nyugtasd meg magad, jó tudni, hogy ott növekszik egy piciny lüktetõ magzat.-) sok boldogságot(5 hetes kismama)
szia, Gratula a bébihez. Sok sikert kívánok. Mindenképpen keress fel egy nõgyogyó (akinél szülni szeretnél), egy vizsgálat erejéig, bár még nagyon kics a baba, 6-7 héten mindenkébb menj dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!