Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még ha a nem (215 db)

szerintem nem
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem az ujjáról sem került belém semmi.

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Lehetek terhes, ha a mensim nem jött meg, az előző rövid volt és gyenge (akkori teszt negatív), most feszül a mellem, álomkóros vagyok és hidegrázásom van? Tesztelni holnap fogok, ha addig sem történik semmi.

Lehet, hogy megbolondultam, de olyan, mintha mozogna valaki a hasamban. Ez nem bélmozgás, éjjel is ébredtem már rá, s?t a kezemmel is érzem, pedig van vagy húsz kiló plusz rajtam. Az els? babámat nagyon hamar éreztem, a 17.héten már szemmel láthatóan rugdosott. Segítsetek! Ha bab van odabenn, akkor jól átvert a természet, azt hittem, hogy ennél jobban ismerem a testem! Segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.

Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.
Egyet értek az elõttem szólóval. Biztosan nem a babát érzed. És mivel már nem az elsõ tehességed, gondolom nem kell elmondani, hogy igazodnak a beleid, és folyamatos bennük a szélmozgás.
Az elsõ terhességem csak a 12. héten derült ki, elõtte összevissza véreztem, sõt abban a 12 hétben is, amikor már terhes voltam (szóval ezért nem gyanakodtam) Viszont a mozgást akkor sem érezheted szerintem, mert most második terhességem élem, és akárhogy figyeltem a 14. hét elõtt semmit sem éreztem, de csak tegnap óta merem azt állítani, hogy a babát érzem. Ezzel a terhességgel nem véreztem. Tesztekhez meg annyit: nekem nem egyszer halvány második csík volt, és mégis megjött, és most meg csak mikor már a doki is kimondta a terhességet, akkor mutatta ki a tesz a pozitív eredményt (6. héten volt) 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Teszt negatív. Mensesnek semmi jele, de ismét van tejem... A bélmozgást felismerem, ez olyan, mintha tikkelne valami a hasamban, és ez kézzel is érezhetõ. Azt is tudom, hogy ha ez a második hónap lenne, még nem éreznék semmit. De az kimaradt, hogy eddig három mensim más volt. 1*csak barna, 1*csak vér, utóljára inkább rózsaszín. Ebbõl doki lesz.

Lehetek még babás? ha a nem várt mensi előtt 4 nappal pecsételő vérzéses, barnázós lettem kb. egy hétig.

Betét sem kellett, elég volt a tisztasági, de az is épp, hogy olyan lett.A h?m ugyan 2 tizedfokot visszaesett, de utána újra coverline fölé emelkedett és mostanáig is ott van.

Legjobb válasz: Tulajdonképpen akkor nem is jött meg "rendesen"?Szerintem csinálj tesztet!!Van esélyed,szurkolok!!

Tulajdonképpen akkor nem is jött meg "rendesen"?Szerintem csinálj tesztet!!Van esélyed, szurkolok!!
Teszt, teszt!!!nekem is ez volt!!! 29 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, bár úgy lenne, veszek tesztet.

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért, meg max egy kicsit dugta be de nem éreztem semmit tehát nagyon minimálisan?

értelmes válaszokat légyszíves,mert eléggé idegesek vagyunk :/

Legjobb válasz: Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!

Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!
2+1. ha nagyon peches vagy, akkor ennyitõl is lehetsz terhes, ha késik, tesztelj, ha pozitív, azonnal menj nõdokihoz.
Igen, van rá esély. Kevés, de van. Remélem szerencsétek lesz és nem esel teherbe. De utána szerintem minden esetben használjatok óvszert. Nem éri meg "játszadozni".
A ciklusod hányadik napján jársz, ezt írd még meg.
A kérdező hozzászólása: 13. nap
ha max egy kicsit dugta be, akkor max egy kicsit lehetsz terhes... de egyébként nem valószínû.. mindenesetre láttunk már karón varjút, szóval tesztelj ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Lehetek terhes, ha a nemvárt napjára elmúltak a pms tüneteim és nem jött meg? Még nem merek tesztelni.

Korábban azonban voltak alhasi görcseim, émelygésem, derékfájásom, mindjárt megjön érzésem.

Legjobb válasz: Lehet, pár napot csúszik csak. 3-4 nap múlva tesztelhetsz szerintem.

Lehet, pár napot csúszik csak. 3-4 nap múlva tesztelhetsz szerintem.
Lehetsz, és a nemvárt napján reggel már ki szokták mutatni a tesztek, lehet érzékenyebb teszteket is venni, azok már egész biztos megmondják ilyenkor.

Lehetek terhes ha a 34. nap meg nem jott meg a menzeszem? 28 napos szokott lenni a ciklusom.

Felek tesztelni a sok csalodas miatt! Amugy nem erzek semmi kulonoset! Nem faj a mellem, csak kicsit nyugos vagyok!

Legjobb válasz: Hát,mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.

Hát, mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Maj megirom mi lett ha metudom, majd te is ird meg! ;)
en vagyok az elso aki ugyan igy van mint te.. en delutan teszteletem negativat... de meg reggel is foggok..
A kérdező hozzászólása: Remelem reggelre pozitiv lesz neked, majd ird meg, szoritok!!!!
Kedves kerdezo, hogy birod ki, hogy ne tesztelj? En mar nemvart elott teszteltem annyira turelmetlen voltam. Igaz negativ lett es el is keseredtem picit de aztan a nemvart utanni reggelen amikor nem jott meg ujra teszteltem es mar pozitiv lett :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most az elobb, de negativ. :(
nekem megjött :(
nekem is megjott
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem, szinte biztos vagyok benne, hogy hormonzavar, kesoi peteeresem volt.:(
ugyanebben a helyzetben vagyok én is, nekem sincs 35 napja menzeszem. én is félek tesztelni
Hát, Neked kötélbõl vannak az idegeid...:D Drukkolok, majd írd meg mi lett!
jajj tesztelj gyorsan:)
A kérdező hozzászólása: Nincs tesztem, de a torkom is kezd nagyon fajni! :( Varok jovohetig es ha akkor se jon meg, akkor tesztelek!
A torokfájásnak nem sok köze van a mensihez. Én biztos nem bírnám ki, hogy ne csináljak azonnal egy tesztet.
en is ugyan igy vagyok 34 napnal jarok es 28 napos a cikluson semmit nem erzek. meg mesi elotti panaszaim sincsenek . nem ertem ezt teszteltem es nega.. de akkor meg miert nem jonn meg : S
Pontosan tudod, hogy hány napos szokott lenni a ciklusod, és lassan 1 hetes késéssel még nem teszteltél? Áhh, én már régesrég teszteltem volna. Nyugodtan tesztelj, ha baba van, már ki kell mutatnia. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Regota szeretnek gyereket, mindig ugy jartam, hogy ahogy teszteltem , negativ lett, es ra 1 napra megjott! :( Ezert nem tesztelek, ha kesik meg 1 hetet lehet elmegyek a dokihoz, es o majd megmondja mi a helyzet! Mar nagyon kiabrandultam a sok negativ teszttol, ha megint az lenne, csak elszomoritana, igy legalabb van meg bennem egy kis remeny!
Lehet, hogy éppen most lesz pozitív. Honnan tudhatnád, ha nem végzed el a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Csinalok majd egy tesztet, de csak jovoheten, ha nem jon meg addig!
A kérdező hozzászólása: Nekem is ma megjott! :(

Lehetek terhes ha a mellbimbóm 3 napja iszonyatosan fáj még akkor is ha nem ér hozzá semmi?

Sokszor járok pisilni,de mindig csak pár csepp jön.A folyásom tojásfehérje és még soha nem volt ennyire sok a mennyisége!Bal oldalt a petefészkemt?l nem messze meg olyan érdekes bizserget? érzést érzek néha.

Legjobb válasz: Lehetsz! Nekem a nemvárt elõtt 1 héttel már fájtak a mellbimbóim, azóta is ez az egyetlen tünetem.

Lehetsz! Nekem a nemvárt elõtt 1 héttel már fájtak a mellbimbóim, azóta is ez az egyetlen tünetem.
Lehetsz én is ezeket éreztem mint te..még van három napom a nemvártig de már ma pozit teszteltem..viszont én nem pár cseppet pisiltem, pisilek, hanem annyit mint egy ló:)

Lehetek terhes még, ha a peteéréskor együtt voltunk, viszont néhány napra rá elkezdtem vérezni, majd 5 nappal később erősen véreztem egy napig, utána sokkal gyengébben? Az orvosom szerint nem menstruációs vérzés volt.

Elvileg 7 nap kell a megtermékenyített petesejtnek, hogy a méhbe érjen, ugye? Tehát lehet, hogy nem ürült ki a vérzéssel?

Legjobb válasz: és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?

és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?
A kérdező hozzászólása: szombaton este kezdõdött nagyon gyengén, vasárnapra kicsit erõsödött, de akkor is inkább véres folyásra emlékeztetett (ezt még lehetett peteérés miatti vérzésnek hinni), hétfõre eléggé felerõsödött, mint mondjuk menstruáció elsõ napján, aztán keddre kevesebb mint felére gyengült, mára is gyengült kicsit. A menstruációm egyébként 5 napig szokott tartani, 4 napig nagyon erõs, utolsó napra gyengül.
Szia! Az orvosod nem tudta megmondani, hogy ha nem menstruációs vér volt akkor mi? Egyébként ha a peteérésed nagyon közel van menstruációhoz vagyis nagyon rövid a luterális fázisod, akkor nem tud beágyazódni. kb 7 nap osztódás, vándorlás kb 5 nap beágyazódás ehhez megfelelõ vastagságú méhnyálkahártya kell, ez pedig a menstruációkor levállik.
A kérdező hozzászólása: az orvosom azt mondta, hogy peteéréshez kötõdõ vérzés, csak valószínû, mivel Clostilbegyt-et szedek és még palástfûteát is ittam, így ezek együttes hatása lehet. Mivel eddig nem volt ilyen problémám soha, és a clostilbegyt-bõl is ez a harmadik adag volt már.
A kérdező hozzászólása: egyébként 30 napos a ciklusom, tehát normál esetben ez nem lehetne menstruáció
Lehet, hogy a szervezeted regált így a gyógyszerre és a teára! Nagyon szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :) , rám fér. nagyon szeretnénk már kisbabát, és már kétszer vetéltem el koraterhességgel. mindenre elég érzékeny a szervezetem, úgyhogy bízom benne, ez volt a baj. még azért reménykedem, hátha...
Egy a lényeg, ne izgasd magad. Nagyon szorítok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!