Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még ha a (465 db)

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!
Mire jött rá? Hogy éretlen vagy?:D
nem hiszem. bár én a helyedben kerülném is, nem bírnék a szemébe nézni.
igen ha nem védekeztetek szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretem volna kapni. !
Van 1 jó tipp ha nem akarod hogy terhes legyél, bár elég nehéz:S : 1. Öld meg a szomszéd kecskéjét 2. Belezd ki 3. Öltözz be Lady Gaganak 4. Forduly hármat 5. És ugorj ki az ablakon Ha nem sikerült akkor kezd elõröl egy másik kecskével.
És ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Ha ilyen baromira tudatlan vagy, miért nem elõbb kérdezel?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Szóval igen gond lenne ha terhes lennék.
Nem vagy terhes ne agódj. Ha mégis terhes vagy akkor vedd ugy hogy hazudtam.
Lehetsz. Viszonylag kicsi az esélye, de közel sem lehetetlen. Ha nem akarsz gyereket, akkor MINDIG védekezni kell.
Sajnos nem kizárt. Gond lenne a baba egyébként? Egyébként fura ez a mostani hónap. Április 4-5re vártam a vérzésem és még mindig sehol.Pedig én biztosan nem lehetek terhes és sosem késett még ennyit, szóval passz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És nem védekeztünk..://
lehetsz, még akár mensi közben is, csak kisebb az esélye
én meg nem normális választ akartam írni!...

Lehetek terhes, ha a mensim nem jött meg, az előző rövid volt és gyenge (akkori teszt negatív), most feszül a mellem, álomkóros vagyok és hidegrázásom van? Tesztelni holnap fogok, ha addig sem történik semmi.

Lehet, hogy megbolondultam, de olyan, mintha mozogna valaki a hasamban. Ez nem bélmozgás, éjjel is ébredtem már rá, s?t a kezemmel is érzem, pedig van vagy húsz kiló plusz rajtam. Az els? babámat nagyon hamar éreztem, a 17.héten már szemmel láthatóan rugdosott. Segítsetek! Ha bab van odabenn, akkor jól átvert a természet, azt hittem, hogy ennél jobban ismerem a testem! Segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.

Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.
Egyet értek az elõttem szólóval. Biztosan nem a babát érzed. És mivel már nem az elsõ tehességed, gondolom nem kell elmondani, hogy igazodnak a beleid, és folyamatos bennük a szélmozgás.
Az elsõ terhességem csak a 12. héten derült ki, elõtte összevissza véreztem, sõt abban a 12 hétben is, amikor már terhes voltam (szóval ezért nem gyanakodtam) Viszont a mozgást akkor sem érezheted szerintem, mert most második terhességem élem, és akárhogy figyeltem a 14. hét elõtt semmit sem éreztem, de csak tegnap óta merem azt állítani, hogy a babát érzem. Ezzel a terhességgel nem véreztem. Tesztekhez meg annyit: nekem nem egyszer halvány második csík volt, és mégis megjött, és most meg csak mikor már a doki is kimondta a terhességet, akkor mutatta ki a tesz a pozitív eredményt (6. héten volt) 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Teszt negatív. Mensesnek semmi jele, de ismét van tejem... A bélmozgást felismerem, ez olyan, mintha tikkelne valami a hasamban, és ez kézzel is érezhetõ. Azt is tudom, hogy ha ez a második hónap lenne, még nem éreznék semmit. De az kimaradt, hogy eddig három mensim más volt. 1*csak barna, 1*csak vér, utóljára inkább rózsaszín. Ebbõl doki lesz.
Szoptad volna...
De így nagyobbat szopsz :D
igen
perszee
A kérdező hozzászólása: Koszonom a hasznps valaszokat......
Sajnos igen, hiába vagy szûz. Erre máskor inkább nagyon figyelj, mert baj lehet. 18/L :)
Hát persze! Szûz Mária is így lett terhes.
Egyértelmû..! hiszen beléd kerül a sperma.! erre nagyon vigyázz legközelebb.. De megkérdezhetem hogy hányéves vagy?
Ajjaaajjjj! Ha még tini vagy (pl. 14), akkor bizony nagy bajba kerültél, sajnálom! :( Ha szüleid megtudják, hogy terhes vagy, annak bizony nem lesz jó vége :/ Ennek csak 1 módja van, hogy ne hordd ki a gyereket, igaz, kicsit durva megoldás... Az Abortusz! Kicsit zsebbe nyúlós beavatkozás, ugyanis akár 40-60ezer forintba kerülhet.

Lehetek terhes ha a párom úgy ujjazot meg hogy lehet hogy sperma volt az ujján?

Ilyen 10 éves trollok kíméljenek:)

Legjobb válasz: Van rá sanszod igen..

Van rá sanszod igen..
Kicsi de van rá esély
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem leszek :)
attól függ melyik likadat ujjazta
spermiumok hamar elhalnak. Kb 0, 005 az esély a terhességre.
nagyon kicsi rá aze sély, de ajánlatos kezet mosni elötte. A spermiumok egyáltalán nem halnak el hamar. Szabad leegõn pár órát elélnek, a méhben petevezetõkben akár 3-4 napot is igy be tudják várni a peteérést. 29/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó te valami biológus szerûség vagy?szóval most kicsi vagy nagy rá az esély?
Én is ugyan így vagyok. 2 nap múlva újra teszt.
A kérdező hozzászólása: ha kajálok akkor elmúlik a fej fájásom.
A kérdező hozzászólása: Most néha elég rendesen görcsöl a hasam az lenne a normális ha a napokban meg is jönne.Te érzel valami tünetet?
Mindjárt megjön érzésem van, néha fájdogál a hasam, meg szúr a petefészkem. Én sem értem, hogy miért negatív. :( Az a furcsa, hogy nekem soha nem szokott késni, max 2 napot. Szinte óramû pontos. Nem rég hagytam abba a gyógyszert, de utána is mindig megjött rendesen az elmúlt 3 hónapban, csak most nem. Stressz, betegség, soha nem befolyásolta eddig sem. Nem értem. Igaz, hogy mi aktívan nem is voltunk rajta a dolgon, viszont megszakítással védekeztünk, és anno a fiam is így csúszott be, ezért gondolok rá. Ráadásul a munkahelyemrõl is ki akarnak rúgni, a terhesség pedig ezt is megoldaná. Totál kivagyok. Hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Ne idegeskedj, ha baba van annak csak örüljetek biztosan jut neki is szeretet bõven:) Meg ha amúgy is ki akarnak rúgni akkor tényleg meg lenne oldva, mert otthon lennél a babával. Nekem belenyilall a petefészkembe meg nem rég mértem hõmet és 37 tegnap 36, 9 -e körül mozog.Hát én nagyon remélem, hogy baba lesz mi sem terveztük, de ha jön akkor örülünk neki.Tényleg nyugodj meg, mert ha baba van az neki se jó, ha meg nincs akkor ez miatt is késhet pluszba.:) Bennem is van izgalom ezen jár az agyam csak.Párom szerint úgyis megjön:o)Írj ám, hogy mi a helyzet én is írok:)
Mindenféleképpen írok majd. :) Hát drukkolok mind2-õnknek.
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak:D
A kérdező hozzászólása: fél9kor reggeliztem megint ettem egy szendvicset, mert éhes lettem.
Én álmos vagyok. Talán még ez utalhat a babára. De ennyi.
A kérdező hozzászólása: igen álmosság az utal rá.:) remélem lesz babád:)
Remélem Neked is. És ha lesz, majd a terhességet is együtt csinálhatjuk. :) Bár eléggé el vagyok keseredve. :( Azt hittem ma + lett a teszt. Tényleg, te teszteltél ma?
Szóval + lesz... :) Elírtam.
A kérdező hozzászólása: ma nem teszteltem csak tegnap. Hát jó lenne azok lennénk és akkor mindig megtárgyalnánk ki hogy van stb stb. :)
A kérdező hozzászólása: küldtem üzit neked:)
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 napja már folyamatosan fáj a fejem.Nem szokott pedig.
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem sem jött még meg.Nem értem akkor miért negatív a tesztünk.Bár késést sok minden okoz pl stressz de apró jele sincs annak hogy meg akarna jönni.
A kérdező hozzászólása: ha szeretnél babát akkor szurkolok:) okés 2 nap múlva megint tesztelek:) majd írj, hogy mi volt:)
Igaziból annyira nem vagyunk rajta a baba dolgon, bár becsúszhatott, igaziból nem bánnám. Neked vannak valamilyen tüneteid? Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én már két héttel a várt menstruáció elõtt éreztem tüneteket. fájt a fejem, több napig szurkált enyhén görcsölgetett a hasam.sok a savam.van amikor este is hányingerem van meg reggel is.feszült a hasam keveset tudtam enni. mára már ezek a tünetek elmaradnak.az émelygés fej fájás sav fáradékonyság(egész nap aludnék) hideg rázás ezek a tünetek maradtak meg.Neked?
Nekem mindjárt megjön érzésem van, de nem jön, fejfájás, hasszurka. 28-án kellett volna megjönnie, ma teszteltem, de - lett, nem tudom, hogy lehet-e, hogy még is terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom szerintem te is várjál pár napot aztán elválik.hogy lesz baba vagy sem. Amit én csináltam teszt csíkot nincs is rajta hányas érzékenységû :-/ Olvastam már olyat is, hogy egy csajszinak nem mutatta ki teszt, hogy terhes és a véreredmény mutatta csak ki neki.Amíg nem jön meg szerintem van rá esélyünk.
Igen, még én is reménykedem, holnap reggel tesztelek megint, ha az is - lesz, és továbbra sem jön meg, akkor hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Én is tesztelek holnap és majd kiderül mi lesz. Remélem nincs semmi bajunk és nem azért késik. Majd írd meg az eredményt én is megírom.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma is egyet reggeli 1. vizeletbõl de negatív:( Kicsit elmosódva látszik ez az egy csík. Szerinted reménykedjek még?
Persze, amíg nem jön meg, addig reménykedjünk!!! Ne add fel, lehet, hogy késõbb fogant! Én holnap reggel tesztelek megint. Ha az is - lesz, és a hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn doki, szerintem tégy te is így. :) Még bármi lehet!!!
A kérdező hozzászólása: Okés:) bár nekem a doki nehéz ügy, mert még csak most költöztünk külföldre, de majd megoldom valahogy:) Kiwi vagyok ám az eredményedre:)
Én is. :) Holnap ilyenkor már többet tudunk.
A kérdező hozzászólása: ezt is olvastam: Szia! Nekem a terheségem alatt 4 negatív terheségitesztem volt még is terhes voltam 3 éves a lányom! A 2. terheségi teszt után mentem orvoshoz aki azt mondta halucinálok! 1 hét mulva még egy terhességi teszt negatív akkor is orvos aki már gratulált! Majd már tul voltam a harmadik hónapon mikor mindenki azal jött nekem hogy eltettem e a pozitívos terheségi tesztett emlékbe? Hát nekem olyan nem volt így vettem még egy terheségi tesztett majd megcsináltam és az is negatív lett! Szóval inkább orvoshoz menny és csináltassál vérvétel alapján terheségi tesztett! Én ha legközelebb nem fogok ilyesmivel kilódni az biztos!
Szia! Most teszteltem, megint - lett. Most már nem tudom, hogy mi van... Még mindig nem jött meg. Hát nem tudom, ha más nem, akkor hétfõn doki. Nálad mi a helyzet?
Végül lett baba a - tesztek után? Hasonlóan vagyok most én!

Aggódjak? Lehetek terhes ha a szüzességem elvesztése után jön meg 1 nappal?

2 napja elvesztettem a szüzességem, akkor nagyon véreztem. utána voltak előjelek arra, hogy megjön, és másnap meg is jött. ez a menzesz után lehetek terhes ? vagy ezek szerint nem lettem az ? akkor ugye rögtön elmaradt volna a menstruáció ?

Legjobb válasz: Védekeztetek nem?

Védekeztetek nem?
Nem a legvalószínûbb, de nem is lehetetlen. Persze jó, ha tisztában vagy a tested mûködésével, figyelsz a jelekre, de kizárólag a naptárra (+hõmérõzésre, nyákvizsgálatra...) soha NE alapozd a védekezést addig amíg gond lenne egy gyerek. A természetes módszerek a teherbeesés valószínûségének NÖVELÉSÉRE hivatottak, nem pedig védekezésre. +Aggódás helyett mindig jobban jársz egy teszttel! Aktustól számítva minimum 2 héttel mutat megbízható eredményt. +Tanuld meg te is, hogyan kell helyesen használni (felhelyezni stb.) az óvszert, ne bízd kizárólag a fiúra, hogy "majd õ tudja...".
A kérdező hozzászólása: köszii:) de ugye nem a legvalószínûbb, hogy pont a menstruáció elõtt 2 nappal termékenyülök meg ?
Igen egy petesejt kb 24 36 órát megtermékenyithetõ. De hogy mikor van épp peteérésed nem tudhatod. gyakori a spontán extra peteérérs. A lényeg hogy mindig rendesen védekezzetek és akkor tuti nem elsz gond.
A kérdező hozzászólása: ja jól értettem a szöveget, akkor csak pár napig lehet megtermékenyíteni?
A kérdező hozzászólása: akkor a következõ hónapban fogok izgulni. és köszi, segítettél:)
Ha RENDESEN védekeztetek, akkor ne aggódj! Viszont erre: "akkor ugye rögtön elmaradt volna a menstruáció ?" NEM, nem feltétlenül maradt volna el a menstruációd. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
A kérdező hozzászólása: alapból tisztában vagyok mindennel, csak tudod az elsõnél szerintem mindenki fél egy picit;)
nem. ha védekeztetek és meg is jött nem lehetsz terhes. sosem értettem, hogy miért szexelnek olyanok, akik az alapvetõ biológiai mûködésükkel sincsenek tisztában... 23L
A kérdező hozzászólása: persze
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi:)

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért, meg max egy kicsit dugta be de nem éreztem semmit tehát nagyon minimálisan?

értelmes válaszokat légyszíves,mert eléggé idegesek vagyunk :/

Legjobb válasz: Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!

Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!
2+1. ha nagyon peches vagy, akkor ennyitõl is lehetsz terhes, ha késik, tesztelj, ha pozitív, azonnal menj nõdokihoz.
Igen, van rá esély. Kevés, de van. Remélem szerencsétek lesz és nem esel teherbe. De utána szerintem minden esetben használjatok óvszert. Nem éri meg "játszadozni".
A ciklusod hányadik napján jársz, ezt írd még meg.
A kérdező hozzászólása: 13. nap
ha max egy kicsit dugta be, akkor max egy kicsit lehetsz terhes... de egyébként nem valószínû.. mindenesetre láttunk már karón varjút, szóval tesztelj ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Lehetek terhes, ha a nemvárt napjára elmúltak a pms tüneteim és nem jött meg? Még nem merek tesztelni.

Korábban azonban voltak alhasi görcseim, émelygésem, derékfájásom, mindjárt megjön érzésem.

Legjobb válasz: Lehet, pár napot csúszik csak. 3-4 nap múlva tesztelhetsz szerintem.

Lehet, pár napot csúszik csak. 3-4 nap múlva tesztelhetsz szerintem.
Lehetsz, és a nemvárt napján reggel már ki szokták mutatni a tesztek, lehet érzékenyebb teszteket is venni, azok már egész biztos megmondják ilyenkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!