Találatok a következő kifejezésre: Lehetek még Tegnap (123 db)

Még 3 napom van mesiig. Tegnap csináltam tesztet, de negatív. Lehetek még azért terhes? Nem kellett volna egy nagyon-nagyon halvány csíknak lennie?

Legjobb válasz: Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.

Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.
Szia! Ne keseredj egybõl el, lehet nem termelõdött még annyi hcg hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt.Szerintem ha nem jön meg, utána tesztelj ismét.Vagy ha már nagyon nem birod a várakozást, akkor a nemvárt napján elsõ pisibõl.De még az sem mutat "tuti" eredményt. Sok sikert!
Nem, nem kellett volna. A terhességi tesztet a vérzés elmaradása UTÁNRA tervezték. Van egy mérési határa, ami alatt nem tudja mérni a terhességi hormonokat. Nem véletlenül van ráírva, hogy az elmaradt vérzés napján lehet elõször használni eredményesen. Attól, hogy 100 nõbõl egynek pozitív a tesztje napokkal a nemvárt elõtt, neked meg nem, még nem kellene ilyen következtetéseket levonni, mint te, hogy akkor már nincs is baba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Kedves utolsó! Tudom, ogy igazad van, de annyit olvastam már, hogy napokkal elõbb is kimutatta, hogy úgy gondoltam hátha nekem is. Ezért gondoltam arra, hogy ey ici-pici halványka csík is elég talán látszódni fog. Pedig megfogadtam, hogy a nem várt napjáig nem tesztelek, csak nem bírtam ki.
Nekem kimutatta 2 nappal a nemvárt elõtt.
Persze, bármi lehet :) Hányadik dpo-n vagy?
A kérdező hozzászólása: 13
Akkor 12.dpo-n teszteltél. Az még nagyon korai.
Tesztelj újra hétvégén! :)
Igen lehetsz. legutolso menszeszt egy keddi napra nem vartam. Szerdan teszteltem ami - lett (el is keseredtem rendesen). Viszont a penteki mar + volt. Szoval barmi lehet meg :)
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött reggel:( ha elmúlt utána kétnaponta leszünk együtt hátha úgy majd sikerül:/

A nem várt napján pecsételő vérzésem lett tegnap a 35 napon, mikor meg kellett volna jönnie. Feszül a mellem és a hasam nem görcsöl, mint menszeszkor szokott. Lehetek még terhes, vagy a pecsételő vérzés a menszesz jele?

Volt 1 spontán vetélésem, utána 1 hónap házasélet tilalom volt szeptemberben.Októberben próbálkoztunk és most novemberben lehet nem sikerült a bébi?

Legjobb válasz: Ha csak tényleg pecsétlõ vérzés és csak 1-2 napig tart és nem jön meg rendesen, akkor bizony baba van a dologban! Drukkolok!!!!!

Ha csak tényleg pecsétlõ vérzés és csak 1-2 napig tart és nem jön meg rendesen, akkor bizony baba van a dologban! Drukkolok!!!!!
Várj 1-2 napot és tesztelj az a biztos, de valószínû a pici! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Még mindíg pecsételõ vérzésem van, de már a hasam is úgy görcsöl, mint mikor megszokott jönni.Nem vérzek, mint menstruációnál szoktam csak pecsételek, most ez a bébi vagy így jött meg?Vagy decemberben újra próbálkozunk.
Én is így voltam, nem várt napjától pecsételtem hasam is fájt.Sose volt még így ezért teszteltem pozitívat.most 18hkm vagyok.Tesztelj nyugodtan! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Már nem csak pecsételek vérzek is menszruációs görcseim vannak, amik erõsek.Sajnos a bébi így nem sikerült.Majd legközelebb.
Nagyon sajnálom :( Nekem sem sikerült, tegnap megjött. Kezdem a 6.inszeminációt :(

27 napos ciklusnál ma, a 22. napon van a legnyákosabb napom. Akkor most lehetek még terhes, ha tegnap meg ma is szexelünk? Várhatóan meg fog jönni ha sikerült teherbe esnem, vagy akkor nem lesz mensi már?

CSak mert szerintem elég közel vagyom már a mensihez. Az is lehet, hogy beteg vagyok?a ciklus 9. napjától kezdtem el szedni a méhpempőt. Ilyen "nyúlós" sok nyákom még sosem volt, pedig van már egy kislányom :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.

Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van olyan nyúlós nyákom, amit a két ujjam között olyan 10cm-re ki tudok húzni? Bocsi a részletekért :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk érdekes valóban, mert a 14. napon volt erõs görcsöm a bal petefészekben, de akkor nem volt ennyire erõs a nyák, most meg 2 napja igen erõs, de ma a legdurvább.Kissé tanácstalan vagyok....ezért is kérdezek, mert fogalmam sincs mi van. 2 napja mondjuk érzem a mellbimbóm is érzékenyebb és kicsit duzzadtabbnak tûnik a mellem is. Most akkor mikor volt a pé? Vagy 2x volt? Vagy csak most van, és a 14.nap csak próbálkozott, de nem sikerült neki kiszakadnia?....passz
Azon még nem gondolkoztál el, hogy a méhpempõ kitolja a ciklust és most van peteérésed? Nem törvényszerû hogy most is 27 napos lesz, szerintem most van peteérés nekem is ilyen volt ahogy leírtad mind 3 nyákos napon együtt voltunk, most itt ugrál a pocakomba a fiam, nekem a 21. napon volt és 35 napos ciklusom lett:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, de jó lenne! :) Akkor ma hajrá és aztán meglátjuk mi lesz! Utolsónak: Neked se 35 napos ciklusok szokott lenni egyébként?
A kérdező hozzászólása: Egyébként gratulálok a picihez ;) !
Nekem 21-46-ig minden volt már:)
Kedves kérdezõ! Sikerült a baba? Csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban kezdtem el a méhpempõt. A ciklusom 26. napján u.azt tapasztaltam, mint te. A ciklusom 32-35 napos. Köszönöm, ha válaszolsz.

Tegnap fenékre estem, csillagokat láttam, fáj még mindig. Kicsit szédültem utána, meg hányingerem volt. Picit még most is szédülök. Kaphattam agyrázkódást? Milyen következményei lehetnek még?

Legjobb válasz: ha nem ütötted be nagy erõvel a fejed, vagy nem rázkódott nagyon, akkor nincs agyrázkódásod ...viszont jó lenne dokihoz menned, mert a gerincedet csúnyán megüthetted

ha nem ütötted be nagy erõvel a fejed, vagy nem rázkódott nagyon, akkor nincs agyrázkódásod ...viszont jó lenne dokihoz menned, mert a gerincedet csúnyán megüthetted
Igen, ez enyhe agyrázkódás. Semmi extra gyógymód, pihenni kell pár napot, kerülni a hajolgatást, bármilyen emelést, megerõltetést. További következményei csak a súlyosabb agyrázkódásnak lehetnek. Súlyosabbnak akkor számít, ha eszméletvesztéssel is jár, nagyon súlyos, ha az eszméletvesztés 15 percnél tovább tart, vagy rövidebb ideig, de többször ismétlõdik.

Ha van egy kis folyás attól még lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Lehet ez még csak a beágyazódás?

Ma már fájt a fejem a melleim is érzékenyek,a hasam is szurkál néha,a ciklus.hu szerint 5-én volt ovum.Várjak még vagy holnap teszteljek,de csak 25 érz.van itthon az már kimutatná?

Legjobb válasz: Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)

Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)
A kérdező hozzászólása: mensi még nincs csak negatív teszt
Csak negatív lett a teszt, vagy meg is jött? Mert ha csak nega teszted van, de mensid még nincs, akkor van remény!! 2. válaszadó voltam.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de negatív:( majd a következõ hónap remélem sikerül
Nekem két napja késik, rengeteg pozi tesztem van és nekem bõ vizes folyásom van! Én is megijedtem, de többen írták, hogy nekik is volt, ez normális, így védekezik a szervezet a fertõzések ellen! Nekem egyébként nemvárt elõtt 5 nappal 25-ös teszt már halványan kimutatta! Sok sikert!
Na, megcsináltad a tesztet??
Igen lehetsz terhes!! Nekem is volt folyásom, fájt a mellem, meg a fejem és most 33+3 km vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de szerintetek lehetek terhes ezekkel a tünetekkel
Késés után most már nyugodtan tesztelhetsz, kimutatja (hacsak nem késõbb volt peteérésed). Drukkolok, majd írd meg a fejleményeket!
Amit a 25-ös terhességi tesztekrõl tudni kell: már a megtermékenyítés utáni leghamarabb 10-14. napon képesek kimutatni a terhességet. Már a várható elmaradt mensi napján, reggeli vizeletbõl is kimutatja- nem ritka azonban, hogy délután végzett teszt is halvány pozitívat mutat. Holnap reggeli elsõ vizeletbõl nyugodtan megcsinálhatod a tesztet! Nekem legutóbb a nemvárt elõtt 1 nappal, reggeli elsõbõl kimutatta a 25-ös Gabriel. Sok sikert! Üdv: 2 gyermekes, 19 h.km.
Szia! Mi újság?

Nagyon fájt a derekam és terhes lehetek még? 1 napja késik a höm 37 a lily teszt tegnap negatív volt! Van még esélyem?

Legjobb válasz: Nekem egyik terhességemnél se fájt a hasam, a derekam az elsõ 8-9 hétben(akkor még úgy számolták hogy félidõtõl) nem volt háyingerem és semmi negatív tünetem.És általában a többi kismama is csak abból tudta hogy terhes hogy nem jött meg nekik a menstruációjuk. Miért van az hogy mostanában állítólag már a beágyazódást is érezik?ezt nem csak "beképzelik"?

Nekem egyik terhességemnél se fájt a hasam, a derekam az elsõ 8-9 hétben(akkor még úgy számolták hogy félidõtõl) nem volt háyingerem és semmi negatív tünetem.És általában a többi kismama is csak abból tudta hogy terhes hogy nem jött meg nekik a menstruációjuk. Miért van az hogy mostanában állítólag már a beágyazódást is érezik?ezt nem csak "beképzelik"?
Kedves elsõ Én ezt így nem mertem ide megírni, mert féltem, hogy a sok babára vágyó már képzelgõ nõ lehurrog. De így van és is így gondolom, hogy itt az oldalon már nagyon sok tünetet beképzelnek maguknak akik babát akarnak.A beágyazódást is megérzik. Hát nem tudom, nem egyszer szültem és nem is kétszer szóval van tapasztalatom, de én is csak a régi jó elmarad a mensi tünetet ismerem. Persze jöttek azután a tünetek, csak éppen nem kimaradt mensi elött hanem úgy 7-8 hetes terhesen. Kérdezõnek:A hõd bíztató a mensi késés is. A Lilly teszt jó is meg rossz is, én nem használtam soha csak hallom a véleményeket róla. Ha nem jön meg továbbra sem, akkor tesztelj egy jobb fajtával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ én sem éreztem beágyazódást csak késik a mensesem azelõtt sohasem fájt így a derekam ezért érdeklõdnék.Amúgy van már egy 4 éves kisfiam és vicces hogy nem emlékszem milyen volt amikor teherbe estem :) ) pedig õt is nagyon vártam mert õ is nagyon nehezen jött össze:(
Derékfájás nekem mensi elõtt szokott lenni, a hõm is csak a mensi végén esik le..ritka de így van, így mostanában sosem tudok bizakodni hõ alapján, a késés már biztató jel, a lily teszt egy szar már bocs, , , nekem többször álpozit mutatott..és baba nem volt, igaz mint írod neked nega..várj pár napot..én az elõ terhességemnél ikres babás voltam és a kimaradt mensi után teszteltem pár nappal és akkor is olyan halványat, hogy szinte csak én láttam..esélyed pedig ameddig nem jön meg van!!! Nekem nem fájt a derekam, lehet kiröhögnek de inkább úgy éreztem mintha a vesetájékba nyilallt volna mindig..plusz olyan érzés volt az alhasamban mintha tele lenne vízzel.
A kérdező hozzászólása: Én a medi labbal jártam úgy hogy 3.szor mutatott pozitívat és nem gyengén bejelentkeztem az orvoshoz és mire mentem volna megjött:(Ilyen az én szerencsém aki nem akar babát annak összejön aki akar annak nem :(Köszönöm a válaszokat! Azért még reménykedek egy picit.

Lehetek meg terhes? Csinaltam tegnap tesztet negativ lett de a menszim meg sehol nincsen es mar reg meg kellet volna jonnie! Teszteljek masikkal? Tuneteim nincsenek!

Legjobb válasz: ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.

ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.
Szia!Azt nem irtad, hogy mennyi ideje kesik.En tavaly December 3.-an menstrualtam volna, de nem jott meg.:-) Csinaltam egy tesztet 7.-en es a teszt negativ volt, de tovabbra sem jott meg.Egy het mulva 14.-en csinaltam meg egy tesztet es az mar pozitiv lett.:-)))Azota mar megszuletett a gyonyoru kicsi lanyom!Csinalj meg egy tesztet, lehet neked is korai volt az elso teszt.Sok sikert kivanok! Udv.egy 4 honapos kiralylany anyukaja!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt:)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat de mar megjott:( 2 napot kesett

A teszt (Easy) amit tegnap csináltam pozitív lett. De ma voltam dokinál és ő nem látott semmit, az ultrahangon se. Egy hét múlva kell visszamennem. Nincs semmi féle rosszulétem, ma vagyok a 36-ik napon. Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami

Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami
Szerintem csinálj mégegy tesztet. Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, mint gondolod, és ezért nem láttak semmit. Hogyha az is pozitív akkor szerintem baba van a dologban.
Elöszõr én 7 hetesen mentem el az orvoshoz.Elõtte pár héttel nekem is pozitív volt a tesztem.Tapintásra még akkor sem érezte 7 hetesen rendesen, de uh-n már látszodott a terhesség.Várj még kicsit, és utána tesztelj újra és menj orvoshoz megint.Lehet még nagyon korai volt és azért nem látszodott semmi.
Nekem is így volt, nagy volt az öröm, de a doki úgy elkeserített, mert már évek óta próbálkoztunk, hogy csak na. Két hét múlva mentem vissza, akkor voltam 5 hetes terhes, ma már fél éves a lányom. Szóval, szerintem tuti baba, csak még nagyon korai a terhesség. De vegyél egy másfajta tesztet is, csináld meg azt is, ha az is pozitív lehet örülni.

Nekem 1hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Tegnap még negatívat teszteltem. Olykor megfeszülnek a melleim és néha olyan görcs jön rám mint ha meg akarna jönni. Egy nap volt olyan fejfájára keltem és szédültem is reggel. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.

Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.
1 hetes késésnél már illene valamit mutatnia a tesztnek, ha terhes lennél!
csak 1 tesztet csinaltal?ha igen csinalj megegyet.lehet rossz volt a teszt
Az átlagos - és ez a legtöbb 25-ös - tesztek a peteérés után 4 héttel mutatják ki a terhességet. Hiába van ráírva más!!! Van egy nagyon jó régi terhes- könyvem, nagyon jó dolgok vannak benne és ezt is ott olvastam - és tapasztaltam! Nekem is volt kettõ negatív, vártam és a negyedik - a terhesség hatodik - hetén már pozitív lett. Én már elõtte is éreztem h émelygek, hányingerem van, és elkezdtek nagyon fájni a melleim. De azon a héten még nem mutatta ki.
Miért is téved?? Különbözõek az emberek, nekem pl kisfiamnál a terhesség elvileg 5. hetében volt elõször egy nagyon halvány pozitív tesztem, addig negatív volt pedig rengeteget csináltam, tehát már 1 hete késett. Néhány hónapja már 2 hetet késett, az amúgy sem teljesen rendszeres menstruációm, és akkor lett elõször nagyon halványan pozitív, sajna vetélés lett a vége.Jelenleg 8 napja késik, sok terhességi tünettel a teszt negatív tehát várok pár napot.Nem mindenkinek ugyanannyi a hcg szintje, ugye az is fontos, hogy lehet késõbb sikerült e megtermékenyülés, mondjuk egy nagyon késõi peteérésbõl.
6-os! Teljesen másról beszélsz! Az, hogy NEKED össze-vissza menstruáció mellett mikor mutatta ki a teszt, nem jelenti azt, hogy CSAK az ovu után 4 héttel lehet kimutatni! Hosszabb ciklusnál természetesen az ovuláció is késõbb következik be, így az utolsó menstruációtól számítva jóval késõbb sikerül csak kimutatni a terhességet (DE ettõl függetlenül a terhesség BIOLÓGIAI kora a pozitív teszt idején egy hosszabb ciklussal rendelkezõnél is megközelítõleg ugyanannyi, mint egy rövid ciklussal rendelkezõnél). Abban igazad van, hogy a hcg termelõdési üteme nem mindenkinél ugyanolyan, DE a minimális értéket "a lassabban termelõknél" is el kell érje, különben a terhességgel gondok vannak! A minimális érték pedig a fogantatástól számított 14. napon 10-20 mlu/ml között van és kétnaponta duplázódik.
Nem össze-vissza, csak nem napra pontos 30napos de van többször is, hogy 35 nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!