Találatok a következő kifejezésre: Lehetek már Mikor csináljam (13 db)

Lehetek már terhes? Mikor csináljam meg a tesztet? Várjak még vele?

szeptember 25.én hagytam abba a YADINE fog.gátló szedését.szeptember 29-én jött meg utoljára s azóta nem,és ma okt 1. van.Harmadikán lesz 36.napja hogy nem jött meg.SEGITSETEK!Babát szeretnénk a párommal.4 évig szedtem bogyót. el?re is köszi aki válaszol:

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy azért késik, mert a gyógyszer abbahagyása miatt kicsit összekeveredtek a hormonjaid. Csinálj egy tesztet, ha nem mutat ki semmit, egy hét múlva ismételd meg. (feltéve, hogy addig nem jön meg) Szorítok, hogy már most pozitív legyen!

Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy azért késik, mert a gyógyszer abbahagyása miatt kicsit összekeveredtek a hormonjaid. Csinálj egy tesztet, ha nem mutat ki semmit, egy hét múlva ismételd meg. (feltéve, hogy addig nem jön meg) Szorítok, hogy már most pozitív legyen!
aterhesseg nem kizart, de az elottem szolonak igazat adnek, lehtseges hogy a szervezeted probal atallni az uj helyzetre, ez okozhat akar tobb hetes kimaradast , kesest.altalaban az esetek donto tobbsegeben 3 honapos u.n. piheno idot szoktunk javasolni, ami elegendo arra, hogy a szervezetedben levo hormonok "kiuruljenek".ha most nem sikerult kerlek ne keserej el ne add fel, de a babadnak is jobb lesz ha egy ugymond termeszetesebb kozegbe kerul.4 ev eleg hosszu ido, probaljatok de azert ha nehny napon belul nem jelentkezik a verzesed esetleg egyeb terhessegre utalo tuneteid lennenek okvetlenul vegyel egy tesztet.ajanlom hogy a reggeli elso vizelettel vegezd es ne igyal elotte.akkor is ha azt irjak hogy a nap barmely szakaban vegezheto.sok sikert!

Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?

Szüleimnek sem tudom hogy mondjam meg. Szeretném ha megmaradna de lehet ha így lenne akkor egyedül kéne felnevelnem azt meg nem szeretném mert nem olyan a hátterem hogy ez menne. Mit tegyek? Nagyon jó lenne ha tudnátok tanácsokat adni. /18/

Legjobb válasz: tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért

tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért
Mindenképpen meg kell beszélned a szüleiddel és a jelenlegi pároddal is! Egy idõ után úgyis kiderül nem gondolod? Am 2 hét? rem a mostani pasid elõtt történt:S
Én biztos nem mennék bele.... Nem azért mert nem az én gyerekem, hanem mert 2 hete lennék veled + nem kéne gyerek. 23f
18 vagy. lehet, hogy el kellene vetetni, de szerintem inkább add örökbe. akkor nem ölöd meg, és olaszokhoz kerül, akik mindent tudnak neki biztosítani :/
A kérdező hozzászólása: És azt is ki lehet matekolni hogy nehogy azt higyék hogy mástol van, szoval értitek hogy azt higgyék hogy a mostani páromtol van? vagy ezt nem lehet már eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: És az gond hogy szedtem közbe fogamzásgátlót?
"Lehet hogy terhes vagyok" Nem kéne elõbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielõtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe? Ajánlom!
te hülye vagy? ember kapj már az agyadhoz, ilyen a mesébe sincs. remélem nem vagy terhes. amúgy az a minimum hogy csinálj már egy nyamvadt tesztet!
egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már. amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is. egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze
Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddõ lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell: -terhes vagy, -megtartod, -és lesz tõled saját gyermeke.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítettél :)
A kérdező hozzászólása: Szedek fogamzásgátlót, és így jött.
végülis te ismered a szüleidet..ebben tanácsot adni nem tudok...de próbáld valahogy egy kis aláfestéssel elõadni: Anyu te mikor szeretnél unokát? Mit szólsz ha azt mondom nagymama lettél??? de azért akkor nem lennék ott az biztos:D
hát legközelebb okosabb leszel, és használod azt az óvszernek nevezett dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeret engem, és szerintem is megértené, nagyon fájna ha elveszteném a páromat is és a babát is. Ugy lesz felnevelve hogy õ az apja és õt kell szeretnie. Szüleimnek hogyan mondjam el ezt az egészet?
már hallottam ilyenrõl és a srác annyira szerette h elfogadta h lesz egy baba akit neki kell majd felnevelnie csak annyit kért cserébe h szeretne majd egy sajátot is:D tehát lehet h neked is sikerül és mivel csak 2 hétrõl van szó talán a szüleid nem is sejtenék h mi történt valójában:D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a pasim elõtt történt. És elfogadná szerintetek? Mert ha igen akkor, senkinek nem kéne tudni hogy ki az apja. Csak õ és én tudnánk. Szerintetek így jó lenne?
Add be az új pasidnak, hogy tõle vagy terhes!

Feketéből ( vagyis már lassan sötét barnából) lehetek vörös? Persze nem akarom annyira kiszőkiteni mivel nem akarom hogy a hajam tönkre menjen. Szerintetek mit csináljak?

ilyenre gondoltam:

Legjobb válasz: Festettem már sötétbarnára vöröset, gyakorlatilag a vörös csak a fejem tetején látszott, a többi rész ugyanolyan sötétbarna volt mint elõtte.

Festettem már sötétbarnára vöröset, gyakorlatilag a vörös csak a fejem tetején látszott, a többi rész ugyanolyan sötétbarna volt mint elõtte.

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

4 napja késik a menzim. Enyhe émelygésen és a mindjárt megjön érzésen kívül más tünetem nincs. Terhes lehetek? Mikor csináljak tesztet? Ha délután csinálok akkor már kimutatja?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos

Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos
Szerintem ha tuti eredményt akarsz, a tesztet inkább reggel csináld, de ahogy azt elõttem írták, akár du is tesztelhetsz pozitívat. 2 csíkot kívánok neked!
Szerintem reggel. Nekem a Gabriel már 1 nap késésnél kimutatta.
Tesztelj ma mindenképp sztem, és írd meg mi lett az eredmény:) Szerintem 4 napos késésnél talán már van annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja :) Szorítok!
Nekem még ott sem volt az ideje , mensi elõtt 3-4 nappal is két csíkom lett.Sok sikert, legyen úgy , ahogy szeretnéd.
maszturbálj
Maszturbálj, vagy foglald el magad valami hobbival. Amúgy meg ne akard ne kívánni. Ez a természeted, természetellenes, ha küzdesz ellene.
Ez teljesen normális érzés, nem kell, nem szabad tenni ellene semmit! Örülj, hogy ilyen vagy!

Mit csináljak? Hogy lehetnek ilyen bunkók? Mit fognak csinálni? Többi lentvan. Valakivel már történt ilyen?

na elég hosszú lesz létszi ne kritizáljatok ha rossz témába irom.na ez az eset ma történt. mentem kocsival és véletlenül a visszapillantó tükröm nekiütközött egy másik visszapillantótükrének. ez a tesconál a házamnál történt. és akkor beállok a kocsimmal és akkor jön a n? akinek nekiütköztem. persze akkor bocsánatot kértem. és akkor bekiabál a házamba a gyerekemnek hogy ku**a anyádat mondd meg annak a köcsögnek hogy jöjjön ki. na a gyerekem rohant be és akkor nézem látom hogy sir és azt üvölti hgy menjek ki. kimentem a férjemmel és akkor ott áll és mindenfélét mondd. én akkor kiabáltam hogy na majd ha kihivom a rend?rséget akkor legyen ilyen nagy a szája!! na akkor elmentek. de most félek hogy mit fognak csinálni? hogy fognak bossz?t állni? segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Szerintem békén fog hagyni,amúgy nem volt cigány? mert ha az volt akkor félhetsz egy kicsit,de ha ez a nõ többször is visszajön akkor fizesd csak ki neki ha történt nagyobb kár.

Szerintem békén fog hagyni, amúgy nem volt cigány? mert ha az volt akkor félhetsz egy kicsit, de ha ez a nõ többször is visszajön akkor fizesd csak ki neki ha történt nagyobb kár.
Fizesd ki a kárát és mond neki, hogy hagyjon békén.

Mit csináljak? Már teljesen beleőrülök ebbe a helyzetbe! Nem lehetünk együtt, vájrak rá vagy hagyjam el? Azt hiszem ha ott hagyom abba belehalok de szerintem abba is ha vele maradok.

Több mint 1.5 éve megismerkedtem egy férfival . Az elején barátok voltunk, én túl voltam több nagy csalódáson ezért nem is bántam, hogy megbeszéltük nem lesz komoly a kapcsolatunk. Késöbb ez átalakult azt mondta ha egyikünk beleszeret a másik akkor hagyjuk abba.Id?közben én beleszerettem és érzem ? is belém. Együtt alszunk , szeretkezünk stb érzem és mondja is néha ,hogy imád,szeret /meg én is ?t/. Viszont ? egy realista ember és azt mondja állítsuk le magunkat. Heti 2X vagyunk együtt ami nekem kevés de szerinte több is mint ami lehetne. Én teljesen oda vagyok érte és most azonnal hozzá mennék feleségül ha azt kérné.

Legjobb válasz: Tegyek egy merész lépést és mondjam meg neki , hogy szeretem ? De mi van ha ezért elhagy? Idáig megszokta , hogy velem nics gond bulizunk , jól érezzük magunkat kötöttség nélkül..

A kérdező hozzászólása: Tegyek egy merész lépést és mondjam meg neki , hogy szeretem ? De mi van ha ezért elhagy? Idáig megszokta , hogy velem nics gond bulizunk , jól érezzük magunkat kötöttség nélkül..
húú ez elég érdekes helyzet! azt mondta már, hogy õ miért nem akar többet? van egy olyan mondás, hogy hagyd elmenni, ha visszajön mindig a tiéd lesz, ha nem akkor sohase volt a tiéd... vagy valami ilyesmi.... 3 éve megismerkedtem egy sráccal, nem akart komoly kapcsolatot, még szórakozott is velem, majd rájött, hogy én kellek neki. ma a võlegényem!!!!!! egy próbát talán megér! egy-két hétig találj ki valamit, hogy ne találkozzatok, tudom, hogy iszonyatosan nehéz lesz. de lehet ez fog segíteni, hogy rájöjjön mi (TE) kell neki! ha ez nem igy történik akkor feleslegesen kínzod magad tovább!!!!! sok szerencsét, remélem megtalálod a boldogságot!:D
elõzõ vagyok, szerintem még nem kéne megmondani, hogy szereted, mert akkor tudni fogja h függsz tõle, és könnyen sebezhet!!!!
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondoltam , hogy megmondom mert már szerintem érzi és 1 éve csináljuk ezt már nem bírom szeretném tudni, hogy mi van.
Mondjuk most azonnal és írd meg az eredményt. Én tegnap csináltam és szép pozitív. 29-nem vártam
Gratulálok!!!!!! 1. és 3. voltam
gratulálok!!!!!! :-)
Gratulálok!!!! :) Mondtam én hogy ott a baba. :) 5. válaszoló voltam. :) 14 hkm. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolok! Megcsináltam a tesztet! POZITIV!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolok! Holnap reggel megcsinálok egy tesztet... és írok is... reméljük a legjobbakat, hogy pozitív lesz..
Kedves Kérdezõ! Én is így voltam vele, hogy félek hátha a másik teszt negatív lesz. De nem... 4et teszteltem mind pozitív!:) ))) Ha már ott a 2. csík akkor nem tûnik el!
Mikor én teherbe estem, Március 22.-én kellett volna megjönnie, akkor csináltam egy tesztet. Olyan halvány lett a 2. csík hogy alig lehetett látni. Szinte nem is lehetett. De mégis ott volt, és baba van. Most csinálj tesztet és írd is meg az eredményt! Nagyon szorítok érted, de ha már kijött 1x a második csík akkor szerintem nem kérdéses a baba. :)
a halvány pozitív is pozitív!!! :-) csinálj most egyet, kimutatja! :-)
Na akkor hallgass a belsõdre.Nem kell félni. Te legalább érzed h valami készül. Képzeld el már van egynéhány tesztem és még mindig nem érzek semmit. És most nem a fizikai dolgokról beszélek mert az semmi nincs hanem az érzelmi részérõl.Valószínûleg csak akkor fog tudatosulni bennem ha el jutok dokihoz és látom az UH. Ne félj csináld meg.
A kérdező hozzászólása: Azaz igazság félek egy kicsit megcsinálni mert lehet negatív lenne... de belül azt súgja valami hogy sikerült a baba projekt...
Gratula! 6. voltam!:) 10hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!