Találatok a következő kifejezésre: Lehetek fogazmásgátló terhes (1 db)

Lehetek fogazmásgátló mellett terhes?

Utolsó nomrális menstruációm március 27-én volt. Áprilisban csak alig 1 napos. Utána csináltam egy Lili tesztet, negatív lett. Ezen a héten minden reggel hányingerem van és néha görcsöl a hasam, gyakran szédülök is...De a mellem nem feszül (szokták írni ezt is tünetnek)...DE fogamzásgátlót szedet több éve...23-án kell megint megjönnie...Várjam meg a jöv? hetet, hatalán megjön, vagy menjek már most dokihoz? Vagy csinálja mégegy tesztet?

Legjobb válasz: Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie,de én ugy tudom,hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben

Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie, de én ugy tudom, hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben
Egy napos mensi, nem mensi szerintem. Áprilisban mikor volt az az 1 nap? Csinálhatsz még tesztet is, vagy doki! Nem akarlak riogatni!
Az egyik ismerõsöm is pont így lett terhes. Pedig már elég rég óta szedi. Úgy látszik ez sem garancia!
Ha szeretnéd a babát, ha nem, mielõbb orvos!
Ja és még annyit , mivel a fogamzásgátló csupa hormon simán megváltoztathatja a tesz eredményt. Nem is javasolják a teszteléstha hormonkészítményt szedsz.
Szia. nekem 3 év után derült ki, hogy a fogamzásgátlóm nekem pont nem jó, és csak kicsin múlt, hogy nem lettem terhes akkor. Simán lehetsz, akkor viszont minnél elõbb ki kell vizsgáltatni magad, mert ha baba van nem szabad szedni, és még okozhat gondot is a kicsinek, mert csupa hormon, de mielõbb Doki!!
Szia! Én annak idején fogamzásgátló mellett(tri-regol)lettem terhes. SZerintem még ezt a hetet várd meg, ha nem jön meg, akkor menj el dokihoz.
Szia. Szerintem doki, mertr babás vagy.Gyógyszer mellett lehet teherbe esni, barátnöm kétszer is megjárt.Az 1 nap mensi nagyon kevés.közel 1 hónapos lehetsz. Ha ne szeretnéd a babát, minnél elöbb orvos.
Nekem az egyik barátnõm most terhes aki fogi gátló mellett lett az! Nem elriasztani akarlak, de elõfordul. Mindketten jól vannak egyébként! Én azt javasolnám, hogy várd meg a 23-át aztán meglátod, hogy menj-e dokihoz, vagy sem!
Igen, lehst terhes bogyó mellett is. Én is így jártam, és a baba sajnos el is ment. :( 1 napos vérzés az nem mensi. Menj el dokihoz mindenképp.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most még is mit csináljak? Mi van velem? Ha nem vagyok terhes miért van?

Általában 30naposak a ciklusaim.25.-re NEM vártam,át nem is jött meg,teszteltem egyet 26-án és 27.-én,de negatív lett mind a kettő.A melleim nagyon fájnak és néha jönnek görcsök mintha meg akarna jönni,akkor gyorsan szaladok WC-re,aztán kiderül,hogy semmi.Most akkor mi van?Ha nem vagyok terhes,miért csak görcsölgetek és miért nem jön meg?

5

Merjek digitális tesztet venni? Valós eredményt fog mutatni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

16.-án voltunk együtt, legalább is úgy gondolom abból foganhatott baba. Ha jól számolom, akkor ez a 12.-ik nap? Ha holnap reggel csinálnám meg már biztos eredményt mutatna?

22

1 Hete tartó megjön érzés, 10nap a nemvártig. Van még remény, h jön a baba?

A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm.

12

Ovu után 5nappal valakinek a jobb oldalon hasszúrka, nyilallás? Megtörténhetett a megtermékenyítés?

Időszakosan nem mindig!

10

Hó végi barnázás. Ugye már ne reménykedjek, hogy sikerült?

6

Lehetek ikerterhes, ha 5 nappal a nem várt előtt pozitív a 25-ös tesz? A ciklusom 24-25 napos.

5

Mikor van a tüszőérés és tüszőrepedés?

Hőmérőzöm, de érdekelne amikor elkezd emelkedni a hő vagy amikor már elérte a csúcspontját akkor van a tüszőérés?

2

A clostilbegyt tablettával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Kinek segítette a teherbeesését?

1 éve lesz h elvetéltem.

1

Ovulációs teszt, ez pozitív? (kép)

A tegnapit este csináltam és negatívnak értékeltem, a main pedig mindkét vonal egyformán halvány, ez akkor is pozitív?

9

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!