Találatok a következő kifejezésre: Lehetek fogazmásgátló terhes (1 db)

Lehetek fogazmásgátló mellett terhes?

Utolsó nomrális menstruációm március 27-én volt. Áprilisban csak alig 1 napos. Utána csináltam egy Lili tesztet, negatív lett. Ezen a héten minden reggel hányingerem van és néha görcsöl a hasam, gyakran szédülök is...De a mellem nem feszül (szokták írni ezt is tünetnek)...DE fogamzásgátlót szedet több éve...23-án kell megint megjönnie...Várjam meg a jöv? hetet, hatalán megjön, vagy menjek már most dokihoz? Vagy csinálja mégegy tesztet?

Legjobb válasz: Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie,de én ugy tudom,hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben

Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie, de én ugy tudom, hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben
Egy napos mensi, nem mensi szerintem. Áprilisban mikor volt az az 1 nap? Csinálhatsz még tesztet is, vagy doki! Nem akarlak riogatni!
Az egyik ismerõsöm is pont így lett terhes. Pedig már elég rég óta szedi. Úgy látszik ez sem garancia!
Ha szeretnéd a babát, ha nem, mielõbb orvos!
Ja és még annyit , mivel a fogamzásgátló csupa hormon simán megváltoztathatja a tesz eredményt. Nem is javasolják a teszteléstha hormonkészítményt szedsz.
Szia. nekem 3 év után derült ki, hogy a fogamzásgátlóm nekem pont nem jó, és csak kicsin múlt, hogy nem lettem terhes akkor. Simán lehetsz, akkor viszont minnél elõbb ki kell vizsgáltatni magad, mert ha baba van nem szabad szedni, és még okozhat gondot is a kicsinek, mert csupa hormon, de mielõbb Doki!!
Szia! Én annak idején fogamzásgátló mellett(tri-regol)lettem terhes. SZerintem még ezt a hetet várd meg, ha nem jön meg, akkor menj el dokihoz.
Szia. Szerintem doki, mertr babás vagy.Gyógyszer mellett lehet teherbe esni, barátnöm kétszer is megjárt.Az 1 nap mensi nagyon kevés.közel 1 hónapos lehetsz. Ha ne szeretnéd a babát, minnél elöbb orvos.
Nekem az egyik barátnõm most terhes aki fogi gátló mellett lett az! Nem elriasztani akarlak, de elõfordul. Mindketten jól vannak egyébként! Én azt javasolnám, hogy várd meg a 23-át aztán meglátod, hogy menj-e dokihoz, vagy sem!
Igen, lehst terhes bogyó mellett is. Én is így jártam, és a baba sajnos el is ment. :( 1 napos vérzés az nem mensi. Menj el dokihoz mindenképp.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

10.21-én inszeminációm volt. Azota duphasztont szedek 2×2 reggel és este. Hasszurka minden nap + zavarnak a nadrágjaim derekai, feszítő érzésem van alhasi tályékon. Lehet jó jel vagy csak a duphaszton miatt van?

1

AZ Elevitet mikor szedjem? Amikor babát várok, vagy előtte?

Volt Decemberben Spontán vetélésem, azóta nem tudok teherbe esni,az orvosom most irt fel, e gyogyszert /Clostilbegyt/ezt kell szednem.
Szerintetek szedhetem az Elevitet is és mikor?

9

Hogy igyam a palástfű és cickafark teát?

Egyik nap ez, másik nap az,cserélgessem őket hetente, vagy mindkettőből igyak 1-1 csészényit naponta? VAGY HOGY?

Ha közbe állapotos leszek mennyi ideig ihatom ezeket tovább? Első időbe úgy nem tudom, hogy van-e baba vagy sincs.

2

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Szerintetek jókor voltunk együtt? Lehet sikeres a hónap? Sajnos keveset találkozunk a párommal. úgy örülnék ha össze jönne a baba!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea5382e86aa1aef9d2869..

Elég ritkán tudunk együtt lenni a párom és az én munkám miatt, és azt néztem, lehet hogy pont nem jókor voltunk együtt? Vagy van esély azért???

6

Biztos, hogy nem vagyok terhes?

3 napja késik, de máskor is szokott és már 3 napja 36,4 a hőm, és negativ a teszt ma csináltam.

5

Szerintetek volt már ovum? Nem értem a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ff9fd19d696780964fdc19..

Szombaton nem tudtam ovutesztelni, lehet, hogy pont aznap lett volna pozitív? De nem esett le a hőm, csak elkezdett felfelé menni...

4

Elküldenétek a hőgörbéiteket?

7

Mensi napján első vizeletből. Ugye pozitívak a tesztek? Az első expert a második facelle.

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/K_p0518_www.kepfeltoltes.... Jpg

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!