Találatok a következő kifejezésre: Lehetek fogazmásgátló terhes (1 db)

Lehetek fogazmásgátló mellett terhes?

Utolsó nomrális menstruációm március 27-én volt. Áprilisban csak alig 1 napos. Utána csináltam egy Lili tesztet, negatív lett. Ezen a héten minden reggel hányingerem van és néha görcsöl a hasam, gyakran szédülök is...De a mellem nem feszül (szokták írni ezt is tünetnek)...DE fogamzásgátlót szedet több éve...23-án kell megint megjönnie...Várjam meg a jöv? hetet, hatalán megjön, vagy menjek már most dokihoz? Vagy csinálja mégegy tesztet?

Legjobb válasz: Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie,de én ugy tudom,hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben

Szia. én is pont ebben a cipõben járok én tri-regolt szedek 2 honapja és nekem is ilyen tüneteim vannak csak nekem még a melleim is nagyon fájnak. még nem teszteltem mert 20-án kellene megjönnie, de én ugy tudom, hogy teherbe lehet esni mert a barátnõm is igy lett terhes és most van a 12-dik hétben
Egy napos mensi, nem mensi szerintem. Áprilisban mikor volt az az 1 nap? Csinálhatsz még tesztet is, vagy doki! Nem akarlak riogatni!
Az egyik ismerõsöm is pont így lett terhes. Pedig már elég rég óta szedi. Úgy látszik ez sem garancia!
Ha szeretnéd a babát, ha nem, mielõbb orvos!
Ja és még annyit , mivel a fogamzásgátló csupa hormon simán megváltoztathatja a tesz eredményt. Nem is javasolják a teszteléstha hormonkészítményt szedsz.
Szia. nekem 3 év után derült ki, hogy a fogamzásgátlóm nekem pont nem jó, és csak kicsin múlt, hogy nem lettem terhes akkor. Simán lehetsz, akkor viszont minnél elõbb ki kell vizsgáltatni magad, mert ha baba van nem szabad szedni, és még okozhat gondot is a kicsinek, mert csupa hormon, de mielõbb Doki!!
Szia! Én annak idején fogamzásgátló mellett(tri-regol)lettem terhes. SZerintem még ezt a hetet várd meg, ha nem jön meg, akkor menj el dokihoz.
Szia. Szerintem doki, mertr babás vagy.Gyógyszer mellett lehet teherbe esni, barátnöm kétszer is megjárt.Az 1 nap mensi nagyon kevés.közel 1 hónapos lehetsz. Ha ne szeretnéd a babát, minnél elöbb orvos.
Nekem az egyik barátnõm most terhes aki fogi gátló mellett lett az! Nem elriasztani akarlak, de elõfordul. Mindketten jól vannak egyébként! Én azt javasolnám, hogy várd meg a 23-át aztán meglátod, hogy menj-e dokihoz, vagy sem!
Igen, lehst terhes bogyó mellett is. Én is így jártam, és a baba sajnos el is ment. :( 1 napos vérzés az nem mensi. Menj el dokihoz mindenképp.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Késői ovu, duphaston?

Akinek késői ovuja van,annak segített a duphaston?Mármint az én esetemben a 19-20-21. napon van,de 28-29 napos ciklusaim vannak.Itt tud segíteni a duphaston?

2

Gyakori hüvelygomba miatt kialakulhat meddőség?

5

Szent Imre kórházban szűlész/nőgyógyászt tudtok nekem ajánlani?

6

Akinek 2 vagy több gyere van, mindegyik terhességnél ugyanazok a tünetei voltak?

Vagy mindegyik babánál más-más?

6

Ovuláció után már kimutatná?

Ovuláció után a 9. napon vagyok. 25-ös terhességi teszt mikur mutathat legkorábban valós eredményt? a holnap reggel még korai lenne?

4

Volt aki 6 hetesen negatívat tesztelt és mégis volt baba?

Később kimutatta a teszt?És hány hetesen?

4

Egészen egyszerűen nem tudom kiszámolni hogy mikor kellene megjönnie, így hogyan teszteljek?

Szinte minden hónapban az utolsó napokban jött meg 28-29-30-31. októberben utoljára 31.-én jött meg és 5 napig szokott nekem általában tartani. De így nem tudom kiszámolni hogy mikorra ne várjam vagy mikor teszteljek egyáltalán. Online menszesz naptár szerint 29.-én kellett volna megjönnie azaz pénteken, de semmi. Ma csináltam délután egy tesztet ami negatív lett. Nem tudom hány naposak a ciklusaim :(

3

Szerintetek ez terhespocak? /képpel/

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

27

Véleményetek és információitok szerint lehetséges ilyen esetben a terhesség?

Múlt vasárnap(menses után 3nappal)voltunk először úgy a párommal,h naptár- illetve megszakításos módszert alkalmaztuk(megbeszéltük,h gyógyszert nem szándékozom szedni,idáig gumiztunk,de,nah,az nem olyan,így maradt ez a módszer,hogy még ugyan nem tervezünk babát,de ha ennek ellenére akar jönni,akkor semmi akadálya,hiszen 7 éve vagyunk együtt,korunk is megfelelő 27/N,30/F,együtt élünk,stb. -ezeket az infókat csak azért,hogy tudjátok,nem tinikről van szó).Nem nagy így az esély,de ott van,hogy bármikor.Főleg,hogy a párom eléggé előváladékos.A kérdés az,hogy tegnap óta(tehát az akcióhoz képest 5.nap óta) a méhem enyhén görcsöl,mintha meg akarna jönni.Peteérésem most lesz naptár szerint 2.-án,én erre tippelek,hogy az miatt lehet,ámbár nekem sosem voltak ilyen pé. előtti tüneteim,ha volt is,akkor a petefészkemet éreztem,hogy szúr,de hogy enyhe görcsök legyenek.Utánaolvastam mindenhol,azt írják lehet beágyazódás jele is.Ez lehet 5.,de inkább a 7.-10.napig tart az én infóim szerint.Mindenhol mást írnak.Ennek ellenére létezhet,hogy babás lettem,így naptár módszer,plusz megszakítás mellett,és hogy már az 5.nap érezzek beágyazódási görcsöt?Tudom,majd csináljak tesztet ha egyáltalán kimarad a mensesem,de az még odébb van.Tényleg csak szimplán kíváncsi lennék a ti jártasságaitokra.Azt is tudom,hogy nem lehet erre mit írni,mert hiába írhatjátok,hogy nem lehetséges,lehet mégis az vagyok,vagy épp fordítva írjátok,hogy lehet állapotos vagyok,miközben mégsem...Csak már unom bújni a különböző oldalakat,mindenhol mást írnak.Ahhoz képest,hogy vártunk volna még vele kb másfél évet,nagyon örülnék neki. :) Szóval szerintetek amiket leírtam az alapján lehetséges?

4

Mit gondoltok, ez baba?

több mint egy hónapja, sőt már lassan kettő hogy lefeküdtünk utoljára (szakítás). azóta megjöttek a menzik rendesen, erreföl most késik már egy hete.. :O így lehet a dologban baba?.. a teszt már kimutatja? semmi tünetet nem észleltem, még a cicim se feszül.. ennyi idő után illene lenni valaminek, nem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!