Találatok a következő kifejezésre: Lehetek e ha a gumira (8 db)

Terhes lehetek-e ha a barátommal használtunk gumit?

Nem élvezett belém, addigra kihúzta. A gumin nem láttunk lyukat vagy szakadást mégis aggódunk mi van ha eresztett vagy pici lyuk volt rajta, vagy netán mellette kifolyt? Második napja késik a menzeszem de máskor is rendszertelenül jött meg.

Legjobb válasz: nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D

nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D
Hát így nem nagy a valószínûsége, mondhatnánk semmi. A nullával egyenlõ õszintén. A menzeszed nem amiatt késik, hogy terhes vagy.
szerintem azzért késik mert ezen aggódsz
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Azóta csináltam egy tesztet is és negatív lett úgyhogy no para:D Barátommal gondolkodtunk már tabin de a szüleim nincsenek beavatva szóval így elég necces a dolog...
szia!:) teljesen ugyanez van velem.:P ha szabad megkérdeznem hány éves vagy? mert én is még elég járatlan vagyok a szex táján és én is aggódtam nekem ez volt az elsõ.:P 14/L
Biztosan terhes vagy... bombázd még hormonnal is a szervezeted, úgy jobb lesz az buta fejednek, a szervezetednek meg rosszabb. Szegény srác. :-(
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok. Szegény srác?Miért? Amúgy én nem igazán hajlok a tabletta felé a mellékhatások meg a hormonok miatt:S De ez se állapot hogy mindig izgulni kell ha késik...

Lehetek e terhes, ha a gumira kívülről a kezünkről esetleg került ondó? ? MIt tegyek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elõfordulhat. Viszont azt írod, hogy 'esetleg', tehát nem is biztos, hogy került oda ondó.

Nem valószínû, de elõfordulhat. Viszont azt írod, hogy 'esetleg', tehát nem is biztos, hogy került oda ondó.
Szia! Kicsi az esélye, de lehetsz. A ciklusod hányadik napján történt a dolog? Mert ha nem a 13-17. nap között, akkor nagyon pici az esélye. Ha pedig nagyon félsz, akkor esemény utáni tabi!
A gumin kívülre került az ondó és ezután szeretkeztetek? Hát akkor van rá esélyed! Teljesen mindegy, hogy a ciklusod melyik napján történt, ugyanis rendkívüli peteérés bármikor elõfordulhat, akár mensi alatt is teherbeeshetsz! Ha bennevagytok még a 72 órában, akkor nem ártana egy tabletta!
hát az elöttemszólonak: ekkora hülyeséget. hogy a faszomba érne már a petéd a mensid elött 1nappal?? gondolkodj már, biologiailag lehetetlen. na mindegy. amugy igazavan a többieknak h vagy beszedsz egy esemény utáni tabit és kész vagy ha már késõ akor csinálsz egy tesztet és meglátod...de amugy tényleg nem valoszínû föleg ha nem a 13-17napon csináltátok.
A kérdező hozzászólása: ez a 23. napon történt...ez már elvileg nem peteérés nem?
A mai óvszerek szinte mindegyike spermicid anyagot tartalmaz. És nem csak belül, hanem teljes felületén. Tehát ha ért sperma a gumira kívülrõl, az a spermicid anyagnak köszönhetõen azonnal el is pusztult. Nézd meg, hogy az óvszer dobozán fel van-e tüntetve a spermicid adalék vagy sem. Ha igen, akkor annak az esélye nulla, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: durex classic elvileg az nem olyan-nem tom, nem nálam van a doboz-
persze hogy lehetsz terhes
megkérdezni nem tudtad? szuper kapcsi!
volt a gumiban sperma?
Nem tudod, hogy elélvezett-e? Õ mit mond, ne mond, hogy õ se tudja? Egyébként elméletileg nem kell még elélveznie sem, hogy teherbe ess, a válasz pedig egyértelmû: Igen, az esély megvan, hogy terhes lettél.
az esély megvan a valószínûség kicsi
Igen, persze hogy lehetsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!! :) ))) tanulok belõle :/
Ha megtörölte a szerszámot, mielõtt gumi nélkül újra szexeltetek, akkor kevés rá az esély, de nem kizárt. A legnagyobb kockázati tényezõ, ha éppen a ciklusod 14.-15. napja körül történt a dolog, mert ilyenkor szabadul ki ugye az érett petesejt és indul meg a méh felé. A hüvelyben a hímivarsejtek pedig akár több napig is életképesek. Reméljük, nem lesz baba belõle. Legközelebb legyetek körültekintõbbek és minden aktusnál használjatok óvszert! 27/L
18:38 ha nem ment el klotyóra (a vizelet kimossa az ondóvezetéket), és nem mosta meg magát jóóó alaposan, akkor igenis van nem épp elhanyagolható esélye a terhességre. Kivéve, ha a két aktus közt eltelt pár nap minimum:)
BA SZKI mé kérdezi ezt meg minden nap 10 debil? pi cs ába már tanulj elõször aztán b a s z
Ha nem élvezett beléd, akkor kevés rá az esély, h terhes vagy, de esély az van.
Okozhat neked ez kérdés még álmatlan éjszakát!!!
Zuhanyzott a második menet elõtt a pasid? Mert ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy elélvezett-e másodjára vagy sem!
Sõt biztos is terhes leszel ha nem mosta meg, vagy legaláb törölte meg a péniszét.
A kérdező hozzászólása: ajjajj, jó köszi ://
még szép h lehetsz terhes..hány éves is vagy???
Akkor most benned maradt vagy kivettétek?
Én is voltam így, nem lettem terhes. De tudok ellenpéldát is innen a gyakoriról.
Én elõ példa vagyok, hogy fogamzásgátló mellett is terhes lettem, és 72 órás tabi ellenére is (még nem szedtem foggátlót) terhes lettem... :/ Kétszer volt spontán vetélésem, más betegségeimre kapott gyógyszerek miatt. :(
Lehet, mert a 72 órás nem 100%-os, és minél késõbb veszed be, annál kevésbé hat. Hiába 72 órás, számít, hogy az 1. órában vetted be, vagy a 70-ben. De nagyobb eséllyel úszod meg, mintha nem vetted volna be egyáltalán.
Nálam ugyanez volt, és nem lett semmi baj a 72 órással...:) Ne izgulj, nem lesz semmi!:)

Lehetek-e terhes, ha a barátom csak 10mp-re tette be gumi nélkül, előtte letörölte és nem is mozogtunk míg benn volt?

El?ször voltam együtt a barátommal és alapból is ez volt az els?,a szex alatt gumival védekeztünk,a menstruációm alapból is késik és elég stresszes vagyok most emiatt,bár ? azt mondja semmi okom nincs féli,mert semmi olyat nem vittünk be.

Legjobb válasz: hát ha egy kicsit utána olvasol tudod hogy igy is teherbe lehet esni (bár kevés az esélye de lehetséges).

hát ha egy kicsit utána olvasol tudod hogy igy is teherbe lehet esni (bár kevés az esélye de lehetséges).
Szerintem a stressz miatt nem jött meg. Amúgy igen kicsi az esélye hogy babás légy. Az elõváladék viszont tartlamazhat ondót. Bár baromi keveset. Szerintem nem lesz gond. Viszont ha pl nem is középidõben szeretkeztetek, akkor meg tényleg nem kell aggódnod, de ezt az infot nem adtad meg. Legközelebb azért ne engedd - ha nem akartok kisbabát - hogy óvszer nélkül hatoljon beléd. Mert már voltak olyanok akik megszakítottan szeretkeztek, a férfi kívül élvezett el és mégis babások lettek. Szerintem nincs gond. 1:100 az esélyed a babára.
A kérdező hozzászólása: Nem ment el bennem.
Lehetsz. Tökmindegy, hogy fél perce vagy egy percre tette beléd és hogy elélvezett e odabent vagy nem. Az elõnedvtõl ugyanúgy lehetsz terhes. Hány éves vagy?
*percre
Kiegészíteném annyival, hogy lehetni lehetsz, de nagyon kevés a valószínûsége.
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem valószínû. A PCOS nincs kezelve?

Lehetek e terhes akkor, ha gumi nélkül szeretkeztünk, de a párom kivette mielőtt elment volna? 17/L

Sziasztok. a barátommal már több mint fél éve együtt vagyunk és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mien gumi nélkül, és ki is próbáltuk többször is egymás után, és kivette miel?tt elment volna. lehetek e így terhes valami oknál fogva ?

Legjobb válasz: Igen lehetsz. Megszakításos módszerrel egy év alatt 35 % az esély a terhességre. Az azért nem olyan "hu de ritka". Védekezés nélkül egyébként 80%... Aki meg azt írta, hogy 21 éves korára engedte meg: Tök mindegy, hogy hány éves vagy, ha nem akarsz gyereket, és úgyis elmennél abortuszra. Akkor semmit se javít a helyzeten az, hogy 21 éves vagy, és nem 17. Ugyanolyan felelõtlen idióta dolog.

Igen lehetsz. Megszakításos módszerrel egy év alatt 35 % az esély a terhességre. Az azért nem olyan "hu de ritka". Védekezés nélkül egyébként 80%... Aki meg azt írta, hogy 21 éves korára engedte meg: Tök mindegy, hogy hány éves vagy, ha nem akarsz gyereket, és úgyis elmennél abortuszra. Akkor semmit se javít a helyzeten az, hogy 21 éves vagy, és nem 17. Ugyanolyan felelõtlen idióta dolog.
Igen, mert az elõváladékban is lehet spermium.
elméletileg igen, gyakorlatilag meg nagyon de nagyon ritkan.. a te korodban viszont én ilyesmikkel nem kisérleteznék.. ezt én magamnak 21 éves koromra engedtem meg!!
inkább vonulj zárdába
Igen, ugyanúgy jöhet. Ráadásul olyankor a húgycsövében marad sperma, amit a következõ aktusnál az elõváladék pont hüvelyedbe mos... Ha ennyire nem vágod a témát, akkor miért nem ELÕTTE kérdezel?
A kérdező hozzászólása: és ha elõtte már elment gumiba akkor is ugyanugy jöhet az elõváladék ?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm !!!! de most nyugtassatok meg hogy ez nagyon rita kérlek ! :|
nem valószínû, hogy terhes leszel kb. 1-2% max. ha ezt kockáztatod és a fiúd se ba*lfasz akkor jobb lehet a szex.... vagy szedhetsz fogamzás gátló tablettát ha gondolod
A kérdező hozzászólása: köszönöm és ha veszek be 72 órás tabit az segit ??
Igen lehetsz, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
Ha elment elõtte gumiba, úgy mégnagyobb az esélye! Esemény utánit vegyél SZERINTEM. De ez csak az én véleményem mondjuk függ attól is, hogy a ciklusod melyik szakaszában történt a dolog, hogy beállt-e már rendesen a menstruációd, ergo mikor van a pete érésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!