Találatok a következő kifejezésre: Lehetek e ha a (152 db)

Terhes lehetek-e ha a barátommal használtunk gumit?

Nem élvezett belém, addigra kihúzta. A gumin nem láttunk lyukat vagy szakadást mégis aggódunk mi van ha eresztett vagy pici lyuk volt rajta, vagy netán mellette kifolyt? Második napja késik a menzeszem de máskor is rendszertelenül jött meg.

Legjobb válasz: nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D

nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D
Hát így nem nagy a valószínûsége, mondhatnánk semmi. A nullával egyenlõ õszintén. A menzeszed nem amiatt késik, hogy terhes vagy.
szerintem azzért késik mert ezen aggódsz
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Azóta csináltam egy tesztet is és negatív lett úgyhogy no para:D Barátommal gondolkodtunk már tabin de a szüleim nincsenek beavatva szóval így elég necces a dolog...
szia!:) teljesen ugyanez van velem.:P ha szabad megkérdeznem hány éves vagy? mert én is még elég járatlan vagyok a szex táján és én is aggódtam nekem ez volt az elsõ.:P 14/L
Biztosan terhes vagy... bombázd még hormonnal is a szervezeted, úgy jobb lesz az buta fejednek, a szervezetednek meg rosszabb. Szegény srác. :-(
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok. Szegény srác?Miért? Amúgy én nem igazán hajlok a tabletta felé a mellékhatások meg a hormonok miatt:S De ez se állapot hogy mindig izgulni kell ha késik...

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!

Terhes lehetek-e, ha a menzeszem előtt 4-5 napja voltam a párommal együtt?

Használtunk óvszert és a megszakításos módszert is, és figyeltük a naptárat is, hogy mikor lehet, de rosszul számoltam a menzeszemig.

Legjobb válasz: Elméletileg bármikor lehetsz, de általában mensi elõtt 14 nap kb. És akkor most megjött vagy nem??

Elméletileg bármikor lehetsz, de általában mensi elõtt 14 nap kb. És akkor most megjött vagy nem??
A PÉ a mensi elõtti 14. napon következik be. Szóval nem lehstz. Hacsak nem borult fel ebben a ciklusban a PÉ-d.

Fontos! Terhes lehetek e ha a barátom rám és nem belém élvezett?

Nem vagyok tapasztalt, most kezdtünk a barátommal 'szexuális életet' és a második alkalommal guminélkül(tudom, hogy felelőtlenség,de az érzés más) csináltuk és a barátom rám és nem belém élvezett, a menziszem pedig késik...lehet ebből baj? (értelmes,tapasztalt emberektől és nem bunkó válaszokat várok!köszi)mellesleg nagyon félünk...

Legjobb válasz: Lehetsz, de nem valószínû. Az elõhokitól is lehet teherbe esni, de az kicsit nehezebb, mintha rendesen benned durran el. Ha tényleg kihúzta valószínûtlen, hogy terhes vagy, de ez nem játék. - rendes védekezés mellett szinte lehetetlen teherbe esni - koton nagyon ritkán szakad, ha igen akkor vagy rossz minõség vagy rosszul használják - gyógyszert rendesen szedni kell, doktorbácsi utasításait maradéktalanul betartva, ha kell inkább vegyen mellé a srác kotont, de ezzel ne játsszatok - az esetek többségében nincs olyan, hogy védekezés mellett estem teherbe, aki ezt mondja az rendszerint hazudik, ezeknek ne higgy - egy valamit használjatok, de azt mindig és alaposan - a nem kívánt terhességek szinte kivétel nélkül a hanyag vagy elmulasztott "védekezés" következményei - ha a hasadra, arcodra, fenekedre, hajadra, lábadra, melledre élvez abból nem lesz gyerek, mert ahhoz az kell, hogy hokival telibe találjanak életképes spermával, ez lehetséges elõhokival is, hiába kicsi a valószínûsége Jó lenne, ha a szexuális felvilágosítás nem csak a védekezésre terjedne ki. Nagyon könnyû teherbe esni, de azért nem kell páncélban szexelni meg állandóan parázni Amit tehetsz: - szépen ráveszed a fiúdat, hogy húzzon kotont, hiába jók a reflexei, ha egyszer - kétszer benned felejti a farkát szülõk lesztek idõ elõtt, igen néhány alkalomtól is lehetséges. - amikor a fiúdnak fel kell húznia a kotont te nem hisztizel, hanem szexi vagy, alázatos és türelmes, segítesz neki, bíztatod, kibontod, odaadod vagy te húzod fel neki - kotont rendesen álló farokra kell húzni - ha a kotonnal bármi baj van és akár a legkisebb esély is van rá, hogy hoki került a puncidba szépen kértek eseményutánit az árát elfelezitek, mert nem olcsó, sõt a gyógyszert/kotont is felesbe vegyétek. akkor is elmentek esemény utániért, ha másnap dolgotok van vagy bármi, mert ez a legfontosabb - az eseményutáni csak ritka, alkalmi használatra van, nem fogamzásgátló, ahogyan az abortusz sem Nem kell minden marhaságnak bedõlni, nem kell rettegni meg görcsölni, csak nem kell felelõtlennek lenni. Fiú vagyok, rendszeres nemi életem van, biztos, hogy tudok gyereket csinálni (van életképes spermám), több partnerem volt már. Ne a városi legendáknak, ne a rettegõknek higgy, hanem a nõgyógyásznak és akármilyen csábító, amíg nem álltok készen a gyermekáldásra, addig legyen koton. Nem a legjobb, de ki lehet bírni.

Lehetsz, de nem valószínû. Az elõhokitól is lehet teherbe esni, de az kicsit nehezebb, mintha rendesen benned durran el. Ha tényleg kihúzta valószínûtlen, hogy terhes vagy, de ez nem játék. - rendes védekezés mellett szinte lehetetlen teherbe esni - koton nagyon ritkán szakad, ha igen akkor vagy rossz minõség vagy rosszul használják - gyógyszert rendesen szedni kell, doktorbácsi utasításait maradéktalanul betartva, ha kell inkább vegyen mellé a srác kotont, de ezzel ne játsszatok - az esetek többségében nincs olyan, hogy védekezés mellett estem teherbe, aki ezt mondja az rendszerint hazudik, ezeknek ne higgy - egy valamit használjatok, de azt mindig és alaposan - a nem kívánt terhességek szinte kivétel nélkül a hanyag vagy elmulasztott "védekezés" következményei - ha a hasadra, arcodra, fenekedre, hajadra, lábadra, melledre élvez abból nem lesz gyerek, mert ahhoz az kell, hogy hokival telibe találjanak életképes spermával, ez lehetséges elõhokival is, hiába kicsi a valószínûsége Jó lenne, ha a szexuális felvilágosítás nem csak a védekezésre terjedne ki. Nagyon könnyû teherbe esni, de azért nem kell páncélban szexelni meg állandóan parázni Amit tehetsz: - szépen ráveszed a fiúdat, hogy húzzon kotont, hiába jók a reflexei, ha egyszer - kétszer benned felejti a farkát szülõk lesztek idõ elõtt, igen néhány alkalomtól is lehetséges. - amikor a fiúdnak fel kell húznia a kotont te nem hisztizel, hanem szexi vagy, alázatos és türelmes, segítesz neki, bíztatod, kibontod, odaadod vagy te húzod fel neki - kotont rendesen álló farokra kell húzni - ha a kotonnal bármi baj van és akár a legkisebb esély is van rá, hogy hoki került a puncidba szépen kértek eseményutánit az árát elfelezitek, mert nem olcsó, sõt a gyógyszert/kotont is felesbe vegyétek. akkor is elmentek esemény utániért, ha másnap dolgotok van vagy bármi, mert ez a legfontosabb - az eseményutáni csak ritka, alkalmi használatra van, nem fogamzásgátló, ahogyan az abortusz sem Nem kell minden marhaságnak bedõlni, nem kell rettegni meg görcsölni, csak nem kell felelõtlennek lenni. Fiú vagyok, rendszeres nemi életem van, biztos, hogy tudok gyereket csinálni (van életképes spermám), több partnerem volt már. Ne a városi legendáknak, ne a rettegõknek higgy, hanem a nõgyógyásznak és akármilyen csábító, amíg nem álltok készen a gyermekáldásra, addig legyen koton. Nem a legjobb, de ki lehet bírni.
Igen más érzés, de a terhesség is az lesz ...Tudom hogy jobb gumi nélkül, nehéz kibírni.Nem tudom hány éves vagy, de ha komoly a kapcsolat, érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, írjon fel neked fogamzásgátlót.Van aki nagyon gyorsan teherbe esik, megszakításos módszernél, de nem mindenki egyforma.Nekünk 3 éve nem jön a baba.De azért a kis élvezetért ne kockáztassatok!
Elõváladékról hallottál már?
Nem vagy tapasztalt az oké, de bármit csinálsz az életben, annak utána kéne ám nézni!!! Igen, lehetsz terhes, hisz mielõtt kivette, már juthatott be aktív sperma. Teszt?
Én így estem teherbe, de nálunk nem volt baj h jön a baba.Úgyhogy mindenképpen vigyázni kell ezzel, nem éri meg az a pár perc ha nem tudnátok vállalni egy babát.
A kérdező hozzászólása: megjött a menziszem... és még nem is késett sokat.igymár kevés esélyel lehet gond. nem? Az egy dolog, hogy utánna kell nézni de nemtudhatom elõre mi fog történni... ha ilyen könnyû lenne az élet akkor minden más lenne. Viszont az ember a hibáiból tanul. és köszi a válaszokat!:)

Terhes lehetek-e, ha a szex utáni hónapban megjött, de a következőben meg már nem?

eddig rendszeres volt a menstuációm.. azóta nem voltunk úgy együtt és mégse jött meg..

Legjobb válasz: Nekem aztmesélte anyukám, igen! Mert van akiknél még a következõ hónapban megjön, aztán már nem. Ilyen már fordult elõ, pedig nagyon ritka. Érdekes, hisz mikor megjön a nem megtermékenyitett petesejt távozik. Vagyis fura hogy megtermékenyül, valami mégis távozik...

Nekem aztmesélte anyukám, igen! Mert van akiknél még a következõ hónapban megjön, aztán már nem. Ilyen már fordult elõ, pedig nagyon ritka. Érdekes, hisz mikor megjön a nem megtermékenyitett petesejt távozik. Vagyis fura hogy megtermékenyül, valami mégis távozik...
Igen lehet, hogy terhes vagy! Vegyél tesztet!

Terhes lehetek-e, ha a partnerem nem ment el?

A barátommal egy hirtelen pillanatban voltunk együtt és nem volt nálunk gumi.Én még nem szedek gyógyszert hisz fiatal vagyok.Már egy hete meg kellett volna jönnie de még semmi.Volt már ugy hogy késett de akkor legalább tudtam hogy nincs rá okom...Attól is késhet ha csak "megbolygattak"?

Legjobb válasz: Figyel, én egy fiatal lány vagyok, és tudom, hogy nem szabad olyannak megtörténnie, hogy "hirtelen pillanatban". Akkor meg kell próbálni kibírni, vagy máshogy elégítsétek ki egymást! És a válasz:IGEN, lehetsz terhes attól, hogy nem mert el, hisz elõváladéknak kell lennie, és abban már lehet ondó. amugy attól is késhet, hogy együtt vagytok. tanácsolni csak azt lehet, hogy minnél hamarabb menj el orvoshos, és õk meg fogják tudni mondani, hogy akkor most mi a hejzet. és még egyszer, lécci ne tegyetek olyat amit nagyon megbánhattok...

Figyel, én egy fiatal lány vagyok, és tudom, hogy nem szabad olyannak megtörténnie, hogy "hirtelen pillanatban". Akkor meg kell próbálni kibírni, vagy máshogy elégítsétek ki egymást! És a válasz:IGEN, lehetsz terhes attól, hogy nem mert el, hisz elõváladéknak kell lennie, és abban már lehet ondó. amugy attól is késhet, hogy együtt vagytok. tanácsolni csak azt lehet, hogy minnél hamarabb menj el orvoshos, és õk meg fogják tudni mondani, hogy akkor most mi a hejzet. és még egyszer, lécci ne tegyetek olyat amit nagyon megbánhattok...
Attól függ, hogy lefeküdtél e valakivel védekezés nélkül..
Ha rendesen védekeztél, akkor nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor lehetsz. Egyébként vizelési ingert okozhat pl. felfázás is. Hányingert pedig még vagy ezer dolog..
Mikor jött meg utoljára? Hány napos volt?
Ha nekem megjön, folton pisilnem kell. nyugalom.
"Ha rendesen védekeztél akkor nem lehetsz terhes" Bocsi, de ezzel azért nem értek száz százalékosan egyet. Fõleg mivel egy olyan védekezési mód sincs, ami 100%-ig biztonságos. Az esély mindig ott van (még ha nagyon csekély is), ha szexuális életet él az ember. Ne hari, nem kötekedni akartam. Csak én is rendesen védekezek, ettõl függetlenül szoktam parázni néha, ha vannak "tüneteim". :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. hát már enyhült szinte minden, csak ez a vizelési inger nem :/// hát rem minden rendben lesz. utolsó menszeszem is rendes volt .

Nagyon meghültem 4 napja, de már félig helyrejöttem. Ha szeretkezek a barátnőmmel óvszer nélkül is, ez bajt okozhat e hülés szempontjából? Lehetnek e mellékhatásai a barátnőmre nézve. Nem szeretném, hogy bármi baja essen. 23F

Meghülve sex?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy a barátnõdre nézve veszélyes lehet, de az hogy óvszer nélkül, az igen.. Feltéve persze, ha nem akartok gyereket. 23 évesen azért gondolom már van némi fogalmad errõl.. :)

Nem hinném hogy a barátnõdre nézve veszélyes lehet, de az hogy óvszer nélkül, az igen.. Feltéve persze, ha nem akartok gyereket. 23 évesen azért gondolom már van némi fogalmad errõl.. :)
Lássuk , jól értem-e.. Attól tartasz, hogy a bnõd, ha gumi nélkül szexel veled, akkor elkapja a náthát tõled??? tesókám.. mi köze két dolognak egymáshoz? biológia 4. osztály... a másik meg 8. találd ki melyiket mikor kellett volna tanulnod..
nyilván 23 évesen már van annyi esze, hogy a barátnõje fogamzásgátlót szed, és ezért szeretkeztek óvszer nélkül. Amúgy nem hinném, h megkaphatja tõled, hamarabb kapja el a csókkal
Az óvszer a nátha és torokgyulladás ellen tudtommal nem véd. Simán elkaphatja. Akár van szex, akár nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményket, válaszokat. :)
ha nem spriccel ondó az ujjábol akkor nem vagy az.Ha igen akkor szolj nekem mert szivesen megnézném:-)
MA csak ilyen agyrém kérdések vannak?????? ÓÓÓÓÓÓ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál:) még az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy akkor az kb lehetetlen, hogy az elõváladékkal ondó kerüljön az én hüvelyembe, ha nem dugja be a hímvesszõjét, ugye?
persze h lehetetlen ettõl kizárt h terhes legyél
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet hogy nem is jött meg, csak barnázás már 3 napja.Nagyon félek, ugye nem vagyok terhes?hányingert is érzek, de remélem csak az izgalomtól.

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!