Találatok a következő kifejezésre: Lehetek e Lehete egészséges a (2 db)

Lehetek e terhes? Lehete egészséges a baba?

Sajnod juliusban kaparáson voltam mert nem tarthattuk meg a picit. Most kb. ugy egy 2 hete egyfolytában eszek rengeteget, álmos vagyok, a melleim szét akarnak feszülni, és iszonyuan megn?tt a hasam. nem viccelek az eddigi ruháim egyse jön fel, vagyis mindenhol jo csak alul a hasamon egyáltalán nem tudom begombolni... Menstruáciom volt, mondjuk annyi hogy az utobbi az 22 napra jött meg és elmul egy 4-5 nap alatt. Szerintetek lehetek terhes, vagy ha nem akkor mi bajom van. Vagy ha igen reménykedhetek hogy egészséges a pici?

Legjobb válasz: A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)

A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)
A kaparásod tényleg régen volt.Mármint az újbóli baba várásra.A tüneteid alapján reménykedhetsz.A hasad szerintem fel van puffadva ami terheségnél jellemzõ.Nem tudom mért kellett az elõzõ terheségedet meg szakítani, de egyáltalán nem biztos, hogy a következõ babának is baja lenne.Szóval, a tüneteid terheségre utalnak, vegyél tesztet.Drukkolok!

Van-e esély meggyógyulni a táplálkozási zavarból, ha depresszió és személyiségzavar is társul hozzá? Lehetek valaha egészséges?

20 éves vagyok, 7 évig voltam anorexiás, 1 éve bulimiás tüneteim vannak. (nem hánytatom magam, "csak" hashajtót szedek a falásrohamok miatt) Nagyon sok helyen kezeltek már, pszichológushoz is jártam, a súlyomat sikerült "normalizálni" 35kg-ról 52-re (170 cm-hez), de az étkezésem katasztrofális. Tudnátok esetleg ajánlani egy egészséges étrendet? Előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Menj dietetikushoz! Itt akarsz a tiniktõl kapni egészséges étrendet? Az nem fog használni!

Menj dietetikushoz! Itt akarsz a tiniktõl kapni egészséges étrendet? Az nem fog használni!
Jelenleg jársz valami orvoshoz? Az étrenddel kapcsolatban ahogy az elsõ hozzászóló mondta, dietetikus tud segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!