Találatok a következő kifejezésre: Lehetek e Lehete (775 db)

Milyen pénzek lehetnek, és lehetnek-e értékesek?

http://kepfeltoltes.hu/view/130705/P_nzek_www.kepfeltoltes.h.. Ezeket találtam itthon. Az egyik talán egy osztrák pénz, 1896-ból a másik egy cirill betűs, 1925-ből (erről csak tippelem hoyg orosz lehet)

Legjobb válasz: Szerb-Horvát-Szlovén érme... Itt 2 db jó állapotú 750 forint belõle: http://aprod.hu/hirdetes/szerb-horvat-szloven-kiralysag-erme..

Szerb-Horvát-Szlovén érme... Itt 2 db jó állapotú 750 forint belõle: http://aprod.hu/hirdetes/szerb-horvat-szloven-kiralysag-erme..
Sajnos nem értek a numizmatikához, de a cirill betûs érme egy szlovén 1 dínáros.
Nem orosz, hanem szerb írás van rajta. Gyûjtõknek talán ér valamit.
(#1: ne adjunk már tuti tippet, ha nem értjük a cirill betûs írást...)
A kérdező hozzászólása: És a másik, amit a kétfejû sas alapján osztráknak nézek? arra tippek?
A kérdező hozzászólása: Ja és az normális a szerb érménél hogy a két oldal fordítva áll ?( Az egyik fejjel lefelé a másikhoz képest)
A másik egy osztrák-magyar korona vagyis annak a váltópénze a fillér. Itt egy 1895-ös darab: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Austria-coin-1895-20h.. Az értékérõl nem tudok semmit, de nikkelbõl gyártották tehát nem nemesfém.
Az osztrák-magyar érme egy 20 helleres, amely a corona váltópénze volt. Ugyanebben az idõben, ugyanilyen vásárlóértékkel a magyar oldalon korona volt forgalomban, annak a váltópénze a fillér volt. Szóval egy osztrák 20 helleresed van. Mennyi a dátuma? Nem látszik jól a képen..
Itt egy jó állapotú, 1893-as 20 hellerest kínálnak: http://gyujtemeny.vatera.hu/erme_penz_papirpenz/magyar_penze..

Honnan tudod, hogy önmagad vagy-e? Lehetünk-e teljesen önmagunk?

Legjobb válasz: ezen a kérdésen való elmerengés, sajnos elõrevetíti a skizofrénia kezdõdõ jeleit.

ezen a kérdésen való elmerengés, sajnos elõrevetíti a skizofrénia kezdõdõ jeleit.
A kérdező hozzászólása: Meglehet. :) Kár, hogy nem válaszoltál.
Mit értesz az alatt, hogy "teljesen önmagunk"? Milyen az, amikor nem vagy teljesen önmagad?
Az, hogy ki mivel azonosítja önmagát az egyéni tudatszinttõl függ. Vannak akik az egójuk által játszott szerepekkel azonosulnak, és azt tartják önmaguknak. Feltételezve, hogy te nem az egóddal azonosítod önmagad, úgy kerülhetsz közelebb végsõ önmagadhoz ha teljesen átadod magadat a létezésnek, elmédet megszabadítod minden gondolattól.
Szoktunk beszélgetni magammal. Mind azt mondják õk az igazi én, de én tudom hogy én és nem õk.
Én biztos, hogy önmagam vagyok, Schwarz ezredes is mondta.
Ahogy öregszem egyre inkább az vagyok, már nem érdekelnek a látszatok.
Onnan tudom. hogy az elõbb megkérdeztem magamat és igennel válaszoltam amúgyis én bízok magamban legalábbis remélem, hogy nem hazudtam, mert akkor szakítok önmagammal hiszen, ha magamban nem tudok bízni akkor kiben a 40 éves szomszéd marikában, aki perverzesen néz rám? Na azt már nem én bízok magamban és kész.:DDD
Onnan tudod, hogy nagyon jól érzed magad a bõrödben, számos erényeddel és hibáiddal egyött, nem érzel megfelelési kényszert más ember irányába csak azért, hogy elfogadjonak.

A párom elment, de nem élvezett belém, nekem nem volt orgazmusom, vagyis jó volt, csak úgy hogy a csiklómat izgatta. Teherbe eshetek e? Lehetek e ilyen módon terhes?

Ne nevessetek ki, még kezd? vagyok!

Legjobb válasz: Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.

Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.
Mi megszakítással védekeztünk, most így várom a harmadik babánkat. Attól, hogy neked nincs orgazmusod, lehetsz terhes.
Nem nevet ki senki, ez az oldal azért van, h kérdezhess.Teherbe eshetsz az elõváladéktól és ennek a peteéréskor van legnagyobb esélye, tehát kb. a ciklusod felénél.Hányadik napon jársz?A 10. és a 20. nap között a legveszélyesebb.

Használt processzor vételénél milyen hibák lehetnek vele, ha az egyébként működik, és lehetnek-e nem kimutatható hibái?

Gondolok itt arra, hogy lassabb lehet mint új korában vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.

A kérdező hozzászólása: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.
a processzor a legritkábban elromló alkatrész a gépben, ha esetleg mégi hibás, akkor nem indul el. ennyi. Még nem találkoztam olyan géppel ahol a proci hibázott volna( ha túlhúzás miatt hibázik, vagy esetleg rosszul felrakott/elégtelen hûtés miatt, az nem a processzor hibája)
A legtöbb hibája kimutatható. Van, amelyik látható is (égésnyomok, görbe lábak), de a legtöbb kijön teszteléssel. Általában tökéletes otthonra egy olyan proci, amelyik egy gyilkosabb játéktól/alkalmazástól nem ad kékhalált, de van valami tesztprogi is, ami az összes hibáját kihozza, de szerintem te nem életfentartó készülékbe akarod, így elég egy játék, akadásig emelve a grafikát. Ha jót akarsz magadnak, akkor keress olyan procit, amelyik nem volt tuningolva. Nem tudhatod, hogy ki csinált belõle kenyérpirítót, általában ettõl lesznek az égésnyomok a procin. Lassabb általában nem lesz, csak instabilabb.
A kérdező hozzászólása: ...lényeg az hogy meg szabad-e venni egy használt procit kockázatmentesen, ha nincsenek rajta külsérelmi nyomok? Lehet hogy így kellett volna feltennem a kérdést, mert így már nem félreérthetõ.

Miért nem olvasni olyan kérdést a "lehetek-e terhes, mert nem védekeztünk" helyett, hogy "lehetek-e nemi beteg, mert nem védekeztünk?

Az embereket ennyire nem foglalkoztatja az egészségük?

Legjobb válasz: De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".

De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".
nem, ha volt olyan vagány h gumi nélkül megdugott akkor vállalja a következményét hogy elkapott tõlem pár izgi dolgot. õ baja.
Ha az is csak utólag érdekli õket, hogy gyerek lehet belõle, szerinted mennyire gondolkodnak betegségeken? :D
Ááá az nehéz kérdés lenne :)
amíg sokan azt hiszik, hogy az elsõ alkalomtól nem lehetsz terhes, addig szerintem kár azt hinni, hogy egyáltalán tisztában vannak a nemi betegségek létezésével...
Mert az egyik kezelhetõ nagyrészben, a másik meg egy életre tönkrevághat, mindegy, hogy hogy döntesz.
Néznétek meg hétfõ reggel egy STD rendelést.... Tömött sorokban lányok-fiúk..sík idegek mert gumi nélkül reszeltek. Aztán ha "besárgul" a kémcsõ..na akkor kapnak sírógörcsöt. Fõleg ha olyan doki van bent aki úgy beszél velük mint a kutyával, teljesen jogosan.Mennyi fiút láttam kijönni sírva a doktornõtõl..miután kiderült hogy elkapott valamit. Aztán amikor színt kell vallani hogy kivel mikor és hányszor csinálta.... És persze a tesztig szenvedni, mert addig nem sok gyógyszert írnak fel.És a legtöbben tünet jelentkezése után jönnek.

Lehetek-e terhes ha a barátom előváladékos nadrágja került nekem "oda"?

Legjobb válasz: Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?

Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?
sajna igen... :/
Ha te bugyin és nadrágon keresztül terhes leszel, mindezt szüzen, akkor írj a Fókusznak, tuti, hogy te lennél a fõ hír aznap! Így nem lehet teherbe esni.Ahogy az elõváladékos törölközõtõl és papírzsepitõl sem.Az elõváladék valóban tartalmazhat spermiumokat, de még akkor is kicsi az esélye, ha konkrétan a péniszrõl/bõl kerül egyenesen a hüvelybe behatolás révén.
Akkor nem szûz, ha péló barna már járt ott. A hártya kiszakadhat sportolástól is, elég merész lenne azt mondani, hogy egy labda vette el a szüzességem. Egyébként nem lehetsz terhes (vagyis remélem azért igen, csak még nem most), jóhogy nem szkafander volt rajtatok!
Mi az, hogy nincs szûzhártyád és még szûz vagy?!:D Tudtommal, ha az már nincs akkor már nem szûz az ember...
Tehát nem ejakulált 5-7 órával azelõtt , hogy adott elõváladék elhagyta a péniszét? Mert akkor az elõváladék nem tartalmaz spermiumot. Ha még meg is mosta vagy pisilt akkor pláne nem. Mert fontos: Az elõváladékban 2 esetben van sperma 1, már volt egy magömlés, a vissza maradt sperma az elõváladékkal együtt el hagyja az ondó vezetéket. Így életképes ivarsejt jut a hüvelybe. 2, ha valaki tesz bele(viszonylag kicsi rá az esély)...
A kérdező hozzászólása: Számít az, ha rajtam is volt bugyi, bár tanga, de még szûz vagyok viszont szûzhártyám nincs már. És egyébként az illetõ rajtam feküdt és úgy értek össze a "dolgaink"      
Lehet-e a kecskével nemi életet élni? by: Hofi Géza Utolsónak: Természetesen lehetsz! :D Kérdezõ te is lehetsz terhes! -.-
Elõváladákos nadrág... Feldugtad, vagy mi? Én azt se tudtam, hogy van elõváladék, mielõtt erre az oldalra nem tévedtem... Te mibõl gondolod, hogy elõváladékos a nadrágja? Amúgy NEM LESZEL TERHES! 26/F

Hogyan lehetek Berlin polgármestere? Egyáltalán lehetek -e, hogy itthon születtem?

Legjobb válasz: Be kell küldened a kézzel írott, német nyelvû, fényképes szakami önéletrajzod a Bundestagnak. Két héten belül értesítenek felvettek e.

Be kell küldened a kézzel írott, német nyelvû, fényképes szakami önéletrajzod a Bundestagnak. Két héten belül értesítenek felvettek e.
Én kiskoromban markoló soför akartam lenni, neked elég extrém vágyaid vannak XD
Sajnos nem vagy török, így esélyed sincs...
A mensid legelsõ napján kezdted szedni? Milyen tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: 21:08-ra reagálva elõször is köszönöm a segítséget. Hát engem eddig nem ért semmi mellékhatás max annyi h sokat fáj a fejem de azon kivül semmi egyéb nem volt. Még 1szer köszönöm a segítséget.
Fölösleges paráznod, a Lynditett meg az ehhez hasonló alacsony hormontartalmú tabletták már elvileg az elsõ szemtõl hatnak. biztonsági okokból szoktak az elsõ levél feléig kiegészítõ védekezést javasolni. vagyis tuti, hogy már kialakult a fogamzásgátló hatás. nehogy beszedj esemény utánit. (én is ezt a fajtát kezdem nemsokára amúgy, azt esetleg megkérdeztehném, hogy neked van-e mellékhatás eddig?)
Nincs mitõl tartanod, esemény utánit egyébként is tilos bevenni fogamzásgátló mellett. Tényleg nem kell félned :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor nincs mitõl félnem? Mert 3 napom van hogy bevegyem az esemény utánit. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok ^^
A lényeg hogy nem ment el a barátod.S ha el is ment volna akkor is már védve vagy:)
19:02es vagyok én már több mint fél éve a Lindynette20-at szedem..az akár már az elsõ naptól hat.Én rá kb 1 hétre együtt voltam barátommal óvszer nélkül s nem lett semm, nem vettem be 72 órás tabut.Sztem ne izulj.Ez a tabi eléggé megbízható.És ha a mensi elsõ napjn kezdted, elv.holnap lesz utcsó szem, vársz ugye 7 napot..s kb a 3.-4.napon meg fog jönni.Esetleg mivel elsõ leveled van..lehet nem pontosan így lesz, de majd beál rendszerességre.
Ebben az esetben semmi para, már hatott a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék mondani, hogy a barátom nem élvezett el, de tudom, hogy az elõváladékban is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19:01-re Lindynette 20at szedek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Lindynette 20-at szedek, ez az elsõ levél ebbõl még a mai tabi hátra van. Mensi 1. napján kezdtem el szedni. Viszont elõtte sokáig nem jött meg, és hormongyógyszert szedtem, attól jött meg. Tehát annak a mensinek az 1. napján kezdtem el szedni.
szerintem nem kell esemény utáni tabi, mivel durván 1 hója szeded a tabit, s a legtöbb ennyi idõ után már hatásos.Milyen Fog.gátlót szedsz?Ha vmi "újj"félét, akkor azok elég megbízhatóak, már úgy vannak kifejlesztve, hogy akár 1 hét után is vég.
A kérdező hozzászólása: 19:45-re válaszolva én is ezt mondtam pont barátomnak h lehetnek ebbõl súlyos következmények mert mégiscsak hormonbomba, de köszi szépen a segítséget!

Lehetek e terhes ha megjött a mensim?

Segítséget kérek! Múlthónap 14.-én kellet volna megjönnie nem jött, így elmentem orvoshoz 4 nap késés után azt mondta valószín?leg terhes vagyok. Egy hét múlva hétf?n kellett volna mennem UH-ra de vasárnap 10 nap késés után megjött! Így nem mentem! De még mindig kételyek vannak mert a mellem a duplája mint volt meg a pocim is n?tt!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)

Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)
Én csak az Édesanyám példáját tudom felhozni. Mikor az öcsémet várta, 3 hónapig menszeszelt vele, ugyanúgy, mint a terhessége elõtt. Akkor még az orvosok sem értették ezt, de ma már köztudott, hogy ritkán ugyan, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Tudod nem bízom a tesztben! Meg hát már régóta próbálkozunk és több kudarc is volt már ezért nem merek hinni benne! Már nem tudom elképzelni hogy pozitív legyen a teszt! Amúgy holnap kell megjönnie megint de semmi jele nincs hogy idõben megjönne.
már rég tesztelni kellett volna, fõleg miután a doki azt mondta lehet h terhes vagy, de utána meg megjött.már csak ezért is kellett volna a teszt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot! Már nagyon szeretnénk babázni!
Szurkolok Nektek.Kívánom, hogy mielõbb babázhassatok.
A kérdező hozzászólása: De tudjátok mi már 3 éve próbálkozunk a babával és még nem jött össze! Voltunk már a Budai Meddõségi Kp ba is de nem találtak semmit meg az orvos nem volt túl szimpi mivel semmit nem mondott az eredményekrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Meg hát holnap kell megjönnie de megint semmi jel nincs rá hogy jönne! Egyébként az én édesanyánál is így volt 4 hónapos terhes volt mikor kiderült hogy az és ikreket vár!
Igen!
Akkor most csak arra gondolj, hogy most sikerülni-e kell, és bízzál is benne, akkor sikerülni fog. Drukkolok Neked!!!

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány

Doktor úr! Kérem, segítsen! Március 10-én szültem, 3 hétig volt mensesem, azóta 2 hete 1 napig volt meg. A múlt héten voltam huon 7cs-esuterus afv-ben endometrium 4mm-es korai grav 1 hét múlva kell visszamennem. Maga mit gondol lehetek-e terhes és kb hány hetes, ha nem, miért nem jön meg. Ha nem jönne meg és terhes leszek, mit szoktak ilyenkor tenni? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által írott, meglehetősen kusza információk alapján nem értem, hogy miben lehetnék segítségére. Erről mindenképpen azzal a szakorvossal konzultáljon mielőbb, aki a vizsgálatot is végezte! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!