Találatok a következő kifejezésre: Lehetek babás a mesi (4 db)

Walentin terhesteszt 10-es érzékenységű, halvány pozitív lett. Menstruáció előtt csináltam egyet, az negatív volt, de ma a mesim 4. napján halvány pozitívat teszteltem. Szerintetek lehetek babás a mesim ellenére?

Legjobb válasz: Ez az elsõ clostys hónapom,nagyon fájt a hasam,feszülnek a melleim 2hete,pedig már lassan vége van a mesimnek,a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem,csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést,rendben volt minden,2érett tüszõm vol,vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet,hogy mégis terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ clostys hónapom, nagyon fájt a hasam, feszülnek a melleim 2hete, pedig már lassan vége van a mesimnek, a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem, csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést, rendben volt minden, 2érett tüszõm vol, vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
Egy-két nap múlva végezz el egy másik tesztet. Nagyon fontos, hogy ne másik típust, hanrm UGYANOLYAT! csak így tudod összevetni egymással az eredmélnyt, azaz a HCg hormon mennyiségét a vizeletedben. Ha a tesztcsík erõsebb lesz rajta, mint az elsõ teszten volt, akkor a vérzésed ellenére is babás vagy.
Hát, nem akarlak félre vezetni de a halvány csík is csík... Mesi elõtt 3 nappal nekem is ez volt. Most 17 hetes vagyok. :)
Ha rendes mensid van, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. Egyébként sem túl jók a 10-es érzékenységû tesztek, sokszor hitegeteik az embert..., nézd: "Férfiakban és nem várandós nõkben 10 U/l alatt. Várandósokban 20 U/l a peteérés után 10-12 nappal" http://www.hazipatika.com/services/labor/body/Human_Coriogon..
21:20 azért reméljük, hogy nem rákos a kérdezõ... jó, hogy elõfordul, de arra talán nagyobb az esély, hogy valóban terhes, fõleg, ha szeretnének is babát.
A két csík azt jelenti, hogy határtérték fölötti a vizeletben a HCg koncentrációja. EZ TÉNY. Hogy a HCg mennyisége épp nõ, mert babás az illetõ, vagy épp csökken, mert babás volt az illetõ, azt egyetlen tesztbõl nem lehet megállapítani. Ezért mondtam, hogy teszteljen ugyanolyan teszttel még egyszer. ha a második csaík halványabb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége csökken, azaz baba volt, csak elment. Ha azonban a második csík erõsebb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége nõtt, azaz a baba még mindig ott van, vérzés ide vagy oda. Ilyen egyszerû. Jó babásodást!
? Kiderült valami?

Öt napja késik a mesim /nem szokott, mindíg pontosan jön meg/ ma egy kicsit véreztem, de ilyen barnás volt a hőm 37, 3. Lehetek még babás?

Legjobb válasz: Ha nem szokott késni, és barnázol, akkor lehetsz babás! De sztem tesztelj, nem kell tõle megijedni!Sok sikert!Aztán ird meg mi lett az eredmény!

Ha nem szokott késni, és barnázol, akkor lehetsz babás! De sztem tesztelj, nem kell tõle megijedni!Sok sikert!Aztán ird meg mi lett az eredmény!

Lehetek babás ha a mesi után a 7-8-9. napon voltun eggyütt?

Van már egy 2 éves fiunk és egy kislány szeretnénk.Azt hallottam,ill. a ciklus.hu oldalon olvastam,hogy peteérés elött kell csinálni akkor van a lányoknak nagyobb eséjük.Egy hét múlva kell megjönnie a mesimnek.Nagyon izgatott vagyok már!Szerinted csináljak már most tesztet?Köszi a választ!

Legjobb válasz: ne tesztelj, nem mutatná ki!! Lehetsz , de nem peteérés elõtt kell, az max egy nappal elõtte jó, mert akkor a spermák várakoznak, de peteérés környékén kétnaponta ajánlott, ha 28 napos a ciklus akkor 9- 15 napig kb . remélem azért a 9 napon jók voltatok, de ha nem jön meg akkor már tesztelhetsz.

ne tesztelj, nem mutatná ki!! Lehetsz , de nem peteérés elõtt kell, az max egy nappal elõtte jó, mert akkor a spermák várakoznak, de peteérés környékén kétnaponta ajánlott, ha 28 napos a ciklus akkor 9- 15 napig kb . remélem azért a 9 napon jók voltatok, de ha nem jön meg akkor már tesztelhetsz.
Szia! Az attól függ, hogy hányadik napon szokott peteérésed lenni. A spermák 72 óráig is életképesek. Vannak más módszerek is, hogy nagyobb esélye legyen a kislánynak, kb 1 hete beszélt errõl a Czeizler Endre a tv-ben. Tesztet pedig az elmaradt mensi után érdemes csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csináltam tesztet mert már nem bírtam, de sajnos negatív lett.Reménykedek azért még!!! Láttam Én is az Aktív mûsorban, ha most nem jön össze akkor kiprobálom.A ciklusom változó, hol 26 napos hol pedig 28.Köszi még 1x.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Képzeljétek.Megjött a mesi rendessen jun.11 -én.tehát letettem arról, hogy babás lehetek.Megvolt a mesim 5 napig aztán a 12.napon reggel görcsel ébredtem meg alvadt vérdarabok jöttek ki belõlem egész nap /bocsi remélem nem vagytok finnyásak/.Másnap elmentem az orvosomhoz csak kézzel megvizsgált azt mondta hormonzavar.Vártam egy hétig de közbe ugyanugy görcsöltem meg fájt a derekam meg kicsit véreztem.Elmentem másik dokihoz mert már nem bírtam tovább és Õ csinált hüvely ultrahangot és közölte velem hogy 4 hetes terhes vagyok és 50% esélye van hogy megmarad.Írt gyogyszert most majd júli.11-én kell visszamennem hozzá és meglátjuk mi lesz.Remélem megmarad az Én gyögyörûm mert nagyon szeretnénk. Sziasztok
Szia! Szoritok, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!!!

Volt mesim, de késett 5 napot, és nagyon gyenge volt. A hőm azóta is 37 feletti. Lehetek még babás, érdemes tesztelnem, vagy várjam meg a ciklus végét?

Most vagyok az "új" ciklusom 5-ik napján.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp érdemes megpróbálni, pláne, ha érzel magadon egyéb tüneteket is a magas hõmérsékleten kívül! Szorítok.

Szerintem mindenképp érdemes megpróbálni, pláne, ha érzel magadon egyéb tüneteket is a magas hõmérsékleten kívül! Szorítok.
a hödnek nem terheség esetén általában vissza kéne esned (de lehetsz beteg is) . ha még nem teszteltél akkor most már lehet. ha biztosat akarsz akkor még várj 5 napot de addigra biztosnak kell lennie.
Tesztelj!!!!!! Ígéretesnek hangzik, hiszen vannak akik még a terhesség eljén barnáznak, vagy akár enyhén mesiznek, mégis babásak:-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!