Találatok a következő kifejezésre: Lehetek babás volt (72 db)

Görbéd van?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Egyre többet olvasom hogy szájban, nyelv alatt nagyon sok nõnek nem lesz jól értékelhetõ eredménye! Igen, biztosan sok tényezõ számít hogy ébred az ember! Hát ha most nem sikerült a baba, akkor jövõ hónaptól elkezdem hüvelyben mérni! De köszönöm szépen a válaszod!Aranyos vagy!:)
Csak egy személyes megjegyzés. :) Nekem össze-vissza ugrált, amikor nyelv alatt mértem. :( Hülyén hangzik, de alacsonyabb lett a hõm, ha fázva, vagy nyitott szájjal ébredtem. :) Azóta hüvelyben mérem. Nem mondom, hogy így nem cikk-cakkol (sajna nekem van hormonbajom), de sokkal egyenletesebb. Reméljük, összejön neked a baba, és már nem kell majd ezen agyalj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Én nyelv alatt mérem, és higanyossal! Hát remélem hogy alakulni fog mert már nem tudom mit higgyek!Egyre idegesebb vagyok!:(
Szia. Elég lehet 2 tizedes emelkedés, de utána nem eshet le, és nálad nagy cikk-cakkok vannak. Szóval, ha mostantól fennmaradna, akkor meglehetett mostanság, de ha a következõ 3-4 napig lejjebb megy, akkor még mindig nem volt.
Szerintem nem volt még peteérésed. Nem használsz ovu tesztet? Nem tudom hol méred a hõdet, én hüvelyben mértem mindig higanyos hõmérõvel, és nagyon szépen mutatta mindig a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Most olvastam hogy 2 tizedes emelkedés elég a peteéréshez! Elvileg az nekem meg volt a 18. napon! És néztem hõgörbés oldalt is, és ott is van egy kis ingás az emelkedés után! Akkor még bizakodhatok?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam és nem is nagyon akartam még menni! De úgy néz ki hogy muszáj lesz mennem!
Szerintem nem volt peteérésed ebben a hónapban. Megjegyzem, nem túl szép görbe...dokinál voltál már?
A kérdező hozzászólása: Az idõ fel van tüntetve, de amúgy egy helyen egy mérõvel mérem mindig! Hátha most menne felfelé lassan!
Szia. Elõrebocsátom, hogy nem vagyok görbe szakértõ. De szerintem nem volt peteérésed, legalábbis a görbe alapján úgy tûnik. Jól méred? Egyidõben, egyhelyen, ugyanazzal a hõmérõvel?
A kérdező hozzászólása: Tök el vagyok keseredve!:( Most lehet hogy elkezd felfelé menni szerinted?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/19b49b2b5b234cd59fbfa7..
ha nem vagy elég meleg javaslom ülj be egy atomreaktorba (de utána ne lepõdj meg ha 3 fejû lesz a baba)

Már 4-5 napja késik a menzim, sűrű fehér vmi volt a hüvelyembe, nem vagyok pattanásos alkat, de most nagy fájó mérges patik nőttek rajtam. Lehetek babás?

Igazából meg sem merem nézni teszten, mert nem akarom látni a pozitív tesztet...:( Bár aggódom kicsit, hogy még a menzim se jön meg, lehet h vmi gond van velem...

Legjobb válasz: A mérges patik nem hiszem hogy a terhesség tünetei lennének. Viszont simán lehetsz babás, ha nem védekeztetek. Tesztelj egyet szerintem. Nem akarod látni a pozi tesztet? Mi történne ha tényleg babás lennél? Jobb elõbb megtudni mint késõbb, nem? Lehet hogy csak valami fertõzésed van. Szóval szerintem teszt és bármi az eredmény, dokihoz kellene menned.

A mérges patik nem hiszem hogy a terhesség tünetei lennének. Viszont simán lehetsz babás, ha nem védekeztetek. Tesztelj egyet szerintem. Nem akarod látni a pozi tesztet? Mi történne ha tényleg babás lennél? Jobb elõbb megtudni mint késõbb, nem? Lehet hogy csak valami fertõzésed van. Szóval szerintem teszt és bármi az eredmény, dokihoz kellene menned.
Holnap reggeli elsõbõl TESZTELJ!!!! Szorítok!!!!
Szija!Tessék tesztelni, ilyenkor már kimutassa, hogy babás vagy!Minek várnod tovább!Írd meg mi volt az eredmény! Üdv:Zsuzsa

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Csüt. - péntekre nemvárom, ma meg tegnap előtt pár csepp barna pötty volt a bugyimon, olyan mindjárt megjön érésem van, fel vagyok puffadva pár napja, és kb egy hete fájnak a melleim. Lehetek babás?

Kismamik, ti hogyan éltétek meg ezt az id?szakot? Esetleg tapasztalatok? :)

Legjobb válasz: szerintem beágyazódásos vérzés lehet :) és szerintem babás leszel!

szerintem beágyazódásos vérzés lehet :) és szerintem babás leszel!
1 héttel korábbi tüneteket még nem okozhatott terhesség, mert akkor még be sem ágyazódott. A beágyazódás kb 7-10 nappal a megtermékenyülés után történik, addig nincs fizikai kapcsolatban az embrió az anya szervezetével, tehát addig nem okozhat tüneteket. Viszont a beágyazódás után 1-2 nappal a legérzékenyebb (10-es) tesztek már kimutathatják a terhességet, szóval több értelme lenne csinálni egy tesztet, mint itt tippelésre bocsátani a dolgot, mert erre a kérdésre a legkorrektebb válasz, hogy vagy terhes vagy, vagy nem, ettõl meg nem leszel okosabb :) Én úgy éltem meg ezt az idõszakot, hogy amint értelme volt, teszteltem, ki is mutatta már az aktuális menstruáció elõtt 5 nappal, hogy terhes vagyok.
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Walentin terhesteszt 10-es érzékenységű, halvány pozitív lett. Menstruáció előtt csináltam egyet, az negatív volt, de ma a mesim 4. napján halvány pozitívat teszteltem. Szerintetek lehetek babás a mesim ellenére?

Legjobb válasz: Ez az elsõ clostys hónapom,nagyon fájt a hasam,feszülnek a melleim 2hete,pedig már lassan vége van a mesimnek,a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem,csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést,rendben volt minden,2érett tüszõm vol,vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet,hogy mégis terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ clostys hónapom, nagyon fájt a hasam, feszülnek a melleim 2hete, pedig már lassan vége van a mesimnek, a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem, csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést, rendben volt minden, 2érett tüszõm vol, vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
Egy-két nap múlva végezz el egy másik tesztet. Nagyon fontos, hogy ne másik típust, hanrm UGYANOLYAT! csak így tudod összevetni egymással az eredmélnyt, azaz a HCg hormon mennyiségét a vizeletedben. Ha a tesztcsík erõsebb lesz rajta, mint az elsõ teszten volt, akkor a vérzésed ellenére is babás vagy.
Hát, nem akarlak félre vezetni de a halvány csík is csík... Mesi elõtt 3 nappal nekem is ez volt. Most 17 hetes vagyok. :)
Ha rendes mensid van, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. Egyébként sem túl jók a 10-es érzékenységû tesztek, sokszor hitegeteik az embert..., nézd: "Férfiakban és nem várandós nõkben 10 U/l alatt. Várandósokban 20 U/l a peteérés után 10-12 nappal" http://www.hazipatika.com/services/labor/body/Human_Coriogon..
21:20 azért reméljük, hogy nem rákos a kérdezõ... jó, hogy elõfordul, de arra talán nagyobb az esély, hogy valóban terhes, fõleg, ha szeretnének is babát.
A két csík azt jelenti, hogy határtérték fölötti a vizeletben a HCg koncentrációja. EZ TÉNY. Hogy a HCg mennyisége épp nõ, mert babás az illetõ, vagy épp csökken, mert babás volt az illetõ, azt egyetlen tesztbõl nem lehet megállapítani. Ezért mondtam, hogy teszteljen ugyanolyan teszttel még egyszer. ha a második csaík halványabb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége csökken, azaz baba volt, csak elment. Ha azonban a második csík erõsebb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége nõtt, azaz a baba még mindig ott van, vérzés ide vagy oda. Ilyen egyszerû. Jó babásodást!
? Kiderült valami?

19. -én volt peteérésem. Már érezhetnék tüneteket? A melleim nagyon feszülnek! A hőm 37.5 volt, nov 3. -án jó lenne ha nem jönne meg! Lehetek babás?

Legjobb válasz: Nem kizárt! De nekem pl szinte nem is volt tünet, és a melleim is alig fájtak akkor! Tehát nyugi, és bizakodj!Aztán majd írj!

Nem kizárt! De nekem pl szinte nem is volt tünet, és a melleim is alig fájtak akkor! Tehát nyugi, és bizakodj!Aztán majd írj!
Igen lehetsz ! Én is hasonlo cipõben járok, nekem 1-én nem kellene megjönnie , hányingerem van már napok ota , meg néha belenyilal a hasamba. Holnap reggel csinálok tesztet , bár még nagyon korai , de egy halvány vonalra azért számitok. Drukkolok neked is !
Szia! Minden lehetséges. Nekem mindig is fájtak a melleim mensi elõtt, de amikor terhes lettem sokkal intenzivebb volt ez a fájdalom. A hõmérséklet sajnos nem mérvadó, hiszen a mensiig magasnak kell lennie. Én azt vettem észre abban a hónapban amikor sikerült teherbe esnem, hogy nagyon fáradékony és aluszékony lettem. Ilyen tüneteid is vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Nekem is 19-én volt a pé, 1-ére nem várom. a hasam alja fájdogál, mintha meg akarna jönni, és szúródik. a mellbimbóim érzékenyek. de ennyi. Úgy érzemm még korai lenne reménykedni, ki tudja. szurkolok nektek. majd írjátok meg mi lett.

25-én voltunk együtt, 26-27-én volt p. érésem 26-án voltam a dokimnál kaptam Choragon inekciót. Most feb 10-én megjött de úgy hogy előtte barnáztam, ami nem szokott lenni és mára vagyis 12-én már csak barnázás. Szerintetek lehetek babás esetleg?

Azt elfelejtettem hogy a h?m 37 felett volt és ma reggelre 36.8 Már nagyon szeretnénk egy babócát!

Legjobb válasz: Hát, én ma "barnáztam" egyet, kellõen büdös volt, szal lehúztam. De nem értem mire akarsz vele kilyukadni O.o

Hát, én ma "barnáztam" egyet, kellõen büdös volt, szal lehúztam. De nem értem mire akarsz vele kilyukadni O.o
A kérdező hozzászólása: Hogy esetleg sikerült-e teherbe esnem?
A kérdező hozzászólása: Véleménye valakinek, teszteljek, vagy fölösleges?, mivel volt menstruációm!

Tegnapelőtt volt pár csepp barnázásom. Keddre nem várom. A napokban napközben, többször émelygek, hányingerem van. Szerintetek lehetek babás?

Pár napja kávét se tudok inni, mert megkóstolom, és rögtön kikívánkozik. S?t, szamócát se tudok enni pár napja, pedig nagyon szeretem. Egyre többet vagyok rosszul napközben. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ jelek egyike volt hogy nem tudtam kávét inni, pedig elõtte nagy kávés voltam, napi kettõ minimum. Már 18. hetes vagyok de most is csak nagyon ritkán iszok.fura dolog ez.

Nekem az elsõ jelek egyike volt hogy nem tudtam kávét inni, pedig elõtte nagy kávés voltam, napi kettõ minimum. Már 18. hetes vagyok de most is csak nagyon ritkán iszok.fura dolog ez.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is ez tûnt fel leghamarabb. Gratulálok a babához :-)
Én ugyanígy vagyok a kávéval, olyan fura íze van.Sõt virslit fõztem reggelire, és olyan fura szaga volt, alig bírtam megenni.A család simán megette.Én csütörtökre nem várom.Lehet holnap tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél? :-)
Kedves kérdezõ.Ma teszteltem.Negatív.Egyenlõre várok.Cickafarkteát ittam, lehet bezavart.Ha nem jön meg, hétvégén tesztelek.
Szerintem már simán tesztelhetsz újra, ha baba van, akkor már ki kell mutatnia, mert kb 4 hetes körül van. Sok sikert!
Neke is nov 22 volt az utolsó mensi. Nlam is eltérõ ciklus 29, 30, 32 én már dec 19-én olyan pozitívat teszteltem, hogy a csík majd le ugrott a tesztrõl!!!! Írd meg mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: akkor holnap vagy holnapután teszt!gartula második!majd megírom!
A kérdező hozzászólása: és a nagyon "erõs"puffadás mitõl van?este már kellemetlen, meg jobban már nem is lehetne kinyomni a hasam?akkor ez lehet a "baba"miatt is?pecsételésem nincs! második:neked volt pecsételés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!