Találatok a következő kifejezésre: Lehetek attól terhes, ha ma (4 db)

Lehetek attól még terhes, ha ma reggel 36, 8-ra esett a hőm, az utóbbi napokban (tüszőrepedés óta 10 napig) szokásos 37-ről?

Mindenféle tünetet produkálok, ami szerintem akár terhességre akár a mensi jövetelére adhat okot (mellfájdalom, éhség, hasfájdalom stb)

Legjobb válasz: Hát ez nem valami biztató jel.

Hát ez nem valami biztató jel.
Szerintem ne aggódj! Nem akarok Benned hiú ábrándokat kelteni, de ez nem probléma, mert beágyazódáskor is lejjebb esik a hõ. Hányadik napon tartasz? Hány naposak a ciklusaid? SZORÍTOK!
Szia! Nekem össze-vissza ugrált 36, 7 és 37 között a hõm. Aztán az esedékes mensi napja után teljesen beállt 37-re. 8 hetes babócás vagyok. Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Huh, köszönöm a bíztatásokat! Szerintem, ha holnap tovább esik akkor az csak egyet jelent :( úgyhogy addig még "türelmesen" várok. Egyébként 32 nap körüliek a ciklusaim, de ez most nem mérvadó, mert most closti és merional által stimulált ciklusom van (ez már a 4. ilyen) 11 napja volt tüszõrepedésem. Már nem nagyon reménykedem. Ma vagy holnap eldõl. Reméljük nekem is visszaáll, mint az elöttem írónak. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Na, hát úgy néz ki, hogy ma reggel megjött :(( Napról napra (4 nap alatt és nem hirtelen mint szokott) esett le a hõm. Tesztet is csináltam tegnap reggel, de negatív.. Ennyit megint errõl :(
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.

Ha jan.10. -ére nem várom, és ma ( igaz napkozben ) teszteltem egy negatívat, attól még lehetek terhes?

Asszem várok még néhány napot és reggel tesztelek. Volt már vmelyikötöknek, hogy az els? negatív lett?

Legjobb válasz: Persze! Sokaknak csak mensielmaradás után lesz pozitív! Reggelj tesztelj és ne mártogatóssal hanem vizeletsugarassal, mert a lily és a medilab mártogatós sokszor szellemcsíkos.

Persze! Sokaknak csak mensielmaradás után lesz pozitív! Reggelj tesztelj és ne mártogatóssal hanem vizeletsugarassal, mert a lily és a medilab mártogatós sokszor szellemcsíkos.
Szia! A tapasztalatom szerint igen, lehetsz!:) Én is teszteltem már elég sok negatívat, mire most lett csak halvány pozitív!:) Amúgy én dec.28ára vártam..és még azelõtt is teszteltem kíváncsiságból, de azok mind - ak lettek. :( Aztán ma egyet medi-labbal, és igaz, halovány, de +! Miért nem reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem! Igen a halvány is pozitív . Higgy neki.Nekem is az volt az elsõnél.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy ennyien írtatok. Mindenkinek köszönöm. Egyébként második baba lenne. Van már egy kisfiam. Azt hiszem várok még egy kicsit a teszttel. Egyébként a gyakori pisilés is elmúlt. A babásoknak külön gratulálok!
Én a 19:52 -es vagyok! Sajnos, ma barna folyással megjött! Elég erõsen..:( majd legközelebb! drukk ok nektek!!
Nekem 6.-a körül kellett volna megjönnie, hétfõn negatív teszt, tegnap (pénteken) pozitív. A negatívat napközben teszteltem, a poz. reggeli vizeletbõl volt. Azóta egyéb tüneteim is vannak, ez második baba lesz. Szorítok!
Szia Igaz én 11 re nem várom én is ma reggel teszteltem negatívat :-( de akkor én se keseredek mert lehet hogy nekem is korai volt. Nekem sincsenek konkrét tüneteim csak annyi hogy egy hete olyan érzésem van hogy mindjárt meg jönn de nem. Remélem hogy a köv. teszt pozi lesz. Sok sikert neked is majd írd meg.
Én írtam elõször Neked!:) köszönöm szépen!:) Kíváncsian várom, az eredményt..persze, csak ha megosztod velünk...megy a drukk!
Én még nem válaszoltam erre a kérdésre, de én is halovány +at teszteltem ma..:) Én is várom rá a választ, h a halovány +, is pozitív, szóval babát várok?:)
16:48-as vagyok teszteltem egy nagyon halovány + at hihetek neki????
A vérzés kimaradása elõtt nem érdemes tesztelni.
irjátok meg mi lett...drukk!
Szia én is 10.-ére nem várom :) vettem én is tesztet de nem merem megcsinálni én is sokat járok pisilni meg állandóan azt érzem hogy +fog jönni de csak egy kis fehéres folyás van a papíron a cickókról nem is beszélve majd leszakad :S én drukkolok neked
Nekem is csak akkor mutatott pozit, mikor már eltelt 5 nap a kimaradt mensi után, de még így is halvány volt, szal lehetsz várandós! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Legközelebb reggel csinálom meg Csak ma vettem a tesztet és nem bírtam ki reggelig. köszi a választ, és gratulálok neked!
Szia Teszteltél már?

Ha nem feszül a mellem, és csak icipicit érzékeny, attól még lehetek terhes? (Ma kéne (nem) megjönnie)

Legjobb válasz: Szia! Nekem soha (sem terhességkor, sem menstruációkor) nem feszült a mellem. De egy gyermekem van, tehát tapasztalatból mondhatom. Ráadásul még menstruáció-szerû görcseim is voltak, amikor elõször kimaradt a vérzésem.

Szia! Nekem soha (sem terhességkor, sem menstruációkor) nem feszült a mellem. De egy gyermekem van, tehát tapasztalatból mondhatom. Ráadásul még menstruáció-szerû görcseim is voltak, amikor elõször kimaradt a vérzésem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!