Találatok a következő kifejezésre: Lehetek attól terhes, ha (109 db)

Megbízható az X-EPIL terhességi teszt? Lehetek attól terhes, ha negatívat mutat a teszt, de vannak terhességre utaló jeleim?

Legjobb válasz: Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.

Már volt kérdésed ma evvel kapcsolatban. Ha kételkedsz a tesztben, meg abban, hogy ha késve is, de megjött, akkor menj orvoshoz. Ennél okosabbat nem tudunk mondani, hisz nem látunk beléd, hogy terhes vagy-e vagy sem. A tünetek nem mérvadóak.
Szia. Én a múlt hónapban voltam úgy, hogy késett, megvan minden tünetem, ami terhességre utal, és reménykedtem azután is, hogy az x-epil teszt negatívat mutatott, de sajnos igaza volt. :( 6 nap késéssel megjött. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Nem feküdtem le a barátommal, de lehetek attól terhes ha petting közbe a pénisze a hüvelybemenetnél volt?

Nem volt magömlése, de mi van akkor ha volt el?váladék? Vagy csak akkor eshetnék teherbe ha behatolt volna teljesen igaz?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi a valószínûsége! Az igaz ,hogy az elõváladékban is lehet sperma, de azért az nagy akrobata mutatvány lenne ha kintrõl besétálnának! Szóval, most nyugodj meg, nem vagy terhes, de a továbbiakban tényleg vigyázzatok! Egy nem kívánt terhesség nem gyerek játék!!!

Nagyon kicsi a valószínûsége! Az igaz , hogy az elõváladékban is lehet sperma, de azért az nagy akrobata mutatvány lenne ha kintrõl besétálnának! Szóval, most nyugodj meg, nem vagy terhes, de a továbbiakban tényleg vigyázzatok! Egy nem kívánt terhesség nem gyerek játék!!!
Nem lehetne mellõzni ezeket a kérdéseket óránként van belõlük 2 olvasd vissza angyalom amiket kérdeztek régebben és megtudod hogy lehetsz e terhes de ha még mindig nem tudod kérj szexuális felvilágosítást arról hogy ne csak b...szni legyen eszed hanem védekezni is!!!!! Tudom lepontoznak ezért de már rettenetesen unom hogy óránként ilyenekre kell válaszolni mert a tinik csak b...szni tudnak ész nélkül!!!!!! De egyébként nem lehetsz terhes ha nem lennél annyira elme akkor tudnád hogy hogyan lehet gyereket csinálni , nem elég ha rád néz valaki.....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem azon jár az eszem, ne mínõsíts! Mellesleg ha ennyire zavarnak ezek a kérdések, nem kell megválaszolni õket! :) Sõt ez az oldal errõl szól nem? Kérdés és Válaszok... Köszöntem

Lehetek attól terhes, ha a pasimnak az előváladéka csak kívülről ért a nemiszervemhez?

amúgy 4 napja késik és úgyérzem mintha megakarna jönni de mégsem jön meg, pedig tegnap már voltak arra utaló jelek hogy msánapra megfog jönni!

Legjobb válasz: Attól is függ hogy akkor voltatok-e együtt amikor megfoganhatott a kisbaba,ha még nem jött meg,de meg kellett volna csinálj egy tesztet,vagy menj dokihoz! Ha nem akarsz gyereket akkor pedig minden esetben tessék védekezni!!!

Attól is függ hogy akkor voltatok-e együtt amikor megfoganhatott a kisbaba, ha még nem jött meg, de meg kellett volna csinálj egy tesztet, vagy menj dokihoz! Ha nem akarsz gyereket akkor pedig minden esetben tessék védekezni!!!
Valószínû hogy nem vagy terhes, csak bocs a kifejezésért "parázol", és azért nem jött még meg. Mindenesetre vehetnél tesztet és nézd meg, csak hogy megnyugodj. Kicsi az esély a terhességre, de azért van. Az elõváladékban nincs sok sperma, ha magömlése lett volna akkor jobban aggódhatnál. Minden jót.
szerintem is kicsi a valoszinusege hogy epp akkor ovul, altal es epp abban a par cseppben lett volna egy olyan ami felert.ne idegeskedj ha nem jon meg meg nehany napig csinalj tesztet vagy menj akar teszt nelkul is orvoshoz.keses mastol is lehet.ha pedig nem szeretnel babat de "bejott" ugyis elveteted es azzal is dokihoz kell menned, szoval erted?menj dokihoz, vagy nyugtasd meg magad es dobj ki penz, szerintem nem vagy terhes....rem nem tevedek:)

Lehetek attól terhes ha a párom mikor együtt vagyunk eleinte nem használ gumit és mielőtt el menni fel veszi a gumit és utána ugyan úgy folytatja?

Legjobb válasz: van rá lehetõség,mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni! de erre nagyon picike az esély! remélem nem ijesztettelek meg,de én annyi hihetetlen dolgot olvasok itt,hogy csak ámulok és bámulok,szóval én azon se lepõsnék meg,ha te teherbe estél volna! de szerintem az kizárt!!!

van rá lehetõség, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni! de erre nagyon picike az esély! remélem nem ijesztettelek meg, de én annyi hihetetlen dolgot olvasok itt, hogy csak ámulok és bámulok, szóval én azon se lepõsnék meg, ha te teherbe estél volna! de szerintem az kizárt!!!
Ismerõs dilemma :S :( Én is ezért megyek el majd feliratni. És ezért kérdezgetek annyit a teherbeesésrõl. Én is felelõtlen voltam, a srác is és nem tudtam felfogni mi lehet a következmény.
A kérdező hozzászólása: 16 vok...amugy...de el határozta be fogok menni ennyit meg ér h ne esek teherbe...és ne kelljen el vetetnem egy gyermeket ami az Én hibámból hal meg mert Én voltam felelõtlen...
Gondolom te sem lehetsz annyira idõs...ugyanaz vagyok akinek annyiszor leirták a kéjcseppeket :D Én 14 vagyok, lehet hohy meglepõ, vagy megbotránkoztató, de ez van.:(
Nem feltétlen jó, nincen kedvem terhesnek lenni...:S De bátran menj be, még senkit nemettek meg.:) Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Értem...akkor jövõ héten megyek is egybõl és iratom is a gyógyszert...:) ...De az a baj h nem merek bemenni...a nõgyógyászhoz:$....ahham az jóóóó h neked írták le olyan sokszor...:) ))
Én úgy tudom 14 éves kor felett nem kell hozzá a szülõ engedélye.Tegnap határoztam el én is, hogy mindenképpen iratok fel.Jobb mintha meglepetés érne.És a kéjcseppes dolog tényleg igaz, hogy tartalmazhat spermiumot...nekem irták le annyiszor tegnap :)
A kérdező hozzászólása: Értem...Gondolom csak mindig így kezdjük el...már lassan 2 hónapja...és nem estem még teherbe...De nem ilyesztetél meg...De az a baj h nem tudom h a gyógyszerhez ha fel akarok irtani kell e szülõi bele egyezés...
lehetsz! már tegnap három kérdezõnek írtuk, hogy az elõváladék is tartalmaz spermiumokat..feleslegesen használtok el így óvszert, mert sem a fertõzést, sem a terhességet nem kerülitek ki...akkor nem kell gumira költeni, nyugodtan mehet máshova is .
Lehetsz! Már az elõváladék is tartalmazhat megfelelõ mennyiségü spermiumot! Ne legyetek felelõtlenek! Mielõtt betenné, vegye fel!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem vok felelõtlen mert tudtam h mi lehet belõle...csak jobban szeretek biztosra menni és mindent meg kérdezek...h jobban tudjam...csak az a baj h figyelmetlenek vagyunk mert ugye nem rég voltuk úgy együtt...és még úgymond ujj nekünk...és így néha el felet kezünk...de most már egyre sûrûben...és nem akarok teherbe esni...még nem szándékozok...

Lehetek attól terhes ha együtt fürdök a barátommal?

Lenéző válaszokat nem kérnék, persze úgy gondoltam hogy nem szexelünk. Hallottam olyat, hogy a vizeletben is van egy kis minimális spermium és mint tudjuk, elég egy csepp is. Köszönöm előre a válaszokat és tényleg nem kernék olyanokat :) *Ja és kádban gondoltam.

Legjobb válasz: Lehetsz én is igy estem teherbe.még nem is szexeltünk de már a fiam a világrajött.Botond most 2éves és semmi baja Drukkolok nektek!

Lehetsz én is igy estem teherbe.még nem is szexeltünk de már a fiam a világrajött.Botond most 2éves és semmi baja Drukkolok nektek!
lehetsz persze... aki strandra megy minden csaj terhes lesz
nem
Szerintem nem lehetsz úgy terhes, hisz csak nem csorog odáig be az a minimális spermium, sõt halottam hogy vízzel érintkezve elhal...
Nem kellene belepisálni a kádba, pláne ha együtt fürödtök. :S
Õõõõ jaaa, vagyis igen, de talán mégis!
Mi az hogy! Nagyon is!
Te jó isten! Hány éves vagy?

Lehetek attól terhes ha lenyelem a barátom spermáját?

Legjobb válasz: Sõt, kilences ikrek lesznek :D (Viccet félretéve: N.E.M.)

Sõt, kilences ikrek lesznek :D (Viccet félretéve: N.E.M.)
18 éven felülieknek van ez az oldal!!!!!! Nem tiniknek akik éppen mostanság kezdték el!!! Nem gondolod, hogy mielött elkezdted szexuális felvilágosítás órán kellet volna részt venned!!!! Szóval terhes nem lehetsz max több fehérjében gazdag vitamint vittél be a szervezettedbe!!Sokan vannak ugy hogy lenyelik nem tudom, hogy van gusztusotok hozzá!!
úgy imádom ha valaki több 100 felkiáltójelet tesz a mondat végére :DD amúgy nem, nem leszel tõle terhes. -.-"
N.E.M. = Naná Eminemet megveszed
Persze csak olyankor felul jon ki es kirugja a fogaidat. De ne aggodj, a tejfogak helyett jon majd masik...
okosabb biztos nem leszel :)
Hogyne.
Jesszus ez komoly?Ez a kérdés még ma is aktuális?Anyukámék idejében volt sláger ez a kérdés
nem leszel terjes attol csak nyugotan D ):
Persze!! A saját nyáladtól is!!! Te jó ég! Mielött ágyba bújsz vkivel igazán utána nézhetnél a dolgoknak. Nevetségesek ezek a jellegû kérdések!!!!
nem lehetsz terhes :)
Szia kiscsillag! Mielõtt elkezded a szexuális életedet mindenképp legyél tisztában azzal hogy mit teszel és mi miért van! Nem tartom bölcs dolognak, hogy már ondót akarsz nyelni mielött tisztában lennél a tested mûködésével !! Itt az idelye egy szexuális felvilágosításnak. Ha már ide be tudsz lépni és fárasztani a jó népet a kérdéseiddel javaslom a googlet! Az a baj, hogy még semmit nem tudtok magatokról és már azonnal jár az eszetek hogy szopjatom :-P ezért van sok gyereknek gyereke!! Bocsika
Kamu kérdés. Ha meg igazi, ne g*cit nyeljél még, hanem olvassál utána a dolgoknak, bár tudom ez manapság nem divat, sõt ciki.
Már a gondolattól, hogy lenyeled is terhes lehetsz... csak óvatosan!
-.- nem
lehetsz igen
te tényleg ilyen ostoba vagy? -.-
bizony lehetsz, nem is rossz eséllyel.
A megszakítás nem védekezés!!!! Ha meg tudod is, hogy épp peteérésed van, akkor meg a fejeddel is gondok vannak... kivéve ha nem akarsz direkt teherbe esni..... L/22
Akkor lehetsz nayg valószínüségben terhes ha már nem csak peteérésed volt, hanem megtörtént az ovuláció(petekilökõdés) az a ciklusod 14.napja körül van. a közepe felé. +-2-3nap attól függ mennyi nap a ciklusod. DE igazuk van elõttem szólóknak. Megszakítás nem túl biztonságos!
IGEN. (mivel már vagy 300 ilyen kérdés volt, mostantól csak így válaszolok)
ha rendesen megtörölte akkor nem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Szted vegyek be 72 órás tablettát, vagy felesleges? Mert, ha nem muszáj akkor nem szeretnék.
Emiatt ne. Nagyon minimális az esélye annak, hogy ettõl teherbe ess.
Szerintem nem lettél terhes. Ezért ne zavard össze a szervezeted a bogyóval.
Lehetsz terhes.
Az esély fennáll, de minimális. Legközelebb lehetõleg ne csak letörölje, hanem mossa is meg a kezét.

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!