Találatok a következő kifejezésre: Lehetek attól ha a párom (11 db)

Ha a páromnak és nekem összeért a nemui szervünk, attól még nem lehetek terhes, igaz? Õ csupi volt rajtam volt egy bugyi de csak ilyen csipke, ettől nem lehet semmi baj? ! Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)

Habár a kérdés sem túl értelmes de azért válaszolok. Akkor lehetsz (mert még akkor sem 100%) terhes, ha a párod a puncidBA élvez. Tehát ondónak kell jutnia a puncidba (mérsékelten sok mennyiségnek)
Alapvetõ biológiai ismeretekkel legyél már tisztában hát nem igaz ami itt folyik.
ez a nap kérdése..:D
Megbocsájtjuk, hogy 14 éves vagy. Azt már kevésbé, hogy minimum a suliban kellett volna errõl tanulnod, ha már a kíváncsiságod nem vezérelt. Agyilag zokni, de már a "csupi" pasijához tologatja a micsodáját...
Szerintem terhes vagy.
Ismered Anakin Skywalker és Jézus Krisztus történetét. Ebbõl kiindulva ha telefonon beszéltek, már attól teherbe eshetsz.
de rögtön kétszer
A kérdező hozzászólása: mpst volt egy hülye kérdésem.miért kell ennyire szarrá hordani?
attól 14 vagy, azért nem mentesít a marhaság alól, kérdezzél meg egy ovist, még õ is elmondja a saját nyelvén, elég értelmes a válasz
rezgést érzek az erõben
A kérdező hozzászólása: bocsánat, de 14 éves vagyok :(
az érintkezésnekmi értelme könyörgöm??:dddd én csak azért nem mondok rosszat mert én 15 éves vagyok és 14 éves barátnõmmel múlt hónapban voltunk elõször együtt mind a , ettõnknek ez volt az elsõ. De legközelebb mielõtt csinálod nézz utána az ilyeneknek...

Lehetek attól terhes ha a párom mikor együtt vagyunk eleinte nem használ gumit és mielőtt el menni fel veszi a gumit és utána ugyan úgy folytatja?

Legjobb válasz: van rá lehetõség,mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni! de erre nagyon picike az esély! remélem nem ijesztettelek meg,de én annyi hihetetlen dolgot olvasok itt,hogy csak ámulok és bámulok,szóval én azon se lepõsnék meg,ha te teherbe estél volna! de szerintem az kizárt!!!

van rá lehetõség, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni! de erre nagyon picike az esély! remélem nem ijesztettelek meg, de én annyi hihetetlen dolgot olvasok itt, hogy csak ámulok és bámulok, szóval én azon se lepõsnék meg, ha te teherbe estél volna! de szerintem az kizárt!!!
Ismerõs dilemma :S :( Én is ezért megyek el majd feliratni. És ezért kérdezgetek annyit a teherbeesésrõl. Én is felelõtlen voltam, a srác is és nem tudtam felfogni mi lehet a következmény.
A kérdező hozzászólása: 16 vok...amugy...de el határozta be fogok menni ennyit meg ér h ne esek teherbe...és ne kelljen el vetetnem egy gyermeket ami az Én hibámból hal meg mert Én voltam felelõtlen...
Gondolom te sem lehetsz annyira idõs...ugyanaz vagyok akinek annyiszor leirták a kéjcseppeket :D Én 14 vagyok, lehet hohy meglepõ, vagy megbotránkoztató, de ez van.:(
Nem feltétlen jó, nincen kedvem terhesnek lenni...:S De bátran menj be, még senkit nemettek meg.:) Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Értem...akkor jövõ héten megyek is egybõl és iratom is a gyógyszert...:) ...De az a baj h nem merek bemenni...a nõgyógyászhoz:$....ahham az jóóóó h neked írták le olyan sokszor...:) ))
Én úgy tudom 14 éves kor felett nem kell hozzá a szülõ engedélye.Tegnap határoztam el én is, hogy mindenképpen iratok fel.Jobb mintha meglepetés érne.És a kéjcseppes dolog tényleg igaz, hogy tartalmazhat spermiumot...nekem irták le annyiszor tegnap :)
A kérdező hozzászólása: Értem...Gondolom csak mindig így kezdjük el...már lassan 2 hónapja...és nem estem még teherbe...De nem ilyesztetél meg...De az a baj h nem tudom h a gyógyszerhez ha fel akarok irtani kell e szülõi bele egyezés...
lehetsz! már tegnap három kérdezõnek írtuk, hogy az elõváladék is tartalmaz spermiumokat..feleslegesen használtok el így óvszert, mert sem a fertõzést, sem a terhességet nem kerülitek ki...akkor nem kell gumira költeni, nyugodtan mehet máshova is .
Lehetsz! Már az elõváladék is tartalmazhat megfelelõ mennyiségü spermiumot! Ne legyetek felelõtlenek! Mielõtt betenné, vegye fel!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem vok felelõtlen mert tudtam h mi lehet belõle...csak jobban szeretek biztosra menni és mindent meg kérdezek...h jobban tudjam...csak az a baj h figyelmetlenek vagyunk mert ugye nem rég voltuk úgy együtt...és még úgymond ujj nekünk...és így néha el felet kezünk...de most már egyre sûrûben...és nem akarok teherbe esni...még nem szándékozok...

Ha együtt vagyunk a párommal és védekezünk (gumi), attol még lehetek terhes? örülnék a babának. Ezek a jelek jelentek meg:néhai rosszullét mensi kimarad közben bizonyos ételek megkivánása néha fáradékonyság.

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, hogy kiszakadt az óvszer és a pároddal nem vettétek észre, nagyon sok az ilyen terhesség, fõleg hogy most nem azért, de ki nézegeti minden szex után az óvszert? Nos a kérdésem: Mióta késik a menstruációd? Érdemes lenne egy terhességi tesztet csinálnod, minden tüneted utalhat kisbabára.Szurkolok :)

Szia! Elõfordulhat, hogy kiszakadt az óvszer és a pároddal nem vettétek észre, nagyon sok az ilyen terhesség, fõleg hogy most nem azért, de ki nézegeti minden szex után az óvszert? Nos a kérdésem: Mióta késik a menstruációd? Érdemes lenne egy terhességi tesztet csinálnod, minden tüneted utalhat kisbabára.Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: de tejesen biztos házasok is vagyunk csak még úgy terveztük hogy egy két év hogy anyagilag jobban álljunk de úgy voltunk vele ha jön akkor az nagy boldogság nekünk!
Hát, azért annyira ne éld bele magad, az óvszerek biztonságosak, bár a te esetedben én babára voksolok. Ha szeretnétek babát miért védekeztek? Nem biztos még a kapcsolatotok? Vagy a betegségektõl féltek?
A kérdező hozzászólása: ja délelöttt csináltam
A kérdező hozzászólása: köszi...tényleg nagyon remélem hogy baba lesz.csak félek hogy beleéltem magam és ha esetleg mégsem akkor szomoru leszek.
Akkor azt mindenképp ismételd. És melyik napszakban csináltad? A Gabriel hát...nem rossz teszt, de nem is jó. Könnyen lehet, hogy kevés volt még a hcg a szervezetedben és ezért nem jelezte :) Szurkolok nagyon hogy baba legyen. A teszt eredményétõl függetlenül mindenképp keresd fel a nõgyógyászodat. Ha pozitív lesz a teszted, akkor sincs még korán orvoshoz menni, már valószínû láthat valamit :)
A kérdező hozzászólása: Gabriel 1 hete
Azt tudom tanácsolni, hogy holnap reggeli elsõ vizeletbõl egy 10-es érzékenységû teszttel tesztelj. Ilyen például a Qupido, az egy nagyon jó teszt. Ha esetleg nincs otthon, akkor vegyél egyet holnap, és csináld meg holnap után reggel. Mikor teszteltél és milyen teszttel?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.két hete késik csináltam tesztet de még nem mutatta...egyszer mutatta nagyon halványan de a teszt megcsinálása után 1-2 órával.nem tudom most mi van.Sose késett eddig életemben sem.Remélem baba és nem valami bajom van.
:) :) Örülök, hogy így látjátok :) Ilyenkor én bátran javaslom a megszakításos védekezést. Nem valószínû, hogy teherbe esel vele, de benne van a pakliban, és gondot sem jelentene nektek :) :) Nameg az óvszer egy kellemetlen dolog, ezzel megelõzhetnétek és hamarabb várhatnátok a babát :) :) Szurkolok :) :)
Elõfordulhat, ha elég mélyre kerül az ondó, és persze elég aktív.
Igen, már egy csepp ondóban is több ezer kisfickó van, és ha elég gyorsak, akkor teherbe eshetsz. Ha nem akartok babát, akkor vigyázzatok az ilyesmivel, vagy egy esemény utánival megelõzhetõ a nemkíváûnt terhesség 72 órán belül.
Atttttya viláááág!!!!!! 18 év alatt betiltanám a szexet.
Már biciklizni is tud.
Miért gondolod hogy terhes vagy? Mondjuk ritka esetekben megjöhet terhesség alatt is a menstruáció és van aki tünetmentes, de itt már a terhesség felén is túllennél és éreznéd mocorogni a babát. Ha leírod a részleteket akkor tudok érdemlegesebb választ adni. Értek hozzá, 1hónap múlva szülök :-D
Terhesség mellett is megjöhet a menstruáció, csak - gondolom - kevesebb és rövidebb ideig tart.
Ha meg volt EDDIG minden hónapban, lehetetlen
Nem, attól nem lehetsz terhes, hogy megvolt a menstruációd.
Ha terhes lennél, akkor nem lenne menstruációd! NEM ÁRTANA TÁJÉKOZÓDNI ILYEN DOLGOKBAN, MIELÕTT AZ EMBER CSINÁLJA!
Korod megírod légyszi? Annyira kíváncsi vagyok rá :D
Egy 4 hónapos terhességet már szerintem észrevettél volna. Ha jól tudom a 4. hónapban már elkezd nõni a pocak is. Javítsatok ki, ha tévedek! Egyébként van valami okod feltételezni, hogy terhes vagy? Nem védekeztetek, kiszakadt a gumi stb. És ha igen, akkor miért most aggódsz, amikor már nem tehetsz semmit?
nõdoki?teszt nincs a világon?

Gyógyszert váltottam, és az első levéllel szedtem be az újból. A gyógyszermentes időszak 3napja van. Ha még holnap sem jön meg, attól holnap este lehetek együtt a párommal védekezés nélkül?

Legjobb válasz: ELõtte mennyi ideig szedted? az lenne a legjobb, ha még ezt a levelet ugy szeded be, h mellette még vmivel védekeztek.

ELõtte mennyi ideig szedted? az lenne a legjobb, ha még ezt a levelet ugy szeded be, h mellette még vmivel védekeztek.

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.

Tobbszor is voltam a parommal ebben a honapban ha eseteg megjon a jovoheten(akkor lesz aktualis) attol lehetek meg terhes?

Legjobb válasz: Elég ritka, hogy ha megjön, akkor terhes vagy, de hát már látott ilyet a világ, szóval akár az is lehet. Ha késik, vegyél egy tesztet!

Elég ritka, hogy ha megjön, akkor terhes vagy, de hát már látott ilyet a világ, szóval akár az is lehet. Ha késik, vegyél egy tesztet!
Ha elkezded érezni a tüneteket és késik, lehetsz! Várjuk a fejleményeket!

Ha szado-mazo pár vagyunk, attól még lehet hosszú és boldog a párkapcsolatunk? Összeházasodhatunk, lehetnek gyerekeink?

Több mint egy éve járunk a barátommal. Amikor egy éves évefordulónkat ünnepeltük, és eléggé felöntöttünk a garatra, mindkett?nkb?l kibukott egy vallomás. El?ször bel?lem. Ugyanis nagy nehezen rászántam magam, hogy elmondjam neki, hogy mazohista hajlamaim vannak, és szeretnék kipróbálni pár extrém dolgot a szexben. (Már 12 éves korom körül el?jöttek ezek a vágyak.) Erre ? annyit válaszolt, hogy ? viszont egy kicsit szadista. Azóta eltelt három hónap és szinte minden találkozásunkkor el?kerül valami a repertoárból. Egyszer?en élvezzük, hogy végre kiélhejtük a titkos vágyainkat. De én néha félek. Hiszen nem vagyunk átlagosak. És nehezen tudom elképzelni, hogy mi hosszú távon együtt maradhatunk azok után, hogy tudjuk milyen a másik. Úgy félek, hogy id?vel csak egymás játékszereivé válunk. Pedig tervezzük a közös jöv?t, házépítést, családalapítást. Szeretnénk például majd a házunk pincéjében egy szobát csak ilyen játékokra. De néha mégis elbizonytalanodom. Hogyan nevelhetnék így gyereket? Lehet egyáltalán hosszú távon úgy élni, hogy felizgat a fenekelés, az, hogy fájdalmat okoz nekem valaki olyan, akit szeretek? És szerethet a barátom hosszú távon annak ellenére, hogy ? élvezi, amikor én szenvedek? Ezeket a játékokat leszámítva teljesen normálisak vagyunk. Tanulunk, dolgozunk, járunk szórakozni, kirándulni, vannak barátaink, tudom, hogy szeret a barátom, rengetegszer meglepjük egymást egy kis aprósággal, de mégis van egy ilyen nagy közös titkunk. Néha beszélgetek a barátn?immel és azon gondolkodom, hogyha kiderülne a titkom, tudom, hogy elfordulnának t?lem, vagy amikor a kereszlányommal játszunk, eszembe jut, hogyha meglátna minket a szerepjátékos ruhánkban, akkor sírva futna el t?lünk. És hogyan lehetséges az, hogy a barátom élvezi, amikor fenekeléskor sikoltozok, mert fáj, viszont amikor beteg voltam, és rettenetesen fájt a hasam, akkor gondoskodott rólam, ápolt, állandóan azt kérdezgette, hogy mit segítsen, hogy jobban legyek. Akkor miért nem izgatta, hogy szenvedek? Ez hogyan m?ködik? Ha esetleg van itt hasonló pár, elmondaná nekem, hogy ?k hogyan tették túl magukat az ilyen gondolatokon? Nem éreztek egy furcsa kett?sséget? Nem érezték úgy, hogy képmutatók?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ. Én is igencsak mazoista alkat vagyok, viszont a barátom egyáltalán nem tud elmenni ha így kell hogy bánjon velem, mert õ sajnál és nem élvezi ezt. Ígyhát az õ kedvéért változtattunk. A szex még mindig vad, de már inkább szenvedélyesen mint szado-mazosan. Ha te szereted hogy kiélhetitek egymáson a hajlamaitokat akkor miért bizonytalanít el mégis hogy a párod attól indul be ha õ lehet a domináns? Hisz te is leírtad hogy amikor nem szexrõl volt szó, hanem az egészségedrõl, akkor gondoskodott rólad és aggódott érted. Hisz szeret. Ez a fajta igénye csupán a szexre korlátozódik, ahogy neked is. (gondolom) Szado-mazonál alkalmaztok jelszót? Elõre meg kell beszélni egy jelszót, mely kimondása után a párod leáll, finomabban bánik veled. Mivel az "üss még" és hasonlók épp arra jók hogy mégjobban felszítsák a hangulatot. De ha elõre megegyeztek egy semleges szóban (pl: narancs v. bármi más) azt alkalmazzátok, ha a fájdalom már túlzott. Gyeeknevelés és közös jövõ szempontjábó.. szerintem nem kell aggódnod, hisz ilyen téren tökéletesen kiegészítitek egymást.:) Arra kell nagyon figyelnetek, hogy a titkotok valóban titok maradjon, és a szexuális életeteken kívûl, az élet semmilyen más területén ne hozzátok szóba, ne utaljatok rá. Ha külön tudjátok választani a szexuális életeteket a családi és szociális életetektõl akkor nem kell aggódnotok, hisz több ilyen pár van mint gondolnátok.:) Csak ügyesen titkolják. Ha el tudjátok szigetelni a szexuális attitüdötöket másoktól, és abszolút kettõtõkre korlátozni akkor semmi probléma nem lesz.:) Bár a pince, a családi házban mely szado-mazo játszótérnek van kialakítva.. háát.. ha meg tudjátok oldani hogy kettõtökön kívûl más ne bukkanhasson rá, vagy a leendõ gyermekeitek rátok nyissanak akkor még az is belefér.:) Extrém helyzet, de ami a legfontosabb: Amennyiben úgy alakúl, hogy családot alapítotok, nagyon nagy figyelmet szenteljetek gyermekeitek egészséges mentális fejlõdésének, és semmilyen körülmények közt ne tegyétek ki õket kettõtök extrémitásának, ne befolyásoljátok szexualitásukat. Ennyit tudok tanácsolni kedves kérdezõ!:)

Kedves kérdezõ. Én is igencsak mazoista alkat vagyok, viszont a barátom egyáltalán nem tud elmenni ha így kell hogy bánjon velem, mert õ sajnál és nem élvezi ezt. Ígyhát az õ kedvéért változtattunk. A szex még mindig vad, de már inkább szenvedélyesen mint szado-mazosan. Ha te szereted hogy kiélhetitek egymáson a hajlamaitokat akkor miért bizonytalanít el mégis hogy a párod attól indul be ha õ lehet a domináns? Hisz te is leírtad hogy amikor nem szexrõl volt szó, hanem az egészségedrõl, akkor gondoskodott rólad és aggódott érted. Hisz szeret. Ez a fajta igénye csupán a szexre korlátozódik, ahogy neked is. (gondolom) Szado-mazonál alkalmaztok jelszót? Elõre meg kell beszélni egy jelszót, mely kimondása után a párod leáll, finomabban bánik veled. Mivel az "üss még" és hasonlók épp arra jók hogy mégjobban felszítsák a hangulatot. De ha elõre megegyeztek egy semleges szóban (pl: narancs v. bármi más) azt alkalmazzátok, ha a fájdalom már túlzott. Gyeeknevelés és közös jövõ szempontjábó.. szerintem nem kell aggódnod, hisz ilyen téren tökéletesen kiegészítitek egymást.:) Arra kell nagyon figyelnetek, hogy a titkotok valóban titok maradjon, és a szexuális életeteken kívûl, az élet semmilyen más területén ne hozzátok szóba, ne utaljatok rá. Ha külön tudjátok választani a szexuális életeteket a családi és szociális életetektõl akkor nem kell aggódnotok, hisz több ilyen pár van mint gondolnátok.:) Csak ügyesen titkolják. Ha el tudjátok szigetelni a szexuális attitüdötöket másoktól, és abszolút kettõtõkre korlátozni akkor semmi probléma nem lesz.:) Bár a pince, a családi házban mely szado-mazo játszótérnek van kialakítva.. háát.. ha meg tudjátok oldani hogy kettõtökön kívûl más ne bukkanhasson rá, vagy a leendõ gyermekeitek rátok nyissanak akkor még az is belefér.:) Extrém helyzet, de ami a legfontosabb: Amennyiben úgy alakúl, hogy családot alapítotok, nagyon nagy figyelmet szenteljetek gyermekeitek egészséges mentális fejlõdésének, és semmilyen körülmények közt ne tegyétek ki õket kettõtök extrémitásának, ne befolyásoljátok szexualitásukat. Ennyit tudok tanácsolni kedves kérdezõ!:)
Semmi baj, mindjárt jönnek a libsik, és megnyugtatnak, hogy ez így pont jó, te M, õ S, pont összeilletek. Ma már a normál szex az égõ amúgy is.
Jaja. Minél többet. Megtiszteltetésnek fogom érezni, hogy a sok leendõ szadista szatír felneveléséhez hozzájárulhatok, az adómból a csp, gyes, családi adózás által.
nyugodtan válalhatok gyereket :)
Ez hogy kezdõdött nálatok? "Magától" jelentkezett a hajlam, vagy valamilyen külsõ behatásra?
ja és még annyi hogy ha jönnek a gyerkõcök azért õket ne igy neveljétek de nem is néztem ki belõled/belõletek :) elõzõ voltam
Szerintem attól mert vannak ilyen hajlamaitok attól még lehet családot alapítani stb, és jó ötlet aza külön szoba arra ahol kiélhetitek ezt, ahova nem mehet a gyerek. Úgy gondolom nyugodtan belevághattok hisz úgy vettem észre hogy az életben tök korrekt és normális vagy, már a magyarázatból is... Szal sok boldogságot és jó "huncutkodást" :D 18F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Menekülõszót már a legeslegelején válaszotottunk. Az természetesen meg sem fordult a fejünkben, hogy ezt bárkinek, akárcsak a gyerekünknek is az orrára kössük, hiszen ez tényleg nem tartozik senkire. De néha mégis úgy érzem, hogy rám van írva.
Figyelj ha meg vagytok, szeretitek egymást akkor nem akadály hogy ti ezt csináljátok!!A hálószoba dolgok csak rátok tartozik, mindenki máshogy szereti!Inkább örülj neki hogy egymásra találtatok, ugyanazt szeretitek.Gondolj bele hogy ha egy olyan férfivel ismerkedsz meg aki még ezeknek a gondolatától is rosszul van, és csak gyengéden szereti a szexet akkor milyen rossz lenne neked!!!Ha õ kínoz, az nem ugyanolyan mint amikor fájt a hasad, mert ha õ csinálja azt mind a ketten élvezitek, de amikor a hasad fájt az egyikõtöknek sem volt jó!arra figyeljetek hogy csak mindig otthon csináljátok, vagy úgy hogy még véletlenül se lássa meg senki!!Szerintem nyugodtan tervezheted vele a jövõd ha úgy érzed meg õ is hogy megtaláltátok egymás személyébe az igazit!!Ettõl mert ti így szeretitek a szexet, nyugodtan lehet gyereketek!Neki sem kell tudnia errõl, vagy csak akkor ha úgy gondoljátok hogy elszeretnétek mondani neki.De elõtte még véletlenül se csináljátok, vigyázzatok hogy esély se legyen rá hogy meglássa.Mert egy kisgyerek máshogy fogja fel hogy a szülei ütik egymást!!És vigyázz hogyha terhes leszel akkor ne csináljátok nagyon durván, nehogy a gyereknek legyen bármiféle baja!!!Sok sikert nektek!!És senkinek a véleménye ne érdekeljen, mert ez a ti életetek és úgy éltek ahogy az jó nektek!! puszi:)
Ez nem baj!!! Hogyne házasodhatnátok, gyerekek..stb??? Persze, hogy lehet. "És hogyan lehetséges az, hogy a barátom élvezi, amikor fenekeléskor sikoltozok, mert fáj, viszont amikor beteg voltam, és rettenetesen fájt a hasam, akkor gondoskodott rólam, ápolt, állandóan azt kérdezgette, hogy mit segítsen, hogy jobban legyek. Akkor miért nem izgatta, hogy szenvedek?" Ez természetes. Más a szex, és más az élet. A szexben a vágyak kiélhetése a lényeg. Az élet többi dolgai tökmásak. A kettõ elkülönül egymástól. És ez jó, hogy ezzel õ is tisztában van. :)
Vállaljatok gyereket, csak õt ne püföljétek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!