Találatok a következő kifejezésre: Lehetek -e ha (231 db)

Attól függ, hogy lefeküdtél e valakivel védekezés nélkül..
Ha rendesen védekeztél, akkor nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor lehetsz. Egyébként vizelési ingert okozhat pl. felfázás is. Hányingert pedig még vagy ezer dolog..
Mikor jött meg utoljára? Hány napos volt?
Ha nekem megjön, folton pisilnem kell. nyugalom.
"Ha rendesen védekeztél akkor nem lehetsz terhes" Bocsi, de ezzel azért nem értek száz százalékosan egyet. Fõleg mivel egy olyan védekezési mód sincs, ami 100%-ig biztonságos. Az esély mindig ott van (még ha nagyon csekély is), ha szexuális életet él az ember. Ne hari, nem kötekedni akartam. Csak én is rendesen védekezek, ettõl függetlenül szoktam parázni néha, ha vannak "tüneteim". :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. hát már enyhült szinte minden, csak ez a vizelési inger nem :/// hát rem minden rendben lesz. utolsó menszeszem is rendes volt .

Fontos! Terhes lehetek e ha a barátom rám és nem belém élvezett?

Nem vagyok tapasztalt, most kezdtünk a barátommal 'szexuális életet' és a második alkalommal guminélkül(tudom, hogy felelőtlenség,de az érzés más) csináltuk és a barátom rám és nem belém élvezett, a menziszem pedig késik...lehet ebből baj? (értelmes,tapasztalt emberektől és nem bunkó válaszokat várok!köszi)mellesleg nagyon félünk...

Legjobb válasz: Lehetsz, de nem valószínû. Az elõhokitól is lehet teherbe esni, de az kicsit nehezebb, mintha rendesen benned durran el. Ha tényleg kihúzta valószínûtlen, hogy terhes vagy, de ez nem játék. - rendes védekezés mellett szinte lehetetlen teherbe esni - koton nagyon ritkán szakad, ha igen akkor vagy rossz minõség vagy rosszul használják - gyógyszert rendesen szedni kell, doktorbácsi utasításait maradéktalanul betartva, ha kell inkább vegyen mellé a srác kotont, de ezzel ne játsszatok - az esetek többségében nincs olyan, hogy védekezés mellett estem teherbe, aki ezt mondja az rendszerint hazudik, ezeknek ne higgy - egy valamit használjatok, de azt mindig és alaposan - a nem kívánt terhességek szinte kivétel nélkül a hanyag vagy elmulasztott "védekezés" következményei - ha a hasadra, arcodra, fenekedre, hajadra, lábadra, melledre élvez abból nem lesz gyerek, mert ahhoz az kell, hogy hokival telibe találjanak életképes spermával, ez lehetséges elõhokival is, hiába kicsi a valószínûsége Jó lenne, ha a szexuális felvilágosítás nem csak a védekezésre terjedne ki. Nagyon könnyû teherbe esni, de azért nem kell páncélban szexelni meg állandóan parázni Amit tehetsz: - szépen ráveszed a fiúdat, hogy húzzon kotont, hiába jók a reflexei, ha egyszer - kétszer benned felejti a farkát szülõk lesztek idõ elõtt, igen néhány alkalomtól is lehetséges. - amikor a fiúdnak fel kell húznia a kotont te nem hisztizel, hanem szexi vagy, alázatos és türelmes, segítesz neki, bíztatod, kibontod, odaadod vagy te húzod fel neki - kotont rendesen álló farokra kell húzni - ha a kotonnal bármi baj van és akár a legkisebb esély is van rá, hogy hoki került a puncidba szépen kértek eseményutánit az árát elfelezitek, mert nem olcsó, sõt a gyógyszert/kotont is felesbe vegyétek. akkor is elmentek esemény utániért, ha másnap dolgotok van vagy bármi, mert ez a legfontosabb - az eseményutáni csak ritka, alkalmi használatra van, nem fogamzásgátló, ahogyan az abortusz sem Nem kell minden marhaságnak bedõlni, nem kell rettegni meg görcsölni, csak nem kell felelõtlennek lenni. Fiú vagyok, rendszeres nemi életem van, biztos, hogy tudok gyereket csinálni (van életképes spermám), több partnerem volt már. Ne a városi legendáknak, ne a rettegõknek higgy, hanem a nõgyógyásznak és akármilyen csábító, amíg nem álltok készen a gyermekáldásra, addig legyen koton. Nem a legjobb, de ki lehet bírni.

Lehetsz, de nem valószínû. Az elõhokitól is lehet teherbe esni, de az kicsit nehezebb, mintha rendesen benned durran el. Ha tényleg kihúzta valószínûtlen, hogy terhes vagy, de ez nem játék. - rendes védekezés mellett szinte lehetetlen teherbe esni - koton nagyon ritkán szakad, ha igen akkor vagy rossz minõség vagy rosszul használják - gyógyszert rendesen szedni kell, doktorbácsi utasításait maradéktalanul betartva, ha kell inkább vegyen mellé a srác kotont, de ezzel ne játsszatok - az esetek többségében nincs olyan, hogy védekezés mellett estem teherbe, aki ezt mondja az rendszerint hazudik, ezeknek ne higgy - egy valamit használjatok, de azt mindig és alaposan - a nem kívánt terhességek szinte kivétel nélkül a hanyag vagy elmulasztott "védekezés" következményei - ha a hasadra, arcodra, fenekedre, hajadra, lábadra, melledre élvez abból nem lesz gyerek, mert ahhoz az kell, hogy hokival telibe találjanak életképes spermával, ez lehetséges elõhokival is, hiába kicsi a valószínûsége Jó lenne, ha a szexuális felvilágosítás nem csak a védekezésre terjedne ki. Nagyon könnyû teherbe esni, de azért nem kell páncélban szexelni meg állandóan parázni Amit tehetsz: - szépen ráveszed a fiúdat, hogy húzzon kotont, hiába jók a reflexei, ha egyszer - kétszer benned felejti a farkát szülõk lesztek idõ elõtt, igen néhány alkalomtól is lehetséges. - amikor a fiúdnak fel kell húznia a kotont te nem hisztizel, hanem szexi vagy, alázatos és türelmes, segítesz neki, bíztatod, kibontod, odaadod vagy te húzod fel neki - kotont rendesen álló farokra kell húzni - ha a kotonnal bármi baj van és akár a legkisebb esély is van rá, hogy hoki került a puncidba szépen kértek eseményutánit az árát elfelezitek, mert nem olcsó, sõt a gyógyszert/kotont is felesbe vegyétek. akkor is elmentek esemény utániért, ha másnap dolgotok van vagy bármi, mert ez a legfontosabb - az eseményutáni csak ritka, alkalmi használatra van, nem fogamzásgátló, ahogyan az abortusz sem Nem kell minden marhaságnak bedõlni, nem kell rettegni meg görcsölni, csak nem kell felelõtlennek lenni. Fiú vagyok, rendszeres nemi életem van, biztos, hogy tudok gyereket csinálni (van életképes spermám), több partnerem volt már. Ne a városi legendáknak, ne a rettegõknek higgy, hanem a nõgyógyásznak és akármilyen csábító, amíg nem álltok készen a gyermekáldásra, addig legyen koton. Nem a legjobb, de ki lehet bírni.
Igen más érzés, de a terhesség is az lesz ...Tudom hogy jobb gumi nélkül, nehéz kibírni.Nem tudom hány éves vagy, de ha komoly a kapcsolat, érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, írjon fel neked fogamzásgátlót.Van aki nagyon gyorsan teherbe esik, megszakításos módszernél, de nem mindenki egyforma.Nekünk 3 éve nem jön a baba.De azért a kis élvezetért ne kockáztassatok!
Elõváladékról hallottál már?
Nem vagy tapasztalt az oké, de bármit csinálsz az életben, annak utána kéne ám nézni!!! Igen, lehetsz terhes, hisz mielõtt kivette, már juthatott be aktív sperma. Teszt?
Én így estem teherbe, de nálunk nem volt baj h jön a baba.Úgyhogy mindenképpen vigyázni kell ezzel, nem éri meg az a pár perc ha nem tudnátok vállalni egy babát.
A kérdező hozzászólása: megjött a menziszem... és még nem is késett sokat.igymár kevés esélyel lehet gond. nem? Az egy dolog, hogy utánna kell nézni de nemtudhatom elõre mi fog történni... ha ilyen könnyû lenne az élet akkor minden más lenne. Viszont az ember a hibáiból tanul. és köszi a válaszokat!:)

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!

Terhes lehetek-e ha? Menyi idő után vegyek tesztet, és mikor menjek el orvoshoz?

Ma elmúlt a menstruációm és a barátommal lefeküdtem.

Legjobb válasz: Elméletben nem eshettél teherbe, mert a menszesz elõtti és utáni napokon (beleértve az utolsót is), nem vagy termékeny, de voltak már ellenpéldák rá. Ha nem jön meg a kövi, akkor érdemes tesztet venni, de ha megjön, még az sem jelentheti teljesen, hogy nem vagy terhes. Szóval mindenképp csinálj tesztet, esetleg menj dokihoz. De elég kicsi az esélye, hogy teherbe estél volna.

Elméletben nem eshettél teherbe, mert a menszesz elõtti és utáni napokon (beleértve az utolsót is), nem vagy termékeny, de voltak már ellenpéldák rá. Ha nem jön meg a kövi, akkor érdemes tesztet venni, de ha megjön, még az sem jelentheti teljesen, hogy nem vagy terhes. Szóval mindenképp csinálj tesztet, esetleg menj dokihoz. De elég kicsi az esélye, hogy teherbe estél volna.
szerintem nem valoszinu, hogy terhes leszel, de kizart sem.Altalaban a nok peteeres idejen szoktak teherbe esni, ami a menstruacio kezdesetol szamitva a 10-14 nap kozott szokott lenni.De teherbe lehet esni olyankor is ha nagyon jo volt neked az egyuttlet.Sajnos a teszttel meg varnod kell.azt szoktak monndani, hogy az elmaradt mentruaciot koveto rgglen kell tesztet csinalni.Azert fontos, hogy reggel, mert akkor magasabb a terhessegi hormon szint.Attol fuggoen mi jon ki a tesztbol menj a dokihoz.
A menszesz utáni napokban is teherbe lehet esni jó eséllyel. A hímivarsejtek benned akár egy hetet is kibítrnak élve (a petevezetékben), és ez alatt az egy hét alatt jó eséllyel bekövetkezik nálad a tüszõrepedés, azaz érett pete kerül a petevezetékbe. Aktus után 2-3 héttel érdemes elõször tesztelni, illetve akkor, amikorra a vérzésedet várod.
A kérdező hozzászólása: És az jelent valamit h melegvízzel ki is mostam magam
Elsõ vagyok. Nem igazán, vagyis sokan azt mondják (orvosok is) hogy semmi értelme kimosni, mert nem fog sikerülni eltávolítani a spermiumokat, de nem tudom.. Még mindig azt mondom, hogy kicsi az esélye, hogy baba lesz a dologban, de ez a következõ menzeszedig nem derül ki.
Nem jelent semmit, ha kimosod magadat.
A kérdező hozzászólása: Már a biztonság kedvé ért vettem tabit is be :S nem akartam de jobb ha biztosra megyek :S
ha nem spriccel ondó az ujjábol akkor nem vagy az.Ha igen akkor szolj nekem mert szivesen megnézném:-)
MA csak ilyen agyrém kérdések vannak?????? ÓÓÓÓÓÓ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál:) még az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy akkor az kb lehetetlen, hogy az elõváladékkal ondó kerüljön az én hüvelyembe, ha nem dugja be a hímvesszõjét, ugye?
persze h lehetetlen ettõl kizárt h terhes legyél
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet hogy nem is jött meg, csak barnázás már 3 napja.Nagyon félek, ugye nem vagyok terhes?hányingert is érzek, de remélem csak az izgalomtól.

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Másodállású vállalkozó lehetek-e, ha 2 db 4 órás (vagyis 2 db heti 20 órás bejelentett) munkahelyem van?

Legjobb válasz: Másodállású akkor lehetsz, ha minimum heti 36 órára vagy bejelentve, ami ezek szerint megvan, és a járulékot legalább a minimálbérig (73500 Ft jelenleg) megfizetik utánad. Akkor már nem kell járulékot fizetned másodállásban magad után.

Másodállású akkor lehetsz, ha minimum heti 36 órára vagy bejelentve, ami ezek szerint megvan, és a járulékot legalább a minimálbérig (73500 Ft jelenleg) megfizetik utánad. Akkor már nem kell járulékot fizetned másodállásban magad után.

Terhes lehetek-e ha a barátommal használtunk gumit?

Nem élvezett belém, addigra kihúzta. A gumin nem láttunk lyukat vagy szakadást mégis aggódunk mi van ha eresztett vagy pici lyuk volt rajta, vagy netán mellette kifolyt? Második napja késik a menzeszem de máskor is rendszertelenül jött meg.

Legjobb válasz: nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D

nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D
Hát így nem nagy a valószínûsége, mondhatnánk semmi. A nullával egyenlõ õszintén. A menzeszed nem amiatt késik, hogy terhes vagy.
szerintem azzért késik mert ezen aggódsz
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Azóta csináltam egy tesztet is és negatív lett úgyhogy no para:D Barátommal gondolkodtunk már tabin de a szüleim nincsenek beavatva szóval így elég necces a dolog...
szia!:) teljesen ugyanez van velem.:P ha szabad megkérdeznem hány éves vagy? mert én is még elég járatlan vagyok a szex táján és én is aggódtam nekem ez volt az elsõ.:P 14/L
Biztosan terhes vagy... bombázd még hormonnal is a szervezeted, úgy jobb lesz az buta fejednek, a szervezetednek meg rosszabb. Szegény srác. :-(
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok. Szegény srác?Miért? Amúgy én nem igazán hajlok a tabletta felé a mellékhatások meg a hormonok miatt:S De ez se állapot hogy mindig izgulni kell ha késik...

Terhes lehetek-e ha menstruáció elött állva belém élvezett a barátom és akkor már nem szedtem a gyógyszert amit amúgy szedek?

Menstruáció elött 2 nappal voltam együtt a barátommal és belém ment utána megjött.6.napon barnás folyásom volt ami amúgy nem szokott.Amúgy gyógyszert szedek de amikor ez megtörtént már nem szedtem be mert vártam a mensest.Azóta éjszakánként er?s hányingerem van.Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezo, nem vagyok orvos, de annyi biztos, hogy a fogamzásgátlo tablettak tobbségét úgy kell szedni, hogy 21 napig szeded aztán 7 nap nem szeded, amikor meg kell, hogy jojjon a menzesz. Természetesen ez ido alatt is védve vagy a nem kivant terhességtol, de azt is tudnod kell, hogy rendszeres tablettaszedés esetén is (ha mindig beveszed, amikor kell) 100 nobol egy évnyi rendszeres szexuális kozosulés esetén 1 no esik teherbe. Egyébként a csatolt tájékoztatoban minden benne van. a tenen egyébként számtalan forumon tudsz ez ugyben nézelodni. én nem ismerek olyat az ismerettségi koromben, aki tablettaszedés ellenére esett volna teherbe, sot manapság inkább nehezen jona fogamzás és soknak azért kell kezelésekre járni, hogy osszejojjon...

Kedves Kérdezo, nem vagyok orvos, de annyi biztos, hogy a fogamzásgátlo tablettak tobbségét úgy kell szedni, hogy 21 napig szeded aztán 7 nap nem szeded, amikor meg kell, hogy jojjon a menzesz. Természetesen ez ido alatt is védve vagy a nem kivant terhességtol, de azt is tudnod kell, hogy rendszeres tablettaszedés esetén is (ha mindig beveszed, amikor kell) 100 nobol egy évnyi rendszeres szexuális kozosulés esetén 1 no esik teherbe. Egyébként a csatolt tájékoztatoban minden benne van. a tenen egyébként számtalan forumon tudsz ez ugyben nézelodni. én nem ismerek olyat az ismerettségi koromben, aki tablettaszedés ellenére esett volna teherbe, sot manapság inkább nehezen jona fogamzás és soknak azért kell kezelésekre járni, hogy osszejojjon...
Nagyon kicsi az esélye, de lehetsz. De én inkább a tabletta miatti hormonváltozás számlájára írnám a tüneteket. Vegyél egy tesztet és megnyugodhatsz.
Hova ágyazódjon be az a sejthalmaz, ha neked a menszi alatt levált a méhnyálkahártya??? Menszi elött nem érik petesejt ami megtermékenyüljön. Az h éppen álltatok nem kizáró ok, de a többi igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Babát szeretnénk és nem védekezünk. Terhes lehetek-e, ha nincs semmi tűnetem és a szokott időben megjött a menstruációm?

Két hete jött meg, el?tte pár nappal éjszaka hányingerem volt, azóta ez már elmúlt.

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és negatív lett a teszt kevés rá az esély hogy babás lennél!a hányinger az korai jele lenne a terhességre!

Ha menstruáltál és negatív lett a teszt kevés rá az esély hogy babás lennél!a hányinger az korai jele lenne a terhességre!
Na vajon?Ha rendes idõben megjött a rendes vérzésed, és a teszted is negatív lett, akkor terhes lehetsz?Szerintem 2 perc gondolkodás után te is tudod a választ.Én megértem, h nagyon szeretnéd a babát, és tudom milyen érzés, amikor nem jön össze x. hónapban sem, de azt tanácsolom inkább, h szeresd a párod és szexeljetek sokat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!