Találatok a következő kifejezésre: Lehetek úgy hogy orális (5 db)

A barátomat kielégítettem orálisan, és utána egy jó fél/háromnegyed óra múlva szeretkeztünk, úgy hogy betette nekem egy kicsit. így lehetek terhes? Komoly válaszokat légyszíves!

Legjobb válasz: takarodjatok már az ilyen hülye értelmetlen kérdésektõl. kis tudatlan hülye gyerekek. Mindjárt bemásolom neked mit írtam a másik kérdéshez.

1. Lehetsz terhes 2. Érdemes ezen aktus után 7-14 nappal terhességi tesztet elvégezni 3. Ilyesmi ne forduljon elõ többet, ha nem akarsz gyereket, mindig használjatok óvszert
takarodjatok már az ilyen hülye értelmetlen kérdésektõl. kis tudatlan hülye gyerekek. Mindjárt bemásolom neked mit írtam a másik kérdéshez.
A kérdező hozzászólása: Mármint ez nekem szól, vagy az elõtted kommentelõnek?
O te jo eg, ezek a kerdesek. Elmultal mar 7.-es? Ha a valasz igen, akkor asszem lemaradtal egy felvilagosito orarol. Ha beled hatol vki, IGEN lehetsz terhes. Fuggetlenul attol, hogy elotte volt-e oral, maszott-e fara, vagy nyirt-e fuvet. Ha nem elvezett el es a menzi utan vagy 1-2 nappal, vagy eppen elotte, az esely igen csekely, de a tortenelem soran elofordult mar. Valoszinuleg nem lesz sok Szuz Maria az elkovetkezo evekben, de az esely MINDIG fenn all. Ezert KELL vedekezni!!! Ebben az eletben, csak a halal biztos, jo lesz, ha ezt megtanulod. Es maskor ne logd el a biosz orat. Sok hasznof infoval szolgal.
Alapvetõ szabály , hogy a hüvelyedbe nem rakhatja be addig a farkát amíg nincs rajta gumi, vagy egyéb módon Te nem védekezel.A gyerek az bizony könnyen összejöhet.
Itt sokan mondják, hogy persze lehetsz terhes elviekben, az elõváladéktól is, és persze igazuk van. Csak az esélye pl attól is függ hogy hányadik napon történt a menses után például. Olvass utánna, hogy bizonyos idõszakokban igen csekély az esély. DE NEM 0! Szóval ha 14 éves vagy, akkor nem szeretnéd szerintem megadni azt a minimális esélyt sem, mert szétb*szod az életedet vele. MINDIG VÉDEKEZZETEK. Az más, ha mondjuk 26 évesen úgy vagy már vele, hogy ha becsúszik az sem baj, elõbb utóbb úgyis ideje már. Akkor védekezhettek számolással és megszakítással.
Persze hogy lehetsz, az mindegy hogy kicsit teszi be vagy tövig benyomja.Nem szabad ezzel játszani, egy gumit húzzál fel neki.
kérdezõ: a 9.36 és 38 is én voltam. Ebbõl is látszik, nem érted amit leírtam! 18/L Most komolyan kérdezem, hány éves vagy?
elõzõ igazad van!! kérdezõ igen terhes lehetsz sõt 3gyerek lesz benned egyszerre
Igen

Lehetek úgy terhes hogy orális sex után a pasim keze spermás lett, és utűána megujazott? Nem egyböl utána meg meg is törölte a kezét, de mégis jolenne tudni van e mitöl tartanom mert kezet nem mosott!

Legjobb válasz: Ha spermás kézzel ujjaz meg, annak is kicsi az esélye... de ha megtörölte, akkor még annál is kisebb. Szerintem nincs mitõl félned!

Ha spermás kézzel ujjaz meg, annak is kicsi az esélye... de ha megtörölte, akkor még annál is kisebb. Szerintem nincs mitõl félned!
Az esélye hogy teherbe esel kb 1:200000-hez. csak nincs ilyen peched!
A kérdező hozzászólása: söt! miután ez volt kéztörlés után talán fél óra is eltelhetet mire ujazott! csak biztos ami biztos! de legközelebb azért megkérem mossson kezet ! :)
huh most teljesen pontosan ezért parázok :S veled azóta mi van? ugye nincs baba?:) el sem hiszem hogy ilyen felelötlenek voltunk, bár tényleg nem sok esélyét látom arra h terhes lennék, de azért mégis bennem van a para. õ se mosott kezet csak törölt. jajj még sose vártam így h megjöjjön :)

Hogyan kell a női partnert úgy kielégíteni kézzel illetve orálisan, hogy neki a lehető legjobb legyen?

Milyen részeket kell izgatni, és mennyire er?sen, hevesen vagy esetleg gyengéden? Ugye olyan durván nem lehet, hogy komoly bajt okozzunk?

Legjobb válasz: Ne harapj bele :) De mindenki más, és ahogy a partnerednek jó. kérdezd meg, hogy jobb neki, mondja el,mert te a legjobbat akarod nek, stb...

Ne harapj bele :) De mindenki más, és ahogy a partnerednek jó. kérdezd meg, hogy jobb neki, mondja el, mert te a legjobbat akarod nek, stb...
haat az 1so valaszadoval 1et ertek ne harapj XD nm szabad es mindig kerdezd h h tetszik neki h jo meg ienek:) aztan elobb utobb belejossz:D XD
Nyalogasd a csiklóját elején finoman körkörösen esetleg a combját meg a hüvely bejáratát. Ekkor már kellõképpen fel lesz izgulva ilyenkor mehet az ujjazás 1 ujjal elõször, itt is finoman nyalogasd a csiklóját. Aztán amikor már elég nedves akkor mehet a 2 ujj. Gyûrûs és középsõ ujj a legjobb szerintem(nyalogatás itt is finoman). Mindkét ujjaddal végezz hívogató mozdulatokat és a hüvely bejárata után kb 3-5 centire érezni fogsz egy ilyen érdesebb részt amit jelzem addig nem fogsz nagyon érezni amig fel nincs izgulva a lány rendesen. Ezt a pontot körkörösen masszírozd és nyomkod esetleg finoman nyomhatod a hasfala felé is. Eközben elkezdheted egyre erõsebben nyalni a csiklóját. Amikor látod hogy közeledik az orgazmushoz(szapora légzés, csipõ emelés, etc.) akkor csinálhatod szaporán és ha eljött az orgazmus akkor az Istenért se hagyd abba, ha kell menj vele:D A végére annyi hogy figyelj mert a legtöbb lánynak ilyenkor nagyon érzékeny a csiklója, ha látod h vége a konkrét orgazmusnak akkor csak finoman. Ilyenkor nagyon finomnak kell lenni. Bajt okozni? õõ hát ha nagyon erõsen csinálod akkor az kellemetlen is lehet, de ezt a helyzet adja majd:) És az ujjaidra is nagyon figyelj mert ott bennt is fájhat. Barátnõmnek ha pl közel van a mensi akkor nagyon érzékeny. Hát hirtelen ennyi. Remélem segítettem:) Ha esetleg vki máshogy látja akkor írja le nyugodtan:D Üdv.
hát igen a harmadik válaszadó precizen leírta. Akkor tényleg érzékenyebb a dolog, ha közeledik a menstruáció, ezt én is tudom igazolni. Azzal még kiegészíteném, hogy semmiképpen ne hagyd megszáradni a "befogásra" kiszemelt területet, mert akkor ki dörzsölheted neki, és az nagyon rossz...
szívogatva szopogasd a csiklóját...garantált extázis... (nõ vagyok)

A barátommal orálisan kielégítettük egymást és ő papírzsepire élvezett ezután kidobta azt. Kezet mostunk együtt letusoltunk majd. úgy esett hogy megint kényeztetni kezdett de ujjal behatolt a hüvelyembe. Aggódom sok kézmosás ellenére lehetek teres?

Legjobb válasz: Nem, én kizártak tartom, hogy terhes legyél. Késmosás útján a szappabtól (mosószertõl) elhalnak, meg le is õblítette onnan. Ugyhogy nemleszel terhes.

Nem, én kizártak tartom, hogy terhes legyél. Késmosás útján a szappabtól (mosószertõl) elhalnak, meg le is õblítette onnan. Ugyhogy nemleszel terhes.
Számítástechnika kategóriában? Amúgy nem, nem lehetsz terhes.
Számítgatja, hogy technikailag lehet-e terhes! Egyébként nem hinném..
Vagy azért pont számítástechnika, mert a gép mellett csinálták... Nem lehetsz szerintem sem.
1000%, hogy nem. Ha mégis, akkor isten bizony én is kipróbálom, mert már sehogy máshogy nem akara sikerülni a baba.
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!